miklarom
|
bambi75- res je ne še obupat, tudi pri meni je bilo tako,da sem 4.dni pret krvnim testom delala test CB in je bil negativen---, in sem pol celo šla v službo delat za dva dni, ker sem pač mislila, ah saj ni nič, no in tretji dan grem na krvi test pa mi pokaže nosečnost +, pa mi je takrat še rekel, da naj ne verjamem CB-ju ker ni rečeno da pokaže 100%, in res je imel prav. počakaj na ponedeljek in boš videla pri čem si. še vedno navijam zate tudi meni se ponavadi vedno malo vrti od femodena, a ne tak hudo, da ne bi bilo za zdržati talika81, tassi1,september1,beba75,mala81,zarja1 lep večer vam želim še naprej in tudi vsem ostalim, ker sem sigurno katero izpustila, sem utrujena in , k sem bla v MB spet na tečaju za varstvu pri delu, pa je t'k dolgocajten blo , da me je kar utrudlo. se pišemo jutri, sem zdaj 2.dni fraj tak, da bom mela malo več časa. lahko noč vsem , moje babike
< Sporočilo je popravil miklarom -- 9.12.2008 21:21:44 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|