|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
13.12.2008 20:49:42   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

bambi75- pošiljam ti en velik in močan user posted image .
Si zelo pozitivna in tako je tudi prav!! Boš videla, drugo leto bo naše leto za user posted image user posted image user posted image . Samo ne obupaj, vredno je vztrajat! user posted image user posted image

Se pridružujem tem besedam!!!user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 601
14.12.2008 11:02:15   
zarja1
Bacika moja...mislim nate.user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 602
14.12.2008 11:17:23   
tassi1
baci- sam en velik objem user posted image  Boš vidla, tako kot sem že rekla mambi 75, drugo leto bo naše leto za user posted image user posted image user posted image
 navijam že za drugo leto user posted image user posted image user posted image

zarja1- ali ubogaš otročke?  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 603
15.12.2008 15:20:20   
talika81
bambi75, en močan user posted image . boš videla, da bo naslednjič pa uspelo.

tassi1, dobro si to zrihtala. upam, da je tvoj še svojo denarnico doma pustil, da boš lahka še kaj z njegovega računa zapravla ... user posted image   user posted image  

miklarom, kako si kaj ti? ta teden imaš pregled, a ne? močno držim pesti, da boš izvedela same lepe novice.

no, da še vam poročam glede mene - jaz sem imela danes inseminacijo ... 1 folikel je počil, trije še morajo ... mislim, da znajo danes ali pa jutri ... tako da zdaj čakamo na konec leta, da vidimo, kaj bo iz te moke ... user posted image   user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 604
15.12.2008 17:05:43   
zarja1
Talika navijamo za user posted image user posted image ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 605
15.12.2008 18:31:30   
miklarom
bambi75 - en velik objemuser posted image user posted image user posted image user posted image zate, saj bo kot je rekla tassi1, tudi jaz tako pravim, da bo leto 2009 naše leto. ka si nor, kaj bo malih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prišlo na svet, jupiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

baci - tudi tebi en objemuser posted image user posted image

zarja1- a lepo greješ svojeuser posted image user posted image

tassi1 in beba75
kako sta kaj vidve, a vajo kaj dajejo veseli decemberski dnevi. meni full dajo energijo,tak da me že na šihtu sprašujejo kaj je z menoj, da sem tak dobrovoljčekuser posted image

talika81-
ja res imam v petek pregled in tudi jaz upam, da bom izvedela le pozitivne stvari in sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image zate, da ti novo leto prinese user posted image

vam takoj v petek popoldan javim kaj bom izvedela

september1 - kje si kaj a skos karuser posted image da se nam nič ne javišuser posted image , saj zato se mi zdejle tuki kar nekaj bliska zunaj, verjetno od tvojegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 15.12.2008 18:32:10 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 606
16.12.2008 9:50:31   
zarja1
Tassi, Pikovtka kako je s Femodenom? Sta kaj boljše?

Pozdravček vsem ostalim pupam....

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 607
16.12.2008 11:01:26   
september1
zgubljena je tukaj.user posted image

ma nisem mela rač.doma in se nisem mogla javit,pa še moj user posted image je bil doma,skratka gužva je bla.zdaj sem pa še prehlajena in bom več doma in več pred rač.
skratka:
miklarom vso vso srečo v petek in da čim prej dobiš pošto,
talika lepo grej user posted image user posted image
bambi user posted image glavo pokonc in ne obupat.
zarja kako se počutiš?pazi nase in svoji pikici.
tassi in beba kako pa je z vama?

bomo dorekle kak datum za user posted image al bomo počakale na drug let?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 608
16.12.2008 11:49:24   
tassi1
Po vaših nasvetih zdaj jem femoden zvečer in je boljše user posted image - glavobol ni več tak hud, pa suče se mi tud ne več tako zelo user posted image
Ko je pa hudo, se pa sam spomnem, da delam vse to za bebico, mi je pa koj boljše user posted image user posted image
Še moj je brez ugovarjanja maco in fidiprotekt user posted image user posted image
Je včeraj bil mal ajhan( kaj češ- veseli december) pol je pa naši kužiki Ajki razlagal kako mora bot pridna pa ubugat, da bo drugo leto lahko šla z user posted image  na sprehod! user posted image user posted image

Punce, kako ste? A vas je že zagrabla nakupovalna mrzlica? Letos bo božiček pr nas bolj skromen, ker smo imeli tolk smrti v zadnjem času in je mani kar zginil user posted image user posted image

zarja1- a greješ? 
Talika81- a greješ?   Bodita pridne mamice in ubogajta user posted image  !!
lp

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 609
16.12.2008 12:29:29   
talika81
no, tassi1, očitno se tvoj res pripravlja na prihod user posted image  ... upam, da vama pa tokrat res uspe ... močno držim pesti za vaju in za nas vse ...

ja, jaz upam, da že kaj grejem ... če jaz kaj poznam moje telo, mislim, da je bila včeraj O, torej je bila inseminacija narejena ravno pravi čas, pa še z mojim user posted image  sva včeri zvečer še mela user posted image , tako da ni user posted image , da tokrat pa ne bi ratalo ...

mi je pa zdravnica včeraj rekla, da ko bom na seznamu za IVF, še naprej delali inseminacijo ... ker nikol ne veš, kdaj lahko rata ...

je bla pa dr. kovač včeraj zelo nežna ... skor nič nisem čutila, ko mi je delala inseminacijo, tudi krvavela nisem nič ... tako da sem bila glede tega zelo vesela ...

bambi75, kako si kaj? si se že potolažila?

ojoj, september1, to pa ni glih fajn, če si staknila virozo. Upam, da boš pred prazniki zdrava.

beba75, včeraj sem te mislila pridet mal obiskat v službo, pa pol ni blo več cajta ... a si delala dopoldne?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 610
17.12.2008 12:12:30   
beba75
pa da se še jaz malo javim.

Gužva, gužva, gužva pa nakupovanje danes sem zapravila 100€ za darila  pa skoraj nimam komu kaj dati. Nas je 16 ki bomo gledali pod smrekico tak da sem res mogla dobor premisliti komu kaj (neko malenkost), otroci (4) pa za odtenek malo več. Pače že saldkarije samo pridejo dobrih 10€. No pa bo že nekako glavno da bo imel vsak majhen paketek po dreveščkom.

Še dobro da v službi ni neke sile, se vsaj tam malo spočijem- ha ha , delam pa vse do božiča pop., potem pa bom baje dva tedna zjutraj. Katera ima čas naj kar pride na obisk.

zarja in talika lepo grejta svojeuser posted image user posted image !

bambi75 in db kako je kaj z vama? JAVITA SE KAJ!

tassi1 naj ti čim lažje brez slabosti minejo ti dnevi da dočakašuser posted image

miklarom držim pesti zate v petek in da takoj po novem letu dobiš pošto. Javi nam kaj ti bojo rekli.

september1 ti pa dosti čajčeka pit, pa malce ruma daj not, da boš do praznikov zdravauser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 611
17.12.2008 22:42:56   
miklarom
beba75 - seveda vam takoj v petek javim, kaj bom isvedela, vse želim deliti z vamiuser posted image . kako pa kaj s tabo?

september1 - res je kot pravi beba75. veliko pij čajčeka in kakšen lekadolček vzemi, pa boš do božiča že zdrava, saj veš kaj morajo našiuser posted image narediti na božični večer
;; dati ga morejo v jaslice, a ne """user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

talika81 - in zarja1-
lepo grejta svoje zakladkeuser posted image user posted image

tassi1- ti pa pridno papcaj femodenčke, morda se ti kmalu pridružimuser posted image

lep večer vsem pa se čujemo v petek , ker juter delam popoldan od 14-22, pol pa semfraj tri dni, jupiiiuser posted image za božič pa sem fraj kar pet dni in grema z user posted image mal na smučarsko turnejo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 612
18.12.2008 7:39:26   
db
oj jaz sm kar vredo z mojim čakava nastrpno datum 21 januar, davidiva kaj bojo zdravniki povedali in da potem čimprej greva naprej upam, in drugače kako ste kaj že ima kdo akj snega???user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 613
18.12.2008 11:05:06   
miklarom
db- pri nas še ni nič snega, a pri vas ga je že kaj.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 614
18.12.2008 14:12:55   
db
ne še mislim pa da bo danes ker čist po njem diši

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 615
18.12.2008 16:38:23   
pikovit
No punce in kako ste drugače?user posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 616
19.12.2008 10:10:44   
september1
beba75 in miklarom jst pijem rum brez čaja.in zlo pomagauser posted image user posted image
talika in zarja lepo čuvajta svoje user posted image user posted image

drgač pa samevam doma ker je moj na furi in me straši da bo za božič zunaj.me kr mal pr user posted image stiska če ne boma skupi.in pišem diplomo.
talika sem klicala g. ko si mi tel.dala je ful bla prijazna in po novem letu mi požlje slike.jupi.
miklarom drži se punca dans in čimprej nam javi veselo novico.mogoče ti bojo pa pošto dans v roke dali.pr men pa še mal pa bo en mesec od kar sem na čakalni listi.mislim da bo hitr tole minilo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 617
19.12.2008 11:36:47   
metir
pozdravljene!< sem nova na tej poti do user posted image . v mb sem imela prvi razgovor z dr. reljičem, nato sem dala kri za preiskave, moj poleg tega tudi spermiogram, nato sem imela uz(ponoviti ga moram še enkrat naslednji ciklus)- zdaj me pa zanima kaj sledi po tem?  kako dolgo se še čaka potem na prve postopke iui oz. ivf ?   .hvala za odgovore.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 618
19.12.2008 13:36:53   
september1
metir pozdravljena med nami. kot prvo ti želim da bi čimprej postala srečka user posted image ,kot drugo je pa postopek sledeč,vsaj pr men je blo tak.

ko je moj dal že drugič spermiogram skoz so mene potem poslali na HSG, po Hsg-ju pa so me napotili na Laparoskopijo.med tem časom je moj imel androloga ker ima slab rezultat.to je trajal vse skup eno leto.in zdaj smo imeli pogovor za IUI ampak ker ima moj res zelo slab izvid spermiograma so naju dali na čakalno listo za ICSI, in nič ne bomo hodli na IUI.
skratka vse je odvisno od tvojga user posted image in kako je s tabo pr prehodnosti jajcevodov.

(odgovor članu metir)
Neposredna povezava do sporočila: 619
19.12.2008 16:55:28   
talika81
živjo, punce!

metir, dobrodošla med nami!

kot je že september1 rekla, nadaljni potek je odvisen res od tega, kaj bodo pokazale preiskave glede hormonov - ali imaš ovulacijo, potem kako je kaj s tvojimi jajcevodi in seveda vrsta postopka je zelo odvisna tudi od kvalitete spermijev tvojega user posted image . če se bo ugotovilo, da so jajcevodi prehodni, da imaš ovulacijo in da ima tudi tvoj user posted image  vredu seme, bosta najprej šla v postopke inseminacije (IUI). tako je bilo pri nama.

drugače pa bo tako, kot je rekla september1.

o, september1, me zelo veseli, da se je dalo zmenit glede slik in materije. sej so vsi zelo prijazni tam, tako da v to niti nisem dvomila.
upam, da bo tvoj user posted image  uspel pridet domov pred božičem, da bostal lahka skupaj malo praznovala.

miklarom, kako je bilo danes? kaj si izvedela?

tassi1, kako gre kaj tebi? ti tablete še delajo preglavice?

drage moje, kdaj se bomo zdaj zmenle za user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 620
19.12.2008 17:12:17   
miklarom
he,he,punce moje,kak lepo da mislite name. evo da vam poročam kako je bilo danes . izvidi so vsi o.k. nič ni narobe, pošto pa je rekla da dobim takoj po noven letu, in potem gremo hitro v postopekuser posted image user posted image user posted image user posted image , full sem bla vesela, da je vse vredu in da bom končno tudi jaz začela, saj je leto 20096, naše leto zauser posted image , ufff, kaj bo naslednje leto mladine, in to iz epruvetke, same lepe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

ja res kdaj gremo na user posted image , komi čakam da mal počvekamo

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 621
19.12.2008 17:15:44   
miklarom
jaz po novem letu lako takole grem na koffe-6.1. 7.1. 10.1.12.1. 13.1. 20.1.in 21.1. sem fraj pol pa grem 24.1. na smučanje na Roglo in me ni do 8.2.

tak da se zmente kdaj lahko in mi sporočite

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 622
19.12.2008 17:17:03   
miklarom
metir - pozdravljena med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image in čimprej do tvoje želje pouser posted image

(odgovor članu metir)
Neposredna povezava do sporočila: 623
19.12.2008 18:25:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

he,he,punce moje,kak lepo da mislite name. evo da vam poročam kako je bilo danes . izvidi so vsi o.k. nič ni narobe, pošto pa je rekla da dobim takoj po noven letu, in potem gremo hitro v postopekuser posted image user posted image user posted image user posted image , full sem bla vesela, da je vse vredu in da bom končno tudi jaz začela, saj je leto 20096, naše leto zauser posted image , ufff, kaj bo naslednje leto mladine, in to iz epruvetke, same lepe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

ja res kdaj gremo na user posted image , komi čakam da mal počvekamo

lepo ,superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 624
19.12.2008 19:54:16   
talika81
miklarom, super ... user posted image   user posted image   user posted image

sem vesela zate, da gre tudi pri tebi zadeva naprej in da boš res lahko kmalu sporočila, da si zagledala magični user posted image  user posted image  ... jupi ...

user posted image   user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.