tinkamiška
|
Današnji in včerajšnji slavljenčki in slavljenka Renan VSEE NAJ NAJ U koliko nas je, ki bi mele že drugega , se mi še sanjalo ni, da nisva edina Pa ja, seveda me je tudi strah kako bom vse skupaj dohajala in kako bom prenašala drugo nosečnost, ampak želja po še enem je večja kot ta strah... Bobika jst sem tudi tuhtala o tem, kako se bo moja ljubezen delila, še za drugega , pa mi je potem ena mamica tako lepo rekla, da se ljubezen ne deli ampak se množi in da je tak fajn Mojo Iziko bom mela ravno tako rada, oziroma še bolj! NR jeeeeeeej in juhuuuuu za ! Glede kontracepcije za tiste, ki bi še počakale, jst tudi mislim, da je najboljše uporabljat kondom. Jst sem se tabletk nažrla za celo življenje in jih ne bom več jemala, tudi, če ne bi želela zanosit, bi raje uporabljala kondom. Se mi ne da več med tako hudih PMSjev Rija, med tem, ko je moj računalnik bil hin, sem ti enkrat pisala na ZS za pupmico. Me zanima kako je s tem, pa z dinarčki? A ti jih prej pošljem al pol, koliko,... Nisva potem nič rekli kako je s tem. Bi ti bla res hvaležna, če bi jo še za mene nabavila Iza kaka 1x-2x na dan. Ponavadi 1x zjutraj in 1x popoldan. Lonja, upam, da boste hitro v vaši hiški, da vam bo šlo čim bolj po načrtih. Sej se veselim in končno bomo na svojem pa Iza bo mela svojo sobo, pa še za enega malčka bo tudi pripravljena. Ne bo več prostorske stiske. Ampak vse gre tako na knap in toliko je še dela, pa potem pospravljanje, barvanje sten, seljenje, tega se pa nič kaj ne veselim. Ampak kaj češ, to gre zraven. Lonja uživajte na Djerbi Tudi mi hodimo z Izo na plavanje in kakšna razlika je od prvega tečaja pri Izinih 4 mesecih. Zdej tako čofota, da se ji vsi smejijo, pa zraven vodo pije in se nič ne joka, se reži in kašlja zraven. Eh, se ji res na smejimo Jst sem dobila zadnjič na posvetovalnici navodila, da začnem dajat Izi za jest to kar jemo mi in na jedilniku naj bo teletina(razni golaži, juhe,...) Sem pa vesela, da ima vredu kri, se mi je kr oddahnilo. Tudi glede kravjega mleka je rekla, da naj nič ne kompliciram, da ji naj dam kakšen deci na dan za začetek(to že delamo kakšen slab mesec). Tako, zdej grem pa delat, Iza spančka, upam, da bo danes potegnila, ker je bla prava sitka prej. Tinka