|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
8.6.2010 9:08:08   
lenčy
evo še moji podatki za seznam-23 let, aleks pa je rojen 24.3.
nč grem js zdj za ta vikend apartma na morju rezervirat. enostavno mormo nekam it, ker ne morm več tastarih doma gledat.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 551
8.6.2010 9:50:10   
Aninchy

user posted image

user posted image Tincy90, (**19 let**) - ALISA (19.12.2009)
user posted image emibu, (**16 let**) - MAJ (28.5.2010)
user posted image biba88, (**21 let**) - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy, (**21 let**) - še v pričakovanju štorklje!user posted image
user posted image nanny.girll, (**19 let**) - TIAN (27.5.2010)
user posted image zvezdici, (**21 let**) - TIJA (26.3.2010)
user posted image
lenčy, (**23 let**) - ALEKS (24.3.2010)
user posted image
nincy29, (**19 let**) - NIK (1.5.2010)
user posted image štrumfek, - TAJA

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 552
8.6.2010 9:51:28   
Aninchy
lenčy - lepo se imejte na morju! user posted image

Jst bi tud šlaaa, pa nekak ne upam, ker sem že čez rok! user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 553
8.6.2010 11:18:46   
Tincy90
Hallo bejbe!user posted image user posted image

Uff, morje, mi gremo šele konc druzga mesca rite namakat.user posted image omg, ka vas bom pogrešala, si bom mogla zapisat na kateri strani sm ostala, da bom vedla kaj pol prebrat za nazaj.user posted image user posted image pa drgač? Kako klobase?user posted image matr dans bo spet vroče oz je že sm za kako pivičko.user posted image user posted image user posted image ma sj je dobr za mleko.user posted image user posted image ej kje je pa kej štrumfek? Je že doug ni blo nč slišat.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 554
8.6.2010 11:20:00   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Jst bi tud šlaaa, pa nekak ne upam, ker sem že čez rok! user posted image user posted image user posted image

Pa a teb ne misljo to nč sprožt al kaj?user posted image user posted image user posted image maš sploh kake preglede?user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 555
8.6.2010 11:27:43   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Pa a teb ne misljo to nč sprožt al kaj?user posted image user posted image user posted image maš sploh kake preglede?user posted image user posted image

hahaha, ja mam preglede na vsake 2 dni v porodnišnci... dons sm 8 dni čez rok iz UZ in 4 dni čez PDP...user posted image Zdej se že čist prevč vlečeeeee user posted image
Mislim, jst ne vem, a je res not tk fajn, al je zuni tk hudo? user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 556
8.6.2010 11:29:43   
Tincy90

hahaha, ja mam preglede na vsake 2 dni v porodnišnci... dons sm 8 dni čez rok iz UZ in 4 dni čez PDP...user posted image Zdej se že čist prevč vlečeeeee user posted image

Ja hudu. Men so ga sprožl k sm bla en tedn čez rok.user posted image drgač pa, vrjem zuni je hudo.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 557
8.6.2010 12:30:07   
egleria

če greš v celje ti znajo vlečt do 14 dni user posted image če ne pa vpraši če ti lahko sprožijo na tvojo željo..

emibu včasih majo dojenčki mal poskok v rasti in cel dan zizajo ful da je naslednji dan velik več mlekeca user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 558
8.6.2010 12:33:20   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

če greš v celje ti znajo vlečt do 14 dni user posted image če ne pa vpraši če ti lahko sprožijo na tvojo željo..

In, ja, direkt v CE grem.... včeri k sm bla na pregledu, je dohtarca domov poslala celo eno k je bla 13 dni čez.... baje 15. dan sprožjo, če se malemu prej ne mudi ven.... user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 559
8.6.2010 18:30:53   
Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

In, ja, direkt v CE grem.... včeri k sm bla na pregledu, je dohtarca domov poslala celo eno k je bla 13 dni čez.... baje 15. dan sprožjo, če se malemu prej ne mudi ven.... user posted image

In kaj jim je fora d tok časa čakajo?user posted image kr neki res...user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 560
8.6.2010 18:33:00   
Aninchy
Kaj je punce, kje ste danes?? Sej nč ne zamerim, vem da je zuni super vreme! user posted image Men pa najbolj paše bit kr noter v teh urah, ko je najbolj vroče... prej sm na termometru zasledila 31°C user posted image noro vroče!user posted image

No, pa lep dan! Jst ga bom začela "žvet" šele po sedmi...user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 561
8.6.2010 18:39:29   
Aninchy

In kaj jim je fora d tok časa čakajo?user posted image kr neki res...user posted image

Ja, neki časa je veljalo, da ni fajn, če je otrok predolg notr, pa so že kr hitr po PDPju sprožli... zdej so pa ugotovil, da otrok lepše orne glavico v kanal, če gre samo od sebe al neki takega... pač da je boljš naštiman not, ker ni "na silo". tak nekak, ne znam točn razložt, upam, da vete kaj sm misla user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 562
8.6.2010 19:39:05   
emibu
Hej

celo noč nč spala niti čez dan nč..mali skos na joški pa skos joku tak da je dubu dodatek in potem zaspauuser posted image user posted image spet s počutim do konca nesposobno da še sina nemorem nahranituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čišča počasi postaja rjava,to smatram za dober znak...
Tko uživite jutri kej več napišem če bo danes kej bolj mirna noč zdej grem pa spat ker sem crknjena do konca..

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 563
8.6.2010 19:59:09   
egleria
emibu poskok v rasti je verjetno.. če je to to, potem bo jutri boljše user posted image ne obupat. nisi nesposobna mama zato..

aninchy moja teta je prosla da ji sprožijo in so ji..poskusi, mogoče bo palilo user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 564
8.6.2010 20:21:12   
vaney
Nekaj časa me ni bilo na spregled, mi je malo cajta sfalilo, zdaj sem šla pa prebrat zadnjih 10 strani in sem skoraj umrla od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ženske, zakon ste...Vidim pa, da nekatere (no, eno še posebejuser posted image ) moti vaš način izražanja...pa nič bat, mene ne, imam šele 26 let, se pravi, da spadam med mlade, neodgovorne in nekulturne mame, neuser posted image user posted image user posted image user posted image  Od zdaj naprej prosim, da ne govorite več o klobasah in klobasanju, ampak o penisu in spolnem odnosuuser posted image user posted image user posted image (če verjameš), da bodo vsi zadovoljni in da bodo decemberke imele kaj bratuser posted image
Jao, kaj imajo eni ljudje posla z drugimi, kr nekaj...
No, hotela sem povedat, da ste meni prav fajn in da upam, da bom v prihodnje našla kaj več časa za vas...namen imam...

Drugače pa...sex, pardon, klobasanje, pardon, spolni odnosiuser posted image  po 1. porodu...katastrofauser posted image imela sem šivov za izvoz, vse mi je skup vleklo in sem imela občutek, da so me preveč zašili...sčasoma je postalo boljše. Po 2. podou (CR zaradi medenične vstave) sem pa itak 1 mesec prihajala k sebi, ker me je bolelo ko hudič in ga ni denarja, da me spet spravijo na CR, tako da zdaj sem pa čakala 6 tednov oz. 2 meseca do prvega pregleda, ko sem dobila zeleno luč...ampak zdaj, po 4 mesecih je že ok, enako kot pred porodoma...
babykitty, sem bila dovolj kulturna in se spet počutiš, da nam pripadaš??? Jao, sorry, ženske, ampak njeni komentarji so pa tudi mene pogreli...

Grem jest, pa spat...uživajte...se beremo

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 565
8.6.2010 20:25:08   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

Hej

celo noč nč spala niti čez dan nč..mali skos na joški pa skos joku tak da je dubu dodatek in potem zaspauuser posted image user posted image spet s počutim do konca nesposobno da še sina nemorem nahranituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čišča počasi postaja rjava,to smatram za dober znak...
Tko uživite jutri kej več napišem če bo danes kej bolj mirna noč zdej grem pa spat ker sem crknjena do konca..

Ne obupaj glede hranjenja na joški in SI NAJBOLJŠA mami svojmu sinčku!! Kot pravi egleria je zihr poskok v rasti in bo hmal boljše! Tud js sm dala že take dneve in noči pa me poglej, pouna energije k je to mim in vse je u najlepšem redu.user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 566
8.6.2010 20:26:48   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Nekaj časa me ni bilo na spregled, mi je malo cajta sfalilo, zdaj sem šla pa prebrat zadnjih 10 strani in sem skoraj umrla od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ženske, zakon ste...Vidim pa, da nekatere (no, eno še posebejuser posted image ) moti vaš način izražanja...pa nič bat, mene ne, imam šele 26 let, se pravi, da spadam med mlade, neodgovorne in nekulturne mame, neuser posted image user posted image user posted image user posted image  Od zdaj naprej prosim, da ne govorite več o klobasah in klobasanju, ampak o penisu in spolnem odnosuuser posted image user posted image user posted image (če verjameš), da bodo vsi zadovoljni in da bodo decemberke imele kaj bratuser posted image
Jao, kaj imajo eni ljudje posla z drugimi, kr nekaj...
No, hotela sem povedat, da ste meni prav fajn in da upam, da bom v prihodnje našla kaj več časa za vas...namen imam...

Drugače pa...sex, pardon, klobasanje, pardon, spolni odnosiuser posted image  po 1. porodu...katastrofauser posted image imela sem šivov za izvoz, vse mi je skup vleklo in sem imela občutek, da so me preveč zašili...sčasoma je postalo boljše. Po 2. podou (CR zaradi medenične vstave) sem pa itak 1 mesec prihajala k sebi, ker me je bolelo ko hudič in ga ni denarja, da me spet spravijo na CR, tako da zdaj sem pa čakala 6 tednov oz. 2 meseca do prvega pregleda, ko sem dobila zeleno luč...ampak zdaj, po 4 mesecih je že ok, enako kot pred porodoma...
babykitty, sem bila dovolj kulturna in se spet počutiš, da nam pripadaš??? Jao, sorry, ženske, ampak njeni komentarji so pa tudi mene pogreli...

Grem jest, pa spat...uživajte...se beremo

Ti si naša!!user posted image user posted image user posted image user posted image dj še ti povej svoje podatke, da te dodamo na seznamček.user posted image
Itak, klobase oz penisi so zakon!user posted image user posted image pa klobasanje.user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 567
8.6.2010 20:33:38   
vaney
Tincy, če se pa eni obnašajo, kot da imajo 5 letuser posted image
Drugače pa; 26 let, Anže (23.1.2008) in Daša (10.2.2010)-maš datume tudi v podpisuuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 568
8.6.2010 20:40:59   
štrumfek
evo še ena "zgublena duša" se vrača user posted image user posted image
tamala je danes ena taka velika sitnoba da je komaj zdaj zaspala (ob "normalnih" dnevih bi zdaj že 1 uro spala)

drugač smo pa velik zunaj, pa na terasi sva ji danes bazenčka postavla tako da je čofotala in noro uživalauser posted image user posted image

Emibu glej ne obremenjuj se pa bo vse ok... drugač pa tud AM obstaja in ravno tako bo zrastu, tako da.. don't worryuser posted image user posted image user posted image aja še eno stvar vam moram povedat user posted image user posted image user posted image ko sva ble z tajo zdej nazadne pri P je rekla da so pri milupi (Aptamil) zdaj  raziskavo delal in so ugotovli da so otroci hranjeni z Aptamilom bolj inteligentni kot dojeni user posted image user posted image user posted image tako da sva se obe tam režaleuser posted image user posted image user posted image

za seznam pa mlada sem 20, drug teden jih bom 21 dopolnila, Tajkolinka je pa rojena 5.8.2009

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 569
8.6.2010 20:50:36   
Tincy90

user posted image

user posted image Tincy90, (**19 let**) - ALISA (19.12.2009)
user posted image emibu, (**16 let**) - MAJ (28.5.2010)
user posted image biba88, (**21 let**) - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy, (**21 let**) - še v pričakovanju štorklje!user posted image
user posted image nanny.girll, (**19 let**) - TIAN (27.5.2010)
user posted image zvezdici, (**21 let**) - TIJA (26.3.2010)
user posted image
lenčy, (**23 let**) - ALEKS (24.3.2010)
user posted image
nincy29, (**19 let**) - NIK (1.5.2010)
user posted image štrumfek, (**21 let**) - TAJA (5.8.2009)
user posted image vaney, (**26 let**) - ANŽE (23.1.2008) in DAŠA (10.2.2010)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 570
8.6.2010 20:52:05   
Tincy90
Iiii, kaj mamo lep seznam!user posted image user posted image user posted image user posted image štrumfek js sm ti že kr dala 21 let.user posted image d ne bom pol pozabla popravt.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 571
8.6.2010 20:57:59   
štrumfek

Iiii, kaj mamo lep seznam!user posted image user posted image user posted image user posted image štrumfek js sm ti že kr dala 21 let.user posted image d ne bom pol pozabla popravt.user posted image

zmenjen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kaj počneš/te
moj dragi je v službi tako da ga bo treba še nekaj časa počakat

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 572
8.6.2010 21:18:16   
vaney
štrumfek, moj tudi...sam grem kar spat, se mi ne da čakat še 2 uri, da pride...

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 573
8.6.2010 21:18:23   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

zmenjen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kaj počneš/te
moj dragi je v službi tako da ga bo treba še nekaj časa počakat

Js tud čakam klobaso d se prmiga k je pr enmu kolegu. Tamalo sm dala spat tko da zdj sm še čakam kdaj bo akcija.user posted image vm morm povedat d sm dans ponoč sanjala, da sm vas sprašvala, če se ClearBlue test lahko dela tud popoldne.user posted image user posted image so ble tko žive sanje d sm se že ustrašla d sm res kej tazga napisala.user posted image zdj razmišljam kako bom dala ime drugemu otročku, itak skoz razmišljam o punčkastih imenih pa ne vem zakaj.user posted image kaj je vam lepš Lana al Lina?user posted image joj, kaj js vm klobasam.user posted image user posted image user posted image no pa useen me zanima, katero ime vam je lepš, no, če vam je sploh ušeč katero od teh dveh.user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 574
8.6.2010 21:25:18   
vaney
Lina. Ker je Lan že fuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllll.....

Lahko noč.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?