|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
26.10.2006 19:09:37   
KatjaD
Uf Rija - sem se morala prav potrudit, še dobro, da mam kakšnega prekmurca med prijatelji in v familiji user posted image !

Popek - sem na istem kot ti. Ponavadi hitro preberem, pol pa še pol pozabim preden odpišem, pa še komaj uspem 1x ali 2x na dan pokukat sem gor, kaj šele kaj napisat. Potem pa še ne poznam prav dobro vseh, ker sem bolj nova, pa mi sploh še kaj uide... Sploh pri praznovanjih!

Matic je začel "pospravljat" moje DVD-je, ztako da moram letet...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
26.10.2006 20:22:34   
renan
pozdravljene!

vladimir spi ze kaksne pol ure. na sreco je danes bilo spet vse po starem: zaspal je brez tezav, tudi podnevi. je pa danes uspicil nekaj, kar ze dolgo ni. polulal me je, medtem ko sem ga nesla v kopalnico.user posted image user posted image

nemsis: kako kaj klavdija?
rija: kaj pa til?

lep vecer vam zelim!

renan

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
26.10.2006 20:24:42   
rija
Til je pod calpolom malo bolje, zdaj sem ga dala spat. Samo jesti mi ni hotel večerje in ne spit mlekauser posted image  Tak, da ga bom malo znorila, ko se bo prvič zbudil in mu nabašem flašouser posted image

Upam, da ne bo huje. Sva pa morala danes zopet prestaviti posvetovalnicouser posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
26.10.2006 22:45:18   
Nyah*
user posted image user posted image Klavdija in Til, upam, da bosta kmalu boljeuser posted image .

Nasa frajla je zaspala komaj pred pol ure, je bla malo topla pa stalno grize jezik in ustnico, zgleda, da caka se zgornje zobkeuser posted image . Kaka vsak dan vsaj dvakrat, precej tekoce, tako da bodo zgleda res zobeki.

Rija; user posted image user posted image  kak je blo fajn tisto tvoje pisanje bratuser posted image .

Ovnica: ja saj naj bi sla v OPB, a ena je zanosila in je ni, tako da manjka ena v razredu, zato je panika.

Popek, kako dobro si napisala glede zameruser posted image . Tudi pri meni je enako, pa to ne pomeni, da mi je vseeno ipd., punce, pac smo na kratkem s casom, jaz sem vcasih vesela, da mi sploh uspe vse prebrat

A&T wbuser posted image user posted image user posted image . Kaj veckrat se javi sedaj, ko si nas spet naslauser posted image user posted image .

Mirno nocko vsem,

papa.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
26.10.2006 23:31:44   
liju
Drage babike!
Kar jezna sem, ko preberem, češ da nismo sočutne, da nismo koga pogrešale in take stvari. Jaz sem vesela vsake ki se javi tukaj gor in napiše kaj o svoji user posted image , ampak žal še mi včasih ne znese niti prebrat vsega, kaj še le takoj odpisat in ponavadi odpišem ko imam čas in še ne grem enkrat brat zakaj se je šlo. Napišem pač po tistem kar mi ostane v glavi. Kot zgleda pa mi ostane bolj malo, pač nisem pametne narave.user posted image
Upam, da me nekatere razumete, vsaj tiste ki imate tako živahne user posted image kot je naš, da ga za sekundo več ne morem samega pustit.

Tudi mi obhajamo mesečnico, delamo nove vragolije ... In ne voščite vse, ampak jaz razumem in mi je čisto normalno, da nimate vse časa ali pa se takoj ne spomniš in naslednjič pač pozabiš napisat. Pri meni ni zamer za take stvari. Sem mogoče pač drugačni človek in ne rabim toliko pozornosti kot drugi.

Rija:Prav veselje je bilo brat vaš dialekt, še kdaj.user posted image user posted image user posted image

Za vse bolančke:user posted image user posted image user posted image

Za včerajšnje in današnje slavljenčke:user posted image user posted image

Nič, grem spat! Lahko noč!

Upam da ne bo spet kaka zamera, kar sem odzgoraj napisala, ampak me to res moti.
user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
27.10.2006 7:55:50   
Anonimen
Jutro

Renan Klavdija je v redu. Očitno je bila manjša reakcija na cepivo ali pa zobki. Že popoldne je bila normalno topla. Sedajle zjutraj pa je sploh. Je pa bila cel dan živahna, tako da nismo nič calpola rabili. Hvala za skrb.

Pa tudi ostalim, ki ste pomislile nanjo.

Mi imamo pa problem zvečer zaspati. Si roke grizemo 100 na uro. Upam le, da bo do zgornji zobki hitreje pogledali ven kot spodnji. Pri spodnjih je trajalo cel mesec, predno so bili zunaj. In cel mesec so bile težave s spanjem.

No, toliko od naju ta trenutek. Se gremo previt.

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 3906
27.10.2006 9:17:20   
puri
Dobro jutro!user posted image

Nemsis, lepo, da je Klavdija bolje.user posted image Pri nas tudi ni bila nikoli tako visoka vročina po cepljenju, da bi jo morala zbijat.

Tašonka, tudi jaz sem žal spregledala tisti del, ko si pisala o prijateljici, zato ti sedaj izrekam sožaljeuser posted image . Tudi jaz velikokrat samo na hitro malo preletim, preberem bolj tisto, kar je kaj povdarjeno ali pa druge barve, da mi pade v oči, ostalo pa dostikrat kar izpustim, če nimam toliko časa,..... ker ponavadi, če je res kaj bolj pomembno, nas večina malo povdari črke. In pri tebi sem tisto čisto avtomatsko izpustila, ker je bilo pisano čisto z navadno pisavo.

Zato, punce, dajte tisto, kar se vam zdi bolj pomembno in kaj posebnega malo povdariti ali pa napišite z drugo barvo, ker nas res veliko nama časa vse podrobno prebrati in tako sigurno ne bomo nič spregledale. Kaj mislite?

Rija, upam, da je Til že kaj bolje!

Pri nas malo bolje spimo, čeprav je še daleč od tistega, kar bi moralo biti,...pa še vsako noč od ene dveh ponoči spi na najini postelji.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
27.10.2006 9:39:14   
rija
Jutro ali bolje dober dan!

Til je malo bolje, je bil pa ponoči katastrofalenuser posted image  ga je kar kuhalo in kuhalo.....zdaj pa je normalno živahen in brez vročine. Greva pa vseeno k zdravniku, ker dela še samo danes popoldan, potem pa zopet ona dežurna tečnobauser posted image  

No pa še jaz malo o užaljenostih: sem bila, poudarjam bila, včasih tudi sama, ko nisem dobila ne vem kakšnega odgovora. Ampak s tem je konec. Enostavno nas je preveč tu gori, da bi vse videl, vse prebral. Načeloma pa se kar zelo strinjam s tem, kar je napisala LIJU in tudi s tem, kar je napisala PURI.
Kot ste verjetno tudi opazile, ne voščim za mesečnice....ne vem no, saj je lepo, da se te in da se ti nekoga spomniš, ampak se mi pa ne zdi tako zelo pomembno. Itak bomo za 2, 3 mesece preseljene na drug forum, kjer bodo štela letauser posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
27.10.2006 10:04:40   
renan
dobro jutro!

vladimir spi svoje dopoldansko spanje, jaz pa spet pakiram.user posted image smo ze kot pravi gastarbeiterji...
ko se zbudi, pa se hitro skocim v dm, ker imajo tu zimske spalne vrece po 8 evrov. imam ze poletno od njih in je fajn, tako da bo verjetno tudi ta...imajo v slovenskih dm  tudi oblacila? potem se vam splaca iti pogledat te spalne vrece..

lp, renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
27.10.2006 10:30:26   
rija
Renan: imajo, samo ene par bodijev in štumfik! Pa tudi v Kiku so imeli fajn spalke za 8,5 eur....jih ima kar nekaj januarkuser posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
27.10.2006 10:49:46   
XXYY
Dober dan!

Mi smo že odspali pol ure in zdaj pa se igra z atijem in krega se na bratranca in sestrično.

Tolkkkkkkkkkkkkkkkkk je ljubosumna, odkar sta prišla njen bratranec in sestrična, k bosta stara 7 let (jutri) in se na njiju krega, renči, cuka za lase. Tako da je kar huda na njiju. Po mojem je full ljubosumna, ker so pri nas že 2 dni. In skos visi na meni ali pa pri atiju. Če jo pa ne dvigneva, pa tako protestira, da se obesi na nogo user posted image  . Tak, da jo morava zdaj full nosit in dat ji vedet, da je ona samo najina user posted image  .
Prav pestro in me je zelo strah kako bo to v vrtcu. Kriza. Si nisem mislila, da bo tako ljubosumna.

Se pa tudi jaz popolnoma stinjam z Liju in Puri, da nas je že res veliko tukaj. Hvala bogu, in tudi sama (PRIZNAM), da spregledam kaj.

Aja, pa Lara je danes spet nekaj iz noska teklo zjutraj. Upam, da ne bo kaj hujšega, ker imave 3.11. sistematiko za 9 mesec (ker smo jo prejšnji mesec prestavili zaradi ključnice).

Nč, se slišimo.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
27.10.2006 11:04:59   
rija
Saj res: LJUBOSUMJEuser posted image

Ovčka je že napisala kako in kaj. Kako pa kaj vaši user posted image ?

Naš zaenkrat še ne kaže znakov ljubosumnosti, je prevelik dobrovoljček in zelo družaben. So pa nanj ljubosumne sestrične. Mislim, da je prejšnjič celo od ta mlajše fasal en ugriz v ličko, ker je imel modrico. Pa ne vem, kdo bi ga drugi ugrizniluser posted image
Opažam, da so malce starejši otroki ful ljubosumni na naše malčke, pa najsi gre za igrače ali samo pozornost ljudi.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
27.10.2006 11:50:01   
A & T
Dobro jutro oz. že dober dan vse punce in vaši sončki user posted image .

Glede na to, kolikor sem vidla slik, so čisto vsi tako zlati, da bi jih človek kar pojedel. Moja babica, ki je stara 86 let vedno, ko vidi našega Tinoja pravi:" Pa te ga človek ne bi mel rad." Mislim, da ne rabite prevoda, ker boste verjetno vse razumele.

Rija, upam, da Tilove vročine ne bo več in da boste vsi trije lahko boljše spali in tudi lažje preživeli dan. Obisk pri zdravniku te nič ne stane, pomeni pa lahko veliko, če veš, kaj je narobe. Aja, hvala za slike, sem ti jih poslala nazaj. Prosim le še tiste s Sui.

Renan, kolikor sem razumela, pakiraš za na pot domov. Vladimir je tudi pravi dečko, lep kot le kaj. Pa velik tudi. A se me še spomniš? Tudi jaz sem imela spalno vrečo iz Kika in je super. Zdaj pa ima Tino vrečo od Diona - trenutno ne stane nič (je pa pred 8 leti) in je prav lepa. Za tiste, ki ne veste, Dion je moj starejši sin, ki je star skoraj 9 let - 3. razred 9-letke.

Nyah, hvala za dobrodošlico, tudi tebe se spomnim od prej.

Trenutno Tino spi svoj dnevni spanec. Ta je ponavadi od 12. h pa tja do 15. h. Spi namreč tri ure skupaj, potem pa komaj zvecer oz. ob 19. h gre spat. Meni tak način odgovarja, ker imam potem tri ure zase, za čistiti, opravke...

Se beremo...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
27.10.2006 12:27:39   
renan
sva ze nazaj. sem kupila vreco kar 110, da bo se za naslednjo zimo in upam, da se ne bo zgubil v njej. imamo namrec poletno 90 in se mi zdi ravno prav..

A&T: spomnim, spomnim...sem ze razmisljala, kaj je s tabo, da se nic ne javljas..

ljubosumje: vladimir ni se nic ljubosumen. on kar vriska, ko vidi druge otroke. mogoce se bo pozneje se kaj spremenil, a za zdaj mu je najvazneje, da so ljudje okrog njega, se posebno otroci.. so pa drugi ljubosumni nanj. se posebno tisti, ki so bili prej najmlajsi in so bili zato v srediscu pozornosti. kaj hudega se mu zaradi tega se ni zgodilo, razen, da so ga kratek cas ignorirali. uboscek je pa nic hudega slutec skusal navezati stik z njimi. na koncu so pa itak popustili. ker, kakor pravi babica od A&T: te male enostavno moras imeti rad..user posted image

lp,renan

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
27.10.2006 12:42:08   
tinkamiška
Hoj!

Pa se je pri nas tudi začelo nespanje čez dan. Iza noče in noče zaspat, se postavlja na nogice, zaspana je pa, da omaj gleda. Zdej sem jo pustila v postlci in čakam kdaj bo vklopila alarm, da jo grem spet nazaj položit. Upam, da bo zaspala.

Rija, upam, da boste kmalu zdravi. Res je hudo gledat, ko so naši otročki bolani in nejevoljni, ko pričakujejo, da jim boš pomagal, pa ničesar ne moreš nrdit, razen, da jih cartaš do onemoglostiuser posted image

A & T, se strinjam s stabo glede otročkov, tudi jst si vedno rečem, pa kako jih ne boš imel rad, če se te pa tako znajo dotaknit v srce. Pa dobrodošla med namiuser posted image , tudi jst se spomnim tvojega imena...

Ljubosumje, jst ga še tudi nisem opazila pri Izi.

Mam pa eno vprašanje za vse, ki delate v šolstvu.Prosim za pomoč. Ponudili so mi delo na srednji šoli. Učila naj bi 3 in 4 letnike predmet, ki ga imajo tudi pri maturi. Vse lepo in prav. Je pa to je poklicna srednja šola, kjer so učenci znani po tem, da niso ravno najbolj zagreti za učenjeuser posted image Hočem rečt, da so bolj razuzdani, jst sem pa bolj mila duša in me zdej skrbi kako si nardit vsaj malo avtoritete, da te ravno ne pošiljajo v P.M.user posted image Delavnik je super, plača tudi, dosti je tudi prostega čsasa,... Zanima me, kako nardit, da te učenci spoštujejo, pa ne bi rada bla kak bavbav in vzganjala teror nad njimiuser posted image Kak nasvet bi mi prišel zelo prav.

Iza je menda zaspala, upam, da bo spala vsaj kakšno uro in pol...

Lepo se imejte babeuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
27.10.2006 13:35:16   
ajdaN
Dober dan! Kako smo kaj? Pri nas je trenutno zatišje pred nevihtouser posted image . Mulček spi in nabira nove moči za popoldanske vragolije. Kosilo se mu že kuha, tako da bo še bolj pri močeh.

Tinkamiška glede dijakov nimam pojma! Ampak boš pa mogla res že od začetka ostro nastopit. Če se te prav spomnim po slikah, si sploh bolj ena taka nežna dušauser posted image , tako da znaš imeti res probleme. Upam, da jih boš porihtala, tako da te bojo ubogaluser posted image .

Ljubosumje - še ne poznamo. Ima rad otroke. Dans je plezal po bratrancu, ki se mu je sevede izmaknil, mali pa bumf na tla z bučo. Pa ni nič jokal in stokal. Drugače se pa otrokom kar smejčka. Upam, da kakšnega hudega ljubosumja ne bo.

A&T živjo spet nazaj!

Tašonkauser posted image ! Nobena te ni namerno spregledala, ampak po mojem je res preveč vsega. Sožalje ob izgubi!

Popek takole na daleč tortica ne šteje da veš! Matr bi pasal kakšen košček. Čeprav glede na kg, je vseen če torte samo gledam

A že kaj razmišljate o novem letu? Jaz se počasi spravljam k izdelavi čestitk. Sem ravno včeraj naročila material - upam, da mi ga v ponedeljek dostavijo. PA še mal okraskov za na okna in za v stanovanje moram narest. Lani je bilo časa na pretek, letos bo bolj kriza! Še smrekco ne vem če nam bo sploh uspelo postavit. Da nam ne bo mali kej požrl dol, pa vse razbiluser posted image .

Tako grem današnje reklame pregledat, pa počakat da se mulo zbudi, potem pa ven na sončkaaaaaa!

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 27.10.2006 13:36:43 >

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
27.10.2006 13:41:22   
Anonimen
Ojla

Klavdija danes tudi stavka s spanjem. Je prejle spala samo pol urce. Sedaj pa je zaspana, pa noče in noče zaspat. Trenutno z babico gloda jabolko. Je čisto nora, če vidi, da kdo jabolko je. Te začne kar grabit za roko, ko pa ji uspe dobiti jabolko v usta, pa te ne spusti.

Midve pa čakava sedajle atija, da pride s službe, potem pa tudi mi šibamo ven na sonce.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 3917
27.10.2006 13:46:14   
LE&TA
Tinkamiška, ne vem kaj naj ti rečem za službo, ker mam prakso v OŠ na nižji stopnji. Bodi taka ko si, poštena do njih, stoj za svojimi besedami, razumevajoča.....Odvisno res kakšni so oni.

Jst mam pa drug problem, dans me je klicala ravnatelca in mi ponudla delo v 4. r devetletke in to ŽE 6. novembra. 17. dec. mi pa porodniška poteče. Tko da sm dans ful nemirna ker ne vem kako se odločit, je ful plusov, tud moj user posted image  je pripravljen it na ostanek porodniške. SE morva pol ko pride iz službe fajn poment in odločit.Je pa le služba ki jo je v teh časih težko dobit, sploh ker je učitelc ful preveč. ne bom vam na dolgo pisala o vsem ker bi blo preveč, vam pa sporočim kako se bom odločla. Je pa še to da mamo od 19. do 24.novembra rezervirano v Termah Olimia, kar pa ne mislim odpovedat. Grem mal pisat pluske in minuske za službo da mi bo lažje se odločit. Vam sporočim mojo odločitev.

Lep dan vsem

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
27.10.2006 14:34:39   
alenkica
Uh, sem dva dni prebirala, kaj ste napisale.

ri nas je pestro kot vedno. Jureta ne morem spustit z oči niti za minuto, ker takoj ka ušpiči. Malo je bil siten včeraj,ker je bilo zelo čudno vreme pri nas. Tudi jaz bi samo spala user posted image .

Tašonka: moje sožalje za tvojo kolegico. Verjamem da ti je hudo, sploh ko izgubiš nekoga ki ti je zelo blizu.
Se pa ne strinjam s tabo, da nismo sočutne. Tudi jaz velikokrat samo preletim poste,ker ni časa.

Čestitke NR za novo nosečnost. Sem kar ostrmela ko semvidela sporočilo. Želim ti zdravo in srečno nosečnost. user posted image user posted image user posted image

Sama o novi nosečnosti še ne razmišljam, mogoče čez leto ali dve. Bomo videli kako bo s hišo, službo,... Mi pa biološka ura že malo tiktaka.

Še enkrat prosim: če bo katera šla v Ikeo, bi mi lahko poslala stolček,ki stane 12€? Sem že tečna kajne?

Je pa Jure včeraj začel dat ljubčka. In sicer, ko mu rečem daj ljubčka te pogleda in cmokne kot da bi dal ljubčka. Je rtako smešen, da sem ga morala kar snemat. user posted image

Govorimo pa zaenkrat  TATA, TETA IN MM ali MAM.

Uzivajte za vikend!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
27.10.2006 14:56:19   
renan
tinkamiska: mnogo je odvisno od tvojega prvega nastopa v razredu. dobro se pripravi nanj in daj ucencem jasno vedeti, kaksna bodo pravila  pri tebi, cesa ne bos tolerirala. bodi dosledna pri tem. ce bos prvic nastopila bolj mlahavo, te ne bodo vzeli resno. pri ta velikih je pomembno, da se obcasno spustis na njihov nivo, vendar z doloceno distanco. zelo pomembno je, da jih ne zalis, ceprav vcasih povzdignes glas. bodi tudi postena pri ocenjevanju. je pa tudi odvisno od razreda. jaz sem imela ene tako vrazje osme, da jih nikakor nisi mogel motivirat, prestrasit, disciplinirat, nic. tam si se lahko samo potrudil, da kolikor tolikor podas snov. so pa tudi vsi ostali imeli probleme s temi ucenci, ker so se pac sami taki na kupu nasli. na kratko: ****alo se jim je za solo in za vse kaj sodi zraven...pri takih lahko kaj malo naredis.

zdaj pa gremo pocasi na pot, samo, da se vladimir zbudi.

lp, renan

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
27.10.2006 15:49:49   
A & T
Ravno sem želela nekaj napisati in se je en Avstrijec tako obesil na zvonec, da sem skoraj pop... najbolj mi gre na živce, ko ne znajo oz. noćejo pozvoniti kot se spodobi. Moja mama ima sobe za goste in zato non - stop zvoni ta zvonec, je pa ta termin (danes je namreč v Avstriji praznik) rezerviran že mesece vnaprej. Tino je v postelji, ker je prej spal le eno uro, pa sem ga dala spet v posteljo, vendar še govori, Avstrijci pa zvonijo kot nori za te sobe.

Tudi moj Tino vstaja v postelji in prava muka ga je uspavat. Ali jih tudi ve dajate spat z mlekom? Jaz ga, ker potem hitreje in lažje zaspi.

Alenkica, tudi mi imamo ta stolček iz Ikee in je super, zdaj, ko se bomo preselili v svojo hišo,  bom kupila še enega, da bo eden pri moji mami. Saj je hiša zraven, vendar ga ne bom vedno vlačila za seboj.

AjdaN, Tinkamiška, renan, hvala tudi vam za dobrodošlico, vesela sem, da se me ene še spomnite. Res je lažje preživeti dan z vami in vašimo odličnimi nasveti.

Malo pišem sivo, malo črno, nima veze. Grem zdaj gledat, če je slučajno Tino zaspal. Nekam tiho je, mogoče pa spet stoji, eh, se že oglaša, tako da še ne spi.

Tinkamiška, tudi jaz sem zaposlena na šoli, vendar osnovni in kot tajnica in bi ti zato težko svetovala, kako se obnašaj in kakšen pristop uporabi. Eni otroci so pravi zakladi, eni pa znajo biti zelo nesramni, zato je težko imeti isti odnos do vseh.

Moram iti, se beremo.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
27.10.2006 19:37:52   
rija
Evo, midva sva doma!
Sva šla popoldan k naši pediatrinji, čisto iz preventive in kaj ugotovi? Da ima mali vneto levo uho in da je dobro, da sva še pravočasno prišla, ker baje bi bilo že jutri zelo bolečeuser posted image
Tako smo sedaj naslednjih 10 dni na antibiotikihuser posted image
Vročine sicer nima, pa tudi normalno živahen je. Mislim, da ga nič ne boli, ker mu cel dan nisem dala calpola, pa ni nič kaj siten.

Upam, da se vnetje ne bo razvilo do bolečinuser posted image

A&T: slikice pa niso še prišle do mene. Tiste s Sui ti pa pošljem, ko dam Tila spat.

Alenkica: jaz te imam v računu in moj je danes rekel, da gremo pa ziher naslednji teden v Graz.

Liju: tebe mam tudi v računuuser posted image

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
27.10.2006 19:44:21   
XXYY
Dober večer!

Za zamudo se iskreno opravičujem naši novi članici (vsaj jaz je še nikol nisem slišala tukaj-al me pa skleroza daje) ZA DOBRODOŠLICO - A & T user posted image  user posted image  user posted image  .

In TAŠONKA tebi iskreno sožalje ob izgubi prijateljice. Se pa tudi tebi iskreno opravičujem, ker sem malo preveč površno prebrala vse skupi. Sorry. Ne nam zamerit, ker nas je res preveč tukaj.

Glede tega lubosumja, ne vem kaj ji je bilo. Ko je pa potem prišla njihova še ena sestrica (stara 8,5 let), je bilo pa vredu in se ni nič kregala, pa cukala njo. Tako da ne vem kaj ji ne paše pri njiju dveh. Enostavno ju ima na PIKI user posted image  . Sam da ju vidi, takoj se krega nanju.

Govorimo pa mi: MAMAMAMA, BABABABABA, PAPAPAPAPA, MNAM,MNAM,MNAM = ko kaj dobrega papa.

Tudi LARA je že lastnica PAMENTEMU PSIČKU, sam se zanj zmeni samo zjutraj ko vstane, potem pa ne več.

Nč, zdaj grem pa še malo TV gledat in mislim, da bomo imeli zopet pestro noč, ker je Lara zopet prehlajena user posted image  .

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
27.10.2006 20:35:12   
rija
Renan, A&T in še katera prekmurka ali štajerka, ali tista, ki bo te dni v Prekmurju: kaj pravite, da bi se dobile na eni popoldanski kavi?

Renan in A&T me smo bile nazadnje skupaj še s trebuhi.....nas ni bilo mogoče zgrešitiuser posted image user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
27.10.2006 20:36:44   
bobika
Dober večer!
Bom zelo hitra.
Manca je full prehlajena in ne mora spati. Spala je pol ure in sedaj že joka. Nos ima zamašen z pumpico pa nič ne spravima ven oz je takoj zopet zadelan.

Danes je bila v varstvo pri babici, ko sem jaz šla na prevez in je padla iz postelje. Dobila je prvi buškici. Še vedno je zajokala in pri miru ležala v postelji, danes pa se ji je zahotelo ure na nočni omarici in je šla po njo. user posted image  Baje ni fejst jokala.

Kaj mi še predlagate kako ji lajšati prehladne težave?
Kopati je ne upam, je zanič bilo kar huje potem.

ljubosumje: je bila pred 2-3 meseci sedaj pa ni več

Vsak dan znamo kaj novega: sem prejšnjič pisala, da je oponašala ribice, to ji je bilo tako všeč, da je dva dni še jedla tako, da je oponašaa ribice.
Včeraj je začela oponašati čarovnice user posted image . Jo je ati vprašal kako se čarovnice smejijo in se je on tako zasmejal. Ona pa potem kričala in se režalauser posted image
Danes pa je začela cmokat z ustnicami in jezikom.
Že zelo se postavlja na nogice ob opori.

Tako, pa sem le nekaj več napisala. Je Manca zaspala in upam,da bo spala.

lep večer
Lep večer!

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.