|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
7.6.2010 0:53:26   
Tincy90
Aninchy upam d ne zamerš sm še sama mal preuredila seznamček d je bl pisan pa pregledan.user posted image mislm d bi lahk dodale še zvezdici pa nanny.girll. Upam, da bodo tud tuki še kej ostale kr sta tud fajn punci.user posted image ma js bom nannyko kr dodala k vem podatke pa po mojm ne bo nč jezna.user posted image zvezdici zate sm pa že pozabila tko da še enkrat povej pa te dodamo.user posted image

Biba88 si še živa?user posted image te pa zloo doug ni blo nč slišat.user posted image čestitke za Iris pa velik cartanja vam želim!user posted image user posted image user posted image aja pa lahko poveš še tvojo porodno zgodbo, ko, če boš lahko.user posted image

Gudnajt bejbe, dans je biu tak vroč dan d grem sm še mal klobasatuser posted image user posted image user posted image (se še spomnete tega?user posted image ) pol pa spat.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 526
7.6.2010 0:59:28   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

user posted image

user posted image Tincy90, (**19 let**) - ALISA (19.12.2009)
user posted image emibu, (**16 let**) - MAJ (28.5.2010)
user posted image biba88 - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy
user posted image nanny.girll, (**19 let**) - TIAN (27.5.2010)
user posted image zvezdici, (**21 let**) - TIJA

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 7.6.2010 1:01:09 >

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 527
7.6.2010 8:00:10   
lenčy
punce dobre steuser posted image mate res hecno debato, ne vem kaj to ostale (ostalo) motiuser posted image  sj ste se same odločile, kaj boste izdale tuki gor. js sicer ne sodelujem tolk v debatah ampak vas rada berem in se smejem zraven tko da mene to nič ne moti. pa tud če bi me, bi vas seveda pustila pri miru. lahko sm rečem, da bo porodu je vse drgač, nimaš več časa zase in za svoje potrebe tkio da ti ne preostane druzga k da govoriš o temuser posted image  nč lepo se imejte pa še kakšno dobro debato užgite da se bom lhk spet nasmejalauser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 528
7.6.2010 8:19:30   
nincy29
joj joj kaj ste mele čez vikend.jaz se tudi marsikdaj ne najdem v tej temi pa ostanem tiho in se oglasim ko mi ugaja.da bi se neki bunila zarad tega..nee..bom kr pustila to kregancijo..

kako ste kaj vikend preživele?mi smo kar precej pohajali..v soboto je tašča 50 let mela in smo na kosilo šli potem pa sva z dragim na sprehod do morja skočila.včeraj je pa naš sonček svojo pupiko šel obiskat.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 529
7.6.2010 8:42:31   
Zvezdici
Sem ravno hotela napisat zakaj pa mene ni na seznamčku user posted image .
Pa sem pol vidla, da me je tincy dodala user posted image user posted image . Jaz sigurno ostanem!  Aja, pa RD Tije = 26.03.2010 (ah, pa saj bom sama dodala user posted image ). Ne boste se me tako zlahka znebile user posted image

Drugače, pa dobro jutro!
Vreme je super!!
Pa včeraj je bilo tudi pravo poletno vreme. Sva bile cel dan zunaj, je bilo prav super.
Pa mami si je privoščila nov fotoaparat user posted image . Bom kaj slikic še pokazala, da se malo považim. user posted image

biba - čestitke za malo pupiko Iris user posted image . Sem vidla slikice in je rees luštna!

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 7.6.2010 8:48:15 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 530
7.6.2010 8:42:37   
Zvezdici

user posted image

user posted image zvezdici, (**21 let**) - TIJA (26.3.2010)

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 531
7.6.2010 9:55:28   
Tincy90
Dobro jutro!user posted image

Super, da ene stare ostanete tuki, potem razumete našo zajebancijo.user posted image user posted image am lenčy pa nincy pa štrumfek lahk poveste še ve podatke tko kt so že na seznamčku pa če ne boste same bom pa js jih dodala, ni problema.user posted image matr, sm se ponoč jeb* s temi črtami k so pod imeni otročkov, Vidm d bom tud pr teb mogla popravt zvezdici kr ni roza črta.user posted image js sm pa ful natančna kar se enih stvari tiče, mogoče se komu zdi to kr neki, ampak js dam na estetiko.user posted image user posted image

Uff, dans bo spet vroče! Yeah, pravo poletje se bliža očitno.user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 532
7.6.2010 10:02:10   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

user posted image

user posted image
lenčy - ALEKS
user posted image
nincy29, (**19 let**) - NIK (1.5.2010)
user posted image štrumfek, - TAJA

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 7.6.2010 10:06:22 >

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 533
7.6.2010 10:14:14   
Tincy90
Sm se odločila, da ne bo črt pod imeni kr me skoz zejbavajo.user posted image zmer mi neko x barvo vržejo, grrr.user posted image ma pa sj je tud uredu, nde?user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 534
7.6.2010 12:05:10   
emibu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tacivilizirane majo pa svoj klub? to me na malo šolo spominjauser posted image user posted image user posted image no pa tok o zrelostiuser posted image user posted image user posted image user posted image
nej se mal považim naš mali je mel odpustno težo 3280 danes po enem tednu pa ma 3615user posted image user posted image je rekla babcada je zelo marljivuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 535
7.6.2010 14:00:06   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tacivilizirane majo pa svoj klub? to me na malo šolo spominjauser posted image user posted image user posted image no pa tok o zrelostiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Se strinjam.user posted image user posted image user posted image

nej se mal považim naš mali je mel odpustno težo 3280 danes po enem tednu pa ma 3615user posted image user posted image je rekla babcada je zelo marljivuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image bravo Maj!user posted image user posted image user posted image in bravo mami, da ga lepo fotraš.user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 536
7.6.2010 14:20:07   
biba88
tincy90 sem živauser posted image polna energije zaenkrat ker mam tak pridno pupouser posted image

PORODNA ZGODBA:  začel se je 26.5 okol 9 ko sem šla na jutranje lulanje, ko sem se obrisala sem mela polno sluzi in krviuser posted image vsa vesela kličem mojga da bomo mogoče rodil pred PDP ki sem ga imela 31.5...valda je bil moj bol živčen kot jazuser posted image čez kako uro sem začutila blage bolečine v spodnjem delu trebuha in križu, sem misla to pa sploh ne boliuser posted image user posted image user posted image v popadkih sem uživala cel dan ampak so bili RES SOCIALNIuser posted image user posted image jih še dihat ni blo trebauser posted image jest sem si pa misla kva te babe jamrajo saj to pa res nič ne boliuser posted image user posted image popadki so se stopnjevali in ob 7 sva šla v ljubljano poadke sem mela od zjutraj na 5 min ampak so se počasi stopnjevali po bolečini...v prodnišnici pa CTG ne kaže popadkov odprta komaj 1 cmuser posted image user posted image pa rečem babci ampak mene neki boliuser posted image pa reče da se začenja počasi ampak lahko še traja....zato sem se z mmojim odločila da greva še domov....doma sem se ulegla in med poadki spala ker so bili na 5-10 min ampak vedno bolj boleči....ob 2 zjutraj sem rekla mojmu da greva ker me je že tak svinjsko bolelo....v avtu sem ležala zadaj in dihala popadke....vmes sem nnadrla mojega naj ustavi na petrolu in mi kupi cigareteuser posted image tok mi je pasal en čik (vem packa sem) noo ko prideva pred lj porodnišnico me prime popadke jaz pa pogumno nažgem cigaretouser posted image se mi je v tistem trenutku zdelo da to res pomagauser posted image no potem grem v sprejemno kjer me je pregledala in bila se odprta 5 cm pa mal mi je še razširla maternični vrat z roko je rekla da bo hitrej in mi pomežikneuser posted image no ko sem se oblekla v ta lepo opravo sem odšla na klistir...sprejela me je ful prijazna babca in se z mano pogvarjala ko mi je v rit vlivala vodouser posted image potem sem ga mal srala na sekretu v uni sobi sem pa srečala še dve majčice eno ki je na ivf in meme.....tam sem z sotrpinkami čvekala in čakala na porodno sobo..... 4.15 sem odšla v porodna, ki je bla roznauser posted image tam sem z mojim v temi dihala popadke odpirala sem se približno 1 cm na uro tako da sem kmalui prosila nza nekaj proti bolečinam dobila sem nekaj fenomenalnega v žilo in glukozo...jest sem bla tok pribita user posted image user posted image počena kot lešnik sem bla.....se mi zdi da tist prot bolečinam ne omili popadkov sam zadet si....mela sem pa popadke še vedno na 5 minut ali celo na deset tako da sem lahko med popadki spala..vmes mi je venšla taka krvava sluz in sem babci skos govorila men kri teče...krvavim...ona pa da too ni kri to je sluz to mamo mi radi da gre venuser posted image .no in potem so se babce zamenjale in prišla je go. meta, vprašala sem jo če bom rodila do konca njene izmene in ona me pogleda in reče ja punca vi boste rodila saj ste 9 cm odprtauser posted image kmalu pride dohtarca z plastično iglo in mi jo not vtakneuser posted image pa reče da bo mehur prepodla...zgleda ni vedela da men voda počasi odtekauser posted image .v bistvu mi je pa otroka v glavo in ima še vedno bulico na glavciuser posted image user posted image user posted image in rodila se je z praskami po glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image no pol sem ji povedala in je na hitro spiz****...no potem sva z mojim dihala še popadke ko mene nekaj pritisne na pritiskanjeuser posted image nisem vedela če lahko pritisnem zato sem mojga poslala po babco( bila je taka gužva da sva bla skoraj skos sama....ona pa reče vi kar porinite...takrat sem celo spustila neke živalske zvokeuser posted image   pol so prišle babce kar naenkrat prižgejo luči in mi rečejo naj grem na hrbet, da bomo rodili....preden sem začela potiskat sem prosila babco naj mi varuje presredek da ne bom tok strgana da bo potrebno v splošno anastezijouser posted image user posted image mal sem bluzila......no potem reče babca no vam bom mal pomagala ker vam mal zmanjka in se mi vrže na trebuh...to sploh ni bolel prej mi je blo kot neko olajšanje pritiska....ker pa sem imela popadke še vedno na pet minut so mi na takoj ko je prišla ven glavica dal enega umetnega in porinila sem in konecuser posted image user posted image ven skoči moja mala iris..mal sem vmes pogledala zato so mi v očkah popokale dve žilici...no ko sem pogledala se mi je zdelo da sem otroka izstrelilauser posted image user posted image  

moja porodna izkušnja je zelo lepa, če bi bil vsak porod tak bi lahko vsak teden rojevala sicer sem dobla 4 šive ampak nič pretresljivega..mi ni skoraj nič bolelo..tko da ob 8.14 sem rodila ob 12h sem pa šla ven na čikuser posted image user posted image user posted image sestre so me mal zmerjaleuser posted image ampak počutla sem se čist ok....user posted image za tak porod se takoj podpišem

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 537
7.6.2010 15:01:30   
Aninchy
biba88 - super porodna!! user posted image user posted image user posted image   Jst sm pa nehala kadit kr po enem tednu, ko sm zvedla, da sm noseča, pa me je tud že vmes premamil, ampak ko sem hotla en dim nardit, sem se pa zadavla skor!user posted image Sploh mi ni pasal, ampak važn, da sm mela neki v roki... No, sej pol sm pa sčasoma na eno drugo "igračo" prestavla in sem se njej bolj posvetila... user posted image user posted image

No, me veseli, da je tema mal nazaj zaživela! user posted image user posted image user posted image Saj smo mlade, živahne, nabrite punce, ane? Pač imamo raje otroke namesto, da ga žuramo cele dneve, kot ostale! user posted image user posted image

Pa veseli me, da se seznamček kar daljša in daaaljša! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 538
7.6.2010 15:03:22   
Aninchy

user posted image

user posted image Aninchy, (**21 let**) - še v pričakovanju štorklje!user posted image
user posted image
lenčy - ALEKS
user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 539
7.6.2010 15:04:50   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

tincy90 sem živauser posted image polna energije zaenkrat ker mam tak pridno pupouser posted image

PORODNA ZGODBA:  začel se je 26.5 okol 9 ko sem šla na jutranje lulanje, ko sem se obrisala sem mela polno sluzi in krviuser posted image vsa vesela kličem mojga da bomo mogoče rodil pred PDP ki sem ga imela 31.5...valda je bil moj bol živčen kot jazuser posted image čez kako uro sem začutila blage bolečine v spodnjem delu trebuha in križu, sem misla to pa sploh ne boliuser posted image user posted image user posted image v popadkih sem uživala cel dan ampak so bili RES SOCIALNIuser posted image user posted image jih še dihat ni blo trebauser posted image jest sem si pa misla kva te babe jamrajo saj to pa res nič ne boliuser posted image user posted image popadki so se stopnjevali in ob 7 sva šla v ljubljano poadke sem mela od zjutraj na 5 min ampak so se počasi stopnjevali po bolečini...v prodnišnici pa CTG ne kaže popadkov odprta komaj 1 cmuser posted image user posted image pa rečem babci ampak mene neki boliuser posted image pa reče da se začenja počasi ampak lahko še traja....zato sem se z mmojim odločila da greva še domov....doma sem se ulegla in med poadki spala ker so bili na 5-10 min ampak vedno bolj boleči....ob 2 zjutraj sem rekla mojmu da greva ker me je že tak svinjsko bolelo....v avtu sem ležala zadaj in dihala popadke....vmes sem nnadrla mojega naj ustavi na petrolu in mi kupi cigareteuser posted image tok mi je pasal en čik (vem packa sem) noo ko prideva pred lj porodnišnico me prime popadke jaz pa pogumno nažgem cigaretouser posted image se mi je v tistem trenutku zdelo da to res pomagauser posted image no potem grem v sprejemno kjer me je pregledala in bila se odprta 5 cm pa mal mi je še razširla maternični vrat z roko je rekla da bo hitrej in mi pomežikneuser posted image no ko sem se oblekla v ta lepo opravo sem odšla na klistir...sprejela me je ful prijazna babca in se z mano pogvarjala ko mi je v rit vlivala vodouser posted image potem sem ga mal srala na sekretu v uni sobi sem pa srečala še dve majčice eno ki je na ivf in meme.....tam sem z sotrpinkami čvekala in čakala na porodno sobo..... 4.15 sem odšla v porodna, ki je bla roznauser posted image tam sem z mojim v temi dihala popadke odpirala sem se približno 1 cm na uro tako da sem kmalui prosila nza nekaj proti bolečinam dobila sem nekaj fenomenalnega v žilo in glukozo...jest sem bla tok pribita user posted image user posted image počena kot lešnik sem bla.....se mi zdi da tist prot bolečinam ne omili popadkov sam zadet si....mela sem pa popadke še vedno na 5 minut ali celo na deset tako da sem lahko med popadki spala..vmes mi je venšla taka krvava sluz in sem babci skos govorila men kri teče...krvavim...ona pa da too ni kri to je sluz to mamo mi radi da gre venuser posted image .no in potem so se babce zamenjale in prišla je go. meta, vprašala sem jo če bom rodila do konca njene izmene in ona me pogleda in reče ja punca vi boste rodila saj ste 9 cm odprtauser posted image kmalu pride dohtarca z plastično iglo in mi jo not vtakneuser posted image pa reče da bo mehur prepodla...zgleda ni vedela da men voda počasi odtekauser posted image .v bistvu mi je pa otroka v glavo in ima še vedno bulico na glavciuser posted image user posted image user posted image in rodila se je z praskami po glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image no pol sem ji povedala in je na hitro spiz****...no potem sva z mojim dihala še popadke ko mene nekaj pritisne na pritiskanjeuser posted image nisem vedela če lahko pritisnem zato sem mojga poslala po babco( bila je taka gužva da sva bla skoraj skos sama....ona pa reče vi kar porinite...takrat sem celo spustila neke živalske zvokeuser posted image   pol so prišle babce kar naenkrat prižgejo luči in mi rečejo naj grem na hrbet, da bomo rodili....preden sem začela potiskat sem prosila babco naj mi varuje presredek da ne bom tok strgana da bo potrebno v splošno anastezijouser posted image user posted image mal sem bluzila......no potem reče babca no vam bom mal pomagala ker vam mal zmanjka in se mi vrže na trebuh...to sploh ni bolel prej mi je blo kot neko olajšanje pritiska....ker pa sem imela popadke še vedno na pet minut so mi na takoj ko je prišla ven glavica dal enega umetnega in porinila sem in konecuser posted image user posted image ven skoči moja mala iris..mal sem vmes pogledala zato so mi v očkah popokale dve žilici...no ko sem pogledala se mi je zdelo da sem otroka izstrelilauser posted image user posted image  

moja porodna izkušnja je zelo lepa, če bi bil vsak porod tak bi lahko vsak teden rojevala sicer sem dobla 4 šive ampak nič pretresljivega..mi ni skoraj nič bolelo..tko da ob 8.14 sem rodila ob 12h sem pa šla ven na čikuser posted image user posted image user posted image sestre so me mal zmerjaleuser posted image ampak počutla sem se čist ok....user posted image za tak porod se takoj podpišem

user posted image user posted image user posted image keri smehi!user posted image ja fajn za tak porod, čestitam!user posted image ej dj mi povej kok si stara d vpišm u seznam.user posted image pa ostale tud povejte še tisto kar manjka.user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 540
7.6.2010 15:06:07   
Tincy90

biba88 - super porodna!! user posted image user posted image user posted image   Jst sm pa nehala kadit kr po enem tednu, ko sm zvedla, da sm noseča, pa me je tud že vmes premamil, ampak ko sem hotla en dim nardit, sem se pa zadavla skor!user posted image Sploh mi ni pasal, ampak važn, da sm mela neki v roki... No, sej pol sm pa sčasoma na eno drugo "igračo" prestavla in sem se njej bolj posvetila... user posted image user posted image

A lahk vprašam katera igrača je bla to?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 541
7.6.2010 15:07:50   
Aninchy

A lahk vprašam katera igrača je bla to?user posted image user posted image user posted image

Hmm.... boš ugibala? Neki mesnatega, pa ni šnicl! user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 542
7.6.2010 15:12:32   
Tincy90

Hmm.... boš ugibala? Neki mesnatega, pa ni šnicl! user posted image user posted image user posted image

Hmm, le kaj bi to lahk blo.user posted image user posted image user posted image sj maš prov, bolš to kt pa čik.user posted image user posted image čaki, pr čiku vdihavaš oz potegneš vase nikotin pa katran, če se ne motmuser posted image , pr temu mesu pa pogoltneš kaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 543
7.6.2010 15:26:08   
emibu

Hmm, le kaj bi to lahk blo.user posted image user posted image user posted image sj maš prov, bolš to kt pa čik.user posted image user posted image čaki, pr čiku vdihavaš oz potegneš vase nikotin pa katran, če se ne motmuser posted image , pr temu mesu pa pogoltneš kaj?user posted image user posted image user posted image

ja ono omakco ne..sploh če meso dušiš da tak sok iz sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mene tko razganja ka so to neki poporodni sex izbruhi al kaj? neki nori hormoni vam rečem...10 dni po porodu pa se tok plazim po mojem da kr groza in strah..počasa se bo treba obvladat,ker predno je šel v šolo ni velik falilo da nisem tiste plenice vn vrgla in se vrgla na njega...user posted image user posted image user posted image sej vem da ni lepo da govorim to po forumu sam nekam morem dat ven user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 544
7.6.2010 16:28:54   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

ja ono omakco ne..sploh če meso dušiš da tak sok iz sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mene tko razganja ka so to neki poporodni sex izbruhi al kaj? neki nori hormoni vam rečem...10 dni po porodu pa se tok plazim po mojem da kr groza in strah..počasa se bo treba obvladat,ker predno je šel v šolo ni velik falilo da nisem tiste plenice vn vrgla in se vrgla na njega...user posted image user posted image user posted image sej vem da ni lepo da govorim to po forumu sam nekam morem dat ven user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sj prov, nekomu se moraš zaupat.user posted image user posted image user posted image ampak ti pa si res ej, blagor se teb in tvojim sex hormonom.user posted image user posted image mene bi moj rastrgov, če bi bla taka po porodu, k on je tud pravi manijak kar se tega tiče.user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 545
7.6.2010 16:46:53   
biba88
aninchy ja jest sem pa kadila celo nosečnost sam ne vs
ak dan pa lažje cigarete...pred nosečnostjosem bla res strastna kadilka pokadila pokadila sem tut do 2 škatli dnevno, ko sem pa zanosila pa samo sem pa tja kakšnega...če sem iskrena če se ne bi zavestno brzdala bi lohk tut nmed osečnostjo kar jedla čike mi je tok pasalouser posted image samo sem se nazaj držala...zdaj po porodu pa nobenega ne prižgem...mi ne paše...men tut kaka mesna igrača ne pašeuser posted image
tincy90 stara sem 21
emibu to je pa ddobr znak da se tko dobr počutš pa na sex mislišuser posted image go girluser posted image men še na misel ne pride da bi kaj kam dobilauser posted image ...mam še šivčke...pa težave z prebavo enkat zaprta enkat odprtauser posted image bi se pa ful stiskalauser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 546
7.6.2010 16:52:17   
Tincy90

user posted image

user posted image biba88, (**21 let**) - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy, (**21 let**) - še v pričakovanju štorklje!user posted image
user posted image
lenčy - ALEKS
user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 547
7.6.2010 16:59:24   
emibu
sj jst mam tut en šiv baje sam niti nevem za njega..user posted image user posted image user posted image user posted image
mene ta čišča ubijaaaauser posted image user posted image user posted image nevem ka je s tamalim dans ej se mi zdi da mi že cel dan visi na zizki...user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 548
7.6.2010 19:38:54   
Tincy90
Ja emibu, lačn je sinko.user posted image papa da bo k popaj močan.user posted image user posted image kje pa ste babuške? ankjer anbene.user posted image user posted image user posted image user posted image moja je pa dans sitna za popizdt. Ne vem ka ji ni jasnu.user posted image moj crklanček.user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 549
7.6.2010 21:27:12   
Aninchy
Joj, punce, jst se toook smejim, k berem tole.... user posted image user posted image user posted image

Ja, ni mi blo treba odgovorit na vprašanje, ste si kr same pogruntale, da smo spet pri klobasah.... user posted image

je mel moj dons računalnik skos, tak da nism mogla nč kej na RR viset, zdej se mi pa ne da, ker se grem rajši cartat user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.