|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
19.6.2008 6:39:36   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj, zadnji gre in prvi pride, to je predanost

današnje UZ-jevke, želim vam veliko velikih  foliklov in da danes pade stopka

sebi pa želim veliko dobrih celic, ki jih bomo potem oplodili.

user posted image user posted image

ekola, zdaj pa moram iti, grem dr. D mojo brazilko pokazat.

Gigi, ti jo greš danes tudi kazat, kajne. Veliko sreče, upam da je vse tako kot mora biti

Se tipkamo kasneje

< Sporočilo je popravil mismis -- 19.6.2008 6:40:35 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
19.6.2008 7:04:53   
Pija76
Danajšnje akterke navijam za vas, lepe pike na UZ, Mismis tebi pa kvalitetne celice!

Seveda tudi vsem ostalim vse dobro in lepo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
19.6.2008 7:11:04   
arneja
Danes se pa moram oglasiti, če je toliko D-day-ev: Mismis, glej, da dr. D.-ja čisto očaraš, da bo našel čimveč celic user posted image . Kajsica, tvoja hudičevka pa ima, da ostane v svojih logih user posted image . Pija, še dva dni in te bomo klicale gospa Pija user posted image . Pestke pa stiskam za tudi čisto vse druge punce user posted image .

Midva pa drug teden šibava na morje. Komaj čakam, pa še vreme menda bo user posted image . Da pozabimo malo na tole usodo, ki nas včasih malo grdo udari user posted image . Upam, da mi ne bo treba več nobene štroklje speči na žaru user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
19.6.2008 8:12:14   
Zvezdica
Jutro punce.

Najprej še enkrat, danes vse dobro opravite na UZ, Mismis tebi pa čimveč KVALITETNIH jajčkov.

Gigi, daneš greš k G? Dobro opravi.

Arnejčka, dobro jutro. user posted image
V glavnem, poletje bo hitro mimo, tako da uživaj in potem septembra v akcijo.

Kajsica kako si danes?

Sapi?

Zorica, boš danes šla na krvnega? Sej veš, da ni potrebe, ker si srečka user posted image

Jast ne razumem tega prehlada, začelo se je v petek, potem že skoraj nehalo, potem hudič spet udari. Še vedno sem takale .

Tako, grem nazaj v posteljo čakat poročila.

i belive i can fly....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
19.6.2008 8:52:20   
gigi1
Jutro drage moje.
Miška mislim nate. Še malo pa bo...
Arnejči lepo te je spet brati. Sem ravno danes razmišljala kako smo vse tri z Dejziko vsako jutro kofetkale. Zdej je pa zjutraj bolj malo aktivnosti tukaj user posted image . Uživaj na morčku. Tudi, če vreme ne bo najboljše, važna je sprememba (napoved je pa kar dobra).
Pija upam, da prideš danes zvečer na svojo dekliščino user posted image . Še malo pa bo veliki dogodek. A gresta takoj na honeymoon?
Zvezdica upam, da si danes vsaj malo boljša. Verjetno se nisi dovolj pazila, ko te je prvič oplazil prehlad. Ko boš boljša, pa man le napopaj slikice tvojih otročkov.
Kajši, Hedi kakšni novi lepi znakci?
Sončica danes imamo tudi tvojo dekliščino, saj ti pa ne boš manjkala a ne? bavario imaš? kako si?

Ja jaz grem pa danes kar 2x kazat mojo brazilsko frizurco. Najprej ob 12ih mojemu G, potem pa ob 17.20 še dr.Vju. A mislite, da bosta porajtala bleščice med mojimi izcedki user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
19.6.2008 8:54:58   
dajamaja
Četrtek, 19.06.
Sapi - UZ

Orto2 - UZ
Gita14 - UZ
mismis - punkcija

dejmo punce!!!!

Ostalim pozdrav!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
19.6.2008 9:01:39   
gigi1
Oj Dajamaja. kako? Je zadnjič rdeča barva užgala?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
19.6.2008 9:04:58   
mala81
sapi, orto2, gita14 punce želim vam uspešne UZ-je in naj čimprej pade stopka

mismis tebi pa želim čimmanj bolečo punkcijo, predvsem pa uspešno z veliko jajčki

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
19.6.2008 9:47:09   
hedviga
Jutro/dan!!

Kako ste kej piške?
Naša Mišmiš se pa najbrž že topi pod drD-jem... Miška poročaj kako je šlo!
Gigi, včeraj me je skos nekaj mrdalo tam doli, enkrat me je neki zategovalo, pol špiknilo...kr neki. No, danes zaenkrat nobenih znakov, joške bolijo čist zmerno, nič bolj kot običajno pred m, spodi pa mir zaenkrat.
sicer sem pa dan začela zelo fajn. Sem šla že pred 8 na spehod po barju. Vse zeleeeno, ptički čivkali do onemoglosti, mir, frišn sonček. Zelo super, edin do kolen mokra sem bla od trave. Potem sem si pri sosed privoščila še en fajn bel kofe in dva grešna.
Šla v štacuno po dva romana in...evo mene... Znakov najbrž ni blo ker nisem mislila na to.
Mam pa jasno še zmeri zmešnjavo v glavi. Od strahu do optimizma. Ne vem kako bi se mogla počutit.
Gigika, danes moraš dobro opravit!

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
19.6.2008 9:48:03   
hedviga
Kajšica, kako danes stvari stojijo? Javi nam malo!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
19.6.2008 9:54:53   
kajsica
O Hedi in Gigi, kaj naj rečem? Čakam in bomo videli kako in kaj!!!

Mis, je že za teboj? Bil dr.D nežen? Si bila pridna kokoška? Javi! Mene že pesti bolijo!!!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
19.6.2008 9:55:42   
pikovit
Dan bejbe,

Mismis upam,da si že konec in da ni bilo gužve.KOt včeraj,ti danes zopet želim kvaliteto pred kvantiteto.
Hedi je lepo a ne zjutraj.Jaz sem tudi že ob 8h okol bajte skakala in našo user posted image  iskala.Je bila tud mokra,ko je po travi hodila.
Kajšica kako,kako?Ferbec.Dejmo bejbauser posted image user posted image user posted image
Sapi,Orto,Gita ste dobro opravile danes?
Dajamaja kakšna odločitev glede kuhinje je padla?
Zvezdica kaj boljše?
Sončica kako kaj?A že dekliščinauser posted image
Arnejči lepo pozdravuser posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
19.6.2008 9:57:51   
pikovit
Gigi kako si bila zadovoljna z včerajšnjimi razpleti nogometa?
Mlinčka a punkcija že?????Mašina gre hitro tole vse.user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
19.6.2008 9:59:58   
hedviga
Kajši draga, veš da bo!! Itak! user posted image   A danes je prelomni dan, ker bi nej bla M na današnji dan?

Pikovitek, a bomo kavo jutri? Ne boš verjela, mam eno knjigo zate, če je nisi že prebrala user posted image user posted image
Zvezdica, revček ti naš, nič ti ne zavidam tegale počutlja. Ampak zdaj bo sonček, malo se boš šla pregret in noska nastavila infra žarokom, pa bo... Veš, jaz bi zdejle vseen prec zamenjala s tabo, kljub bolezni...user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
19.6.2008 10:03:27   
hedviga
O+Pikovit!!! Pozabla geslo, da si te ogledam...AAAAA Pošli mi ZS

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
19.6.2008 10:05:59   
kajsica
Jap Hedi, danes je tisti dan!!! Bomo videli kaj bo!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
19.6.2008 10:06:08   
sonček33
bejbe, zdaj sem brala malo za nazaj - in berem od zvezdice post, ko je pisala o velikosti svojih fižolčkov - itak da me je takoj zaskrbelo - ko sem bila jaz na uz na GK10.6. (punkcija je bila 5.5., ET 10.5) je bil moj fižplček velik 8mm. Zvezdica pa piše o centimetru in pol, pa še dva sta.  Po tistem našem kalkulatorju (saj je prav, da vtipkaš datum punkcije????) sem danes noseča 8t3d. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
19.6.2008 10:10:38   
hedviga
Sonček, jaz se na žalost nič ne spoznam na to kolk velik bi pikce moral biti, ampak se zelo prepričana da je vse ok! Sej veš, da merijo kokr merijo, pa tudi otroci niso vsi enaki. Če si pa v dvomih pa MON napiši ali malo pogooglaj. Lahko ti bo pa zvezdica kaj povedala več.
Ne preveč skrbet!!
(sem rekla jest ki že 4 dan po ET histerijo zganjam... user posted image )

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
19.6.2008 10:12:51   
sonček33
Hedviga jaz držim pesti zate. Nič se sekirat. Počivaj, pojdi na sončka pa bo. Velja?

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
19.6.2008 10:13:24   
hedviga
evo sonček, če sem prav zračunala si bila na UZ-ju ravno 8 tednov.
http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/zanosila-sem.html
je čisto v normalnih mejah, pomoje je v teh 9 dneh že ornk zrastel!!!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
19.6.2008 10:15:11   
sonček33
Hedi hvala, res si super. No, pa bom lažje dihala do torka, ko imam UZ.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
19.6.2008 11:02:44   
Abra
Daaan čvekice! A ni danes ful lepo?? Kaj nam ta sonček dela user posted image ziher bojo same dobre novice user posted image user posted image user posted image

Mišmiš, upam, da si že fertik in te je dr. D dobro zrihal user posted image pa same lepe celice ven potegnil.
Jaz imam pa jutri imam pregled, ja. Sej je možno, da sem za dan pozabla povedat user posted image že komi čakam, pa da gremo pol lahko na morje. Zdej že neki časa uporabljam množino user posted image

Daisy, kdaj pa je rd, da vem, kdaj se bo pilo? user posted image

Zvezdica, meni se je prehlad tut vlekel, še zdaj kdaj pa kdaj kašljam. Potrudi se s čajem in c vitaminom, bo ziher bolje. Slikce pa le prilimaj, prav rada bi vidla tvoja dva fižolčka user posted image

Gigi, pri meni AS ziher še ne bo pri 12.tednih delal user posted image je preveč špeha na trebuhu, raste kot gobe, se vidi, da je blo ful dežja user posted image user posted image user posted image ga bova pa itak kupla, za take "tehnične" zadevce je pr nas zmeri dost dnarja user posted image mojega že tut vozički in stolči za v avto zanimajo, seveda ne toliko iz estetskega vidika user posted image
Gigi, taki dvojni pregledi srečo prinašajo. Nazadnje sem jaz to imela pri svoji G dopoldne (takrat je bla še nadomestna), tudi situacija po splavu, popoldne pa pri Rešu in zdaj sem nosečka user posted image to mi je tut G takrat napovedala user posted image

Pikovit, če meni 10 min internet ne dela, že kličem in težim user posted image če ni kake grozne globalne okvare, hitro zrihtajo user posted image

Mlinčka user posted image za stopko, zdaj naj pa folikli do jutri lepo zrastejo!

Grethy pesnica user posted image user posted image

Arneja, štorkljam pa malo prizanesi, veš, da jih ni velik in če prvič kiksne, ni rečeno, da bo drugič tut. Samo orientacija jo malo zeza ... če bi vse to počele, bi jih že zmanjkalo user posted image te bom po riti tepla user posted image user posted image

Pija, še 2 dni user posted image že kaj živčki nagajajo?

Dajamaja, nič nisi povedala, če si kuhinjo naročila user posted image

Kajsica, torej si user posted image ? Bo tudi kak testek padel user posted image

Sonček nehi tolko komplicirat, ti si bla takrat manj noseča, kot je Zvezdica včeraj, pa tudi po kalkulatorju je ona kak dan več. PDP določi G tudi glede na velikost pikice. Zdaj rastejo kot nore, vsak dan kak mm ali dva. Pa saj veš, da si imela punkcijo in transfer za nama.user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
19.6.2008 11:07:26   
mismis
evo mene samo na hitro.. mamo 8 celic  BRAVO mismis

sem imela pa full veilko srečo, da sem bila zadnja na vrsti, ker vsem ki so bile pred mano je punkcijo delal Zorn, ker je bil dr.D zaseden. Ko sem bila pa jaz na vrsti, je bil pa ravno prost, tako da mi je seveda on delal punkcijo.

In veste kaj zmenila sva se, da mi v torek on naredi tudi ET, kljub temu da je na dopustu.
Tako da v torek zjutraj prišibam ob 7. uri in mi moj dr. D naredi otroke, potem gre pa dečko na dopust.

Zdaj pa rečte, če nisem faca...Zgleda, da sva si mi2 z dr. D nekje v vesolju vseeno namenjenauser posted image user posted image user posted image

zdaj grem pa malo na balkon počivat in lovit brown boju, pa se tipkamo kasneje

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
19.6.2008 11:10:08   
netka34
bRAVO  miša!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si zakon!!Še posebno zaradi vesoljske usode z dr. D!!!user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se grem zleknit na teraso, dokler mam še možnost na starem domku....

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
19.6.2008 11:10:09   
mismis
a ja še to, mismis je spoznal Gretko, user posted image user posted image user posted image

Kajsica kako nam kaže?

vsem, prav vsem se pa zahvaljujem za pestke in dobre želje

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?