|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
24.10.2006 8:41:37   
lonja
Dobro jutro,

a v tem oblačno deževnem jutru pa vse spite, razen Ovčke?

Najprej čestitke vsem slavljencem preteklih dni (Klavdija, Naja, Špela, Zoja in Neža), pa tistim, ki boste praznovali v prihodnjih dneh (Luka, Alex, David in Matic).
Pa seveda naši Maruši, ki je danes stara 10 mesecev.

Pa Renan, tudi tebi četitke ob rojstnem dnevu, pa velik srečnih uric v krogu tvojih najdražjih.

Uf, zdej sem se načestitala za naprej in nazaj.

Aja, še Puri, upam, da zvemo kake lepe novičke kmalu. Izkoristi to, da si še full mlada, če pa si z user posted image  itak želita še kakšnega otročka, pa toliko bolje. Občudujem te... Mene zgleda res že mal moj EMŠO heca, saj sem včasih zvečer izžeta kot kakšna stara kuhinjska cota.

Pa NR vse čestitke še tukaj za drugo user posted image . Tudi pri nas že razmišljamo o naslednji nosečnosti, upam, da se nama tokrat prej posreči, saj sva na našo Ajdo čakala zelo dolgo (vzrok podoben kot pri tebi Nyah - policistični jajčniki).

Spimo bolj tako tako, saj se spet zbujamo ene trikrat na noč. Božanje in prigovarjanje ne pomaga kaj dosti, pomaga le joškica. Kaj čem, sej tja do 15 leta bo pa že nehala (hec...).

Ob ponedeljkih hodiva na plavanje in je full luštn, Ajda full uživa v vodi, najbolj ko se sama pošprica in potem lovi sapo in si briše očke, da lahko spet pogleda.

Z varstvom začneva 20. novembra, v začetku le po dve, tri ure, potem ko grem v službo (5.decembra) pa že za 8 ur. A glede na to, da je Ajda zelo rada v družbi, upam, da ne bo prevelikega šoka. Vem le, da ji bo problem čez dan zaspat brez mene, a se bo že navadila. Kaj pa če, revica mala.

Tinkamiška, tudi mi bomo v kratkem zidali. Sva se sedaj dokončno odločila in kupila parcelo tu blizu nas na Vrhniki in če bo vreme kolikor toliko lepo začnemo kmalu. Se zaenkrat še veselim, upam, da me veselja ne mine kmalu.

Zdej vas za en teden zapuščamo, gremo jutri na Djerbo izkoristit še zadnje tople žarke, baje da je še vedno okoli 25 stopinj.

Lep dan vsem,

lonja user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
24.10.2006 8:44:34   
renan
dobro jutro!

pri nas je s spanjem vsak dan boljse, danes je vladimir spal ze do 7.30. se mi zdi, da so zdaj vsi 4 zgor. zobki zunaj in upam, da bo nekaj casa mir.

ovcka hvala za cestitke.  zdaj je res napocil cas, ko se me ne sme vec sprasevat za leta..user posted image

jaz si sploh ne predstavljam, da bi vladimir ze sel v vrtec. a tako pac je, ko se mora, se mora.

lp vsem,
renan

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
24.10.2006 10:07:49   
liju
Rija:Res nisi dobilauser posted image
Poslala sem 13.10., pa še priporočeno sem dala, tak da imam potrdilo.
Skoraj ne morem vrjetuser posted image user posted image user posted image
Daj preveri in mi javi.
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
24.10.2006 10:08:45   
KatjaD
Ja, Matic bo šel tud po novem letu v vrtec, seveda, če dobiva plac.

Zajtrk - odvisno kdaj vstane. Če je to ob 5-ih, potem flaša, če vstane šele ob 7-ih potem dobi sadje ali kakšen  -lino, ali pa skutico ali jogurt s sadjem (jih kar doma delam).

Kakamo mi 1x na dan, vedno  med  sedmo in pol osmo zjutraj.

Rija - te čisto štekam - mam momente, ko prisegam, da bo Matic ostal edinec, pa me kmalu mine user posted image ...

Evo, zdej se je pa zbudil...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
24.10.2006 11:08:29   
bobika
Dober dan!

Pri nas je full vetrovno in me sploh ne mika ven. Malo smo še prehlajeni, ampak ni hudega.

Jaz si niti nočem predstavljati, da bi bila ponovno (že sedaj) noseča, čeprav je bila nosečnost zelo lepa in tudi seaj ni problemov.
Muči nas stanovanjski problem, moj študij in zaposlitev. Poleg tega pa sem malo čudna, saj bi me zelo vest pekla, ker ne bi mogla Manci več posvečati vse pozornosti user posted image .   
Kaj NR je user posted image ? Super! Čestitam.
Kaj pa Kornelija? Nič se ne javi. Nazadnje, ko se je javila, je  omenjala nekaj da ji user posted image  zaostajauser posted image .
Mene je full strah, da bi že zanosila. Imam probleme s kantracepcijo. Pred zanositvijo kar tri leta nisem jedla k. tabletk, mi nekak niso pasale. Ta čas sma se šla "pazi". Ker ni bilo panike, da če bi zanosila pač bi mi je bilo ok. Sedaj pa res ne bi rada (še) zanosila. Še po tem ko sva se odločila, da ne bova več pazila je trajalo 5 mesecev. Ampak v drugo gre ponavadi prej .
Kakšno kontracepcijo pa uporabljate?

liju: mi tudi gremo danes v Mb v europark. Mogoče se celo srečamo. Bomo pa tja šli nazadnje. gremo v dm. Se mogoče srečamo.
Rija: hvala za pumpici! Od mene si dobila denaruser posted image , da ne bom kaj dolžna ostala.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
24.10.2006 11:11:23   
rija
Liju:user posted image Če je priporočeno, potem je ziher tam, vendar moje delavke ne smejo dvignit, pa mi niso verjetno nič rekleuser posted image
Bom danes preverila, da ti ne bodo kuverte nazaj poslaliuser posted image

Evo je že šla preverit.

Bobika: dobila.

< Sporočilo je popravil rija -- 24.10.2006 11:17:52 >

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
24.10.2006 11:28:22   
renan
bobika mi smo se tudi na pazi-metodi, ker vladimirja se dojim. tudi jaz si se ne zelim zanosit, ker se nam v bliznji prihodnosti verjetno obeta nova selitev, in ker bi si rada prej  poiskala neko delo. ce se kaj zalomi, ne bom sla na splav, a vseeno, upam, da se ne bo. vejretno bom, ko ga neham dojiti, kaksno leto jemala kontracepcijske...

lp, renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
24.10.2006 11:57:08   
Ovnica78
Ojla!

Tin spi. Kakšen mir je! Ko bi le trajalo malo več kot pol ure. Pa lahko samo sanjam o tem.

Kontracepcija:  kondomi ali pa se greva tisto, da "paziva". Tako, da ne bi bila presenečena, če bi me kaj presenetilo. Pa ko samo pomislim, kako sem, ko sva načrtovala Tina vsak mesec upala, da ne bo te presnete user posted image , me kar mine in si želim, da bi bilo v drugo bolj spontano. Vseeno pa bi rada še kakšno leto počakala, vendar tabletk ne bom začela jemat.
Mi je pa ravno danes kolegica poslala meil, da je bila včeraj umetno oplojena in da mora zdaj čakat, da vidi kaj bo. Držim pesti za njo.user posted image

LUKA IN MARUŠA VSE NAJ NAJ!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RENAN pa tebi tudi vse najboljše za včerajšnji rojstni dan (sorry sem včeraj zgrešila). Da bi sonček sijal v tvojem srčku!!!user posted image user posted image user posted image

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
24.10.2006 12:12:37   
rija
Končno je mali zaspal....je že od jutra kot pijavka, visi na meni in jokca. Pa nosek ma pol in ga sesava vsake tolko.....pa malo vročine tudi, samo mi je mali zlomil termometer, pa čakam, da babi prinese novegauser posted image user posted image

Tak da: mi smo očitno bolani!user posted image

Upam, da se zdaj fino naspi in da ne bo tak jokav in upam, da bo čimprej večer, da pride ati domov....jaz sem hinuser posted image

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
24.10.2006 12:12:53   
Rahelca
Renan, vse najboljše ti želim!

Tudi jaz si želim še enegauser posted image . Ampak se bova najprej preselila, potem pa v akcijo. sedaj uporabljava kondome ali pa paziva. Sem se malo zredila zadnji teden, mi je ful pasalo jesti. sem že mialila, da semuser posted image . Pa imam spet menstruacijo.
Puri, javi kakšno je stanje.
MMetka, tudi mi se ne plazimo. Manjka ji še čisto malo. So naju dali na razvojno. Drug teden greva.
Ovčka: kam si jo dala v vrtec? Jaz šele naslednji teden izvem, ali smo dobili vrtec ali ne. Januarja začnem delat. Prava sramota s temi vrtci. dala 5 prošenj, pa še brez vrtca.
Rija. kakšna masaža je newar? Dej malo povej.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
24.10.2006 12:16:21   
rija
RENAN: VSE NAJBOLJŠE MALO POZNO, AMPAK IZ SRCA!

Rahelca: newar je indijska masaža dojenčkov in otrok. Masiraš celo telo z krepkimi prijemi. Krepi celotni imunski sistem, izboljšuje motoriko in nasplošno bolje še otroci počutijo. Pa navadijo se seveda na veliko dotikanjauser posted image
Če hočeš, ti prekopiram načrt in ko prideš v Prekmurje, ti ga dam.

Meni je perfektna, pa upam, da se bo Til znova pustil masirat. Je pa res, da mu je zdaj že zanimivo, kaj dela mami z njimuser posted image

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
24.10.2006 12:25:06   
Anonimen
Dan

LUKA VSE NAJ NAJ ZA 9 MESECEV

MARUŠA VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV

NR čestitke za novo user posted image

RENAN vse najboljše za rojstni dan (čeprav z zamudo),da bi se ti izpolnile vse skrite želje in še na mnoga leta.

No, sedaj mi je končno uspelo čestitat. Smo že od sedmih pokonci, pa ni bilo časa, da bi se javila prej. Sem zjutraj prišla v kopalnico pa je bila poplava, saj je spustil bojler. Potem pa smo laufali po novega, sedaj pa čakamo mojstra, da ga pride zmontirat. Upam, da bo kmalu.

Mi imamo pa jutri sistematski pregled in končno zadnje cepljenje. Upam, da ne bomo imeli nobene reakcije. Imamo pa ful smotano uro - ob pol štirih popoldne.

Se oglasim če bo še kaj časa.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3837
24.10.2006 12:33:53   
tinkamiška
Današnji in včerajšnji slavljenčki in slavljenka Renan VSEE NAJ NAJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U koliko nas je, ki bi mele že drugegauser posted image user posted image , se mi še sanjalo ni, da nisva edinauser posted image Pa ja, seveda me je tudi strah kako bom vse skupaj dohajala in kako bom prenašala drugo nosečnost, ampak želja po še enemuser posted image je večja kot ta strah...

Bobika jst sem tudi tuhtala o tem, kako se bo moja ljubezen delila, še za drugegauser posted image , pa mi je potem ena mamica tako lepo rekla, da se ljubezen ne deli ampak se množi in da je tak fajnuser posted image Mojo Iziko bom mela ravno tako rada, oziroma še bolj!

NR jeeeeeeej  in juhuuuuu zauser posted image !

Glede kontracepcije za tiste, ki bi še počakale, jst tudi mislim, da je najboljše uporabljat kondom. Jst sem se tabletk nažrla za celo življenje in jih ne bom več jemala, tudi, če ne bi želela zanosit, bi raje uporabljala kondom. Se mi ne da več med tako hudih PMSjevuser posted image

Rija, med tem, ko je moj računalnik bil hin, sem ti enkrat pisala na ZS za pupmico. Me zanima kako je s tem, pa z dinarčki? A ti jih prej pošljem al pol, koliko,... Nisva potem nič rekli kako je s tem. Bi ti bla res hvaležna, če bi jo še za mene nabavilauser posted image

Iza kaka 1x-2x na dan. Ponavadi 1x zjutraj in 1x popoldan.

Lonja, upam, da boste hitro v vaši hiški, da vam bo šlo čim bolj po načrtih. Sej se veselim in končno bomo na svojem pa Iza bo mela svojo sobo, pa še za enega malčka bo tudi pripravljena. Ne bo več prostorske stiske. Ampak vse gre tako na knap in toliko je še dela, pa potem pospravljanje, barvanje sten, seljenje, tega se pa nič kaj ne veselim. Ampak kaj češ, to gre zraven. Lonja uživajte na Djerbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mi hodimo z Izo na plavanje in kakšna razlika je od prvega tečaja pri Izinih 4 mesecih. Zdej tako čofota, da se ji vsi smejijo, pa zraven vodo pije in se nič ne joka, se reži in kašlja zraven. Eh, se ji res na smejimouser posted image

Jst sem dobila zadnjič na posvetovalnici navodila, da začnem dajat Izi za jest to kar jemo mi in na jedilniku naj bo teletina(razni golaži, juhe,...) Sem pa vesela, da ima vredu kri, se mi je kr oddahnilo. Tudi glede kravjega mleka je rekla, da naj nič ne kompliciram, da ji naj dam kakšen deci na dan za začetek(to že delamo kakšen slab mesec).

Tako, zdej grem pa delat, Iza spančka, upam, da bo danes potegnila, ker je bla prava sitka prej.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
24.10.2006 13:03:40   
ajdaN
Dan!

Kakšno zamorjeno vreme je zunaj! Bi se človek kar pod odejo zavlekel, pa prespal do jutri zjutraj.

Na srečo mali niti ni kaj pretirano siten. Tudi zjutraj je spal skoraj do 9, kar je že mini rekord za njega. In ob 12 brez enega stokca spet mrknil. Upam da bo še kakšno urco odspal, da še jaz malo zamižim!

Včeraj sem imela pa frej večer. Sem šla s sestrično na en čvek. In je prav pasalo. Sicer sem ob 9 že groznooooo zehala, ampak vseeno. Mali je pa tudi brez problema zaspal pri očiju. Še dobro da je tako prilagodljiv.

Čestitke vsem mesečnim slavljenčkom user posted image  user posted image  user posted image . Pa tebi RENAN tudi VSE NAJBOLJŠE!!!

Pa čestitke novi user posted image  NR! user posted image

No da malo vidimo o čem je tekla debata tele dneve ko me ni bilo.

Lonja uživajte na Djerbi! Kako sem vam fouš! Jst bi tuuuuuuud. Mogoče skočimo vsaj na morje za par dni. Pa upam, da pridete 4 nazajuser posted image . Zgleda se bo počasi začel novi krog nosečk! Super! Puri javi kako je s tabo. Če ste mogoče naročili punčkouser posted image . Pa mmetka tudi!

Ah sem tako zdelana, da se mi sploh ne da pisat. grem rajš si en kofe narest pa mal pozabušavat. Uživajte.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
24.10.2006 13:06:18   
renan
rojstni dan sem imela ze v nedeljo. hvala vseeno za cestitke...
midva pa greva zdaj v mesto nabavljat neka oblacila za prijateljicino hcer. sem se hvalila, kako je tukaj vse poceni, zdaj pa moram nonstop po trgovinah hodit...in za druge mi je tezje kupovat , kakor zase..user posted image

lp, renan

Neposredna povezava do sporočila: 3840
24.10.2006 13:08:48   
puri
Evo punce,

samo sporočim vam, da sem včeraj zvečer dobilauser posted image ,.......Pa drugičuser posted image

Jaz tudi ne uporabljam nobene kontracepcije,...samo "paziva". Pa mi je to zaenkrat čisto vredu, ker bi itak mela še enga otročka in če se kaj zalomi, se pa najuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3841
24.10.2006 13:11:20   
Dali 28
Hoj!

Mi smo pa bolani.Ima zamašene sinuse in hodiva na inhalacije vsak dan.Se mi zdi da je malo bolje.Kriza je ko ji pucam nos-se kar blok trese koliko joka.Spimo skoraj nič-v povprečju 4 ure, jemo tudi skoraj nič-edino kar je in od tega živi zadnjih par dni je čokolino tako da sem jezna sama nase ker sem ji ga sploh dala za probat.

V torek če bo vse uredu gremo pa v Ikeo.

A ja pa še to.Se postavi na noge in hodi potem pa itak na rit pa bog ne daj da ima kaj pred sabo ko gre ker še nimamo tega da se je treba tudi umaknitiuser posted image .Prav smešna je včasih.

Lp pa vse naj naj slavljenčom

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
24.10.2006 15:15:17   
NRMM
Daan!

Da se tu še en mal pofočkam. Še mal pa bom aktivna na 3/4 podforumih user posted image  RR.

Čestitke vsem slavljencem za nazaj in za naprej, ter vsem,ki so dobili nove zobke user posted image user posted image .

Hvala za čestitke za Marušinih 10 mesecev (uff kako čas beži) in user posted image . En mora začet  pravijo user posted image . Čeprav sem še malo skeptična kako bo vse to šlo, ampak mislim, da neke panike ne bi smelo bit. Glavno je, da bo zdravje vse ostalo pa že gre. Kar se pa te nosečnosti tiče, pa je malo zmedeno. Ko bi naj bila že v 7 tednu sem bila na odvzemu brisa, kateri takoj po porodu ni bil ok. No jaz itak nisem vedela, da sem že nosečka, ker moja user posted image  ni bila nikoli redna po porodu, je pa prav zanimivo, da ginekolog tega ni ugotovil user posted image . Tako, da se bo treba nmal pogovorit z njim ali pa mu nabavit očala, kajti tisti dan mi je nekaj odščipnil na materničnem vratu, neki izrastek baje. No še za to čakam izvide,upam da bodo ok in da bo user posted image  potekala v najlepšem redu.

Zaenkrat smo še zdravi (že trkam na les), čeprav nas je v petek neki mučilo, ampak je bilo zvečer že ok.

Maruša se postavlja na noge povsod, hodi če jo držiš za rokice, plazi pa itak neverjetno hitro. Spi tudi lepo, sedaj uvajava spalno vrečo in se večx zbujamo, ker gospodična ne zna potegniti rokice izpod sebe user posted image . Čez dan aja od 2-2,5uri v enem kosuin to je tako dovolj. Nas pa še očitno mučijo zobeki, ker noče nič kaj jest, dlesni spodaj ima pa zelo napete. Trenutno smo na 6 zobeh.

Lonja uživajte na Djerbi user posted image . V kateri hotel greste?

Vsem lep dan še naprej, uživajte maximalno in bolančki čimprej se pozdravite user posted image user posted image .

l.p.
Irena&Maruša

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
24.10.2006 18:02:34   
Ovnica78
NR ČESTIIIITAM!!!! user posted image user posted image user posted image  Kdaj pa imaš rok?

Lonja veliko sonca in uživanja vam želim!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
24.10.2006 19:25:00   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: Ovnica78

NR ČESTIIIITAM!!!! user posted image user posted image user posted image  Kdaj pa imaš rok?

Hvala user posted image . Zaenkrat je rok 5.6.07, še mal pa spet v porodniško user posted image  in Maruša bo postala BIG SISTERuser posted image user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
24.10.2006 20:37:03   
LE&TA
NR, krasna novica, čestitam, počasi upam da bomo še ostale šle z atabo, čeprav sva midva rekla da bova še malo počakala, ampak največ 2 leti.
Drugače pa "paziva". Je blo pa res lepo bit user posted image , pri drugi nosečnosti bo pa verjetno drugače ker bo en škratek še ful zahteval in ne bo časa za počivanje kadarkoli. bo malo drugače. Nam boš ti NR povedala ali pa tiste ki mate že več user posted image . Pa javljaj se nam kako si!!

Tudi Tinkara hodi če jo držim za rokice, plazi se s hitrostjo 100/h, ful ma rada meso, sadja pa še vedno ne, dala sem ji krhelj jabolka in ga je lepo jedla, pa tud skor zadušila zraven k se ji je odlomil večji kos oz. ga kar odgrizne in to z 2 zobki....Še pol stavri sm verjetno pozabla, bom napisala ko se spomnim.

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
24.10.2006 20:48:29   
Anonimen
Da se še jaz malo oglasim.

NR čestitke za nosečnost.
Pri nas že tudi malo razmišljamo o novi nosečnosti, ampak še ne delamo na tem. Bi pa jaz tudi tadrugega otroke imela rada pozimi.

Lonja bravo za parcelo, ko boste belili in delali fasado se priporočam.
Mi pa še čakamo, kako bo sploh z našo zidavo. Že leta 2002 sem vložila papirje za spremembo namembnosti parcele. Zazidalni načrt pa delajo samo vsake štiri leta, takrat sem pa glih za ene dva mesca falila. So pa v naši opčini ga celo iz letošnje jesene prestavili ga na spomlad drugo leto. To čakanje mi gre že počasi na živce.

Lara preboleva 6. otroško bolezen. Sedaj ima že pikice. Vročino pa smo kar uspečno prestali. Je prišla do največ 38.7°C

Se je pa moj user posted image  ponesrečil danes, je padel z lestve. Tako, da sve z Laro same, je ostal v bolnici. Ima eno vretence posedeno in udarec v glavo, na srečo ni hujšega.

Zdaj grem pa spat, če bom sploh kaj spala.

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3847
24.10.2006 20:54:21   
ajdaN
Čer!

A še kje tako lije in treska kot pri nas?! user posted image  Kriza! Kot bi bili sredi avgusta.

Dans sem pa totalno crknjena. Mali je vstal ob pol treh. Sem rekla fino, ne bo treba še 1x it spat, pa zvečer bo šel mal prej. Že po kosilu se je pa začelo tečnarjenje do amena! Pa ne bi to, pa ne bi ono, pa se ne bi igral, pa ne bi bil v naročju...user posted image  Ob pol šestih je bil že totalna koma - od česa, nimam pojma! Nekako sva zdržala do pol sedmih, potem pa samo v banjo pa v posteljo. In je samo padel dol.

Edino ko ful zagrmi se seveda zbudi in cmevka.

Aja drugače je pa za silo zdrav. Sicer še malo kašlja, ampak ni sile. Nosek je pa tudi že skoraj popolnoma čist.

Nič grem izklopit računalnik, preden mi trešči vanj. Lepo spite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
24.10.2006 22:19:11   
renan
NR cestitke za user posted image , JanjaE, tvojemu mozu pa hitro okrevanje!

AjdaN: kaj pa naj sele jaz povem: vladimir danes popoldan sploh ni hotel spat. zvecer se mi je ze mesalo, kako je bil tecen. ob 19.30 je zaspal v trenutku in sploh se ni se nic javil. upam, da bo tako do zjutraj.

lahko noc,
renan

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
24.10.2006 23:16:49   
Nyah*
NR user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Kako lepa novica, pa pogumna sta da je kaj! Prav lepo si presenetila!

Janja E, tudi jaz zelim tvojemu mozeku cimprejsnje okrevanje.

Lonja, user posted image user posted image  za parcelo, pa SRECNO POT, uzivajte kar se da.

Renan, tvoj je vsaj ob pol osmih zaspal pa spi se kar, nasa je pa vstala ob 20.15h vsa sveza in naspidirana, pa je zaspala komaj sedajuser posted image , ne vprasaj me, kako se pocutim. Spala je le dopoldan uro in pol, potem mi pa zaspi zvecer, za znoret.

Puri, bos pa drugic user posted image , po mojem kmalu, ker prav cutim, kako velika je vajina
zeljauser posted image user posted image .

Bolancki, cimprej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image .

Mi smo pa danes imeli posvetovalnico bili ful pohvaljeni, je rekel, da je le se vprasanja casa, kdaj bo shodila, pa ful zadovoljen je bil z napredkom. Je pa 8990 g tezka in 74 cm velika. Rekel je tudi, naj se ne sekiram, ker ne je prav veliko, ker ima ocitno dovolj, je rekel, da je ze tako dovolj zivahnauser posted image .

Grem spat, se javim jutri.

Nocko

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?