Ovnica78
|
Danes je bila zopet katastrofalan noč. Sploh ne vem več, kaj mu je. Ponoči mu moram naredit flašo z mlekom, da zaspi, pa danes ponoči tudi to ni pomagalo. Pa saj po moje ni mogel bit lačen, saj sem mu dala ob sedmih kašico, ki je celo pojedel, potem pa ob pol devetih še 240 ml mleka. Sploh mi ni več jasno . Vem samo, da ponoči NE SPIMO . Popek midva s Tinom sva tudi bila na Pikinem festivalu, v soboto, na zadnji dan. Je bila pa takšna gneča, da je kar groza. Evo, še ena slikca našega gusarja, za dokaz. Ovčka tudi mene kar zvija in zelo moti, ker me vsi non stop spominjajo, da mi bo kmalu odklenkalo in bom morala v službo. Miri me samo to, da vem, da bo Tin v dobrih rokah pri moji mami. Pa saj sama dobro vem, kdaj grem v službo in ni treba, da me vsi spominjajo na to. Nyah jst že vem, da ne bom dobila razreda, pa sem kar vesela, saj bom imela tako več časa poldan za Tina. Saj, če imaš razred je veliko več dela. So pa res malo hecni, da se ti še zdaj niso zjasnili kaj boš delala. NR si bom zapomnila tvoj rok, ker ga imaš na tisti dan, ko ima moj najstarejši nečak rojstni dan. kako se pa počutiš? Ti je kaj slabo? Upam, da ti mine brez nepotrebnih nevšečnosti. IZA VSE NAJ NAJ (za včeraj)!!! Tašonka držim pesti, da bo Špelca čimprej dobila naročenega bratca ali sestrico!!! Nemsis, če meriš temperaturo v ritki, naj bi imela 38,5, da ji lahko daš svečko ali sirup. Pol stopinje moraš odštet! Aja pa še to FUUUULLLL LEPE SLIKICE (Katja, Popek, Renan)!!! ALEX VSE NAJ NAJ!!!
< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 26.10.2006 10:54:55 >