|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
23.12.2008 13:47:47   
talika81
ooo, eva ana, kako ti jaz to zavidam ... jaz pa ždim tule v tej sivi in zamegljeni lj ... user posted image   user posted image   user posted image

ko bom prišla domov, pa itak ne bo več sonca ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 651
23.12.2008 20:06:33   
beba75
Punce moje hvala vam za stiskanje pesti in navijanje ampak to leto pač ni mojeuser posted image . Moja user posted image je danes prišlauser posted image user posted image , naslednji mesec spet štartam z 3IUI-jem.

talika81  močno res močno upam in držim pesti zate, daj bodi vsaj ti naša letošnjauser posted image . Ja eni pa bi res skoraj lahko ratalo, a ne?

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 652
23.12.2008 20:14:43   
bambi75
Zarja še tukaj user posted image .

Beba75  žal mi je tudi zate user posted image .

Ma face ste punce. Sem se parav nasmejala user posted image . Saj ne bom nikamor pobegnila, sam se mi je pač zdelo,da ne  spadam  več zraven, ker je to ambulanta MB.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 653
23.12.2008 23:18:25   
miklarom
zarja1- joj, kak mi je žal zate en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pošiljam, mi je res hudo mam k'r silzne očkeuser posted image .
saj bo, samo ne obupaj, naslednjič bo pa full velik ++++++++

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 654
23.12.2008 23:21:28   
miklarom
beba75- tudi zate en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
talika81- upam, da vsaj tebi uspe, in potem gremo vse za tabo, pokaži nam pravo pot do našihuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 655
23.12.2008 23:25:17   
miklarom
bambi75- haloooooooo, pa kaj potem , če je to ambulanta MB,si pa na istih poteh kot me vse, in vsekakor spadaš zraven. naj ti dam en fullll velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker te mam rada, ti si zdaj naša in boš tudi ostala. lahko se nam pridružiš na user posted image v januarju, se bomo zmenle.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 656
24.12.2008 7:06:27   
talika81
beba75, user posted image   in user posted image   samo zate ... boš videla, naslednjič bo res en velik plus ...

bambi75, kljub temu, da boš v drugi ambulanti, boš še vedno naša. ker tak ko je rekla miklarom, boš na istem kot pa me in glede tega pa ni bnobene razlike.

punce, upam, da bo res kaj iz tega ... še vedno nimam nobenih znakov ne za user posted image  ne za user posted image  ... tako da bomo res videli, kaj se bo zgodilo ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 657
24.12.2008 9:16:17   
talika81
PUNCE MOJE!
Bodite med prazniki v toplem zavetju doma, naj bo vaša jelka lepo okrašena in pod njimi polno lepih daril.

S TOPLINO BOŽIČ NAJ VAS GREJE,
NAJ VEZ MED VAMI UTRDI!
A NOVO LETO NAJ ZASEJE,
KAR VAŠE SI SRCE ŽELI.
LJUBEZEN, ZDRAVJE IN OBILJE
BOGATO NAJ VAM OBRODI,
A VSE ZAČRTANE CILJE
V USPEH USODA SPREMENI!

LEP, BLAGOSLOVLJEN BOŽIČ TER SREČNO NOVO LETO 2009!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 658
24.12.2008 10:39:37   
tassi1
Babe žabe: tiste, ki ste v postopkih imele femoden tabletke: ali ste dobile user posted image  v tistem času(5 dni), ko jih niste jemale? me že mal skrbi, sem videti vse stranske učinke pokasirala, zraven pa še user posted image  nisem dobila, danes zvečer moram pa že vzeti prvo tabletko iz naslednje škatle!
Eh, sami problemi,..user posted image user posted image user posted image
Zarja1- dej lulaj še enkrat, prosim user posted image  ti pošiljam enga virtualnega user posted image  za pogum!!

Beba- tebi tudi user posted image
talika- naj ti božiček prinese najlepše darilo user posted image user posted image

Vsem, ki vas nisem omenila(me daje že skleroza user posted image user posted image ) pa želim en lep dan in da vam vsem božiček prinese tisto kar si sami najbolj želite!

Sem jezna, mi je šefica glih kar povedala, da moram drug teden še delatuser posted image user posted image , pa take fajn plane sem imela,..grgrgrgrg user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 659
24.12.2008 13:58:03   
pikovit
Punce moje lepo praznujte danes.Želim vam lep,vesel in mirn Božič.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 660
24.12.2008 14:19:08   
zarja1
no, dolžna sem vam celo štorjo.....

včeraj test nepravilno narediva..piše odčitaj po 10 minutah, jaz furijauser posted image takoj po minuti aha ena črtica naj gre vse lepo v k***c.user posted image
Pa ajde jemljem jaz kao do krvnega še dalje zdravila..itak vem kaj bo.
Zvečer pod tuš, menjava vložka, na wc poln koš....nesem smeti in ven pade ta listič čudežni...in pol ja glej rahla druga črtica..... Eh to je že neveljavno....preštofirim vse objavljene teste na RR in moj je skor tak kot tile srečni tu gori....Grem celo tak daleč, da ven potegnem fotoaparat in delam povečave...čist odklopljena...user posted image Eh sam saj piše po preteku tistega časa se lahko spremeni.

Ponoči živčna vojna...skoz sanje, da sem noseča...
in dans vsi v pisarni ob rezultatu, da smo noseči v jok in objem vsem sestram, zdravnici ki mi je delala ET...še Vlaisavljevič se je čist raznežil......

Ker je test prehitro zarad praznikov, ga bomo izmerili še 29/12.....in pupe jaz sploh ne morem verjet....
moj je pa itak že ves dan cmizdrav.......user posted image user posted image user posted image

RADA VAS MAM MUČO FEJST!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 661
24.12.2008 14:24:28   
pikovit
Zarči joj ti moje bitjeceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 662
24.12.2008 15:34:12   
eva Ana
Punce moje jaz mam +++++!!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 663
24.12.2008 16:53:03   
zarja1
čestitke EvaAna!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 664
24.12.2008 16:54:00   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Zarči joj ti moje bitjeceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

draga še zdaj se cela tresem...ne morem verjet..,,......Božiček obstaja!!!!!!! In mi smo noseči!!!!!!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 665
24.12.2008 17:00:17   
eva Ana
zarja hvala, vidim  da obe rasturava!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 666
24.12.2008 22:12:40   
miklarom
zarja1 in eva Ana - obema čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lepouser posted image vama želim. joj saj kar ne morem verjet,da smo končno dobile prveuser posted image , zdaj pa hitro za vama v letu 2009, pa prihajamo me vse ostgaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 667
24.12.2008 22:26:54   
miklarom
drage moje babike, za vse vas, ki se skupaj borimo za tako majhno bitjece kot jeuser posted image , vam sedaj voščim Vesel BOŽIČ in naj nam vsem skupaj prinese veliko lepega, najbolj pa naj se zvezdica naše sreče s polnimi in svetlečimi žarki nas dotakne z neba in nam prinese to kar si že dolgo želimo.

Večer božiča je tu,
            v duši želim ti veliko miru,
            ljubezen v srcu, na ustnicah nasmeh
           in iskrico sreče v tvojiih očeh.

Božični večer naj v smeh te popelje,
veliko daril pod smreko pripelje,
v topel ti domek veselje prinesel.

VESEL  BOŽIČ!!!

< Sporočilo je popravil miklarom -- 24.12.2008 22:28:22 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 668
24.12.2008 23:27:21   
oktavija
  Drage moje! Ob prihajajočih praznikih, vam želim veliko zdravja, sreče, veselja in mir v duši in družini! V prihajajočem letu pa vse najboljše!

< Sporočilo je popravil oktavija -- 24.12.2008 23:28:18 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 669
25.12.2008 9:17:51   
metir
vesel božičuser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 670
25.12.2008 13:58:27   
beba75
zarja in eva ana ČESTITAM!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa lepe božične praznike!  

(odgovor članu metir)
Neposredna povezava do sporočila: 671
25.12.2008 15:49:15   
tassi1
sej sem čutla na vodi, da je naša Zarja1  srečka nosečkaaaa-  jejejjejejejej  user posted image user posted image user posted image  ej bejba, a sem ti rekla, da ponovi lulanjeuser posted image user posted image user posted image

pa še evaana-    user posted image user posted image user posted image    sej ne morjem verjet, da imamo  kar dve nosečki  naenkrat user posted image user posted image

Vsem pa želim lep ,prelep božič in se še tipkamo! user posted image user posted image user posted image

pr nas pa sneži, jupi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 672
27.12.2008 9:07:29   
beba75
Lep pozdrav iz MB kjer takooooo lepo snežiuser posted image . Jupi pa le bomo imeli sneg!user posted image

Ne boste verjele, komaj čakam da grem danes pop. delat; so me ti prazniki prav izmučili (samo basanje hrana, čokolada...). Se grem malo spočit v službo (kar mi verjetno ne bo ratalo, bo treba kar fejst delat). Sploh nisem več navajena da lahko lenarim.

Vsem ostalim pa lep bel konec tedna, mejte se radi in veliko user posted image .

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 673
27.12.2008 9:15:34   
db
z zamudo ampak iz srca vesel praznike,ki naj bodo čimbolj plodni in veseli ter pozitivni user posted image . čestitke srečkim user posted image , me pa bomo zavami priplavale. Drugače pa imam ful gužvo v službi pa šola in je že konec tedna meseca

veselo  in v polno user posted image  še to letouser posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 674
27.12.2008 15:10:17   
miklarom
talika81 - kaj je zdaj s tabo a si že lulala na palčko. daj sporoči kako je. navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.