tinkamiška
|
Hoj! Pa se je pri nas tudi začelo nespanje čez dan. Iza noče in noče zaspat, se postavlja na nogice, zaspana je pa, da omaj gleda. Zdej sem jo pustila v postlci in čakam kdaj bo vklopila alarm, da jo grem spet nazaj položit. Upam, da bo zaspala. Rija, upam, da boste kmalu zdravi. Res je hudo gledat, ko so naši otročki bolani in nejevoljni, ko pričakujejo, da jim boš pomagal, pa ničesar ne moreš nrdit, razen, da jih cartaš do onemoglosti A & T, se strinjam s stabo glede otročkov, tudi jst si vedno rečem, pa kako jih ne boš imel rad, če se te pa tako znajo dotaknit v srce. Pa dobrodošla med nami , tudi jst se spomnim tvojega imena... Ljubosumje, jst ga še tudi nisem opazila pri Izi. Mam pa eno vprašanje za vse, ki delate v šolstvu.Prosim za pomoč. Ponudili so mi delo na srednji šoli. Učila naj bi 3 in 4 letnike predmet, ki ga imajo tudi pri maturi. Vse lepo in prav. Je pa to je poklicna srednja šola, kjer so učenci znani po tem, da niso ravno najbolj zagreti za učenje Hočem rečt, da so bolj razuzdani, jst sem pa bolj mila duša in me zdej skrbi kako si nardit vsaj malo avtoritete, da te ravno ne pošiljajo v P.M. Delavnik je super, plača tudi, dosti je tudi prostega čsasa,... Zanima me, kako nardit, da te učenci spoštujejo, pa ne bi rada bla kak bavbav in vzganjala teror nad njimi Kak nasvet bi mi prišel zelo prav. Iza je menda zaspala, upam, da bo spala vsaj kakšno uro in pol... Lepo se imejte babe Tinka