Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in zdravega 
.
in me ful matrajo krči, tako da grem zdaj ležat na kavč in razmišljat zakaj neki je to dobro.... v življenju se mi je namreč vedno vse dobro izšlo in vsako slabo se je kasneje pokazalo, da je dobro in da se je moralo tako zgodit. Verjamem v Življenje, ki ve bolje ob mene kaj je dobro! Zaenkrat še sicer ni panike, da bi se sekirala, da je z mano ali možem kaj narobe glede plodnosti, ta
, ampak kljub vsemu, prišla je celo dan prej, ob najbolj neprimernem času. Torej zapuščam tele starni in grem naprej. Kar bo pa bo. Ampak selim se samo še v naslednji krog, pol pa ne grem več naprej .....
- v nove boje
No sicer sem to tudi pričakovala
...ah...saj bo....
. Hvala bogu, da me moj
prenaša.
in sem srečka
Mogoce grem danes na kolo proti gorenjski z ogromno kletko na prtljazniku. Nobene storklje vam ne bom pustila, vse bodo pri meni doma in delale 24 ur na dan za 5 centov!
? Lp VEsna