tinkamiška
|
Zdej pa še malo o nas... Moja Iza je danes stara 10 mesecev , madonca gre hitro, tale mesec pa sploh nisem dohajala, res, se mi je zdelo, da smo bili šele včeraj na začetku oktobra Vse pišete, da vaši miškoti nočejo spat čez dan. Iza je mela zdej dva dni eno finto, ni in ni hotela zaspat, se je spet postavljala na nogice. Ko ji je končno ratalo zadremuckat, je pa spala pol ure Danes je šla pa potem še okoli 16ih spat in je spala skoraj do 18ih. Se mi zdi, da si bo spet prestavila uro. Rija in ostale, ki imate burne dni, upam, da vam čimprej minejo in da jim dajo mir ti zobki, pa da bojo spet dobrovoljčki, tile vaši paglavčki Iza je vsak dan bolj pogumna in sploh ni več problem vstajanje in spuščanje na ritko, tudi par korakov nardi, če jo primeš za rokice. Ob opori stoji in se drži samo z eno roko, prava šefica je že Nemsis, Iza je bila po tretjem cepljenu nenavadno dobre volje, kot, da bi dobila kakšno poživilo , nobene reakcije ,samo bulico je pa imela skoraj cel teden pri vbodu. Danes pride dedi pazit Izo, da bom jst lahko šla migat. Aja, delam doma in nama gre z Izo zaenkrat kr fino. Sicer nardim največ ko spi, ampak tudi ko je budna se kr fino zaigra in lahkomarsi kej nardim na računalnik. Jst bi kr tako delala Sem se na hitro oglasila, ve se pa lepo imejte, bolančki pozdravite se, zobki hitro zrastite, da si bojo mamice lahko spočile(mi nimamo še nobenega ) Taši mi je hudo za tvojo prijateljico, zdej te bo gledala od nekot in pazila nate, imaš svojega angelčka in zaveznika. Lepo bodite vseh pet. Upam, da te ta ciklus Franca ne obišče in nam boš lahko sporočila veselo novičko... Tinka