|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
28.11.2008 11:40:30   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Tassi + Pikovitek navijam za vajin januar!!!!!!!user posted image user posted image

Hvala Zarči,tudi jaz zateuser posted image .Si že pisala dedku Mrazuuser posted image ????

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 501
28.11.2008 19:09:26   
zarja1
samo se ve hecajte, res mu bom pisala....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 502
29.11.2008 11:22:03   
miklarom
bambi75 - čestitam za toliko jajčec, sam ti si res prava kokoška, kot pravijo punceuser posted image , držim pesti, da se ti kar vse oplodijo, mater jih boš imelauser posted image

k30 - pozdravljena med nami. tudi jaz sem šla na čakalno listo začetka julija,in tudi čakam, sem že klicala, kdaj lahko pričakujem in so mi rekli da šele po novem letu nič prej, tak da bova kar skupaj čakali sedaj na vrsto potem še pa skupaj devet mesecev nauser posted image

talika1, pikovit, zarja, tassi1, beba75in vse ostale, joj kok sem jest vesela danes ko imamo končno sneg,,,,, jupiiiiiiiii. sem ponoč ko sem bla na šihtu tak z veseljem si šla čistit avto,da je blo prav lepo.

september1-
kako pa kaj s tabo, kako napreduješ, daj javi se nam malo.

zarja1-
ti kar piši Božičku,ti ne bo žal, ker ti bo sigurno prinesel lepo darilo, pohiti ker nimaš več veliko časa, saj veš kako dolgo potuje pismo do Božička na severni tečaj, to je zelo daleč, pa še sneg je in mu malo gume polzijo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 0

no  punce kdaj gremo zdaj nauser posted image in čvek!!!

lepe snežne pozdrave........  pa,pa, se čujemouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 503
29.11.2008 13:01:00   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Tassi + Pikovitek navijam za vajin januar!!!!!!!user posted image user posted image

Zarja- joj kok si ti fajna user posted image user posted image user posted image
držim pestke zate, da bodo tvoji ajsiji pravi borci in da ti božiček prinese tanartalepšo darilo:user posted image user posted image

Ostalim en žalosten pozdrav iz sneženega Mozirja user posted image user posted image  
Nam je ponoči umrl tast  user posted image user posted image    in zdej bom do ponedelka odsotna, ker bomo vsi v vežici.
Porka duš user posted image  , je cajt, da se nam to sranje  user posted image  že konča, ker to je tretji pogreb v ožji žlahti od julija sem. user posted image user posted image zdele še spečem par bisvitov, jih dokončam, pa pride moj po mene in grema.

Punce, navijam sploh pa za Bambi75 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 504
29.11.2008 19:27:53   
bambi75
Tassi žal mi je za tvojega tasta.user posted image

No jaz sem bila danes v MB in glede na moje prejšnje postopke smo se odločili, da kar danes vstavimo user posted image  user posted image  user posted image  in ne čakamo do 5. dne. Tak, da upamo na najbolje.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 505
29.11.2008 21:29:34   
september1
pozdravljene punce

zdaj me je pa že sram ko se vam nič nisem oglasila.ampak je moj možek doma in sma terenska, al pa sem sama terenska ker pišem diplomo.al pa se stiskam pod kojtromuser posted image in delava user posted image

tassi
moje sožalje za tasta.

sem tudi jaz prejšni teden šla eno gospo poškropit v mozirsko vežico.

jst sem drgač vredu, še posebej zdaj ko se približuje petek ko greva v MB in sobota ko se dobimo na čvaku.user posted image

vsem ki ste v postopku in pričakujete user posted image močno močno držim pesti

kere pa je obiskala user posted image pa močan objem in veliko optimizma za naprej.
bom poskušala biti več z vami.

lep večer še naprej

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 506
30.11.2008 10:25:35   
miklarom
tassi1- moje sožalje za tvojega tasta

september1- lepo da si vredu in da veliko delata nauser posted image ,saj bo uspelo

bambi75- ti pa sedaj lepo grej svojeuser posted image

jaz sem se pa malo prehladila, me grlo boli in nos mam zabit,user posted image sej ni čuden ko me pa ponoč na šihtu tak zebe da je kar kriza, me tak trese da mi nohti na nogi pokonc stojijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to je katastrofa.

no kdaj se zdaj dobimo na

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 507
30.11.2008 19:08:49   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

se podpišem pod to!

< Sporočilo je popravil beba75 -- 30.11.2008 19:10:12 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 508
30.11.2008 19:13:24   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

september1- lepo da si vredu in da veliko delata nauser posted image ,saj bo uspelo

jaz sem se pa malo prehladila, me grlo boli in nos mam zabit,user posted image sej ni čuden ko me pa ponoč na šihtu tak zebe da je kar kriza, me tak trese da mi nohti na nogi pokonc stojijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to je katastrofa.

no kdaj se zdaj dobimo nauser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 509
30.11.2008 19:16:05   
september1
povejte mi neki punce moje, ko si v postopku za IUI kdaj začneš  s terapijo(gonal in podobne stvari,pol vem da morš hodit na IUI in dobiš stopko) takoj ko dobiš user posted image al poznej.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 510
30.11.2008 19:26:54   
beba75
če imaš postopek s klomifenom pokličeš prvi dan M in te potem 5dan naročijo na UZ dobiš recept in zvečer začneš z papanjem tabletk. Potem imaš nekje med 8 in 10 dnem spet UZ in potem se glede na stanje odločajo dalje.

če pa začneš z gonalim pa tudi moraš poiklicat prvi dan M in imaš 3dan UZ, potem dobiš penkalo( injekcije) te naučijo kako z njim delat in potem se špikaš. Ti pa vse na vsakem UZ lepo povejo kako za v naprej

tak je bilo pri meni, se bote pa tak vse dogovorili ko imaš termin za razgovor

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 511
1.12.2008 15:15:23   
september1
beba75 hvala.
zanimalo me je zaradi tega ker bi user posted image mogla dobit 5.12. glih na dan ko mam posvet pr G, tak zdaj sem jo pa že včeri dobla in bom mogla za IUI počakat do naslednje M. no pa saj bom v petek vidla kaj in kako se bomo zmenili.

in ostale kako se držite?kako prestajte te deževne dneve?

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 512
1.12.2008 18:00:03   
zarja1
tud če maš user posted image  na dan ko bi moral past UZ, ti ga bodo delali. Nič hudega. Vsega se z leti navadiš. Žal tud tako neprijetnih stvari.

Horny Teddy

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 513
1.12.2008 18:01:06   
zarja1
Tassi iskreno upam, da se držiš in da se tudi tebi hitro nasmehne sreča. Saj ob prihodu user posted image  bo še samo veselje in sreča v bajti.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 514
1.12.2008 18:35:44   
talika81
tassi1, iskreno sožalje zaradi tasta ... user posted image   user posted image   user posted image

bambi75, le grej tvoje user posted image  user posted image  user posted image  in upam, da ti miklavž al pa božiček prineseta lepo darilo.

miklarom, kako je kaj s teboj? a si že kaj boljšega zdravja?

september1, me veseli, da lepo okrevaš in da ti gre na bolje.

punce, tudi jaz vam moram povedati žalostno novico user posted image   user posted image   user posted image ... ko sem že mislila, da nama je tokrat uspelo, se je danes user posted image  pojavila. in tako greva z mojim dragim v 2IUI.
sem danes klicala v ambulanto in imam prvi UZ v četrtek, v petek pa spet začnem jemat klomifen. in upoštevala bom nasvet od tassi1, vsak dan malo pivca, da bo čimveč foliklov.

beba75, zarja1, db in druge, kako ste kaj?

aja, da ne bom pozabila ... to soboto se vam žal ne bom mogla pridružit. moj se je namreč ravno za to soboto odločil, da bo za kolege naredil malo praznovanje roj. dneva ... user posted image   sem tolk jezna, ker se vam ne bom mogla pridruižit na čveku ... res sem user posted image  ..

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 515
2.12.2008 7:40:26   
db
Hvala sm kr dobro jutri spet greva z mojim v mb na pregled in upava na najboljše,drugače pa punce kdaj se dobimo na user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 516
2.12.2008 9:57:38   
miklarom
talika81- ja z mojim zdravjem še kar ni dobro, sem še kar prehlajena pa malo me kuha v glavo, pa saj do novega leta bo že bojšuser posted image
žal mi je da si dobilauser posted image , pa saj bo naslednjič, držim pesti zate in za vse nas.

bambi75-ali čuvaš in lepo greješ svojeuser posted image user posted image , pa brž nam poročaj ko boš kaj vedela

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 517
2.12.2008 16:23:28   
zarja1
no babe moje, dans smo imeli UZ, 11/12 grem po user posted image user posted image  in lulamo 24/12!!!!!!!! Zdaj pa moram res pisat Božičku in Dedku Mrazu....

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 518
2.12.2008 16:35:46   
mala81
zarja1 le piši božičku al pa dedku mrazu, da ti naj prinese najlepše darilo.

Prav tako želim vsem ostalim, da dobite ta božič najlepše darilo. 

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 519
2.12.2008 16:45:08   
Arual
Oj.

Še 2 dni in grem na HSG, malenkost me je strah, ampak saj ni to tak hudo. Tudi jaz bom pisala Božičku, da nam letos prinese user posted image user posted image  na testu.

tassi1 iskrene sožalje

Tako, ko bo četrtek za mano, pa zopet veselo slončkanjeuser posted image .
Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 520
2.12.2008 19:56:09   
beba75
talika81 zelo mi je žal da vama ni ratalo. Saj veš kako pravijo pa drugič.
Tudi jaz sem po nasvetu sester iz bolnice spila eno pločevinko piva na dan, resnično pomaga.

bambi75 kaj je s tabo? pridno greješ svojeuser posted image user posted image user posted image ?

zarja1 letos pa božiček res ne bi smel pozabiti na tebe, a ne!

tassi1 upam da se je stanje pri vas že umirilo. drugo leto pa bo leto veselja saj boš tiuser posted image .

db če bosta imela čas se z svojimuser posted image oglasita kaj pri meni v službi.

Vsem ostalim pa lep večer z čimvečuser posted image !!user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 521
2.12.2008 19:57:51   
beba75
Kaj zdaj a gremo v soboto 6.12.user posted image ???

Če ste za se lahko dobimo tako kot zadnjič ob 18uri v Planet tuš- Celje, v slaščičarni poleg tekočih stopnic.

< Sporočilo je popravil beba75 -- 2.12.2008 20:00:14 >

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 522
2.12.2008 20:52:50   
pikovit
Tassi moje sožaljeuser posted image
Zarči bravo,superca zdele bomo odštevali do plusauser posted image user posted image user posted image

Punce in drugače Miklavž je že pred vratiuser posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 523
2.12.2008 21:00:57   
zarja1
joj pa Pikovitka kje hodiš? Že celo večnost te nisem brala.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 524
2.12.2008 22:16:12   
baci
lep večer

tassi-moje sožalje

no naj povem vam,da gremo na miklavža po user posted image user posted image

zarja-naj ti še tu napišem :TO BO PRAVI DATUM ZA LULANJE!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako si samopregledati dojke?
Rak dojk je najpogostejša oblika raka pri ženskah. V Sloveniji vsako leto odkrijemo več kot 1100 primerov raka dojk. Zel...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.