|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
4.6.2010 14:13:48   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ojoj ste me nasmejale.. zdle sem pa mela velik za prebrat user posted image user posted image user posted image

emibu: sex pri porodu je meni tak : zvečer se delam da spim če vem da je moja klobasa potrebna user posted image mislim zdej je že bolš.. mi paše vsake tok časa.. od začetka pa ful glup občutek pa še preveč zmatrana sem bla za kej takega.. od začetka ko pa nisma smela me je pa tud razganjalo..
midva sva sexala zvečer, ponoči so bli pa že potem popadki user posted image user posted image user posted image

vnetje: ponavadi se moški tudi lahko nalezejo in je fajn če se preventivno maže s canestenom zjutraj in zvečer..

čišča: pri meni je trajala mislim da 4 tedne.. pet tednov po porodu sva pa sexala.. sam mi je bil občutek ko da mam postonjsko jamo tam spodi user posted image user posted image

No, jaz pa sem mela CR ... Pa sem mislila, da ne bo nobenih težav ... Ampak se mi je na začetku zdelo vse tako ozko, preozkouser posted image user posted image
Sem se tudi delala, da spimuser posted image

Imam pa kolegico, ki je rodila 2 meseca nazaj, pa je rekla, da je zdaj vse tak široko, da bi 3 take, kot jih ima njen, noter dobiluser posted image user posted image V glavnem, je rekla, da nima nobenega užitka v sexu več in da upa, da se bo to popravilo ...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 426
4.6.2010 14:37:57   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Punce brez zamere, ampak na čase pa debate tako nizko padejo, da me je kar malo sram, da pašem pod sekcijo mladih mamic... Eno je hec, druga pa prostaštvo in pretiravanje... skoraj v vsakem postu so dreki, klobase, potrebneži ipd...

Js ti nč ne zamerm. Povedala bom svoje mnenje...js se rada zejbavam, na takšen al drugačen način. Povem naravnost kr taka sm. Rada mam tako zajebancijo kr je pouno smeha. Se ne sramujm ničesar kar sm napisala, stojim za svojo zajebancijo in mislm, da zard tega nism nobena prostakinja. Sem mlada in živahna, brez dlake na jeziku in uživam u zajebanciji. Če pa koga motjo moje besede, naj jih ignorira oz sploh ne rab brat mojga posta. Ne oziram se na druge kr gledam nase in na to d se mam fajn, pa tud ušeč mi je d znam tud koga u dobro voljo spravt, pa čeprav s klobaso al pa z besedo potreben, sex itd. Moje mnenje in nobenga ne napadam.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 427
4.6.2010 14:43:09   
Eva19
helou babnce user posted image user posted image user posted image ampak vam pa vidm, da res dogaja user posted image

jst sm pa najdla čas, da se spravm kej napisat, no pa sej ni novga kej prov velik. Tamala se igra v stajci, zdej mi že zelo lepo sedi, smo vsi veseli user posted image je takoj mal laži... jaz pa mal pospravljam stanovanje, moj itak dele cele dneve dela, tko da se vidmo šele zvečer, morm rečt da kr zmatrana pridem pol po celem dnevu, ker živiva pa sama v stanovanju in ni nobenga druzga da bi mi pomagal kdaj mal user posted image no sej je luštn s tamalo, itak, najlepš, sam kdaj bi bla pa prov hvaležna če bi mi jo en za 15 min mal vzel... user posted image

no sej greva pa velikrat k našim domov, ma sestra moja eno leto starga fantka, tko da smo velik skupi.

No pa bomo mogoče končno spet lepo vreme dočakal, vikend je baje ful lep napovedan, bo luštno, bomo lahko spet zuni. midva razmišljava če bi šla kdaj mal v hribe, pa nevem, če je tamala že dost velika za tist nahrbtnik. sej sva jo že probala dat notr, pa morm rečt da je kr dobro zgledal. no sej prvič bova šla ne za več kot mogoče eno urco ali še manj, pa da bomo vidl kako se bo obneslo.

lep dan vsem, tiste ki morte pa rodit,pa gremo gremo!!! čakamo novičke user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 428
4.6.2010 14:57:54   
donna22

Punce brez zamere, ampak na čase pa debate tako nizko padejo, da me je kar malo sram, da pašem pod sekcijo mladih mamic... Eno je hec, druga pa prostaštvo in pretiravanje... skoraj v vsakem postu so dreki, klobase, potrebneži ipd...

No, ta debata o klobasah tudi meni nekako ni najbolj sedla ... Tudi meni se zdi, da če katere druge berejo to, da si mislijo - pa so res (pre)mlade mamice ... Čeprav moram priznat, da debati nisem nekaj ekstra sledila, ker me to o klobasah ni najbolj pritegnilo ... Sicer pa, kak komu paše.

Me pa res zanimajo spolni odnosi po porodu ... Ker meni še je po CR bila muka, kaj šele bi bilo, če bi šla naravno rodit user posted image In tudi to me odvrača od njega.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 429
4.6.2010 15:16:34   
Eva19
Men tud ni to najbol všeč user posted image res marsikdo že tko reče, da smo premlade. no ja sam zdej ko me vidjo kako lepo skrbiva za otročka, so vsi zadovoljni. no pa jaz sem bla že tko kot otrok skos v družbi starejših... uglavnm, kar se spolnih odnosov tiče, nevem, midva res nisva mela nobenih težav, res je da sem bla takoj po porodu naslednji dan čist ok, ko da ne bi rodila...in sva mela prvi odnos en tedn po porodu že, pa je blo brez problema. sam sej veste, smo različni ene ste verjetno bolj občutljive okrog tega, druge smo pa mal manj. no jaz sem očitno sploh extrem,sam men je blo čist ok user posted image user posted image je pa res da zdej tud ni več tok časa, in je pol takrat ko se že spravmo k stvari, tok boljš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 430
4.6.2010 15:19:17   
štrumfek
sam to bom rekla zejbancija je zejbancija....

kar se pa spolnosti po porodu tiče pa.. tako kot sem že napisala, vse mi je blo zelo ozko, pa bolelo me je tud... no pol ko sva z lubrikantom je blo bolš, sam še vedno ne dobro, pa tudi danes (10m) po porodu mi ni enako kot je blo prej... Tud tist občutek... nevem sej je fino, samo ni pa to to...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 431
4.6.2010 15:25:46   
Tincy90
Da smo zdj otročje in premlade za otroka kr mamo tako zajebancijo? Js ne bi rekla. Js za otroka lepo skrbim, ji nč ne manjka zto sm se tud odločila zanjo. Js vem d se znam zejbavat in znam bit resna. Če mam pa tako zajebancijo, jo pa pač mam kr sm take narave. Obstajajo tud starejši ljudje od nas k so pa resnično otročji in tisto njihovo vedenje ni za nikamor. Kot sm že napisala, če katero mot kej naj spregleda in je stvar rešena. Js se ne mislm nč spreminjat pa se neki lepo delat pa fino, če taka nism. Ne mislm fejkat.

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 432
4.6.2010 15:26:44   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

kar se pa spolnosti po porodu tiče pa.. tako kot sem že napisala, vse mi je blo zelo ozko, pa bolelo me je tud... no pol ko sva z lubrikantom je blo bolš, sam še vedno ne dobro, pa tudi danes (10m) po porodu mi ni enako kot je blo prej... Tud tist občutek... nevem sej je fino, samo ni pa to to...

Se strinjam. No tisto 10m pa ne kr še nismo tm.user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 433
4.6.2010 15:27:00   
egleria
meni je pa blo tak da sem mela občutek da je spodi ena gromozanska luknja.. prvič preveč vlage potem po 10min jo je pa kr naenkrat zmanjkalo in je blo vse presuho tak da je blo mal smotano ker nisva imela lubrikanta zraven in je blo pač bolj na hitro.. potem se je šele počasi izboljševalo.. je pa res da me je dragi razumel in ni bil nikoli jezen al pa kaj če mi ni blo do tega..
sam ne razumem kk je lahk po CR tud tak - mogoče zaradi predolge "suše"? al je kej v zvezi s hormoni?
ma v glavnem men je zdej vredu.. bomo vidli kak bo zdej po prvi M..

punce kakšna je bila pa kaj vaša prva M po porodu? a je potem kr normalen ciklus kot prej pred nosečnostjo?

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 434
4.6.2010 15:27:49   
nanny.girll
hei babuške user posted image

da se na hitro javim dokler naš sonček spi user posted image

mi se imamo super, danes smo bili 1. že na sončku. user posted image mu je tako pasalo, da je bil takoj jok ko smo prišli domov user posted image
redimo se fajn. smo pridelali 350g v 5h dneh user posted image ja grozen jedec je user posted image

na kratko porodna zgodba:
ponoč ob 3.45 so se začeli popadki in bili kar takoj na 3 minute. sva čakala doma 1,5h potem pa v P. ko prispeva do P se popadki čudežno nehajo user posted image no pa sem se šla vseeno pokazat in sem bila odprat 3-4cm kljub temu, da popadkov ni bilo več user posted image no in potem ves postopek- klistir,... in ker so bile porodne sobe zasedene sem nanjo čakala 5 ur!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ampak vmes itq ni blo nč popadkov user posted image user posted image no in potem ob pol 11 grem v porodno odprta 4cm in še zmeri se ni nč dogajal. ob pol 1 so mi predrli mehur in takoj so se začeli popadki. in po dveh urah muk sem dobila v roke moj zakladek user posted image   vse pohvale grejo tudi babci je bila res zakon. moj dec mi je šu pa tok na živce, da je skor letu iz porodne user posted image user posted image šivčka imam pa 2.

pa hvala vsem za čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 435
4.6.2010 15:30:11   
štrumfek

punce kakšna je bila pa kaj vaša prva M po porodu? a je potem kr normalen ciklus kot prej pred nosečnostjo?

ful je tekla (kar naprej sem mogla vložke menjavat) pa mal po koščih....  ciklus se mi je pa uravnaval tam ene 3 mesece (po prvi M)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 436
4.6.2010 15:31:50   
egleria
nanny super zgodbica user posted image bogi tvoj dragi user posted image s čim si je to zaslužil?

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 437
4.6.2010 15:36:39   
Eva19
am menstruacija je bla pri meni sicer normalan, tud takoj sem imela spet redno, sam je pa bolel prvič k sm jo dobila k user posted image user posted image user posted image zdej je pa itak že ql user posted image user posted image in punce, peljete svoje malčke letos kej na morje? user posted image midva greva s tamalo za 3 tedne v camp, blizu pule-bale. tja hod moj že od dojenčka naprej, jaz pa bom letos tam 5 leto in je res fino, umirjeno in lepo in sva rekla da bova še tamali to pokazala user posted image itak bo pomoje tok uživala, sklepam po tem,kok se ji zmeša k gremo na bazen user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 438
4.6.2010 15:37:19   
little*miss
IZVIRNO SPOROČILO: Eva19
 Tamala se igra v stajci, zdej mi že zelo lepo sedi, smo vsi veseli user posted image je takoj mal laži... 

Saj nebo dolgo user posted image počakaj da se začne plaziti in je neboš več dohajala. Tako je zdaj pri nas. user posted image

Moja je bila normalna od 5-7 dni, tako kot pred nosečnostjo. Edino imam malo močnejše krče. Sicer trajajo samo dan ali dva, ampak je hudo če sem sama tisti dan, ker me boli tak, da se nemorem niti iz postelje prav vstat.

IZVIRNO SPOROČILO: nanny.girll
mi se imamo super, danes smo bili 1. že na sončku.

kje pa mate vi sonček? pri nas lije že cel dan user posted image user posted image

pa čestitke za lep in hiter porod (razen čakanja user posted image ) Ko je meni odtekla voda sem bila tudi hitro konec-v eni uri in pol. HB

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 439
4.6.2010 15:39:09   
Tincy90
Ooo nannyka, bravo!user posted image je šlo kolkr tok hitr.user posted image a tvoj te je pa kr živciru?user posted image kaj je pa blo? Je biu on bol nervozn k ti?user posted image

Egleria js svoje M sploh še nism dobila, kr neki, nvem kdaj misl. Najbrž lih takrat k bomo na morju d mi bo use pokvarla.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 440
4.6.2010 15:40:32   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

js nisem bla rezana niti šivana.. raztegne se, ampak potem se porihta.. meni se  je čist porihtalo ko je bil mali 3 mesece star.. ja vse notri se hitreje izsušuje in rabiš lubrikant če ne malo boli..

tincy - a si ti naročevala enkrat nekiaj iz majcke.net? mam eno vprašanje zate če si.. user posted image

Jp, sm naročila dve majčke ja. Povej...user posted image

kok časa si čakala na njih? pa a so ti kej odgovorili da je naročilo sprejeto al pa kej? ker js sem jim pač poseben body naročila pa nisem dobila nobenega odgovora pa nič..

Am pr njih piše tm d majo rok dostave 3-7 dni, men so poslal hmal manj k en tedn sm čakala. Pa na mail sm dobila naročilo (kaj sm naročila in kok bo pršlo). Če ne jim lahk pa sama pišeš pa poveš kar hočeš, pa ti bodo z veseljem odpisal. Men so k sm neki zaj* in so pol odpisal d ni problema d bodo uštimal.

kdaj si pa mail dobila?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 441
4.6.2010 15:45:54   
Tincy90

js nisem bla rezana niti šivana.. raztegne se, ampak potem se porihta.. meni se  je čist porihtalo ko je bil mali 3 mesece star.. ja vse notri se hitreje izsušuje in rabiš lubrikant če ne malo boli..

tincy - a si ti naročevala enkrat nekiaj iz majcke.net? mam eno vprašanje zate če si.. user posted image

Jp, sm naročila dve majčke ja. Povej...user posted image

kok časa si čakala na njih? pa a so ti kej odgovorili da je naročilo sprejeto al pa kej? ker js sem jim pač poseben body naročila pa nisem dobila nobenega odgovora pa nič..

Am pr njih piše tm d majo rok dostave 3-7 dni, men so poslal hmal manj k en tedn sm čakala. Pa na mail sm dobila naročilo (kaj sm naročila in kok bo pršlo). Če ne jim lahk pa sama pišeš pa poveš kar hočeš, pa ti bodo z veseljem odpisal. Men so k sm neki zaj* in so pol odpisal d ni problema d bodo uštimal.

kdaj si pa mail dobila?

Še isti dan, par urc kasnej.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 442
4.6.2010 15:52:53   
egleria
tincy hvala za info user posted image upam da mi je uspelo naročilo ker sem jim poslala 3 sporočila ker sem v vsakem nekaj pozabla user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 443
4.6.2010 15:54:43   
Tincy90

tincy hvala za info user posted image upam da mi je uspelo naročilo ker sem jim poslala 3 sporočila ker sem v vsakem nekaj pozabla user posted image

Ni problema.user posted image po mojm d ti je uspelo, sj se jim gre d to kar majo tud prodajo.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 444
4.6.2010 16:42:45   
emibu

Js ti nč ne zamerm. Povedala bom svoje mnenje...js se rada zejbavam, na takšen al drugačen način. Povem naravnost kr taka sm. Rada mam tako zajebancijo kr je pouno smeha. Se ne sramujm ničesar kar sm napisala, stojim za svojo zajebancijo in mislm, da zard tega nism nobena prostakinja. Sem mlada in živahna, brez dlake na jeziku in uživam u zajebanciji. Če pa koga motjo moje besede, naj jih ignorira oz sploh ne rab brat mojga posta. Ne oziram se na druge kr gledam nase in na to d se mam fajn, pa tud ušeč mi je d znam tud koga u dobro voljo spravt, pa čeprav s klobaso al pa z besedo potreben, sex itd. Moje mnenje in nobenga ne napadam.user posted image

moj podpisuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 445
4.6.2010 16:44:05   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

moj podpisuser posted image

user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 446
4.6.2010 16:47:58   
emibu
jst upam na to da bo preozko useen bolš to k pa postojnska jamauser posted image upam da čišča kmalu mine in vam poročam kak je blouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 447
4.6.2010 16:52:04   
BabyKitty

user posted image ali user posted image pričakujemo

Junij

mladika x.6. (8. krog)
witch x.6. (5. krog)

Junij

Aninchy 04.06.2010 21 let Žalec
sa5i 22.6.2010 21 let MS

November

Bostina 11.11.2010 25 let Zasavje

December

zaljubljena23 25.12.2010 25 let

eminna 20 let

2008
***monchy user posted image Timon 7. januar 2008***
***arupnik3 user posted image Tjaša 2. december 2008 (20 let)***

2009
***donna22 user posted image   Zala 2. julij 2009 (22 let)***
***Snoopyka user posted image Albina 7. julij 2009 (18 let)***
***štrumfek user posted image Taja 5. avgust 2009 (20 let)***
***Tincy90 user posted image Alisa 19. december 2009 (19 let)***
***Eva19 user posted image Lia 17. november 2009 (19 let)***

2010
***egleria user posted image Patrik 12. januar 2010 (20 let)***
***lenčy user posted image Aleks 24. marec 2010 )22 let)***
***Zvezdici user posted image Tija 26. marec 2010 (21 let)***
***nincy29 user posted image Nik 1. maj 2010 (19 let)***
***nanny.girll user posted image Tian 27. maj 2010 (19 let)***
***emibu user posted image Maj 28. maj 2010 (16 let)***
***innes4 user posted image Tim 29. maj 2010 (21 let)***

Kljub mladosti bomo mamice song
Mlade smo, polne energije,
čakamo, da se nam odkrije.
Da nam bo čimprej uspelo,
vsak dan zibati veselo .

Mlade nosečke se veselijo,
saj kmalu svojo pikico dobijo.
Skupaj čvekamo v dobrem in slabem,
da zagledamo + nepozaben.

Nekatere med nami pa so že mamice,
pomagajo nam lajšati naše težavice.
Znaki, skrbi in pričakovanja nas skrbijo,
mamice pa nam pomagati hitijo.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 448
4.6.2010 16:55:08   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Pri meni je isto ...

meni je pa blo tak da sem mela občutek da je spodi ena gromozanska luknja.. prvič preveč vlage potem po 10min jo je pa kr naenkrat zmanjkalo in je blo vse presuho tak da je blo mal smotano ker nisva imela lubrikanta zraven in je blo pač bolj na hitro.. potem se je šele počasi izboljševalo.. je pa res da me je dragi razumel in ni bil nikoli jezen al pa kaj če mi ni blo do tega..
sam ne razumem kk je lahk po CR tud tak - mogoče zaradi predolge "suše"? al je kej v zvezi s hormoni?
ma v glavnem men je zdej vredu.. bomo vidli kak bo zdej po prvi M..

Jaz tudi ne vem ... Po mojem je kriva psihauser posted image

Jaz sem imela M čisto enako kot prej ...

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 449
4.6.2010 16:59:52   
donna22
O, BabyKitty se je odstranila s seznamauser posted image Škoda nouser posted image
Sem kar nekaj časa iskala, kaj je naredla novega ... Ker jaz zdaj ene par dni nisem uspela kaj dosti delat gor.

Poznate ta primer, ko je moški na Ptuju ustrelil svojo bivšo partnerko? Poznam obauser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Otroci bi morali spati z mamo do 4. leta s...
Mnenja o tem, ali naj otrok spi skupaj s starši, so zelo različna. A znanstveniki so zdaj dokazali, da je za otrokov raz...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.