|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
5.6.2010 11:59:12   
Tincy90
Glasek oddan zvezdici.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 501
5.6.2010 12:00:27   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Hvalaa user posted image user posted image

Jutri bom pa spet zatežila user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 502
5.6.2010 12:04:10   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Rada bi pa samo to napisala.
babykitty - spoštujem tvoje mnenje in ne mislim nič slabega.
Moti me, pa to, da si se spustila tako nizko in zmerjala z idiotom. Da ne omenim kako nezrelo je šele to!
Ne rečem nič, si povedala svoje mnenje.. ampak da o tem razpravljaš na drugi temi in žališ se mi pa zdi res nizkotno. Ne vem no, to je pa pač moje mnenje. Ker ti nobena ni nič takega naredila, da bi si zaslužila naziv kot si ga ti dodelila.
Bi bila vsaj toliko, da bi o tem se do konca tukaj zmenila in ne zbežala stran. Nato, pa enostavno zadevo pustiš na miru.
Torej če bi bila res ti tako odrasla in zrela, do tega ne bi prišlo in bi stvar enostavno ignorirala.
Samo to sem želela pokomentirati.

Se strinjam!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 503
5.6.2010 12:04:38   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Hvalaa user posted image user posted image

Jutri bom pa spet zatežila user posted image .

Ni panike, ti kr.user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 504
5.6.2010 12:26:55   
BabyKitty
Moti me, pa to, da si se spustila tako nizko in zmerjala z idiotom. Da ne omenim kako nezrelo je šele to!

Draga moja v življenju nisem ozmerjala nikogar z idiotom... to je citat, ki ga imam nalimanega na steni... in se nanj oziram v podobnih situacijah... kar sem tudi napisala, če bi punce znale prebrati in ne bi iskale globjih pomenov. Ravno zaradi tega citata ne mislim več pisati na temi, niti se ne mislim pregovarjat, ker nima smisla... Pljuvajte kakor želite... s tem same kažete vaš nivo... na žalost...

Tincy90 se je prepoznala v mojih besedah, pa sploh niso bile namenjene njej, namenjene so bile kot opozorilo, da bi se vsaj malo pomirile in bi lahko še naprej sodelovali v normalni civilizirani debati... na forum pišejo zadnje dni le še 3-4 uporabnice, ostale smo brez besed in sem v zadnjem dnevu dobila kar nekaj zasebnih sporočil, ki me potrjujejo.

Nobenega interesa nimam kogarkoli žalit, sploh pa se ne na koga "spravljat", ker nimam popolnoma nič od tega, samo opozorila sem, kako debata izgleda od zunaj... od vseh tistih, ki bodo potem mene metale v isti koš z nedoraslim toilet humorjem... Zato vas prosim, da se malo umirite in lahko nadaljujemo normalno civilizirano debato, smo si v oporo, ker navsezadnje smo vrstnice, ki najbolje razumemo težave druge...

Moje opozorilo, pa definitivno ni letelo na pogovor o spolnosti, ker o spolnosti brez problema lahko razglabljamo ne pa z besediščem, na ravni primitivcev... Pa tudi žaliti ni treba svojih najdražjih s klobasami... ker, če vas podpirajo so dolžni nekega spoštovanja, saj je njim še mnogo težje kot nam.

Sedaj pa odgovarjajte in se bunite kakor veste in znate, če mislite, da boste kaj dokazale... Mene ste razočarale s svojim otročjim vedenjem.

Sedaj boste po svoje, celo med vrsticami razbrale iz tega posta od tega, da ste primitivke, do tega, da to vse leti na Tincy90, ker je ona bog i batina, pa seveda, da ste nepismene, pa tudi to, da sem jaz devica Marija in da ne znam drugega v življenju kot lagati in komentirati...

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 505
5.6.2010 13:14:09   
Aninchy
Snoopyka in Zvezdici, men je zlo žal, ampak ne morem glasovatuser posted image Pa sem eni kolegici vsak dan klikala, pa tud zdej ne morem.... ne vem, ali je kej omejeno kolkokrat lahko? Vem, da enkrat na dan, ampak vse skupaj? ker ne zastopim, zakaj ne gre...user posted image

Ijoj, se opravičujem, ker se začela z vici, bolje da se pogovarjamo o plenicah!user posted image Nism hotla nč slabga, ampak samo obrnat temo, ker je čist mimo zajadrala... Pa še moj priljubljen "citat": SMEH JE POL ZDRAVJA, PUNCE!!user posted image

BabyKitty - ampak tok te je pa matru firbec, da si pršla nazaj pogledat kaj se menmo...user posted image Kr priznaj, čist nč boljša nisi od nas!user posted image - No, mogoče rečeš klobasi metuljček? user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 506
5.6.2010 13:19:52   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Draga moja v življenju nisem ozmerjala nikogar z idiotom... to je citat, ki ga imam nalimanega na steni... in se nanj oziram v podobnih situacijah... kar sem tudi napisala, če bi punce znale prebrati in ne bi iskale globjih pomenov. Ravno zaradi tega citata ne mislim več pisati na temi, niti se ne mislim pregovarjat, ker nima smisla... Pljuvajte kakor želite... s tem same kažete vaš nivo... na žalost...

Tincy90 se je prepoznala v mojih besedah, pa sploh niso bile namenjene njej, namenjene so bile kot opozorilo, da bi se vsaj malo pomirile in bi lahko še naprej sodelovali v normalni civilizirani debati... na forum pišejo zadnje dni le še 3-4 uporabnice, ostale smo brez besed in sem v zadnjem dnevu dobila kar nekaj zasebnih sporočil, ki me potrjujejo.

Nobenega interesa nimam kogarkoli žalit, sploh pa se ne na koga "spravljat", ker nimam popolnoma nič od tega, samo opozorila sem, kako debata izgleda od zunaj... od vseh tistih, ki bodo potem mene metale v isti koš z nedoraslim toilet humorjem... Zato vas prosim, da se malo umirite in lahko nadaljujemo normalno civilizirano debato, smo si v oporo, ker navsezadnje smo vrstnice, ki najbolje razumemo težave druge...

Moje opozorilo, pa definitivno ni letelo na pogovor o spolnosti, ker o spolnosti brez problema lahko razglabljamo ne pa z besediščem, na ravni primitivcev... Pa tudi žaliti ni treba svojih najdražjih s klobasami... ker, če vas podpirajo so dolžni nekega spoštovanja, saj je njim še mnogo težje kot nam.

Sedaj pa odgovarjajte in se bunite kakor veste in znate, če mislite, da boste kaj dokazale... Mene ste razočarale s svojim otročjim vedenjem.

Sedaj boste po svoje, celo med vrsticami razbrale iz tega posta od tega, da ste primitivke, do tega, da to vse leti na Tincy90, ker je ona bog i batina, pa seveda, da ste nepismene, pa tudi to, da sem jaz devica Marija in da ne znam drugega v življenju kot lagati in komentirati...

Uff, zdj sm že jst bog i batina. Ti pa si res. Te mot kr sm js najbol jezična in si upam use povedat al kaj, pol se na take bedne spuščaš d sm js bog i batina. Ti očitno že nisi, kr mi nisi kos. Js se nism nč prepoznala v tvojih besedah, tok neumna pa nism da ne bi vedla da to leti name pa še na katero drugo k se z mano zafrkava. Ti lahk kle pišš kar hočeš in se delaš odraslo in zrelo in ne vem kako še, da se ti na tak nivo ne spravlaš in d ti nimaš take zajebancije pa bla bla, lej po resnici rečeno me ne briga. Sm že povedala, če komu kej ne paše naj spregleda in se ne ozira na to. Sicr pa kot sm že napisala, zakaj pa nisi bla prej glasna k si opazila d gre ta zajebancija že čez vse meje?? Lepo te prosm, takrat pa nisi spregovorila niti besedice. In ta tvoj toilet humor k ga skoz omenjaš, očitno maš ti neko svojo zajebancijo k jo sm ti razumeš al kaj. Moj fant ni nč užaljen, če mu rečm da ma klobaso, ker razume zajebancijo in tud spoštovanje ima z moje strani tko kt js z njegove. Ti bejbi mešaš pojme. Kle nam neki pišeš pa se delaš olikano in govoriš o kulturi in morali, a za našim hrbtom nas pa ogovarjaš in žališ. Tebe je lahko sram, ne pa nas. Pa da pišemo samo še 3-4 uporabnice- ja in? A ti kdo brani, da se vmešaš v temo? Noben, zto ne rabš pisat d nimaš besede.

Neposredna povezava do sporočila: 507
5.6.2010 13:20:47   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

BabyKitty - ampak tok te je pa matru firbec, da si pršla nazaj pogledat kaj se menmo...user posted image Kr priznaj, čist nč boljša nisi od nas!user posted image - No, mogoče rečeš klobasi metuljček? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 508
5.6.2010 13:25:05   
Aninchy
Tincy90 - oprooosti, ampak ne da se mi brat!user posted image Ampak že po prvih treh besedah sm vidla, da te je spet neki "pogrel". Punca, če se ne boš umirila, boš pri 25ih čist siva al pa brez las!! user posted image ne sekiraj se, prosim te, pejt naprej tak ko smo šle vse, dej na IGNORE pa bo vse takoj lepš!

Jst bi pa sam neki, k sm glih vidla.... na svetu obstaja miljone in miljarde vzdevkov... ne bo pa ena men pamet solila s kakšnim jst svojga fanta ŽALIM!? Kaj vas to briga, tud če bi mu rekla PRDEC, ko lahk to pomen tisoč in eno stvar! user posted image - pa "bajduvej", moj (hmm) LJUBČEK ve, da smo jih poimenovale za t.i. klobaso, pa je skor umru od smeha! user posted image

Pa lep dan! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 509
5.6.2010 13:30:54   
Tincy90

Tincy90 - oprooosti, ampak ne da se mi brat!user posted image Ampak že po prvih treh besedah sm vidla, da te je spet neki "pogrel". Punca, če se ne boš umirila, boš pri 25ih čist siva al pa brez las!! user posted image ne sekiraj se, prosim te, pejt naprej tak ko smo šle vse, dej na IGNORE pa bo vse takoj lepš!

Jst bi pa sam neki, k sm glih vidla.... na svetu obstaja miljone in miljarde vzdevkov... ne bo pa ena men pamet solila s kakšnim jst svojga fanta ŽALIM!? Kaj vas to briga, tud če bi mu rekla PRDEC, ko lahk to pomen tisoč in eno stvar! user posted image - pa "bajduvej", moj (hmm) LJUBČEK ve, da smo jih poimenovale za t.i. klobaso, pa je skor umru od smeha! user posted image

Pa lep dan! user posted image

Sj boš prebrala kr te bo firbec matru.user posted image user posted image ej ne misl d si js to tko osebno uzamem kr vem d je škoda živcev za da ne rečm koga, sm pišm kar mi sproti pade na pamet.user posted image user posted image

Usak normalen človek se nasmeje na to, če se lulčitu kako drgač reče, sploh pa če je kaka drgačna beseda, ki lahko ponazarja penis.user posted image user posted image

Komi čakam d grem na sprehod, mau u naravo pa k bogu, mogoče mi bosta vedla povedat kaj naj še kej napišm.user posted image user posted image

Uživejte u sončku!user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 510
5.6.2010 13:40:32   
emibu
o đizes krajs kero razburjanje zarad običnih klobas... od kdaj je pa spet sex tabu tema? če nebi blo sexa pa klobas tut otrok nebi blo in s tem tut ne teme mlade mamice?? WTF kje je problem? ah ja.. grem še naprej prebratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 511
5.6.2010 13:42:55   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

o đizes krajs kero razburjanje zarad običnih klobas... od kdaj je pa spet sex tabu tema? če nebi blo sexa pa klobas tut otrok nebi blo in s tem tut ne teme mlade mamice?? WTF kje je problem? ah ja.. grem še naprej prebratuser posted image user posted image user posted image

Dobr si use preber.user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 512
5.6.2010 13:51:22   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

ne palamudit no...user posted image user posted image
Tincy90 se je prepoznala v mojih besedah, pa sploh niso bile namenjene njej, namenjene so bile kot opozorilo, da bi se vsaj malo pomirile in bi lahko še naprej sodelovali v normalni civilizirani debati... na forum pišejo zadnje dni le še 3-4 uporabnice, ostale smo brez besed in sem v zadnjem dnevu dobila kar nekaj zasebnih sporočil, ki me potrjujejo. če je za tebe sex nenormalna in necivilizirana debata boš mogla med nune...

mislim da je težava tut to kak je sex po porodu se ti nezdi?? in nč slabga če uprašam in druga napiše da je pač fino uporabt lubrikant se mi zdi čist uporabno in čist aut toilet humor..
poglej v kak SSKJ je tut notri klobasa...
ga nič ne žalim mu usako jutro rečem kako kaj njegova klobasa,pa tut če bi ga kdo si ti da se boš zdej umešavala če jst njega žalim?? WTF? sj ne tebe?user posted image user posted image
Sedaj pa odgovarjajte in se bunite kakor veste in znate, če mislite, da boste kaj dokazale... Mene ste razočarale s svojim otročjim vedenjem. spet palamudenje...

neki tazga bi si ti misnla če bi katera od nas to tebi napisala...

Neposredna povezava do sporočila: 513
5.6.2010 13:53:44   
emibu

Snoopyka in Zvezdici, men je zlo žal, ampak ne morem glasovatuser posted image Pa sem eni kolegici vsak dan klikala, pa tud zdej ne morem.... ne vem, ali je kej omejeno kolkokrat lahko? Vem, da enkrat na dan, ampak vse skupaj? ker ne zastopim, zakaj ne gre...user posted image

Ijoj, se opravičujem, ker se začela z vici, bolje da se pogovarjamo o plenicah!user posted image Nism hotla nč slabga, ampak samo obrnat temo, ker je čist mimo zajadrala... Pa še moj priljubljen "citat": SMEH JE POL ZDRAVJA, PUNCE!!user posted image

k smo že lih pri poimenovanju je moj tut učasih princesa diana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se useemu sam smeji..
ja in zdej bo ta necivilizirana antitalentirana neodgovorna 16 letnica z otrokom povedala kak pa on reče moji!! pazi zdej: sirova luknca..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hudo mi je...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 514
5.6.2010 13:55:02   
Tincy90

k smo že lih pri poimenovanju je moj tut učasih princesa diana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se useemu sam smeji..
ja in zdej bo ta necivilizirana antitalentirana neodgovorna 16 letnica z otrokom povedala kak pa on reče moji!! pazi zdej: sirova luknca..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hudo mi je...user posted image user posted image user posted image

Ti si taprava ej, keri smehi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 515
5.6.2010 19:02:38   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smeh! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 516
5.6.2010 19:49:04   
Tincy90
Pa smo nazaj. Smo ble zuni na sprehodu s kolegico in je prov pasalo it mal k materi naravi.user posted image sm je pa vroče ne...komi čakam morje!user posted image kako ste kej ostale? Je kak nov baby mogoče? Ti aninchy vidm d si še zmer kle, fajn ja.user posted image ne vem kaj tvoj tamal misl res, porkaduš.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 517
5.6.2010 20:52:34   
Aninchy
Ma, moj mulček se je očitno odloču, da se bo po atiju vrgu! user posted image ker nasprotno od večine, morm jst vedno njega čakat!! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 518
6.6.2010 11:38:28   
emibu
hej,hoj

mi smo bli tut že zuni,zdej se pa neki matramo spat..ampak ne ratuje naajbol,tak da uživite se oglasim kasnej user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 519
6.6.2010 15:50:04   
Aninchy

hej,hoj

mi smo bli tut že zuni,zdej se pa neki matramo spat..

user posted image user posted image user posted image jeeej! jst tut komi čakam, da bom lohk vozičkala!! user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 520
6.6.2010 19:38:19   
biba88
živijo mlade mamice! se lohk še jest pridružimuser posted image 27.5.2010 sem rodila iris težko 2700 veliko 48cm in 32.5cm glavco, kljub majhnosti me je strgalauser posted image mi smo bili dans tut zunaj je prov pasalo user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 521
6.6.2010 19:51:29   
Aninchy
biba88 - user posted image user posted image user posted image Heeej majčica! user posted image

Seveda se lahko pridružiš (no, kaj jst težim, ko mali še kr ni zuni..user posted image user posted image ), bo prav pasala nova osvežitev tegale foruma, ki se je zarad enih bedarij čist sesul....

Da ti povem, zaenkrat smo tle (ostale) verjetno samo 3 članice, ti si četrta! user posted image user posted image
Tako da najbolje, da nardimo tud nov seznamček, punce, ste za?

Jst se opravičujem, če sem ktero spustila, ampak baje ste vse zamenjale forum, če bo pa ktera še sodelovala tu, pa bomo tudi vesele! user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 522
6.6.2010 20:01:07   
Aninchy
user posted image

user posted image Tincy90 - ALISA
user posted image emibu - MAJ (28.5.2010)
user posted image biba88 - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 6.6.2010 20:11:03 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 523
7.6.2010 0:26:02   
Tincy90

biba88 - user posted image user posted image user posted image Heeej majčica! user posted image

Seveda se lahko pridružiš (no, kaj jst težim, ko mali še kr ni zuni..user posted image user posted image ), bo prav pasala nova osvežitev tegale foruma, ki se je zarad enih bedarij čist sesul....

Da ti povem, zaenkrat smo tle (ostale) verjetno samo 3 članice, ti si četrta! user posted image user posted image
Tako da najbolje, da nardimo tud nov seznamček, punce, ste za?

Jst se opravičujem, če sem ktero spustila, ampak baje ste vse zamenjale forum, če bo pa ktera še sodelovala tu, pa bomo tudi vesele! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja smo za!user posted image no vsaj js sm.user posted image user posted image lepo si ga nardila, lepe slikce, pridna.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 524
7.6.2010 0:30:28   
Tincy90

user posted image

user posted image Tincy90, (**19 let**) - ALISA (19.12.2009)
user posted image emibu, (**16 let**) - MAJ (28.5.2010)
user posted image biba88 - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 7.6.2010 0:48:22 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.