tinkamiška
|
Sem vas prišla malo pokukat Najprej čestitke Klavdiji za 9 mesecev Večerja: Iza poje čisto različno, če je preveč zaspana, poje bolj malo približno 100ml mlečne kašice na žličko, če pa ni tako zelo zaspana pa tudi čez 200ml Kopanje: midva jo načeloma kopava vsak večer, ampak se tudi zgodi, da ga kdaj prešpricamo. Zelo uživa v banici in čofota, pa malo se igramo in špricamo. Potem sledi pa še večerja in spanček. Bobika , si jo kr predstavljam kako oponaša ribice , pa kako so luštni ti naši otročki Nyah upam, da se boš odpočila in naspančkala Rija, tudi jst sem se zalotla, da vedno nanese pogovor o otročkih in da so se me določene znanke, ki so brez otrok začele kr malo izogibat No, moram pa povedat, da so si same krive, ker me niso znale nič drugega sprašvat razen o Izi in mi je šlo včasih že kr malo naživce, ko sem hotela dat možgane na off. Iza je danes tudi spala bolj malo, ponoči se je zbujala in sem se čisto utrujena zbudila, čez dan je spala pa samo 45 minut Očitno je bil akriva "prazna luna" in upam, da bomo danes spali, kot se spodobi. Popek, js jst sem iz Celja, sva pa kupila hiško v Zabukovici pri Grižah. Mimogrede, v soboto so podrli streho in zdej je ostal še samo rušt od hiše, ajajajaj, vedno manj je te naše hiške Upam, da bo zdej začela rast in se bomo kmalu preselili Računala sva, da konec novembra, upam, da nam bo zneslo. Pa ni panike, veš, jst tudi marski kej zgrešim, ko na hitro berem poste Kje pa ste danes ostale babike? A kdo ve kaj se dogaja z Puri? Meni se zdi, da se ničkaj ne oglasi... Zdej grem pa še malo na kauč, potem pa spančkat. Lahko noč! Tinka