tinkamiška
|
Hojla! Zdej pa nič kaj ne pišete ne, ko mam jst računalnik in vas lahko berem ne? AjdaN, jst sem tudi piškotke zbrisala, pa še vedno ne delajo smeški Glede temparature, se mi pa zdi, da ni nič narobe, če imajo kakšno stopinjo čez 37, ker e baje normalno. Se pa spomnim, da je tudi Iza imela, ko je bila že fino živahna po preboleli virozi, tudi malo čez 37 sopinj in sva šli ven. Je pa res, da ni bilo še tako mrzlo, kot je zadnje dni, čeprav sije sonček. Rija, a ti si pa šla v službo? Jst mam tudi en biznis napovedan in bom delala doma prek računalnika, pa naročnik bo prišel k meni domov, Iza bo pa veselo puzala. Upam, da nama bo zneslo in bom lahko kej nardila. Začnem pa v četrtek Renan, tudi midve z Izo sva cele dneve sami. Zgleda pa takole: zjutraj se zbudi okoli 9ih, potem pozajtrkujeva, se fejst oblečeva in greva z vozičkom ven. Hodim kot zmešana in prideva okoli 12ih domov, grem kuhat kosilo, Iza pa se ta čas igra, oziroma mi "nagaja" in jo med kuhanjem nosim stran od "ne smeš" predmetov . Potem je okoli 13ih in po kosilu gre spat. Spi približno 2 uri in ko se zbudi, dobi malico, potem se spet oblečeva in greva spet ven. Spet hodim kot zmešana in prideva domov med 17 in 18 uro, včasih še kasneje. Potem se Iza igra jst pa zraven nje na tleh malo lenarim in celo lahko malo TV pogledam . Potem pride domov možek in jo skupaj skopava, se pa zgodi, da gre naprej delat in jo skopam sama. Iza gre spat med 20 in 21 uro, jst pa padem dol pred TV in čakam na možeka. Potem pa oba skupaj padeva v postlo in spiva do Izinega prvega bujenja, ko dobi stekleničko. Vse slikice so super! Buške: Iza dobi vsak dan kakšno, tako, daniti ne joka več, če ne pade prehudo Padla mi je že iz stolčka za hranjenje, kahle , najine postelje, udarila se je že v rob mize, padla na svoje kocke,...kr pestro je pri nas. Tašonka, kje pa kupiš te bodije za 7.000? Jst sem danes kupila dva v H&M in sta prav fino debela. A niste šli v Kik pri Kiki v Gradcu? Kako pa ve vaše oblačite za ven zdej, ko je že fino mrzlo? Jst sem dala Izo že v zimsko vrečo in rokavičke dobi na roke. To sem pa nardila zato, ker je mela za vsako ledene roke in nogice, ko sva prišli domov. Pa obvezno štrikana kapa, če piha, če pa me, pa dobi trakec. Za spat ma pa spalno vrečo in pižamico. Danes sem pa mabavila frotirasto pižamico, ker ma mrzle roke ponoči, pa ne dlani, od ram navzdol Taaak zdej grem pa na kavč Hvala za vse dobrodošlice Lepo pančkajte, bolančki hitro se pozdravite, otreočki, ki ne spite ponoči pa takoj spat celo noč Pa-pa, Tinka