Anonimen
|
MANCA IN VAL (še za včeraj) TER KLEMEN, ČESTITKE ZA 9 MESECEV!!! Za obseg glavice nimam pojma, ko se bom spomnila, ji bom sama zmerila. Proti kašlju tudi ne vem, kaj lahko tako majhnim daš, ampak kolikor se spomnim, sem nekje brala, da smrekovega sirupa tako majhni še niti slučajno ne smejo, tako da se dajte res raje prepričat. vsem bolančkom, da se hitro pocajtate! Joj rija, sem zamudila tole za Ikeo... včeraj nisem imela časa prit sem gor, danes sem pa tudi že prepozna. Ovnica78, krasna slikica! Mali je pravi lepotec! Alexandy, čestitke za prvi zobek! No, pa tudi ostalim za 5., 6., 7. zobke, ne sledim več. Na srečanju je bilo kar fino, ja. Je bil pa Matic res blažen med ženami. Je enkrat kar k sosedam pobegnil (mislim, da so bile septemberke, kjer so bili se mi zdi da sami fantki. Tinkamiška, bomo se poskusli čimprej spet nalimat k vam na obisk. Rahelca, a majhni so bodiji od Marks & Spencer? Moram takoj probat, ker sem nameravala še čakat malo, glede na to, da je Špela tudi okoli 72 velika, bodiji pa naj bi bili 80. Upam, da nisem kaj pomembnega falila. Dost mam za dans, se beremo jutri.
|