Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

!
...jih je kdo videl...?
, lepo nosečnost ti želim!
Mogoče ga bom delala ponovno že jutri. Takoj, ko ugotovim, da sem nosečka moram pričeti z uživanjem Dabrostona. Drugače pa bi rajši počakala vsaj do sobote. Ampak kar pričakujem
. Danes, ko sem delala test, me je kar skrbelo, kaj če bo +, a bo tokrat uredu. Uglavnem pride naj že nekaj, kajti obupna sem, včeraj sem jokala, tečnarla. Obup.
!
!!!
in naj se vam izpolnijo želje in postanite čim prej nosečke.
). Pa še v trebuhu me že malo zvija. Pomoje bo
. Vsem puncam čestitam
obdarilo naju z
eno vilo, da vam izpolni največjo željo -->
še čakam - naj bi prišla v soboto, a ni ne duha ne sluha o njej. Sem naredila BC mini, pa ni nič pokazal, tako da ne vem, kaj se dogaja. Si novega testa prav ne upam delat. Bom raje še malo počakala. Samo glede na izkušnje iz prejšnjega meseca, ko sem sestri razlagala, kako mi zamuja in kot naročeno se je v tistem momentu ulilo, nisem najbolj optimistična.
želim VSE NAJ, NAJ,....
ampak upanje še vedno obstaja...in v kolikor se do nedelje ne prikaže, bom takrat ponovno poskusila s testom. Prsi mam še vedno rahlo napete, z zunjane spodnje strani pa na dotik kr boleče...aha pa še to občasno me v okolici popka špikne
, pa ne jemat vso zadevo preveč resno in obvezujoče, ker te lahko (po lastnih izkušnjah) zamori in spravi v slabo voljo po nepotrebnem.....