Abra
|
Daaan čvekice! A ni danes ful lepo?? Kaj nam ta sonček dela ziher bojo same dobre novice Mišmiš, upam, da si že fertik in te je dr. D dobro zrihal pa same lepe celice ven potegnil. Jaz imam pa jutri imam pregled, ja. Sej je možno, da sem za dan pozabla povedat že komi čakam, pa da gremo pol lahko na morje. Zdej že neki časa uporabljam množino Daisy, kdaj pa je rd, da vem, kdaj se bo pilo? Zvezdica, meni se je prehlad tut vlekel, še zdaj kdaj pa kdaj kašljam. Potrudi se s čajem in c vitaminom, bo ziher bolje. Slikce pa le prilimaj, prav rada bi vidla tvoja dva fižolčka Gigi, pri meni AS ziher še ne bo pri 12.tednih delal je preveč špeha na trebuhu, raste kot gobe, se vidi, da je blo ful dežja ga bova pa itak kupla, za take "tehnične" zadevce je pr nas zmeri dost dnarja mojega že tut vozički in stolči za v avto zanimajo, seveda ne toliko iz estetskega vidika Gigi, taki dvojni pregledi srečo prinašajo. Nazadnje sem jaz to imela pri svoji G dopoldne (takrat je bla še nadomestna), tudi situacija po splavu, popoldne pa pri Rešu in zdaj sem nosečka to mi je tut G takrat napovedala Pikovit, če meni 10 min internet ne dela, že kličem in težim če ni kake grozne globalne okvare, hitro zrihtajo Mlinčka za stopko, zdaj naj pa folikli do jutri lepo zrastejo! Grethy pesnica Arneja, štorkljam pa malo prizanesi, veš, da jih ni velik in če prvič kiksne, ni rečeno, da bo drugič tut. Samo orientacija jo malo zeza ... če bi vse to počele, bi jih že zmanjkalo te bom po riti tepla Pija, še 2 dni že kaj živčki nagajajo? Dajamaja, nič nisi povedala, če si kuhinjo naročila Kajsica, torej si ? Bo tudi kak testek padel Sonček nehi tolko komplicirat, ti si bla takrat manj noseča, kot je Zvezdica včeraj, pa tudi po kalkulatorju je ona kak dan več. PDP določi G tudi glede na velikost pikice. Zdaj rastejo kot nore, vsak dan kak mm ali dva. Pa saj veš, da si imela punkcijo in transfer za nama.
|