|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
4.10.2005 10:05:40   
hugolina
Oj!
Tale luna je pa našemu malčku očitno pisana na kožo. Kar spančka in sploh ne morem verjet. A mi verjamete, da kar ne vem kaj bi sama s sabo, ker nisem tega navajena user posted image  No, nič se ne bom prehitro hvalila.

Kety sem uporabila tvojo "finto" s fiziološko in mu jo nakapam preden mu dam jesti. Zelo fino se sčisti, ker očitno res precej tega poje user posted image . Mu pa pol med obroki še fino nakapam in s pumpico ven potegnem, pa gre tudi kar fino. Čeprav se joka, kot bi ga iz kože dajali.

Jessy, lahko mi daš tistih par kg - ni problema, mi bomo to hitro skurili user posted image . Ti pa boš meni dala recept, kako delati tako pridne otročke, kot je tvoja pupica. No sej zaenkrat bomo kar pri enem ostal, ker dva taka nadobudneža imeti, bi bila pa resnična kriza. No, moram pa pohvalit atija, ker je res zelo priden in mi vedno stoji ob strani.

Miševi, glede mleka se pač ne sekiram toliko. Če ni - ni. Res pa ne morem gledati reveža kako je lačen. Imam pa nekako slabo vest oz. mi je hudo, ko pomislim, kako nekatere nimajo takih problemov in veselo dojijo. Sploh ko se spomnim, kako rad se je pocrkljal. Sedaj ga tudi za crkljanje ne upam pristavit, ker vse jem in se bojim da nebi ravno tista kapljica kaj škodovala.
Mimogrede, danes sva prvič vzela kapljice in UPAM, da jih bo prenesel. Ravno so se krči umirili.

Violinski ključ upam, da se čimprej pozdravite in pridete domov. Tia tebi in tvoji pikici pa tudi čestitke!!!!

No, neki mi je pa uspelo napisat. Sedaj pa že neki jamra (sem se prehitro pohvalila user posted image )
lp

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Avgustovke, kje ste
4.10.2005 10:09:14   
hugolina
Aja še to na brzino. Če bi ga kaj črvičlo zarad kapljic, ali ga bo to po tistem obroku in bo potem uredu ali ga lahko tudi popoldne recimo?
Mal kompliciram ane? user posted image

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Avgustovke, kje ste
4.10.2005 10:29:14   
miševi
Oj, Hugolina!

Naši Niki sem dala kapljice vedno zjutraj, pa jo je vsak dan okoli treh popoldne šravfalo.
Jure je, kar se tega tiče bolj priden oz. ima srečo, da ga manj zvija, tako da ga še nisem čisto pogruntala. Včeraj ga je npr. zvilo samo zjutraj za ene 5 minut, potem je pa cel dan spal kot bubicauser posted image .

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Avgustovke, kje ste
4.10.2005 10:47:02   
Jessy
Dobro jutro!

Danes sem pa jaz user posted image . Tako čudno vreme je spet, pa tudi ponoči sem bila uro in pol pokonci. Se je Neja hranila 40 minut, da se je v tistem času čisto prebudila. Ko sem jo dala nazaj v zibelko je imela kup samogovorov, tako da še naslednjih 40 minut nisem spala, ker sem njo poslušala, pa še dudo sem ji proti koncu kar naprej dajala nazaj v usta, saj se je drugače kregala. Bom pa danes čez dan kakšno kitico odspala, pa bo!
Smo bili pa včeraj zvečer tudi dolgo budni. Običajno zaspi nekje ob 21.30, včeraj pa je kar jokala in jokala, da sva jo izmenično nosila po rokah. Zaspala je šele ob 23h. Ne vem, al je bila kriva kombinacija sončnega mrka in mlaja, ali pa so bile krive tiste 3 kapljice. Bom vidla, kaj bo danes, ko sem ji spet dala 3 (luna je tudi danes user posted image ), vendar res takoj, ko sva vstali, včeraj pa sem ji šele okrog 15h dala.

Kdaj so krči po kapljicah? Ko sem ji jaz čisto ta prvič dala AD3 (takrat sem takoj dala 2), mi je nekako po pol ure že začela cmevkati, kar prej nikoli ni počela. Tako mi je jokala vse prve tri dni, ko sem ji vsak dan dala kapljico več. Ko sem nehala, je nehala tudi ona in po 1 kapljici ni bilo jokcanja.
Zdaj pa še ugotavljam, če so krči lahko tudi po šestih urah....

Hugolina, drgač sva pa zmenjeni za izmenjavo! user posted image

Za violinski ključ pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Avgustovke, kje ste
5.10.2005 9:40:47   
Kety
Dobro jutro! Danes smo pa zgodnji,...naš malček še vedno spi in imam čas se malo oglasit.

Včeraj sem mu zjutraj dala 2 kapljici AD3 in je popoldan kar jokal in ga je kar nekaj matralo....pomoje od kapljic. Danes sem mu spet dala samo eno, pa bomo videli. Zvečer mi je nazadnje jedel ob 20ih in je zaspal ob 21ih in spal do 4ih zjutraj. Ne morem verjet. Mogoče je bil ful utrujen od celega dneva, ker je bolj malo spal. Potem sva ga pa še zvečer kopala in je bil tako utrujen, da tudi jest ni mogel normalno. Kar jokal je vmes kot bi ga zvijalo, tako da ni kaj veliko pojedel, edino veliko zraka!! Potem pa celo noč stoka ker ga napenja!user posted image

Drugače pa rastemo 100 na uro. Včeraj sem mu oblekla pižamico od H&M št. 62 in mu je po dolžini prav! Do sedaj je vse nosil št. 56. No, ni mu kot ulita, ker ni tak bajsek, ampak dolžina pa kar odgovarja.

Se mi je pa čisto sesula proizvodnja mlekauser posted image ! Ponoči ga imam fuul preveč in včasih čez dan tudi, takrat sem žejna kot ne vem kaj in potem še več pijem in je še več mleka,...no, včasih pa ful pijem, da bi ga bilo več, se mi pa ne napolnijo tolko kot je treba, pa če se na trepalnice postavim. Ne vem kaj je to! Takrat ko ga imam preveč, mi izgleda tudi ful teče, ko mali sesa, saj se v 4 minutah tako nažre, da mi potem tudi ful poliva! Joške so pa še vedno preveč polne! Groza! Pa ne, da bo spet treba pumpico aktivirat.user posted image  Jessy, a ti si še vedno pumpaš?? Kako je pa bilo friziranje na domu?? Si mi prav skomine naredila in se moram jaz tudi it pobarvat in pošišat. Mi grejo lasje tako na živce, da bi si jih kar sama. Nazadnje sem bila pri frizerju 1 mesec pred porodom, zdaj je pa mali star že skoraj 7 tednov. Samo jaz moram iz LJ na Vrhniko k frizerju. Bom ta čas pustila malega pri mami v firmi, k je frizer v isti stavbi! Mogoče mi bo pa celo zneslo!

No, se še kaj oglasim!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Avgustovke, kje ste
5.10.2005 10:08:20   
Jessy
He..he...mi smo najdlje stran od kakšnega ritma!!! Enkrat mi spi po 7 ur, drugič pa bi jedla kar vsako urco - ponoči seveda!
Danes sem imela spet pestro noč. Spat je šla ob 21h. Do 23h se je 2x zbudila. Sem ji dala dudo in je zaspala nazaj. Prvo hranjenje je bilo že ob 1h, drugo ob 2h, tretje ob 5h, ki pa je zopet trajalo celih 40 minut, ampak je potem v parih minutah zaspala. Ob 8.30 je bilo treba pa že vstat. Je imela tako poln nosek, da tudi dihat ni mogla, zato tudi jedli nisva, ampak sem ji najprej nosek sčistila, da sva potem lahko jedli. Zdaj pa spet blaženo spi, jaz pa spet na računalniku in zgledam kot user posted image .

Tri kapljice AD3 kar dobro prenaša, tako da kakšnih hudih krčev ni bilo, je pa bilo malce cmevkanja več, kot običajno, ampak nič hujšega, tako da bom do nedelje nadaljevala s tremi, v ponedeljek pa preidem na 4.

Ja, frizurca je pa vredu!!! Sem nujno rabila spremembo, saj sem bila res obupna. Zdaj imam spet malce krajše lase, toliko, da jih lahko dam še vedno v rep, s "klešo" pa jih ne morem spet, so pa malce prekratke. Barva pa tudi naredi ta svoje! Jaz to rabim za dušo!
Je pa moja frizerka v bistvu sošolka iz OŠ, pa sva ostali ful dobri prijateljici, tako da sploh ni problem, da pride na dom. user posted image

Violinski ključ, ti imaš izkušnje z otroki, pa me zanima, do katere starosti se pa podira kupčke pri otrocih? A dokler sami ne sedijo??? Me zanima, da ne bom slučajno edina, ki bo še podirala kupčke! user posted image

Ahhh..to user posted image  vreme se pa res ne misli poštimat! A nima nobena vez tam zgoraj, da bi se kaj zmenila za kak sonček? Meni že preseda to prestavljanje po stanovanju!!! user posted image

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Avgustovke, kje ste
5.10.2005 10:13:02   
Jessy
Kako hitro pozabim!
Kety, jaz si občasno še kaj črpam mleko, vendar ga skoraj nič ne načrpam. Včeraj sem se zbudila s tako polnimi dojkami, da me je že vse tiščalo, pa je Neja vse popapcala, tako da sem si le 20 ml načrpala.
Je pa pri meni podobna reč. Enkrat so izredno polne, medtem ko drugič se zbudim pa z napol mehkimi dojkami. Jaz nič ne razumem teh stvari.
Jaz zdaj pijem Nejin čaj (njej ga sploh ne ponujam več), Lumpijev zeliščni čaj, kjer je notri komarček, janež, kumina in koriander. Mi je zelo všeč in se mi zdi, da imam tudi mleka več, odkar pijem ta čaj in ne več vode, kot prej. user posted image

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Avgustovke, kje ste
5.10.2005 11:08:13   
Kety
Mene tudi zanima glede podiranja kupčkov....čeprov danes zjutraj, ko ga nisem takoj dvignila za podirat kupčka, ga je sam podrl  v ležečem položaju user posted image  Pol pa vedi kako je prav?!?!user posted image  Jessy, a ti že strižeš nohtke? Jaz mu jih še ne pa me zanima kdaj jih je potrebno začet. Je spet čist popraskan!!

Jaz bom tudi začela pit čaj za otroke...Bebe čaj od 1001 cvet, sej pomoje je isti kot tvoj, samo da je po Lumpijevo znamko. Baje če mamica pije ta čaj tudi dojenčki nimajo krčkov, ker snovi pridejo tudi v mleko in je tako kot bi ga pil on. In točno ti čaji so proti krčkom! Samo ga ne smeš preveč spit, ker lahko povzroči drisko...zdej pa ne vem al tebi ali user posted image  user posted image user posted image . No, jaz ga bom kar 1-2 šalci na dan spila, sploh ker jemo kapljice in mogoče bo kaj zaleglo.

Ja, pri meni je pa od moževega brata punca frizerka in je bila tudi moja naj prijateljica v najstniških letih, ampak nimam nobenih privilegijev. Moram k njej v salon in tudi plačam kot je treba (no, brez DDV-ja), ampak vseeno....lahko bi bilo drugače....je pa res, da lahko pridem kadarkoli, tako da upam, da bom šla čimprej!

Še neki me zanima! Moj Timon ima ful las in fuuul suho lasišče (kot bi imel ful prhljaja) pa me zanima, kako naj čimprej odstranim to kožo, ki se lušči. Če ga namažem z oljčkom se potem vsa koža lepi na lase. A so se vaši user posted image  že nehali luščit? Naš ima samo še po glavi luske, drugje je pa ok?!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Avgustovke, kje ste
5.10.2005 13:32:03   
hugolina
Pozdravljene!!!!

Kaj se je zgodilo??? Sploh ne morem verjet. Mali je spal od 22h (no mal čez), pa do 6h zjutraj. Pa to je NEVERJETNO !!!! Samo sem pa danes bolj zaspana kot pa prejšnje dni - nisem vajena spanca user posted image
Čeprav mislim, da je bilo to samo naključje. No, saj drugače nam pa kar ratuje tam od 22-23h pa do ene 5h. Je tudi kar uredu.

Smo pa pomoje dočakali tudi poskok v rasti ali kako se že temu reče user posted image , ker mu je 100ml kar naenkrat premalo in jih brez problema zmaže 130ml. Pa tudi komaj zdrži tiste tri urce, ampak ga kar probam zadržat.

Oh, ko takole berem koliko mleka imate v prsih, mi je kar hudo. Ampak tako je. Nič ne morem, pa če se še tako trudim. Vse sem poskusila, pa nič. Je pa tudi Jan malce "kriv", ker je bil bolj lene sorte in je aktivno sesal samo kakih 5min, pol pa konec. No ja..... Mal moram pojamrat, je pol koj bolš.

Kety ja, če popiješ preveč bebi čaja ima user posted image  drisko. Preverjeno!!!! No, vsaj pri meni je bilo tako. Če sem pa pila samo vodo, je bil pa zaprt.

Kapljice AD3 sva nekako prenesla včeraj, vsaj zdi se mi tako. Sicer je bil popoldne mal bolj tečen, ampak ne vem če od tega. Ker zdaj ga pa že tolko poznam, da me ne more okol prnest. No ja, včasih tudi malo.

Drugače se mi pa kar srce topi, ko se mali nasmeje. Kolk se je že spremenil v dveh tednih. Človek sploh ne more verjet. Ful gleda okrog sebe, ko mu navijem vrtiljak je čist vzhičen. Maha z rokami in kar neki bi povedal, pa mu še ne rata glasu spravit od sebe. Pa ful se smejčka. Res so krasni naši srčki. Ravno te stvari, se mi zdi, me držijo pokonci, poleg vse utrujenosti. Takrat pozabiš na vse tegobe, a ni tako?

A ste že kej user posted image user posted image  od poroda?? No, jaz še nisem, pa tudi ne vem kdaj bom user posted image , ker imam pregled ŠELE konec novembra. Res sem imela ful notranjih šivov, ampak jih nisem nič čutila. Zunanjega mam pa samo enega. Pa ne vem, a je bolj pametno počakat, da najprej pregleda G.

No, zdej se pa že spet oglaša...... se še tipkamo (če bo čas seveda).
lp

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Avgustovke, kje ste
5.10.2005 13:50:16   
Jessy
Spet sem tu! user posted image
Kety, jaz nohtke strižem že od samega začetka. Ko je prišla patronažna na drugi obisk, jih je ona postrigla, potem mi je pa rekla, da jih naj strižem na dva ali tri dni, ker zelo hitro rastejo. In res, strižem jih nekako na 3-4 dni in od takrat še ni bila popraskana, prej pa stalno!

Jaz si skuham 2,3l Lumpijevega zeliščnega čaja za otroke in nič drugače ne kaka, kot je kakala prej.user posted image  Edino v tem je razlika, da mi je prej začela že kakat 1x v 24. urah, medtem, ko mi zdaj kaka po 2x ali 3x v istem času. Prej me je že skrbelo, zakaj tako poredko kaka, ko pa je prej tudi po 6x na dan, zdaj mi je pa spet ok, ko večkrat kaka.

Mi že kar nekaj časa user posted image . Sva že en teden pred pregledom, ker nisem mogla več čakat. user posted image  Sicer je pa zame čist drugače, ker otrok ni šel skozi nožnico in se mi ni nič stegovalo....Me je pa vseeno malce bolelo ene 2x. Po moje se mi je vse že zarastlo in sem bila spet devica! user posted image  Jah, če pa že med nosečnostjo skorej nič nismo...user posted image

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Avgustovke, kje ste
5.10.2005 21:46:24   
tea01
Živjo avgustovke. Vas je tako lepo brati. Mi fuuuul rastemo in se redimo. Sem kar presenečena, da se ottrok lahko fuul zredi samo od materinega mleka. Imamo obdobja, ko se doji na dve uri, podnevi in ponoči in obdobja ko spi ponoči 4-6 ur. Danes je začel že z očkotom peti. Ne morete verjeti kako lepo gruli.

Kety to kar ti praviš za suho lasišče je v bistvu stara koža oz temenca. Mi smo imeli tega tudi veliko in smo odstranili tako, da smo mu med kopanjem glavico nežno zdrgnili z rokavico za kopanje in po kopanju vsakič glavico namazali z mandljevim oljem. Vsak dan smo mu tudi glavico namazali z mandljevim oljem. Tako smo delali en teden in je šlo stran. Moraš pa obvezno temenca spraviti stran!!

Pri kg imamo pa še 3 kg viška.

Dame moje lepo se imejte.

Se tipkamo

Tea01

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Avgustovke, kje ste
5.10.2005 21:47:46   
tea01
Sem pozabila dodati glede podiranja kupčka. Jaz ga podrem tako, da ga imamo na rami ali pa po nasvetu zdravnice ga dam na trebušček in mu nežno masiram hrbet. Učinkuje. Poskušam eno ali drugo.

Lp,

Tea010

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Avgustovke, kje ste
5.10.2005 22:01:27   
miševi




Še hiter pozdravček od mene...

O, Tea, lep pozdrav!!!!

Mi smo bili pa danes na nakupovalnem izletu v LJ.  Jure je bil full priden. Mami in ati pa tud, kar se zapravljanja tiče.

Mi nohtke že strižemo, kolikor se jih da.

Kety, tisto so pa res temenca - obvezno proč z njimi. Mi, če jih je več, pred kopanjem namažemo lasišče z olivnim oljem, nato fino namilimo, zdrgnemo, počešemo in gredo preč.

Hugolina, user posted image  za spanje. Ja, drugače pa tudi jaz žalujem za polnimi prsmi - vendar ni več tako hudo. Moj mali tudi že popije od 130 - 140 ml, nekako na 3 ure, ponoči pa spančka. user posted image pa mi tudi še nismo, tudi jaz čakam pregled, ki je konec mesecauser posted image . Upam, da se bom prej opogumila.

Kupčke se pa sigurno do enega leta podira - takrat, oz. že prej lahko tudi v sede. Nika še sedaj, pri treh letih, po mleku podere kupček. Jure ga je pa ravnokar, ker pred spanjem počiva v mojem naročju.

Nočka!!!!



(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Avgustovke, kje ste
5.10.2005 22:46:16   
Jessy
Temenca se odpravi tako, da vsaj eno uro pred kopanjem dobro namažeš lasišče z otroškim oljem, potem pokriješ s kapico, po umivanju las pa lasišče dobro skrtačiš. Fajn je, da to ponoviš večkrat. Midve sva kar dvakrat en dan za drugim in jih od takrat ni več.

To glede podiranje kupčkov mi je jasno, da ga poderejo, saj ga še mi. Ne vem pa, do kdaj imamo vlogo pri podiranju kupčkov mi? Zdaj jo pač dam na rame ali na trebušček in podirava kupček, kasneje se jo da v sedeč položaj in se jih podira...kdaj pa to znajo sami od sebe, brez gladenja, tepljanja? Saj ne vem, če sem sploh razumljiva. Se mi zdi, da ful zapletem kakšno preprosto stvar. user posted image

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Avgustovke, kje ste
6.10.2005 15:02:57   
tina104
še pozdrav od mene!
imam še 2 kg viška.mleka je dovolj. naš mali spi največ 4 ure skupaj ponoči, pa že to je luksuz. je pa fajn, da se hitro podoji ponoči in zaspi nazaj, ker podnevi pa je včasih na zizi eno uro, pa še nima dovolj. zdaj mi spi na rokah. če ga dam dol, se zbudi.

mi smo zadnjič poskušali user posted image , pa ni šlo. me je vse peklo. ne vem, kako to. eni pravijo, da se zaradi dojenja manj vlaži... verjetno bo že kaj na tem, ker sem si res želela, pa še cr sem imela, tako da tam spodaj ni česa, kar bi lahko  motilouser posted image . meni se lahko zmeša, če bom čakala na pregled - sem klicala g in je rekla, da naroča šele v novembru in naj takrat pokličem, da pa imam tako čas, ker so ti pregledi od 6. tedna do 6. meseca po porodu.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Avgustovke, kje ste
6.10.2005 15:16:53   
Jessy
Tina, tudi mene je na začetku malo peklo, ker se ni vlažilo, pa sva kar z gelom mal namazala, pa je šlo prav fajn! user posted image

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Avgustovke, kje ste
6.10.2005 15:45:44   
tea01
Ojla Miševi, midve imava pa obe Jureta. A niso krasni!!!! Naš že vsako jutro poje in gruli z očijem.

Violinski ključ, javi kako napredujete v bolnišnici. Držim pesti, da se bo vse dobro izteklo.

Punce povejte mi ali jeste kaj sadja in sveže zelenjave???jaz se nič ne upam jesti. Ali ste kje zasledile prehrano doječih mater???? Prosim za nasvet.

Lp,

Tea01

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Avgustovke, kje ste
6.10.2005 16:21:49   
Jessy
Jaz jem tako sadje kot zelenjavo. Pazim le, da ne pojem preveč sadja, ki me napenja (hruške, grozdje), ter stročnice jem v majhnih količinah, ostalo pa vse - dojim in ni težav.

Priporočajo, naj se ne bi uživalo citrusov, hrane, ki so alergeni (čokolada, oreščki, lešniki, raki, školjke, breskve, paradižnik, kumare...), stročnic...

Meni je patronažna svetovala, naj jem en alergen (npr. breskev) tri dni skupaj in če otrok nima kakšnega osipa p otelesu, potem to lahko jem brez težav, nato pa naj poskusim drugega...

Moje mnenje pa je, da je treba čimmanj komplicirati in počasi jesti vse od kraja.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Avgustovke, kje ste
6.10.2005 20:24:05   
Kety
Joj, kako so to temence?? A niso temence trda suha koža, ki izgleda kot hrastica?? Našemu se pa samo lušči lasišče, kot se je luščil po telesu. Samo to ful ne gre dol...mi je pa patronažna rekla, da naj mu ne močim glave vsak dan (kao 1x na teden) in zato ni šlo še dol. No, zdej mu bom pa vsak dan močila in mazala z oljčkom od Bubchna in potem počesala. Kaj pa je lahko narobe, če to ne gre dovolj hitro dol??

Mi tudi še nismo user posted image ! Sem imela poškodovan MV in sem imela notranje in zunanje šive! Sem bila namreč ful rezana zaradi medenične vstave! Drugače pa sploh ne vem več kako se lotit....mi je kar malo čudno! Če pomislim, koliko časa nisva se kar zgrozim...user posted image  bo star 7 tednov, pa še pred porodom vsaj 2 meseca nisva. Sej pravim, sploh ne vem kako bi se do tega pripravila...nimam niti nobene želje! A sem samo jaz čudna....moj bi pa ful! Smo pa že imeli pregled in je rekla G., da valjda lahko!!!

No, se še kaj tipkamo!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Avgustovke, kje ste
6.10.2005 22:28:13   
miševi




Kety, mislim da so res temenca. Ti kar maži in češi, boš videla, da bo bolje. Mislim pa,da jih je treba odstranjevat zato, ker se potem razširijo in postanejo trdovratni. Več ne vemuser posted image .
Ja, tale user posted image . Mene bo pobralo - se sploh ne morem pripravit, moj pa vsak dan user posted image , da biuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Poj mam pa tko slabo vest. sej utrujena nisem tako zelo, da ne bi mogla. Sam začet bo treba.

O, Tea, a ti imaš tudi Jureta. Ko smo mi rodili, mi je sestra rekla, da že dolgo nobenega Jureta ni bilo. Ja, so res srčki, tile naši user posted image . Mi sedaj preizkušamo "g-je", pa na glas se smejimo, ko mu zjutraj dlani umivam. Ga zgleda žgečkauser posted image .

LP



(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Avgustovke, kje ste
6.10.2005 22:41:40   
Jessy
Kety, Neji se je tudi le koža luščila po lasišču, pa je moja mami "strokovno" ugotovila, da so temenca. user posted image

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Avgustovke, kje ste
7.10.2005 11:54:53   
Jessy
Dobro jutro! user posted image  Ja, res je, tako danes zgledam in se tudi počutim! Ne vem, kaj je bilo Neji včeraj, da kar ni in ni spala. Sem jo dala spat ob 21.30 in je lepo zaspala, vendar se je ob 22.30 zbudila, pol je pa čebljala kar naprej. Ob 23.30 sem jo šla malo podojiti, pa ni pomagalo. Čebljala je vse do 0.40. Sem šla šele takrat spat tudi jaz, ker drgač tudi ne bi spala! Pol sva pa jedli ob 5.30, pa ob 8h in ob 10.20 sva vstali. Čist sem povožena, pa čeprav sem vsega skupej kar veliko spala. Najbrž me je to zdelalo, ker sem tako pozno šla spat.
Pa saj ni blo več lune!??!?! Če bi bila luna, bi še razumela, tako pa res ne!

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Avgustovke, kje ste
7.10.2005 13:17:29   
Kety
Dober dan!

jaz sem se pa intenzivno lotila Timonovih temenc. Včeraj zvečer sem naredila eno rundo, danes zjutraj drugo, zvečer pa spet, ko ga bomo kopali...pa bo šlo! Sem jih pa opazila tudi na obrveh user posted image  POVSOD SO!!!user posted image

Jessy, naš tudi ni hotel včeraj zaspat. Sem ga dala spat ob 22ih pa je kar neki godel in se pogovarjal sam s sabo v zibki in ni hotel zaspat. Potem sva ga pa ven vzela, ker je bil preveč zbujen, da bi slepo gledal v zibki. No, ob polnoči je še jedel, potem pa na joški zaspal in spal do 7ih zjutraj. Takrat sva jedla in smo zaspali še do 9:30. Ful dobr!! Zdele mi pa spi že od 11ih, vmes sem ga sicer še previla, ker se je pokakal. Potem pa greva v BTC...peški mal na zrak, upam, da bo vreme zdržalo, sej nazaj bova šla pa z avtom (z očitom, ker tam dela). Grem mal med ljudi, ker drugače se mi bo zmešalo!!user posted image

Se še tipkamo....aja, naš je pa kar čez noč zrastel...zdej mu vse več stvari oblačim s št.62. Bodiji so lih za glih še prav! Moram hitro vse ponosit, drugače bomo prej pospravili predno bo kaj ponosil!user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Avgustovke, kje ste
7.10.2005 15:21:10   
Tiamo
hy, evo nas doma? Še vedno smo važni, ker spimo celo noč, okoli 22 zaspimo in do 5 ali 6, enkrat nam je uspelo tudi do 7 zjutraj. Bile sve na UZ kolkov vse uredu, samo imave čez en mesec spet kontrolo. Vprašali so me če daje AD kapljice, pa sem rekla, da ne ker jo dajejo ful močni krči. Pol sem jih pa slišala, "a bi rada videla, da bo imela vaša hčerka krive noge", "a je to modna muha mamic, nobena ne daje kapljic"...nisem mogla bit tiho, pa sem jim kar povedala, da jaz nisem dobila nikoli kapljic in nimam krivih nog, zakaj v tujini ne predpisujejo teh kapljic in da sva itak na adaptiranem mleku in da je že v tem mleku dosti tega vitamina in nazazadnje so kolki uredu, zakaj bi potem matrala otroka, če mi ni potrebno. Bom kapljice začela dajati, ko bodo krčki minili. Pa so se umirile. Pol me je še ena mamica razkurla, se pogovarjave in ji povem za našo gavnarko, da cel dan ne spi, itd..ona pa meni, moj fantek pa čist nič ne joka, ko ga dajejo krči mane rokice in nič ne joka????? Sem se kar hitro pobrala, ker sem imela na koncu jezika, da bi ji rekla, da naj preveri, če ni slučajno nem?? sem se zadržala.  Drugače je naša mala spoznala, da ima rokice in si jih veselo v usta tlači, vsak dan kakšen nov zvok odkrije, prav smešna je. Najbolj smešna mi je, ko dela šobice predno začne jokat-točno vem, da izsiljuje. Midva sva samo enkrat hopacupa, zdaj spet krvavim, če se mi ne bo čez vikend ustavilo grem k G, ker krvavim od 29.10. Prvo sem imela čiščo, zdaj naj bi bila pa M..nič mi ni več jasno. se tipkamo... 

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Avgustovke, kje ste
7.10.2005 15:51:02   
Tiamo
violinski ključ in Aljoša sta doma user posted image user posted image user posted image  vam več ona napiše...

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?