|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
4.6.2010 18:51:07   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Jsm zmer za action!user posted image user posted image

Jst bi tud bla, pa je to presneto vnetje vmes...user posted image

(a je presneto kletvica??user posted image ) user posted image

Vnetje je tamal problem.user posted image user posted image

Ej ne vem, nism tok izobražena pa ne vem. Kr sj veš, če je človek neodgovoren, nima kulture in ne ve kaj so moralne vrednote tud izobražena ne morm bit glih kej.user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehe, sej si lepo povedla, sam, a ni zdej že čas, da se mal "odtalimo" in oddaljimo od .... česa že točno? Sej sploh nwm....user posted image

Pardon.user posted image maš prov ja.user posted image čakam d se emibu kej prmiga sm, me zanimajo njeni komentarji.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 476
4.6.2010 18:53:59   
Aninchy

Pardon.user posted image maš prov ja.user posted image čakam d se emibu kej prmiga sm, me zanimajo njeni komentarji.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 477
4.6.2010 18:55:04   
Tincy90

user posted image user posted image user posted image

Ona je tud bol divje narave, ane?user posted image user posted image

Drgač pa, kdaj mislš it kej rodit?user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 478
4.6.2010 18:56:12   
Aninchy
Hmm... dobro vprašanje! Mislim, da do enga 1. novembra bom pa že rodila, no... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 4.6.2010 18:57:00 >

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 479
4.6.2010 18:59:06   
Aninchy
No, pa še en vic.... (mal začinjen, tak da punce, stran glejte!!!)user posted image

Mali otrok si je v avtobusu ves čas pel: "Mama mi je zajklja, očka mi je
zajec, jaz sem mali zajček... Mama mi je mucka, očka mi je maček, jaz
sem mali mucek..." Ko je vozniku avtobusa prekipelo, se je zadrl na
otroka:

..."Kaj pa si, če je tvoja mama pijana ****, očka pa peder?" Otrok
odgovori: "Voznik avtobusa!"

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 480
4.6.2010 18:59:07   
Tincy90

Hmm... dobro vprašanje! Mislim, da do enga 1. novembra bom pa že rodila, no... user posted image user posted image user posted image

Kere maš ti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tvojmu zihr ni nikol dougčas a?user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 481
4.6.2010 19:00:12   
Aninchy

Kere maš ti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tvojmu zihr ni nikol dougčas a?user posted image

user posted image user posted image user posted image ma veš kaj, on bi reku da sm sitna! user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 482
4.6.2010 19:01:38   
Tincy90

user posted image user posted image user posted image ma veš kaj, on bi reku da sm sitna! user posted image user posted image user posted image

Zakva pa sitna?user posted image user posted image user posted image a mu ni kul d si tok jezičnauser posted image pa vesela?user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 483
4.6.2010 19:06:21   
Aninchy

Zakva pa sitna?user posted image user posted image user posted image a mu ni kul d si tok jezičnauser posted image pa vesela?user posted image

user posted image user posted image Ja, ja mu je, sam jst sm še kr v fazi "zaljubljenosti", on pa mnde ne več al kaj... jst bi kr na njem visela, pa sma že skor 6 let skupi user posted image user posted image user posted image On pa ni tk "scartlan" k jst - sej ne vem, kk nj povem user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 484
4.6.2010 19:13:29   
Tincy90

user posted image user posted image Ja, ja mu je, sam jst sm še kr v fazi "zaljubljenosti", on pa mnde ne več al kaj... jst bi kr na njem visela, pa sma že skor 6 let skupi user posted image user posted image user posted image On pa ni tk "scartlan" k jst - sej ne vem, kk nj povem user posted image

Mislš ti bi se crklala, on pa ne? Ti si nora nanjga, ona pa nate tko tko?user posted image poznam to!user posted image user posted image očitno današnja moda moških.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 485
4.6.2010 19:15:00   
Aninchy

Mislš ti bi se crklala, on pa ne? Ti si nora nanjga, ona pa nate tko tko?user posted image poznam to!user posted image user posted image očitno današnja moda moških.user posted image

No, ja, tak nekak! user posted image To mam po očiju, on bi se še kr z mamco skos po posli valu, mami pa kr izgovore išče, da bi mu mal "zbežala" user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 486
4.6.2010 19:17:04   
Tincy90

No, ja, tak nekak! user posted image To mam po očiju, on bi se še kr z mamco skos po posli valu, mami pa kr izgovore išče, da bi mu mal "zbežala" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image js pa to nimam po nobenmu, mam kr po seb.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 487
4.6.2010 19:19:34   
Aninchy

user posted image user posted image user posted image user posted image js pa to nimam po nobenmu, mam kr po seb.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sej ni važn, važn, da maš to! user posted image Je svet kr bolj luštn user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 488
4.6.2010 19:21:30   
Tincy90

user posted image user posted image user posted image sej ni važn, važn, da maš to! user posted image Je svet kr bolj luštn user posted image

Uff, js sm ful vesela d sm bla take divje, odf* narave. Ne znam živet brez smeha in zajebancije.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 489
4.6.2010 19:30:49   
Aninchy
Uff, js sm ful vesela d sm bla take divje, odf* narave. Ne znam živet brez smeha in zajebancije.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hmm... jst pa kokr kdaj! user posted image Sem tud taka regica, ko da bi me navil, ampak so pa nekatere stvari k me kr hitr zmotijo in zamorijo... Ampak ker sem čisti flegmatik, se prov nič ne sekiram, ker itak vem, da bom sam seb škodla, če bom pustila, da me določene stvari vržejo iz tira. user posted image

No, večerja tajm! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 490
4.6.2010 19:39:31   
Tincy90

Hmm... jst pa kokr kdaj! user posted image Sem tud taka regica, ko da bi me navil, ampak so pa nekatere stvari k me kr hitr zmotijo in zamorijo... Ampak ker sem čisti flegmatik, se prov nič ne sekiram, ker itak vem, da bom sam seb škodla, če bom pustila, da me določene stvari vržejo iz tira. user posted image

No, večerja tajm! user posted image

Edino pravilno.user posted image js sm tud delno takšna.user posted image

Pa dober tek.user posted image naj ti tekne.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 491
4.6.2010 19:42:32   
Aninchy
Edino pravilno.user posted image js sm tud delno takšna.user posted image

Pa dober tek.user posted image naj ti tekne.user posted image

Hvala! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 492
4.6.2010 19:44:57   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image VIC user posted image user posted image user posted image

Žena pošlje moža v trgovino. Naroči mu:

"Kupi eno margarino, če bodo imeli jajca, kupi 10."

Mož pride domov z desetimi margarinami:

"Imeli so jajca!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 493
4.6.2010 19:53:55   
Tincy90

user posted image user posted image user posted image VIC user posted image user posted image user posted image

Žena pošlje moža v trgovino. Naroči mu:

"Kupi eno margarino, če bodo imeli jajca, kupi 10."

Mož pride domov z desetimi margarinami:

"Imeli so jajca!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 494
5.6.2010 8:26:39   
Tincy90
Dobro jutro.user posted image user posted image danes pa bo sonček.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 495
5.6.2010 9:20:24   
Snoopyka
živjouser posted image
user posted image user posted image user posted image kje pobirate take vice? hudiča da sm se tok nasmejala da me trebuh boli...user posted image user posted image user posted image ma js sm tud sam svoja, ko sm cartkjava sm cartljava , učas pa mi ni tolk do teka... joj kok lepo bo dans (vasj upam)user posted image
no grem malo z tamalo vn lepo bodite!
aja pa še predn grem bi prosila za kak glasek na povezavi: http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/19625/mamina.html

hvala in lpuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 496
5.6.2010 9:41:54   
Tincy90
Snoopyka glas oddan.user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 497
5.6.2010 11:10:25   
sa5i
Pozdrav!

Sedaj bom verjetno zakuhala kak prepir a morem vam povedati, da se mi zdi že vse skupaj kar skrajno. Nevem, če sem res le jaz opazila, da si pišeta 2 do tri tu gor ker se nam ostalim ne zdi več vredno niti pogledati o čem je reč. user posted image Mislim sploh nevem kako bi se vklopila v temo. Dam vam nasvet, da si odprete temo za vice pa take in drugačne b.... pa to tam pišete in to temo pustite, da služi temu namenu zakar je odprta.

vsaj moje mnenje no. ker vseh tistih punc od katerih sem rada kar prebrala pa vprašala enostavo več ni tu odkar ste začele z res osnovnošolskimi.... user posted image

no pa lep pozdravuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 498
5.6.2010 11:17:46   
Tincy90
Kokr js vem je svobodni forum, tko da lahko vsak napiše kar hoče in kadar hoče. Mislm da če ne bi blo zajebancije in vicev zadnje dni bi biu ta forum spet bolj prazen in ne bi se nič dogajalo. Js ne vidm u tem nč slabga, če tud na tej temi povemo kak vic in se zafrkavamo. Ne vem, zakaj ste zdj kr naenkrat ratale vse občutljive na zajebancijo, namesto da bi nas prekinle z njo že ko smo začele in nadaljevale s tem. Zdj k smo začele pa z vici je pa spet vse narobe. Js zase vem d se bom še naprej zafrkavala, pa ni važno kako, ne mislm bit ves čas resna in ne vem kaj. Če maš pa tud kako vprašanje, se pa najdejo tud odgovori, tko kt so se do zdj zmerej. Ne vem zakaj zdj taka panika.

Sončeeek!!user posted image hvala mu za pozitivno energijo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 499
5.6.2010 11:50:51   
Zvezdici
Žal mi je da je prišlo vse tako daleč. user posted image

Rada bi pa samo to napisala.
babykitty - spoštujem tvoje mnenje in ne mislim nič slabega.
Moti me, pa to, da si se spustila tako nizko in zmerjala z idiotom. Da ne omenim kako nezrelo je šele to!
Ne rečem nič, si povedala svoje mnenje.. ampak da o tem razpravljaš na drugi temi in žališ se mi pa zdi res nizkotno. Ne vem no, to je pa pač moje mnenje. Ker ti nobena ni nič takega naredila, da bi si zaslužila naziv kot si ga ti dodelila.
Bi bila vsaj toliko, da bi o tem se do konca tukaj zmenila in ne zbežala stran. Nato, pa enostavno zadevo pustiš na miru.
Torej če bi bila res ti tako odrasla in zrela, do tega ne bi prišlo in bi stvar enostavno ignorirala.
Samo to sem želela pokomentirati.

No zdaj pa naprej, da spet malo zatežim s svojim linkom:user posted image

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/18124/mamina-princeska-.html

Je pa danes HB spet bolj pridna, da ni tako kot včeraj. Je sitnarila cel dan user posted image .
zdaj, pa spi že od 9h user posted image . jaz že zrihtana za ven, njo pa očitno nič ne matra user posted image . Sem že 1,5 ure zrihtana.

Punce uživajte na sončku danes!

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 5.6.2010 11:52:24 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
V življenju mi je najbolj žal za to
Zaprla sem oči in si nas predstavljala čez deset let. Videla sem družinske počitnice s pohodi po kozjih stezah in igro n...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.