Nyah*
|
Alo cvekice. fajn, da se javljate se tiste, ki ste bolj poredko tu . Puri, naj se iztece tako, kot si zelita vidva, pa tudi pri vama, Tinkamiska, naj rata cimprej . MMetka, a ti bos pa ta prva zacela . Javi, kako in kaj . Ja ja, midva bi tudi kmalu se enega , ker si zeliva 3, a kaj, ko moram jaz cakat 2 leti , ima namrec policisticne jajcnike, pa se ful slabo kri, premalo zeleza, in moram pocakat, da telo pride malo k sebi, kot je rekel moj G. Zascite pa nimam se nobene, imam sele v decembru pregled. Vecerje: pri nas se vedno Milumil 2 , pa pira ali rizek notri v flasko, poje okoli 200-300ml. Pred tem, okoli 7ih poje kako skutko, pred tem kako pecivo, zjutraj pa noce jesti, tako da ji dam vsega po malo, da se naje. Razni -linoti zjutraj ne palijo. Kopamo se vsak drugi dan, po potrebi (beri: veliko kakanja) pa vsak dan. Rija : dudoman . Glede joka in napora pa ti cisto verjamem, pride dan, ko si prisezem, da bo Naja ostala edinka . Ovcka: tudi nasa pupika je vsak dan bolj navezana name, vcasih ko je sitkana, me niti za sekundo ne sme zgubiti iz vidnega polja, takoj je jok. POtem grem pa npr. na Wc, pa ji ful na glas pojem, da me slisi, in je mir. MI je zadnjic soseda rekla, da mam ful lep glas, imamo kopalnice s steno skupaj . Vrtec ja, to pa je hudo, a kaj se more, kar nekaj nas to se caka . A se bosta na zacetku uvajale, bos zraven ali kako? Hoja: pri nas je pestro, plaziti se noce, bi stalno stala in hodila ob opori. A do hoje smo po mojem se dalec. Sem pa kapitulirala in vceraj narocila hojico, pa sem tako proti . A za kakih 20 min na dan naj bo, bom vsaj lahko kaj naredila, tako pa sploh ne vem, kje imam kriz, ko jo stalno vodim sem in tja . Same pa itak ne morem nikjer pustit, ce jo dam na tla, se dere, kot bi jo iz koze dajal. V glavnem, mirno nocko vam zelim. Upam, da tudi nasa ne bo pestra. Papa
|