|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
25.10.2006 22:06:10   
tinkamiška
Hojuser posted image

Hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Popek meni so tudi punce tukaj pomagale, ko nisem mogla popat slikic sem gor, to ni zraslo na mojem zelnikuuser posted image Sem pa vesela, da sem ti pomagala, da lahko zdej občudujem tvoja otročkauser posted image

KatjaD fuuuul lepa slikica in tvoj sonček je pa tak luškan fantekuser posted image

Evo, Iza je zaspala, čeprav sem jo morala 3x položit nazaj, ker se je na nogice postavljala, ampak se ni dolgo upirala, potem je kr mrknila in ni bilo več nobenega glaska slišat. Zdej se bo pa zbudila enkrat proti jutru, upamuser posted image .

Nemsis, boš vidla, da bo vse vredu tudi ponočiuser posted image

Ovčka
, ja tole pa ni lepo od njih, če bi te prestavili drugam delatuser posted image Kake fore majouser posted image

Zdej pa šibam, moram še it delat...

Lahko noč babeuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
25.10.2006 22:43:18   
LE&TA
Tinkamiška, kaj delaš, če lahko zaupaš. Tud jst bi kej doma delala, bi nam prav pršu še kak tolarček.

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
25.10.2006 22:46:19   
Nyah*
Popek in Katja D, kako lepi otrockiuser posted image user posted image user posted image , kar lepite slikice, ko so pa tak luskani.

Tinka, fajn delajuser posted image .

Ovcka, jah v sluzbi je tako, ko te eno leto ni, te kar nekam podtaknejouser posted image . Jaz se sedaj ne vem, ali dobim razred (prvckeuser posted image ) ali grem v podaljsano bivanje, kot so mi obljubili (mi bolj pase zaradi varstva).

Danes sva malo sprasevala za vrtec- jasli. Pridejo naju okoli 60.000, huh, kar veliko ne?

Tasonka, da bi ti cimprej ratalo postat srecka user posted image .DRzim pesti!!

Grem spat, komaj gledam, nocko.

Neposredna povezava do sporočila: 3878
25.10.2006 22:50:42   
liju
čer!
Kako ste kaj preživeli dan? Jaz sem bila danes v šoli in dobila datum za izpit matematike 15.11 user posted image . Spet bo full malo časa za mojegauser posted image , pa saj bo, samo da končam že enkrat to šolo. Ovčka:Tudi jaz grem drugam delat, samo jaz sem imela možnost izbire ali ostanem ali grem na boljše in logično da sem raje vzela ponudbo.

Full lepe sončke ste pripopale gor!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz se tudi moram malo zraven spravit, pa kaki album naredit, ampak ne najdem prav časa.

Kaj vas tudi baše čas?Meni minevajo dnevi kot minute, se mi zdi. Naš user posted image je že budenuser posted image , joj kaj me čaka ponočiuser posted image
Pa tak lepo je zaspal ob devetih, zdaj pa user posted image
Nič, ga grem uspavat probat nazaj.
Lahko noč!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 3879
25.10.2006 22:54:17   
Anonimen
IZA, ČESTITKE ZA 10 MESECEV!!!user posted image

Tinkamiška, hvala ti za sožalje. Očitno edina premoreš toliko sočutja...

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3880
25.10.2006 22:56:56   
Nyah*
IZA user posted image user posted image user posted image  ZA DESET MESECEVuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
26.10.2006 8:34:34   
Anonimen
Jutro

Mi smo danes bili že pred šesto budni. Smo spili flašo mleka in potem potegnili do osmih.

Noč je bila mirna. Se mi je pa zjutraj zbudila topla in sem ji šla merit vročino.

Sedaj pa rabim vašo pomoč. Kako že gre tisto - če meriš v ritki? Mi smo namreč imeli v ritki 38. Zdi se mi, da ste enkrat rekle, da se mora pol stopinje odštet. Tako, da imamo v bistvu potem mi 37,5. A je tako prav?

Verjetno je to posledica oz. reakcija na cepljenje. Pa še zobki nas zraven dajejo. Moram pa povedati, da je kljub temu zelo živahna. Tako da verjetno ni sile.

ALEX VSE NAJ NAJ  user posted image user posted image user posted image

Sem vedela, da sem včeraj nekaj pozabila napisati.
Tašonka (upam, da mi ne zameriš) moje sožalje ob izgubi.

Tinkamiška tudi mene zanima kaj delaš doma (če seveda ni skrivnost).

Sedaj grem pa rito previt.

se beremo

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3882
26.10.2006 8:36:43   
renan
dobro jutro!

mali mi tu divja sto na uro pa bom poskusala na brzino nekaj napisat. nam se spet obeta prehlad v hisi, ker je moz vceraj prinesel domov neko virozo. me je ze vse strah, da ne bo vladimir spet vnetja uses dobil...

rija se imas pumpico za nas? ne vem, ce bomo uspeli tiste plenice kupit, ker nam spet zmanjkuje casa in jutri ze potujemo...

tasonka: moje sozalje! vcasih si pac kaj mislimo, pa potem tega ne zapisemo, saj smo vse okupirane z nasimi malcki. tega ne smes zameriti..

Iza z zamudo: vse naj, naj...

popek in katjaD: user posted image za lepe otrocke..

alarm...

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 26.10.2006 8:41:10 >

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
26.10.2006 9:48:07   
renan
nemsis, mislim, da je tako prav, ker mi merimo v usesu. to pomeni, da klavdija sploh nima vrocine, saj do 37,5 v usesu se ni vrocina.

nic se ne javljate danes, pa bom izkoristila praznino tega foruma in vam pokazala, kako poceni zabavati nase user posted image :

user posted image

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 26.10.2006 9:50:29 >

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
26.10.2006 9:58:11   
renan
pa se en clanek o higieni, ce mogoce katero zanima:http://www.net.hr/zdravlje/page/2006/10/17/0007006.html

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
26.10.2006 10:05:32   
Anonimen
Renan hvala za info. Trenutno ji nisem dala še nič. Saj je še vedno zelo živahna, čeprav je sedajle imela v ritki 38,3. Očitno raste.

Zanima pa me kdaj ste ve začele zbijati vročino?

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3886
26.10.2006 10:08:08   
renan
Nemsis: pri 38,5 v usesu, se pravi 39 v ritki.  ce se slabo pocuti ji lahko das sirup ali svecko tudi prej, ker pomeni, da tezje prenasa vrocino oz. jo nekaj boli.

lp,renan

< Sporočilo je popravil renan -- 26.10.2006 10:12:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
26.10.2006 10:13:19   
tinkamiška
Hojla!user posted image

Hvala še vsem ostalim za čestiteuser posted image

Draga moja Taši(tukaj bi prilepila tistega smeškota z razprtimi rokicami, pa mi ne dela), vem da ti je hudo in vem, da si sedaj občutljiva in res je krivično za nas, ki smo še tu na tem svetu, da nam vzamejo tiste, ki jih imamo radi, ampak za njih je pa mogoče boljše, da so tam, kjer so sedaj...pa sigurno nisem edina, ki mi je hudo ob tebi, sej veš, da včasih preletimo poste in spregledamo kaj, kar je pomembno, pa nam je potem žal. Z Izo ti pošiljava poljubčke in objemčke in upam, da se kmalu vidimo. Pobožaj še Špelo po lički namesto meneuser posted image

Za vse, ki vas zanima kaj delam...delam na računalniku, oblikujem za eno kolekcijo cotk, priprava za tisk...sem pa najprej mislila, da bo bolj na izi, pa je zdej ratalo toliko dela, da komaj uspen nardit kar mi naročijo in delam ponoči, potem pa zjutraj potegnem kolikor lahko, pa spet za računalnik. Danes je fino, ker je možek doma in sta šla z Izo na sprehod, jst mam pa malo časa, celo tolk, da sem prišla sem pokukatuser posted image

O.K. zdej pa naprej...

vas pridem še kej pokukat

lepo se mejte, pejte na sonček

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
26.10.2006 10:15:35   
bobika
Hojla babike in user posted image .
Ne vem, če mi o uspelo vse napisati, ker imamo krizni štab.
Tašonka- ne zameriti, ampak ko sem prebrala, da ti je samo Tiknka izrekla sožalje, sem bila malo ožaljena, ker sem tudi jaz pisala o tem. Šla sem nazaj gledati in ugotovila, da mojega posta ni user posted image . Pojma nimam kako to! Tako, da ti še enkrat izrekam iskreno sožalje ob izgubi prijateljice user posted image
V tem postu sem pisala tudi renan za rojstni dan, pa še tako lepo slikico sem ti zraven prilepila, sedaj je pa ne najdem večuser posted image .
Kako je to možno, da posta ni, če je pa bil poslanuser posted image

Iza in Alex vse najboljše!

Slikice full lepe. Jih tudi jaz nameravam nekaj prilepiti, če mi bo čas dopuščal.

Manca je full prehlajena in nič ne spi. Neprestano se zbuja in joka. Sesalca in pumpice se pa bojiuser posted image  oz. ne pusti, da bi ji ven potegnila.
Se je že zbudila in sedaj grema k babici, da bo dan malo znosnejši.

Ja tudi nas čas baše!user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
26.10.2006 10:50:29   
Ovnica78
Danes je bila zopet katastrofalan noč. Sploh ne vem več, kaj mu je. Ponoči mu moram naredit flašo z mlekom, da zaspi, pa danes ponoči tudi to ni pomagalo. Pa saj po moje ni mogel bit lačen, saj sem mu dala ob sedmih kašico, ki je celo pojedel, potem pa ob pol devetih še 240 ml mleka. Sploh mi ni več jasno user posted image . Vem samo, da ponoči NE SPIMO user posted image .

Popek midva s Tinom sva tudi bila na Pikinem festivalu, v soboto, na zadnji dan. Je bila pa takšna gneča, da je kar groza. Evo, še ena slikca našega gusarja, za dokaz.
user posted image

Ovčka tudi mene kar zvija in zelo moti, ker me vsi non stop spominjajo, da mi bo kmalu odklenkalo in bom morala v službo. Miri me samo to, da vem, da bo Tin v dobrih rokah pri moji mami. Pa saj sama dobro vem, kdaj grem v službo in ni treba, da me vsi spominjajo na to.

Nyah jst že vem, da ne bom dobila razreda, pa sem kar vesela, saj bom imela tako več časa poldan za Tina. Saj, če imaš razred je veliko več dela. So pa res malo hecni, da se ti še zdaj niso zjasnili kaj boš delala.

NR si bom zapomnila tvoj rok, ker ga imaš na tisti dan, ko ima moj najstarejši nečak rojstni dan. kako se pa počutiš? Ti je kaj slabo? Upam, da ti mine brez nepotrebnih nevšečnosti.

IZA VSE NAJ NAJ (za včeraj)!!!

Tašonka držim pesti, da bo Špelca čimprej dobila naročenega bratca ali sestrico!!!

Nemsis, če meriš temperaturo v ritki, naj bi imela 38,5, da ji lahko daš svečko ali sirup. Pol stopinje moraš odštet!

Aja pa še to FUUUULLLL LEPE SLIKICE (Katja, Popek, Renan)!!!

ALEX VSE NAJ NAJ!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 26.10.2006 10:54:55 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
26.10.2006 11:05:11   
Anonimen
Ovnica78, to pomeni, da mi mora termometer kazati 39 (če sem prav razumela)?

(odgovor članu Ovnica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3891
26.10.2006 11:35:02   
Ovnica78
Ne, sem se mogoče narobe izrazla. Če ti termometer kaže 38,5 ji že lahko daš svečko, ker to pomeni, da ima temperaturo 38. Sicer pa nima bit kaj narobe, če ji daš pol svečke tudi, če ima malo manj, saj marsikje že zdravnica reče, da naj dajo preventivno pol svečke po cepljenju.
Upam, da ne bo prehude reakcije. Držim pesti! Pri nas je ni imel. Je imel pa še kar dolgo bulico na mestu vboda.

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 26.10.2006 11:36:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
26.10.2006 11:45:10   
ajdaN
Nemsis če je Klavdija drugače živahna ji ne zbijaj vročine, dokler ne pride čez 39 (v ritki). Telo se samo bori proti vročini, nekje do 38,5 stopinj. Šele potem je potrebno pomagat. Jaz sem jo našemu zbijala šele, ko mu je prišla nekje na 39,3.

Kar malo preventivno pa jaz zdravil ne bi uporabljala. Sploh ne pri otroku.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
26.10.2006 12:05:53   
Ovnica78
AjdaN saj jih jaz tudi nisem uporabljala. Ampak nekatere zdravnice pa res dajejo takšne napotke in marsikatera moja kolegica to tudi prakticira (pol svečke po cepljenju). Mislim pa, da nima bit kaj narobe. 

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
26.10.2006 12:53:13   
Anonimen
Punce hvala vsem za info. Ji tudi jaz nisem dala nič. Sedajle je spala urico in pol in ko sem jo dvignila in ji potipala čelo ni bila več tako topla kot zjutraj. Bom potem še enkrat izmerila temperaturo. Mislim da nam ne bo nič hudega.

Lahko pa bi bili za temperaturo krivi tudi zobki. Namreč čakamo zgornje.

(odgovor članu Ovnica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3895
26.10.2006 13:15:35   
popek
 Ovnica, mene pa ravno zadnji dan ni bilo na Pikinem festivalu, ker je Leo nekaj zakuhal. Pio je pa mož peljal. Se pa drugo leto kaj vidimo. Fino je med tednom, ko ni take gužve.

Tašonka: Ne zameri no. To da ti je umrla prijateljica sem spregledala in sem šla danes nazaj gledat, kaj si napisala. Tudi jaz ti izrekam sožalje. Hudo je, ko izgibimo nekoga, ki smo ga imeli radi, sploh če je imel še toliko let pred sabo in se je vse skupaj zgodilo nenadno.

Vročina: Jaz zbijam s Calpolom, ko gre malo nad 39 v ritki. Je pa odvisno od otrokovaga počutja, če ga fejst matra že pod 39 v ritki, potem tudi dam.

Za vse ostale glede zamerljivosti:user posted image Jaz se vam že v naprej opravičujem, ker največkrat pozabim voščiti komu za obmesečnico, obletnico, zobek........ Včasih spregledam, da je kdo bolan in potem ne napišem, da mu želim, da naj se pozdravi. Razlog za to je vedno čas, ki mi ga stalno primankuje. Poste največkrat preberem tako na hitro, sploh, če več dni ne pokukam sem gor. Pa ne mislit, da sem brezčutna, brezbrižna ipd. Tudi jaz vam ne zamerim, če se katera ne odzove na moje vprašanje, če mi katera ne vošči ipd. Občudujem pa tiste, ki imate skrb in vsak dan voščite.user posted image  

Tako, sedaj pa vsem skupaj pošiljam še eno torto, ki sem jo sama spekla, posebej za vas.user posted image user posted image user posted image  Trojka pa je zato, ker se družim z vami že tri mesece.user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
26.10.2006 13:16:49   
A & T
Mene in mojega user posted image  Tino-ja pa še ni, zato me prosim dodajte. Rodila sem 14. janurja, mere pa so naslednje:

3550/4460/5370/6920/7730/8410/9550
52/53/57,5/63,5/66/70/75,5

zadnji podatek je iz pregleda pri 9-ih mesecih

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
26.10.2006 13:41:15   
rija
NO ZGUBLENAuser posted image  

gnes ti pošlen fotke, mali je betežen pa v slujžbi san bijlauser posted image , tak ka je s čason na knap

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
26.10.2006 13:48:51   
A & T
Hojla Rija in ostale punce,

a si vidla, uspelo mi je nekaj napisati oz. priti na RR. Lepo prosim, da mi posljes slike, ker bi jih res rada mela. Bi ti ze poslala moje slike, vendar nimam tvojega maila.

Kaj pa je Tilu, da je bolan? Bogi, upam, da se bo čimprej pozdravil.

A bi mogla mere od Tino-ja poslati kam drugam? Jaz sem jih kar dala gor, ker nisem vedela kakšna je praksa, ker me tako dolgo ni bilo.

Se beremo.                                                 Cao.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
26.10.2006 16:38:52   
rija
Evo, san ti zaj glij poslala. Vupan, ka mašijna pa ne zablokejrauser posted image

Til pa ma vročino, valda od zobouf.

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?