|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
8.6.2010 21:31:26   
štrumfek
Tincy aaa vidva gresta na polnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lan je res ful, drugač pa meni sta obe imeni lepi user posted image user posted image user posted image

Vaney good nihgtuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 576
8.6.2010 21:50:54   
egleria
men je Lina lepše.. če bi bil Patrik punčka bi bil Zoja user posted image to sva si zadnji čas premisla kr nekot nisva mela filinga za punčko.. prej je bla pa Anaja na prvem mestu za punčko user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 577
8.6.2010 23:16:35   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Tincy aaa vidva gresta na polnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jah, še enga otročka hočva met pa je najbolš kr eno za drugim d je pol mer.user posted image user posted image kdaj bo pa kej ratalo pa ne vem, še sporočim.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 578
9.6.2010 7:27:13   
štrumfek
jutrooo

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 579
9.6.2010 8:43:34   
vaney
Daaaan.

Starejši v vrtcu, mlajša spi z atijem, jaz pa popokam obvezno opremo, počakam, da se zbudi in coffe, here i comeuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 580
9.6.2010 8:50:36   
Tincy90
Jutro jutro.user posted image

Evo je že vroče, đizs.user posted image lahk bi se prva javla že ob šestih, ampak sm tamalo prepričala d še mal potegne s spancem kr sm bla toook zaspana.user posted image no sj zdj nism nč bolš.user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 581
9.6.2010 12:54:47   
Tincy90
Dans se pa aninchy ni še nč javla. Mogoče je pa le šla rodit.user posted image če si na tej poti bejba, good luck.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 582
9.6.2010 13:03:35   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Dans se pa aninchy ni še nč javla. Mogoče je pa le šla rodit.user posted image če si na tej poti bejba, good luck.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zjutraj je na FB napisala da gre na pregled... mogoče so pa ugotovili da se že kaj dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 583
9.6.2010 13:06:10   
Tincy90
Aha, pol pa uredu.user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 584
9.6.2010 16:02:40   
Tincy90
Po mojm so Ninčko kr notr zadržal in gre zares zdj, k drgač bi se kej javla tuki k bi pršla s pregleda.user posted image go Ninčy!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 585
9.6.2010 16:15:39   
Tincy90
Kje ste pa ostale?user posted image ne mi rečt d ste u takm zuni...medve s tamalo greva vn po 18.uri al pa še kasnej...js tud tko švicam, se mi zdi d še bolj kt pa prej pred porodom, k je taka vročina, kaj šele tamala...kdaj greste pa kej na morje punce? Mi gremo 24.7. in se mi zdi d je še toooooook delč.user posted image gremo pa nekam na Krk, ne vem točno kam.user posted image ajde ajde kej pričat d ne bomo zamrle.user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 586
9.6.2010 16:56:56   
štrumfek
ne nismo zunaj, se kr not držimo ker je savna zunaj... morje pa.. nimam pojma, šli bomo kam pa kdaj pa še nevemuser posted image user posted image

Nina je ostala v P, zaenkrat se šše nič ne dogaja, user posted image user posted image user posted image (tako je njena mami na FB napisala)
     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image GO GIRLuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 587
9.6.2010 16:59:50   
štrumfek
Tinček Facebook si omisl...  tam je velik bol enostavno čvekatuser posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 588
9.6.2010 18:34:05   
biba88
držim pesti za nino!!!!!!!!!!!!!!!!!!! da bo hitr mim user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 589
9.6.2010 18:58:46   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Tinček Facebook si omisl...  tam je velik bol enostavno čvekatuser posted image

Sm že bla tm pa mi je dosadilo pa sm se zbrisala.user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 590
9.6.2010 20:54:15   
vaney
morje; gremo 1.7. v Brodarico pri Šebinku z še 2 paroma in nas bo 6 odraslih in 3 otrociuser posted image (v isti apartma z ločenimi spalnicami in kopalnicami...najbrž nam ne bo dolgčasuser posted image )

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 591
9.6.2010 21:50:28   
Tincy90
Hehe, ne verjamm d vm bo dougčas vaney.user posted image mi gremo pa še z enim parom, tko da bo moj dojenček pa punčka stara 8 let, pa še ena dva modela. Uff, že komi čakam kr vem d bo zajebancije na pretek.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 592
9.6.2010 22:40:21   
egleria
mi gremo 17.7. na mali lošinj.. komi čakaaaaamm.. res rabim morje user posted image

mi smo bli zunaj sam v senčki skos.. je kr fajn user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 593
9.6.2010 23:56:01   
bcljka
oj punce!

ker vidm da pogrešate ANINCHY... je res, tko kot je njena mami napisala na FB, obdržali so jo v P... meni je poslala sms, da zarad tega ker je bil CTG slab in pa zarad glavobola... dogaja se popolnoma še nič! predvideva da gre jutri domov, ker so tam tud ene k so že 15dni čez rok...

če bo sporočila kej novga vam javim!

pozdravček user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 594
10.6.2010 1:30:35   
Tincy90
Ojojoj...user posted image držim pesti d bo vse ok aninchy!user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za informacije bcljka.user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 595
10.6.2010 8:19:25   
nincy29
hey hey

tincy kaj pa ti ob 1h ponoči na compu delaš??user posted image user posted image user posted image user posted image nemoreš spat

..mi smo od 5.30 pokonci..ok mali zdaj že spet eno uro spi .je pa danes mali prvič v svoji posteljci spal.ga je morala mama mal pohecat ampak je spal...sem mu mojo majco ki lepo po meni diši dala na enega medvedka in zraven njega v posteljico..in je vžgalo..mali se je tak k medvetku stiskal in je mislu da je mami zravn

jej že zdaj je toplo..kaj šele bo..user posted image

oo nina držim pesti da bo čimprejuser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 596
10.6.2010 13:28:11   
nanny.girll
hei hei

da se javim po dolgem času user posted image  

sem prebrala nekaj za nazaj ampak bolj površno user posted image  tincyka super da si me dala na seznam. nism nč jezna user posted image user posted image  
naš mali pančka. je pa tako bogi ker ga fuuuuul napenja in se skos nekaj matrauser posted image . ampak kaka pa čist v vsako plenico in to k tavelik. user posted image  

evo še eno slikco kako jaz uživam v vozičku . user posted image

ujeli smo se že super. kr ne morm vrejt da je danes že 14 dni star user posted image user posted image  

aninchy držim pesti, da kmalu dobiš tudi ti svojo štruco v naročje user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 597
10.6.2010 15:41:12   
Tincy90
Ooo, nannyka, kok je že velik tvoj Tianček.user posted image user posted image user posted image cukr mali.user posted image user posted image ej u kratkem nameravamo it neki u Lj k mamo neke opravke pa bi pol pršla še k teb na obisk, če že sprejemaš obiske pa vse to.user posted image u glavnem, ti sm sporoč kako je to zdj pr teb pa se pol slišmo oki?user posted image

Ninčka, upam, da ze pestuješ malega navihanca.user posted image user posted image user posted image user posted image

Nincy u bistvu ob pol dveh ne ob enih.user posted image ja klobasam, kaj čm pa delat druzga.user posted image user posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 598
10.6.2010 15:43:45   
nanny.girll
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Ooo, nannyka, kok je že velik tvoj Tianček.user posted image user posted image user posted image cukr mali.user posted image user posted image ej u kratkem nameravamo it neki u Lj k mamo neke opravke pa bi pol pršla še k teb na obisk, če že sprejemaš obiske pa vse to.user posted image u glavnem, ti sm sporoč kako je to zdj pr teb pa se pol slišmo oki?user posted image

no super vi se kr uglaste user posted image user posted image user posted image  vas z veseljem sprejmemo user posted image  se slišva po telefonu prej itq user posted image  

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 599
10.6.2010 17:07:41   
štrumfek
waaa kaka vročina.,...

me smo glih od dohtarja, smo mele sistematskega pri zobarju....
pa je tok svinsko vroče.... groza

kje ste vse? v senčki?

pri Nini še nič novega... še vedno čakajo....

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Otroci bi morali spati z mamo do 4. leta s...
Mnenja o tem, ali naj otrok spi skupaj s starši, so zelo različna. A znanstveniki so zdaj dokazali, da je za otrokov raz...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?