tinkamiška
|
Hojla Hvala vsem za nasvete glede moje nove službe. Se bom fejst potrudila, da bo moj nastop kar se da samozavesten. Štos je, da so v razredih skoraj sami fantje in sigurno bodo padali takšni in drigačni komentarji, ki me bodo spravljali v nerdonost, si že kr predstavljam kako bom farbala tam pred tablo . Pa še zgledala bom kot ena izmed njih, vsi mi dajejo namreč skoraj polovico let, kot jih imam Sem se odločila, da bom poskusila, sej nimam česa izgubit, če mi pa ne bo šlo bojo pač poiskali nekoga drugega, ki se bo bolj znašel. Je pa najbrzž to dobro tudi zame, da se bom končno naučila obnašat v takšnih situacijah. Rija, še dobro, da sta šla k pediatrinji, pa menda je po antibiotikih kr hitro boljše, pa še zobki rastejo , mate pa res vse na kupu Renan, jst sem pri nas v CE kupila eno eterično olje, ki se daje v tisto posodico v kateri je svečka spodaj( mi je šlo iz glave kako se reče tej stvari ) in potem to izpareva v zrak in še eno tako mast, ki jo namažeš pod nosek in na prsni koš. Sem se tudi sama namazala in je res zelo blaga zadeva. Se mi zdi, da je blo po tem za trenutek boljše, ali pa se ji je potem fino iz nosa vlilo, pa sem lahko kr zrobčkom nosek brisala. Bobika, učila bom en strokovni predmet, se mu reče dihgitalna tipografija in repromodulacija, se sliši fejst zaguleno ne? LE&TA, ja ti kr malo tla pod nogami zmanjka, ko te takole presenetijo, vem, meni tudi možgani delajo, kot naviti,ampak samo odločit se je treba, potem pa gre. Bo že nekako šlo. Jst tudi ne vem kako bo z Izo in prav težko mi je, ko pomislim, da bi jo morala puščat nekje. Možek je sicer še doma, ampak tudi on išče službo. Pa babica bo pomagala, pa teta. Ampak najraje bi bla pa jst zraven nje, pa ne morem bit na dveh koncih naenkrat Zdej grem pa počivat, ker sem bla včeraj prvič od kar sme rodila zunaj in sem prišla ob 3h domov. Iza trenutno spi in upam, da se bom malo spočila... Tinka