|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
19.6.2008 11:10:44   
Abra
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mišmiš! 8 je tko lepa cifra, ravno prav! Zdaj je pa že žurka!
Dr. D-ja si pa očitno res očarala user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
19.6.2008 11:11:14   
zorica

Zvezdica jaz še danes nisem šla na krvni test, čeprav mi je točno 14dni po ET, ker so mi na on list, ki sem ga dobila napisali, naj pridem 20.06. 14dan pa naj sama naredim test user posted image No saj ni važno, jaz se testa seveda ne branim.Spet se je pokazal zelo lepi +, tako da se mi zdi skoraj nemogoče da bi jutri pokazalo kaj drugega.

To sedaj pomeni da sem v 2tednu ?Zadnjo menstruacijo sem imela 21.05 pa si ne morem predstavljati kako in kaj ,...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
19.6.2008 11:13:38   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mišmiš! 8 je tko lepa cifra, ravno prav! Zdaj je pa že žurka!
Dr. D-ja si pa očitno res očarala user posted image user posted image

le kako bi se uprl mojim modrim očem in jebozovni mikici v kateri me je spet videluser posted image user posted image user posted image

bogi revež, včasi se mi kar smili.....ne

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
19.6.2008 11:15:11   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
le kako bi se uprl mojim modrim očem in jebozovni mikici v kateri me je spet videluser posted image user posted image user posted image

glede na to, da je imel brazilko pred očmi, najbrž mikice tut rabil ne bi user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej nisem žleht, ane? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
19.6.2008 11:15:31   
kajsica
Bravo Mismisuser posted image user posted image user posted image ! Zdaj pa naj imajo celice žurko! Take tvoj dr.D in ti pa mi počasi že sumljiva ratujeta!!user posted image

Abra, ne testa ne bo do nedelje! Sem imela pred leti enkrat zamudo in sicer 30 dni in bomo eliminirali tudi ta faktor, če je seveda ne bo.

Pa kaj pa vem, resnično nimam nobenega občutka kaj bi lahko bilo. Bomo videli, dan je še dolg. Vem edino to, da sedaj se še nič kaj prida ne nakazuje. Izcedek še vednop bel, krčev takorekoč ni, malo mi je slabo(verjetno živci, pa običajno pred M mi je vedno), napihnjena sem, joškice malo bolijo kot pred M.....ma saj ne vem. Bo treba kar počakati!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
19.6.2008 11:17:22   
Abra
Kajši, dobro tole kaže user posted image sej včasih se zmotim, filing je pa zdej res ok user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
19.6.2008 11:18:48   
zorica

kajsica tudi sama nimam praktično nikakršnih znakov razen občasnega šraufanja tam spodaj pa da so joški ful težki in polni.Pa poglej - mam +.Upam da hitro prideš za mano

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
19.6.2008 11:19:51   
kajsica
Abra in vse ostale:

Iz vaših ust v božja ušesa in da ostane pri meni!!!user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
19.6.2008 11:29:16   
Linda25
Pozdravček punce.

Pokazal se je sonček in dajmo poročajmo dobre rezultate.

Držim pesti, na user posted image .

LP

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
19.6.2008 11:29:19   
mala81
mismis user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa nas dajo vse od sebe in naj te pričakajo v najlepšem številu

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
19.6.2008 11:56:51   
kajsica
Grethy, kje se pa ti potepaš???? Veš da moreš čimprej poročati!!! No kaj ste se zmenile s sestro Blanko? Je bil zmajček prijazen?user posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
19.6.2008 12:04:48   
konina
Pozdravljene borke. Sem se odločila, da se malo javim. Pišem bolj poredko, ampak navijam in berem vas redno. ZA tiste, ki smo se zgrešile, sem uspešna borka s tega foruma, nosečka celih 17t 5d. Pikice že nežno brcajo, rastejo. Trebuh pa tudi.

mismis, čestitam za uspešno punkcijo. NAj bo ta postopek tisti ta zadnji s končnim +.

kajsica, lepo da je danes še ni. Upam, da je tudi še kar dolgo ne bo in da je s pingvini uspelo.

zorica, če je bila zadnja M 21.5. si sedaj noseča 4t1d. Šteje se od prvega dneva zadnje M. Malo hecno, ampak tako je to. Na Uz bojo pa po velikosti določili koliko si dejansko noseča. Čestitam.

gita, upam da je UZ uspešno za tabo in da boš naslednja uspešna borka.

TAkole, nekaj sem vas omenila, tiste ki vas nisem ne zamerite. Sem samo malo pokomentirala zadnje napisane stvari. ZA vse skupaj držim pesti in želim vam, da pridete kmalu za mano.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
19.6.2008 12:05:28   
mismis

glede na to, da je imel brazilko pred očmi, najbrž mikice tut rabil ne bi user posted image user posted image user posted image user posted image

si, si ampak ti je oproščeno, ker po moje jaz najbolje vem, kako žlehtnoba pašeuser posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
19.6.2008 12:20:03   
zorica

koanina hvala za odgovor.Malo hecno se mi zdi, da bi bila že 4t1d, ko pa vem da so jih oplodili pred 11dnevi ET pa sem imela pred 14dnevi.Ne gre mi skup user posted image Bo že moralo tako biti.

Ti pa že kar v 17t5d,...In dve pikici.Tudi jaz sem si dala dve pikici, ampak bomo videli kako bo.Imej čim lepšo nosečnost  še naprej user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
19.6.2008 12:23:32   
blanč
Zorica, nosečnost se šteje od zadnje menstruacije naprej, vsaj v naravnih zanositvah, tako da...user posted image user posted image user posted image  4 tedni.Samo še 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
19.6.2008 12:31:55   
zorica

Ko bi vsaj bilo tako.Želim si da čimprej minejo prvi kritični tedni ko je možnost splava pogosta,..A jutri imam potem samo krvni test, ali pa kakšen UZ tudi ?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
19.6.2008 12:38:43   
Linda25
pozdravljena konina,

lepo, da si se oglasila. Ravno mislila sem danes na tebe. Vem, da je tebi ratalo z zamrznjenčki v naravnem ciklusu.

Želim ti zdravo in veselo nosečnost. Čuvaj pikici.

Lp

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
19.6.2008 12:41:52   
Abra

si, si ampak ti je oproščeno, ker po moje jaz najbolje vem, kako žlehtnoba pašeuser posted image user posted image

sej jaz to dobro vem user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
19.6.2008 12:48:10   
oktavija
STOPKA padla!!!!
Jaz preživela, sodelavka je bila moja doktorica, jaz nisem imela poguma...user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
19.6.2008 13:15:53   
blanč
Bravo Oktavija. Imaš pa prijazno sodelavkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
19.6.2008 13:19:10   
blanč

sej jaz to dobro vem user posted image user posted image

mismis ti si pa res kura, bravo za 8 jajčk. Jaz sem tolk vesela, da nisi pri Rešuuser posted image . Tam pa jaz paradiram s plavim okicam pa maxi dekoltejemuser posted image user posted image user posted image . Evo, do naslednjega postopka grem še po brazilsko, ker pr men je kr una "od tam dol"user posted image pa najki znak namesto črticeuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
19.6.2008 13:24:28   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Grethy, kje se pa ti potepaš???? Veš da moreš čimprej poročati!!! No kaj ste se zmenile s sestro Blanko? Je bil zmajček prijazen?user posted image

Ejla ... evo mene ... sem bla nazmerjana ko sto ma_ter ... pa brez napotnice tralala hopsasa ... in kličem moj Dr. pa je ona po telefonu kontaktirala sestro Bl. in pol je bla ta šele pistofff ... mi je prav arogantno rekla da mi bo dala samo za danes dozo in da moram jutri prit, od kod ste že, iz Celja, no saj to zame sploh ni važno, skratka jutri boste prišla uredit vse zadeve za sprejem in šele potem boste dobila za naprej ... jaz sem se pa začela smejat in sem rekla da je to super, ker bom itak vsak dan prihajala v LJ, pa pač en dan gor al pa dol, pa je bla spet vsa medena ... POINT je v tem, da je meni moja Dr. vse rihtala in mi je zgleda pozabla napisat napotnico k dokumentom, pa sva se srečali in je vse uredila, je samo na dva konca poklicala, pa je blo vse urejeno ... vse se lahko, le če se hoče ... in tako sem se zdejle že prerešetala ... slabše kot prvič ... ne vem ta oranžna igla za menopur ... sploh ne gre hudič pod kožo ... sem si nardila ene dva buhtlca na trebuh ... klinc ... smo že ...

Hvala vsem za lepe misli ...

Mismis - koklja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tale tvoj Dr.D. je pa full friend z mojo Dr.P. ---  lepo lepo ... dopade ... a zej si ga pa na dopust poslala ... a te je lepo popikal ???? user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
19.6.2008 13:26:02   
Grethy

Oj sosedica Blanč
... jutri mi pride en selitveni mojster pogledat, kolk imamo za selit ... zna bit da se bova kr zmenila ... ima tudi ekipo, čeprav je moj dogovoril celo vojsko močnih rok, ma bomo že ...

Kako si ti ??? Imaš kklimatizirano delovišče al se kuhaš???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
19.6.2008 13:28:21   
Grethy

[/quote] blanč

mismis ti si pa res kura, bravo za 8 jajčk. Jaz sem tolk vesela, da nisi pri Rešuuser posted image . Tam pa jaz paradiram s plavim okicam pa maxi dekoltejemuser posted image user posted image user posted image . Evo, do naslednjega postopka grem še po brazilsko, ker pr men je kr una "od tam dol"user posted image pa najki znak namesto črticeuser posted image user posted image user posted image  
[/quote]

tale o frizuri je pa divja ... čist tebi podobno  user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
19.6.2008 13:29:13   
blanč
Čakam na tvoje izčrpnoooo poročilo! Danes je pa Blanč doma. Se vidimo popoldne.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?