|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
3.6.2010 20:38:02   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

mmmm klobaseeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image študiram če bi šlo eno mejhno klobasico delat / nardituser posted image user posted image user posted image user posted image

Hm, kaj to zdj pomen?user posted image user posted image user posted image

da mi sonce v glavo tolčeuser posted image user posted image

Kok je pa Taja zdj stara? Mnde je že čas, da dobi bratca.user posted image user posted image aja, pa kje ti vidš sonce?user posted image

v soboto bo 10 mesecevuser posted image user posted image

misva sva tud klobasala do tazadngauser posted image user posted image popoldne smo, zvečer je blo treba pa v P it (10 dni pred rokom)user posted image user posted image user posted image

moram pa rečt da  je blo men po porodu tud slabše.. pa še zdej ni čist tko kot bi moglo bit.... nio ja sej bo user posted image user posted image

POpadki
... kaj naj rečem, ko se bo začelo, boš vedla - ZAGOTOVO.... bolečina v spodnjem delu tebuha ki tišči, pa popusti... (v določenih časovnih intervalih) driska..pa nevem... pomoje nima veze... nevem no...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 401
4.6.2010 8:19:18   
Zvezdici
Dobro jutro pohotne mlade mamice (in tiste ki še boste) s klobasami user posted image !

Tija je dans tečna kot driska.
Ponoči je nonstop jamrala, da zdaj zjutraj sploh ne omenim! Zdaj se pa neka ''matra da spi''.
Joj se mi jo ni dalo več poslušati  user posted image . Sem ji rekla, da če bo še naprej tečnarila, da grem jaz sama v kuhinjo ona pa v sobi ostane. In je pomagalo (seveda čisto slučajno) user posted image . Tako, da bom sigurno tudi jaz tečka danes, sem kar malo neprespana. user posted image

Pa spet ni sončka user posted image user posted image user posted image . Tale letošnje vreme je res za en drek, po domače!

Glede popadkov.. jaz, ko sem jih zjutraj imela sploh nisem vedela. Se čakala v čakalnici v P.. pa me je nekaj bolelo v križu. In jaz sem ustajala in hodila gor in dol, ker sem bila ziher, da me križ boli od sedenja, mhm ja.. user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 402
4.6.2010 8:23:35   
Zvezdici
Na pa je že budna.
Je zaspala za tistih 10 minut, in spet tečka user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 403
4.6.2010 9:39:12   
Tincy90
Good morning ladies!user posted image woohooo, dans je tamal spet spala od enih dalje u kosu do ne vem točnu kdaj se ne spomnm.user posted image me je pa ob 6ih zjutri zbudu telefon kr me je kr ena cifra klicala in js se oglasm tm pa use tihu, sm neka muska je bla slišat. Grrr, da ga dobim ga nalomm.user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 404
4.6.2010 9:42:16   
Tincy90
Sj bo zvezdici, mogoče ja taka zard vremena. Kr neki ta dž mori res.user posted image uuf, ja klobaseeeee.user posted image user posted image nč, morm it k m e klobasa zapelala u trgovino, mogoč kej lepzga dobim.user posted image user posted image se tipkamo kasnej, čuus.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 405
4.6.2010 10:01:09   
egleria
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ojoj ste me nasmejale.. zdle sem pa mela velik za prebrat user posted image user posted image user posted image

emibu: sex pri porodu je meni tak : zvečer se delam da spim če vem da je moja klobasa potrebna user posted image mislim zdej je že bolš.. mi paše vsake tok časa.. od začetka pa ful glup občutek pa še preveč zmatrana sem bla za kej takega.. od začetka ko pa nisma smela me je pa tud razganjalo..
midva sva sexala zvečer, ponoči so bli pa že potem popadki user posted image user posted image user posted image

vnetje: ponavadi se moški tudi lahko nalezejo in je fajn če se preventivno maže s canestenom zjutraj in zvečer..

čišča: pri meni je trajala mislim da 4 tedne.. pet tednov po porodu sva pa sexala.. sam mi je bil občutek ko da mam postonjsko jamo tam spodi user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 406
4.6.2010 10:05:05   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

vnetje: ponavadi se moški tudi lahko nalezejo in je fajn če se preventivno maže s canestenom zjutraj in zvečer..

Hmm... sam jst nimam canestena, ampak mam neke svečkeuser posted image nimam pa njemu kam svečke porint user posted image user posted image user posted image Ma, bomo že zdržal, dans je moj PDP, upam, da ne bo več dolg, da pride mali k nama! user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 407
4.6.2010 10:26:34   
Zvezdici
Midve bi še kakšen glasek

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/18124/mamina-princeska-.html

Zdj bom vsak dan morila s tem user posted image .

Drugače pa mala zdle spi že od 8.30.
Kar pomen, da spi že 2 ure (kar že dolg ni!).. jo očitno tečnarjenje zmatra. user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 408
4.6.2010 10:56:41   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Hmm... sam jst nimam canestena, ampak mam neke svečkeuser posted image nimam pa njemu kam svečke porint user posted image user posted image user posted image Ma, bomo že zdržal, dans je moj PDP, upam, da ne bo več dolg, da pride mali k nama! user posted image user posted image user posted image

user posted image
canesten se lahko kupi v lekarniuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 409
4.6.2010 12:15:48   
emibu
dobro jutro :)

Evo mene,zaspana do konca..je mel Maj take športe ponoč da za nikamor..
zdej pa wait da prečekiram klobasaste teme!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sex je slabšii??? i dont like thatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zvezdici-vem kako ti ej tut našo  činki je bil dans ena tečnoba..zdej se pa prav tako matra da spi...

egleria-postojnsko jamo?? ka to pomeni?????

pa jst nism nikol zmatrana za to mene je dons ponoč tok razganjal da bi mu kr hlače dol potegnla no gate in skočla z lustra na njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam me je tok strah da nebom nč čutla???al pa da on nebo nč čutu???

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 410
4.6.2010 12:28:32   
egleria
emibu ene 3x od začetka mi je blo tak ko da mam zeloooo raztegnjeno vse spodaj. moj tega ni hotu priznat.. no pol čez kakšen mesec se je pa opogumil pa priznal ampak je rekel da je vseeno užival..
sej zdej je bolš.. sam men se ne lubi user posted image
ni nujjno da bo pri tebi kot pri ostalih.. samo priporočam ogromno lubrikanta pa bo šlo..user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 411
4.6.2010 12:35:17   
emibu
ojej..pa a se misl to moje spodi kj skrčit nazaj?pa si bla kj rezana,šivana?
Lubrikant? a je suho?user posted image ajejej...

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 412
4.6.2010 12:55:25   
egleria
js nisem bla rezana niti šivana.. raztegne se, ampak potem se porihta.. meni se  je čist porihtalo ko je bil mali 3 mesece star.. ja vse notri se hitreje izsušuje in rabiš lubrikant če ne malo boli..

tincy - a si ti naročevala enkrat nekiaj iz majcke.net? mam eno vprašanje zate če si.. user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 413
4.6.2010 13:22:37   
štrumfek
buuah user posted image user posted image dan dan

jaz mam dans mal luksuza, je mami pri namauser posted image user posted image user posted image tko da se z Tajo mal crklata

Emibu, jaz sem mela pa ravno obraten občutek (sem bla šivana) men se je zdelo pa vse tako zeeeelooo ozko, kot da ne bom nikol več mogla klobase vase spravtuser posted image user posted image user posted image user posted image no pa se je tud to uštimalo.. samo res z lubrikantom, drugače se nebi upala sploh...user posted image (sej zdej mi je smešn, takrat pa mi ni blouser posted image )user posted image

Zvezdici glasek oddanuser posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 414
4.6.2010 13:24:56   
Tincy90

js nisem bla rezana niti šivana.. raztegne se, ampak potem se porihta.. meni se  je čist porihtalo ko je bil mali 3 mesece star.. ja vse notri se hitreje izsušuje in rabiš lubrikant če ne malo boli..

tincy - a si ti naročevala enkrat nekiaj iz majcke.net? mam eno vprašanje zate če si.. user posted image

Jp, sm naročila dve majčke ja. Povej...user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 415
4.6.2010 13:26:56   
Aninchy

user posted image
canesten se lahko kupi v lekarniuser posted image

Ajaaa, točno! Pa še reklama je zdj po TV! user posted image user posted image user posted image

sex - ijoooj, jst se že tut kr križam, kk bo pol..... bom rekla dohtarju naj en šiv več nardi, če bom že slučajn šivana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men se pa tk nč ne dogaaajaaaa! Pa bi že kr šla rodiiiituser posted image No, sej pol ko bom pa rojevala, se bom pa drla: auuuu mene boliiii! Jst nism to hotlaaaa! user posted image user posted image user posted image al pa tk neki? user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 416
4.6.2010 13:28:53   
Tincy90
Js sm bla rezana in tud nism mela filinga d mam postojnsko jamo spodi, mogoče zard šivanja ne vem. Ma medva mava še zdj kdaj lubrikant k drgač skoz js pizdim d me naj podmaže.user posted image medva sva predn sm rodila tud po 9x na dan sexala, sva bla prava manijaka in kr pograšam to.user posted image zdj mi je pa tko čudno res, sm mislm d ne bo nikol več tko kt je blo.user posted image keri smehi so spet tu, potrebnice.user posted image kako use opisujete d bi se človek kr poscau od smeha.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj, a bo spet klobasa party k učer?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 417
4.6.2010 13:30:18   
Tincy90
Ma dej aninchy reč tvojmu naj te že orng fajn nategne s klobaso d pride mali vn.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 418
4.6.2010 13:32:40   
Aninchy

Ma dej aninchy reč tvojmu naj te že orng fajn nategne s klobaso d pride mali vn.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ijoj, škoda da je šou na šiht, bi mu zdle kr tole pokazala! user posted image user posted image user posted image

Me je kr na wc zašraufaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 419
4.6.2010 13:37:19   
Tincy90

user posted image user posted image user posted image ijoj, škoda da je šou na šiht, bi mu zdle kr tole pokazala! user posted image user posted image user posted image

Me je kr na wc zašraufaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti kr pokaž, paše to mu povej da eni G svetujejo sex d bi se začelo kej dogajat. Tko!!user posted image user posted image
Zakaj te je pa zdj srt prtisnlo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 420
4.6.2010 13:43:35   
Aninchy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti kr pokaž, paše to mu povej da eni G svetujejo sex d bi se začelo kej dogajat. Tko!!user posted image user posted image
Zakaj te je pa zdj srt prtisnlo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja nwm, po moje zato, ker sem se tok smejat začela! user posted image
Haha, sam se mi pa zdi, da sm ga čist u napačni luči predstavla, k midva sma drugač tud kr dost seksala, pa še zdej po večkrat na dan! Ampak nekateri govorijo kk je lahk to nevarn pa smotan pa ne vem ko še vse, on pa veš de more vse vrjet. user posted image Jst mu pa kr težim, da je vse kul pa vse fajn, čeprav je tud men kr smešn, k ponavad zmeri mali začne zravn "pomagat" - brcat na polno! user posted image user posted image user posted image

Grem jst zdej na kafe....

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 421
4.6.2010 14:02:07   
egleria

kok časa si čakala na njih? pa a so ti kej odgovorili da je naročilo sprejeto al pa kej? ker js sem jim pač poseben body naročila pa nisem dobila nobenega odgovora pa nič..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 422
4.6.2010 14:06:16   
Tincy90

kok časa si čakala na njih? pa a so ti kej odgovorili da je naročilo sprejeto al pa kej? ker js sem jim pač poseben body naročila pa nisem dobila nobenega odgovora pa nič..

Am pr njih piše tm d majo rok dostave 3-7 dni, men so poslal hmal manj k en tedn sm čakala. Pa na mail sm dobila naročilo (kaj sm naročila in kok bo pršlo). Če ne jim lahk pa sama pišeš pa poveš kar hočeš, pa ti bodo z veseljem odpisal. Men so k sm neki zaj* in so pol odpisal d ni problema d bodo uštimal.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 423
4.6.2010 14:09:57   
BabyKitty
Punce brez zamere, ampak na čase pa debate tako nizko padejo, da me je kar malo sram, da pašem pod sekcijo mladih mamic... Eno je hec, druga pa prostaštvo in pretiravanje... skoraj v vsakem postu so dreki, klobase, potrebneži ipd...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 424
4.6.2010 14:12:42   
donna22

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ojoj ste me nasmejale.. zdle sem pa mela velik za prebrat user posted image user posted image user posted image

emibu: sex pri porodu je meni tak : zvečer se delam da spim če vem da je moja klobasa potrebna user posted image mislim zdej je že bolš.. mi paše vsake tok časa.. od začetka pa ful glup občutek pa še preveč zmatrana sem bla za kej takega.. od začetka ko pa nisma smela me je pa tud razganjalo..
midva sva sexala zvečer, ponoči so bli pa že potem popadki user posted image user posted image user posted image

čišča: pri meni je trajala mislim da 4 tedne.. pet tednov po porodu sva pa sexala.. sam mi je bil občutek ko da mam postonjsko jamo tam spodi user posted image user posted image

No, jaz pa sem mela CR ... Pa sem mislila, da ne bo nobenih težav ... Ampak se mi je na začetku zdelo vse tako ozko, preozkouser posted image user posted image

Imam pa kolegico, ki je rodila 2 meseca nazaj, pa je rekla, da je zdaj vse tak široko, da bi 3 take, kot jih ima njen, noter dobiluser posted image user posted image V glavnem, je rekla, da nima nobenega užitka v sexu več in da upa, da se bo to popravilo ...

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.