|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Literatura
25.6.2010 16:36:02   
anity_1
Živijo,
morda bi bilo dobro, da bi tiste srečke nosečke, ali pa tiste srečke mamice malo priporočale kakšno dobro literaturo o zanositvi, nosečnosti, prehrani pred nosečnostjo, o tem, kar bi bilo dobro vedet, preden se zanosi... Dobro bi bilo, da bi se morda naredil kakšen seznam.. Da se ne išče po cobissu, ampak da se lahko kar tukaj gor pogleda, pa morda so še kakšna priporočila.. Je fajn, da vidimo, kaj je dobro, da se bomo še kaj naučile pred zanositvijo ali pred prihodom dojenčka..

Jaz si bom šla sposodit knjigo o prehrani, da ne bom jemala same kemije, in sicer: Zdravilna moč sadja in zelenjave. Sem jo nekje videla in tam not so opisani sadeži in zelenjava, pa katere vitamine vsebuje.


Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?