|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
18.10.2006 20:48:34   
ajdaN
Čer!

Sem totalno crknjena! Mali je bil cel dan živ user posted image ! Začel se je že malo čez 6, ko ga je oči zbudil ko je šel v službo. In seveda ni hotel nazaj zaspat, tako da sem ga vzela k sebi in sva potem ob 7 še za 1h zadremala. Dopoldne na terenu je še nekako šlo, čeprav je kar nekaj cmevkal v vozičku. Ob 12 je šel končno spat - sem upala na 2h miru. Malo morgen! Ravno se usedem da bom kosilo pojedla ko se je začel dret! Spal je pa samo 1h. Potem je pa 1h tečnaril in težačil in cmevkal in se drl tja v 3 dni, da je bil ves flekastuser posted image . OBUP!

Po kosilu sem ga naložila v voziček in sva šla ven - začuda je bil priden. Doma sem ga dala še 1x spat, je zaspal v sekundi in spal "cele" pol urce. Potem pa spet tečnarjenje do večera. Jao jao jao. Prav sita sem ga že bila! Upam, da bo jutri kaj boljše.

Vročine nima že 2 dni, tako da ne vem kaj ga muči. Mogoče kakšen nov zob, ker vrta po ustih tako kot bi nafto iskaluser posted image .

Tako da jutri prirajžava v LJ. Upam, da nas bo res čimveč.

Zobke glancava s pasto. Sem kupila v lekarni uno ščetko za na prst pa je ena pasta zraven, ki je kao od 6m naprej. Pa mu jo dam za eno pikico gor, pa mal drgneva notr po ustih.

Dans zjutraj sem mu pa prvič dala kapo na glavo. Je bila komaj ena stopinjauser posted image , tako da jo je res že rabil. Drugače je pa napravljen kot čebulca. Dans je imel gor bodi brez rokavov, pa bodi z dolgimi, pa velur pa topel brezrokavnik, pa malo debelejše hlače in nogavičke + copatki. Zimske vreče še ne uporabljam, ker se mi zdi čist pretopla. Ima pa eno "home made" vrečo narejeno iz flisaste dekice. Tako da ima spodaj in zgoraj 2 plasti. Pa ga niti slučajno ne zebe. Edino rokavičke sva šla spotoma kupit, ker gospod niti pomotoma ne bi imel roke lepo v velurčku.

Renan čevljev še nisem gledala. Nimam pojma kaj mu bom dala takrat na nogeuser posted image . Vse kar je toplo, se mi zdi da bo ful nerodno za prve korake. Če so pa mehki, pa verjetno topli ne bojo.

Niti slučajno se mi ne da več pisat. Študiram da grem počasi kar v spalnico. Itak sem spet sama, kdove kdaj pride dragi domovuser posted image .

Uživejte pa se jutri vidimo (vsaj z nekaterimi).

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
18.10.2006 21:20:01   
renan
dober vecer!

ajdaN: iste stvari mene skrbijo glede zimskih cevljev. ce ima katera kaksno idejo glede tega naj napise...

bobika: za najmlajse je definitivno baby  mozart, beethoven, neptune (ob tem se ful rezi)...ostali so pa po moje za malo starejse..

le&ta: ste tudi vi ful visoki v druzini, ker imate tako veliko user posted image ?

fajn se imejte jutri na srecanju in prilepite kaksne slikice!

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 18.10.2006 21:22:09 >

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
18.10.2006 21:28:33   
Rahelca
Oh, čveke čvekaste. Par dni me ni bilo, in že sem rabila ful časa, da sem vas prebrala.
Tinkamiška: dobrodošla nazaj. Sem te pogrešala. Pa vidim, da tvoj tudi cel dan dela. Škoda, da nisva blizu. Naša hiša bo, glede na to kako velika bo, končana šele naslednje leto. Do takrat pa bom morala potrpeti.
prejšnjo noč je Sara prespala celo noč. Sem bila naslednji dan kar zmatrana, ker sem toliko spalauser posted image . Mislim da skoraj leto dni nisem toliko spala. Zdaj je pa že po starem. Bo že. Dojim samo še za crkljanje.

Jutri ne vem, če mi bo uspelo. Zdravnika so nama prestavili na kasnejšo uro (fajn zaradi Sare). Pa tudi avta nimam. Razen če se me moj usmiliuser posted image . Me je user posted image vprašal, kateri dan ne potrebujem avta, ker gre na barvanje, pa sem izstrelila "četrtek". zdaj pa je, kar je. Če me ne bo, se slikajte. In mi pošljite slikico. Pliz!!!

Evo, ratalo mi je. Še ena Sarina slikica.
Pa hvala vsem, ki ste čestitali Sari.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
18.10.2006 21:29:25   
Rahelca
Ni mi ratala slikica. Naslednjič.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
18.10.2006 22:00:14   
alexandy
Evo tud midve sva ble dons v posvetovalnici. Ja v treh mes. se je uspela zredit za dobro kilo.UAU! Tko da ma zdej 7.600kg in 71.5 cm. Aja pa glavco ma veliko 41 cm. Se mi zdi da ma kar mejhno. Kolk majo pa kej vaši obsege glavce. Drugač je pa rekla da je ful dinamična. Sam res tud previjem jo že komi tolk se mi rita gor pa dol pa obrača.
Lana je na začetku zgubljala na teže pa na mesec pa pol je pol pridobivala sam od pol kile do 700gramov. Jah kaj čmo!user posted image

Glede oblačenja-ne pretiravam preveč. Grem po občutku-če mene zebe pol tud njo raj bolj oblečem. Pa probam rokice, če so mrzle.Zaenkrat ji dam trak pa kapuco od flisa.

Glede zobkov-mi jih ne umivamo ker jih pač še nimamo.user posted image Drugač sem pa tud jaz slišala da naj bi do dveh let samo krtačili-brez kolodonta.

DAJ NAJ MI ŠE ENKRAT ENA NAPIŠE KJE V KOLOSEJU JE TOČNO TO.

Glede tv pa muzke-tv ne porajta na muzko  je pa čist nora. Bolj je živahna muzika bolj pleše. Tko k mami včas.user posted image haha

Večerja pa je pri nam tud kakšen gres ali mlečn riž. Pa za pocrkljat seveda še vedno mamica.user posted image
 Mi bomo verjetno začel kuriti enkrat novembra. Mamo ful toplo celo noč 23 stopinj. Pa itak si lohk sami štelamo tko da je to ful dobr. Toplo mamo skoz notr tko da je oblečena sam v en bodi pa ene hlače.

Včer smo sedel vsi za mizo. In ko sem koga poklicala seveda namenoma da vidim če nas spozna po imenih, je tistega pogledala. Ful smo se smejal.
 No dost mate. Sej se bomo jutr dost napričal.

user posted image

15.1.2006-TRETJI NAJLEPŠI DAN V MOJEM ŽIVLJENJU

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
18.10.2006 22:29:01   
alexandy
Pozabla sm še dodat da Lana ni bla tolk lahka. mela je namreč 3.780 in 52 cm.

Aja pa še kera nej mi plis napiše kako prilepite slikce gor na sporočilo. Pa pod ime kako dam slikco.

Zdej pa res nočko

15.1.2006-TRETJI NAJLEPŠI DAN V MOJEM ŽIVLJENJU

(odgovor članu alexandy)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
18.10.2006 23:49:14   
Anonimen
Večerja Špela okrog 18h-19h, dobi pa mlečno kašico. Potem gremo počasi v banjo, pred spanjem dobi pa še flaško mleka in popije cca. 150-200ml.

LE&TA, Tinkara je pa res ornk baba, težkokategornica in dolginka! Vau!

Jutri se torej vidimo na srečanju! Mogoče mogoče pride tudi Tinana z Ano. Smo bili danes pri njih na obisku, jutri bojo pa v Ljubljani in če jim bo zneslo s časom, se oglasijo v Koloseju.

Za čevlje se tudi meni ne sanja najbolj, kaj in kako bomo. Zdaj te dni se bom spravila malo na ebay pregledat, kaj imajo, pa mogoče kaj pametnega najdem.

Alexandy, na sporočilo prilepiš slikco tako, da jo skopiraš iz albuma ali pa če jo imaš kje druge na internetu že. Odpreš slikco, klikneš desno tipko na miški, daš copy in potem v sporočilu paste. Za avatar (slikca pod imenom) greš pa v svoj profil in si ga tam naložiš. Ne vem na pamet postopka, ampak mislim, da te itak računalnik vodi.

Jaz sem tudi crknjena danes. Celo dopoldne sem norela doma, celo popoldne smo bili na obisku, zdaj zvečer sem pa kuhala (pasterizirala) jabolčni sok in ga flaširala, da ga imam za Špelo, pa tudi za naju. Sem kupila sveže iztisnjen bio jabolčni sokec od sodelavca in ga zdajle pred kratkim šele uspela do konca porihtat.

Se vidimo jutri. user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3732
18.10.2006 23:53:48   
popek
Punce, mene ne bo jutri. Žauser posted image user posted image user posted image l. Leo je sicer v redu, brez vročine, vendar na antibiotikih. Pia je pa kar bogauser posted image user posted image user posted image . Z vročino in izpuščaji po trebuhu in luliki, tako da se greva jutri pokazat zdravnici. Včeraj ponoči je tudi bruhala, danes pa ne več. moram ostati pokonci še po ure, da dam Leotu antibiotik. Mu ga dam kar v spanju in sicer z injekcijo. špricnem v usta, on malo pocmoka in spi naprej.
Lepo se imejte jutri in pripopajte kakšno sliko.

(odgovor članu alexandy)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
18.10.2006 23:55:05   
popek
Aja, Obseg glave: Leo ima 45cm.

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
19.10.2006 7:07:23   
Rahelca

Mogoče mi je pa uspelo. Ta kompletek je dobila od botre. In sva ga morali probat!
Danes naju ne bo. Mi je zelo hudo. Upam, da se pred novim letom še dobimo. Zelo rada bi vas spoznala. Res mi je hudo. Mislite na naju.

Midve sva že imeli pregled pšri zobozdravniku. In je rekla zobarca, da najbolje do 3. leta nobene paste. Sva pa dobili Fluonatril.

Jaz sem tudi kupila bodije v Millerju, samo jih še nisem uporabljala. Komaj čakam, da pride nova otroška znamka v Emporium (namesto Mothercare). Oni so res imeli dobre stvari.

Uživajte, zunaj je mrzlo. Pri nsa ful kurijo, tako da je Sara doma v bodiju in spodnjem delu trenirke.

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
19.10.2006 7:08:30   
Rahelca
Slika spet ni uspela. Ko jo pripopam se vidi, potem pa ne več. Koliko pikslov naj bi bila velika slika? Thenks za odgovor.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
19.10.2006 7:17:08   
Rahelca

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
19.10.2006 7:45:29   
Anonimen
Jutro

MANCA IN VAL VSE NAJ NAJ ZA 9 MESECEV

Pri nas nič novega. Že nekaj časa se mi sede obrača. Jo dam sedet tako da me gleda, in ko jo pogledam čez par minutk, mi že kaže hrbet.

Kar se pa oblačenja tiče - pri nas je tudi tamala že kar fajn oblečena. Ponavadi imamo kakšne žabe spodaj, nogavičke in hlače, zgoraj pa ponavadi tri dolge rokave (body, majčka, pulover). Če pa rata ornk mrzlo, pa dobi še jakno. Smo zadnjič šle malce bolj pozno na sprehod, pa je revico tako zeblo, da se mi je celo pot jokala in drla. Sem jo takrat kar v odejo zavila. Pa ni nič pomagalo. No, potem pa sem le ugotovila zakaj jo je zeblo. Namreč na nogicah je imela čeveljčke in se je zelo potila v nogice. Je imela nogavičke čist mokre. In seveda če te zebe v noge, te zebe vsepovsod.

Tudi jaz razmišljam kakšne čeveljčke naj ji kupim. Hodimo še itak ne, no par korakov naredimo s pomočjo mamice. Bi pa tudi jaz rada, da bi imela tople, vendar se ne bi smela potiti v nogice.

No, uživajte danes punce in kakšno fotko prilepite.

(odgovor članu Rahelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3738
19.10.2006 8:00:25   
bobika
Dobro jutro!
Danes sem pa med tazgodnjimiuser posted image . Sem že nazaj od zdravnika. Še vedno hodim na preveze in še nekajkrat bom verjetno šla. Sedaj m je iz prsta začel nekakšen gnoj tečtuser posted image . Pa vsaj boli ne več tako fejst.

Manca še spi in upam, da še nakaj časa. Saj če se hitro zbudi je cel dan tečka. Ponoči smo vredu spali. Druga a nič novega.

Pri nas je tak mraz, da me je kar fajn zazeblo ko sem bila veni. je okoli ničle. Avto je full dolgo rabil, da je odmrznilo šipeuser posted image .
V stanovanju pa fajn kurimo, tak da je fajn toplo.

Za zunaj se oblačimo podobno kot ostali.
Čeveljčke pa Manca takoj dol zbrcauser posted image .
Hodi še ne, tako, da tudi ne rabi pravih čeveljčkov.

Ja, danes je že 9 mesecev odkar sem bila v porodni in nas je popoldan presenetila Manca. Kar ne morem verjeti kako je to minilo.

VAL vse najboljše in lubčka od Mance!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
19.10.2006 8:11:08   
ajdaN
VSE NAJBOLJŠE MANCI IN VALU!!!

Naju danes ne bo user posted image  user posted image  user posted image . Tamali je celo noč kašljal kot star dedec. Pa še mal kihal, pa mal mu nosek nagaja... Tako da ne prideva, da ne bova koga okužilauser posted image . Žal!

Upam, da se kmalu spet kaj zmenimo, še preden boste vse ušle nazaj delat.

Naspala se pa spet nisem, ker sem celo noč letala k malemu, ker je jokal. Jst pa še od včeraj vsa povožena! No upam, da mi vsaj resno ne zboli.

Uživajte pa čimprej kakšno slikico.

Še eno vprašanje - kaj lahko dam malemu proti kašlju?!

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 19.10.2006 8:14:46 >

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
19.10.2006 8:31:47   
renan
dobro jutro!

mi smo pa spali kar v redu, razen obcasnih prekinitev, verjetno zaradi zobkov..

obseg glave: vladimir ima kar 48 cm. upam, da tudi kaj nosi v tej veliki glavi..user posted image

bobika: si uspela z baby einstein? jaz malemu pustim, ceprav govorijo besede v anglescini. najvaznejsi so mu tako slika, zvoki, melodija..

nas vladimir se tudi tv ne gleda. zelo rad pa ima monitor in vse kaj sodi zraven. mogoce bo sel po ockovih stopinjah...

ajdaN: nekje sem slisala, da slezov sirup..vprasaj raje se enkrat v lekarni..jaz sicer imam tu en nemski sirup, vendar ga verjetno tam ne prodajajo...

cestitke manci in valu!

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 19.10.2006 8:35:24 >

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
19.10.2006 8:32:55   
bobika
Bogi Lovro! Hitro se pozdravi!user posted image
Proti kašlju mu lahko skuhaš bebi čaj, ki vsebuje timian in nevem kaj še.
Jaz sem manci dajala smrekov sirup, ko se je začela malo pokašljevati in se na srečo ni nič kaj razvilo. Meni ta sirup full pomaga.
Ko je imela bronhitis smo ji naredili pojšterček iz kamilic, ga zagreli v pečici in ji ga večkrat dali na prsi. Se mi zdi da ji je tudi pomagalo.
Pravijo pa tudi, da lahko segreješ pleničko, otroka pa namažeš z maslom po prsnem košu in potem to pleničko daš gor, da je fajn toplo.
Mislim, pa da je sedaj že tudi dovolj star za kakšen panatus sirup proti kašlju ali pa slezov sirup. Se moraš pozanimati v lekarni ali pa pediatru kaj ti od sirupov priporočajo.

Obseg glave: Manca ga ima 42cm. Za 11 cm se ji je povečal od rojstva user posted image

renan: imam tri dvdje baby einstaina. E-mule ne dela tako, da si ne morem tisth glasbenih poiskati. Pa saj niti ne vem če ji bo všeč, moram poiskusiti. Sicer pa še tako in tako ne rabi biti zasvojena z tvjem.

Morm jo it gledati, da mi ne spleže iz poslice.

Lepo se imejte na srečanju1

< Sporočilo je popravil bobika -- 19.10.2006 8:37:27 >

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
19.10.2006 8:54:12   
rija
Pozdravljene....

da se še jaz malo javim.

Pri nas je bil ponoči zopet horor, pa zdaj je tudi cmizdav da je kaj. Mislim, da nam gre prvi zgornji zobek na  plan.
Pa prehlajen je tak, da sva danes že dvakrat pumpala nosek. Hvala temu, ki si je izmislim tole pumpicouser posted image  Mava v sekundi, dveh spucan nosek....

Lepo se imejte danes na srečanjuuser posted image

Kaj je Štajerke in Prekmurke: se bomo še kaj videle pred iztekom porodniške?

Jaz pa sem ful srečna, ker pride na obisk moja dobra prijateljica in bivša sodelavka, s katero se nisva videli celih 7 letuser posted image  Vmes obe dobili otročke in mislim, da nama bo vikend prekratekuser posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
19.10.2006 11:24:47   
Ovnica78
Ojla!

Tin spi prvo spanje. Je bil mal hiter danes, sam je bil že tak tečko, da sem ga morala položit in je v trenutku tudi zaspal. Vstala sva pa komaj ob pol desetih.

Še vedno je prehlajen, vendar je občutno boljši. Sem se pa jaz tudi nalezla tako, da imam čist zabasan nos, pa celo vročino sem imela. Pa danes je že bolje.

Včeraj sva bila z user posted image  na eni igri zvečer (Kolumbovo jajce). Sva se malo nasmejala user posted image .

Vsem , ki ste bolani pošiljam user posted image , da se čim prej pozdravite.

AjdaN jaz dajem Tinu proti kašlju sirup PROSPAN, ki ga lahko daješ od 6 meseca naprej.

Tinkamiška vesela sem , da vaša hiška lepo napreduje in upam, da boste čim prej vseljeni user posted image .

Rija ta vikend se pa boš načvekala user posted image .

Kaj naredite, če imajo vaši user posted image  rdečo ritko? Tin jo je v 9 mesecih sedaj prvič dobil in jo ima že ene tri dni, pa nevem s čim mazat. Menda je dobra kremica lasepton (tako nekaj). A katera pozna? Moram it nabavit v lekarno.

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
19.10.2006 12:11:18   
Anonimen
Ovnica78 jaz sem imela kremo lasepton za ritko (ko smo imeli tako vneto, da je bilo joj) in je res odlična. Nam je do določene meje pomagala, potem pa sem jo začela mazati z kremo proti glivicam, da sem jo dokončno pozdravila. Od takrat še nismo imeli rdeče rite. Saj smo jo imeli dovolj dolgo.
Tako da, ti kar probaj z njo. Je res fajna, pa cena tudi.

(odgovor članu Ovnica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3745
19.10.2006 12:37:40   
rija
Ovnica78: lasepton je vredu, smo ga dobili v porodnišnici, pa ga imam še zdaj, ker je super izdaten. Vendar je nam v primeru, ko je imel res vneto ritko, 1x do zdaj, pomagal edino bepanthen mazilo.

Tak babe: jaz grem jutri v Ikeo, če rabi katera kaj, prosim na ZS

Zdaj pa v službouser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
19.10.2006 14:01:53   
Ovnica78
Nemsis in Rija hvala za odgovor! Nemsis kakšna pa je cena, če se še spomniš? Sem mojega poslala, da jo prinese ko gre iz službe. A bepanten pa tudi pomaga?

No pa še ena slikca naše žverce, ki ne more bit nič več pri miru. Kje so tisti časi, ko je še samo ležal user posted image .

user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
19.10.2006 14:05:52   
Anonimen
Ovnica78 mislim, da je okrog 2 jurja. Nam bepanten ni pomagal nič. Pa tudi mazila, ki so nam jih zamešali v lekarni ne. Samo lasepton in potem kreme proti glivicam.

(odgovor članu Ovnica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3748
19.10.2006 14:30:19   
Ovnica78
Nemsis hvala bom poskusila z laseptonom. Pa bomo videli. Glede cene pa: A je sploh v lekarni še kaj poceni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
19.10.2006 15:40:11   
XXYY
Dober dan!

Mi smo že nazaj iz KOLOSEJA.

Je bilo prav fletno.

Naši malčki so prav lepo uživali pri igranju in plazenju ter seveda brez stiskanja pri mamicah ne gre, a ne.

LAra je spala eno uro. Pa še zdaj neki jamra, k je še zaspana.

No, pa da dam še par slikic iz srečanja:

ŠPELA (Tašonka):
user posted image

LANA (Alexsandy):
user posted image

AJDA (Lonja):
user posted image

MATIC (KatjaD):
user posted image

LARA (JanjaE), AJDA (Lonja), LARA (Ovčka), SARA (AlenkaIST), MATIC (KatjaD):
user posted image

Ma dost maste.

Kaj več si pa oglejte v ALBUMČKU.

Se slišimo.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vaš otrok vpije "Balerina kapuči...
To ni prava italijanščina. Komaj da je sploh pravi jezik. A otroci so navdušeni – to morajo vedeti starši.
Učenje plavanja: kdaj in kako
Nikoli ni prezgodaj za učenje plavanja. Čeprav je idealna starost šest do sedem let, je dobro z učenjem plavanja pričeti...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?