|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
19.12.2008 20:49:57   
zarja1
Miklarom bravo!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 626
19.12.2008 22:34:46   
miklarom
hvala vam res ste super punceuser posted image .tudi sama sem vesela, da se je primaknilo naprej.
kako pa kaj z vama talika81 in zarja1. upam, da vse dobro. držim pesti močno. vsem nam želim, da vse čimprej ugledamouser posted image , in postanemo srečkeuser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse to pa za našo srečo, ki nam že prihaja na protiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 627
20.12.2008 7:11:28   
tassi1
miklarom- čestitke in boš vidla, kako hitro bo novo leto tukaj !! user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 628
20.12.2008 7:20:16   
tassi1
ups,mi je samo poslalo sporočilo naprej user posted image
Metir- dobrodošla med borkami. Upam da tudi vama čimprej uspe zagledati en velik ++

Bambi 75-kako si? Si že pripravljena za nov postopek? user posted image user posted image
Talika81- čakamo s tabo in upamo, da ti božiček prinese največje darilo user posted image  
zarja1- Kako so otročki? a te ubogata user posted image user posted image user posted image user posted image
A boš kej prej lulala, da bomo lahka navijale za pluseka? user posted image user posted image

September1- vem kako je to, če je dragi še za takšne praznike od doma al pa dela kaj nujnega user posted image user posted image
Beba75-kaj kej dogaja s tabo?

pa res babike, a se bomo zmenle za kofe- januarja? user posted image user posted image
povejte, kdaj imate cajt , da se malo načvekamo v živo!!user posted image user posted image user posted image
Imejte se in lep dan želim

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 629
20.12.2008 18:34:56   
beba75
lep pzdrav starim in novim članicam!!!!

MA full je veselo tu pri nas v MB, full sem zasedean, po službi čvek-pijača, potem zaključne službene in privat zabave, zdravljenje mačka ....itd,itd. No vsaj ena dobra trsan da mi še ni nič ratali, vsaj lahko pohajkujem in žuram na veliko.
Konec januarja ko bom dobila M pa tak pričnemz klomifenom in s tem z stranskimi učinki le tega. Ja vsaj čas in čakanje do takrat mi bo full hitro minilo.

Ja punce povejte kdaj bouser posted image , jaz sicer še ne vem urnika, pa še nekaj srečanj v jan. se mi pripravlja. Bom pa se potrudila priti na čvek-kavo.

Zaenkrat toliko, lepo se imejte lep večer in velikouser posted image !!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 630
20.12.2008 20:46:47   
bambi75
Pozdravljene pupike.
Jaz sem v redu, no v bistvu sem bila bolj user posted image  kakšen dan ali dva , ampak že prej kot pa se je vlila user posted image . Saj sem imela že nekaj dni prej slab občutek. Hvala vam za objemčke in lepe želje.
Miklarom  user posted image  za pošto po novem letu. Še malo pa boš že v postopku.

No midva (vsaj jaz) sva se odločila, da greva poskusiti še v drug center, ker 4 X v MB ni bilo uspeha, zato verjetno nekako ne bom več spadala na vašo temo. Vsekakor pa držim pesti še naprej za vse vas. Razen, če user posted image  še ne bom mogla prepričati za LJ, ker on bi še enkrat poskusil v MB.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 631
20.12.2008 21:51:44   
metir
ej punce hvala,user posted image vsem pa želim lepo nedeljo. super ste.user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 632
20.12.2008 22:05:38   
miklarom
bambi75 -  zakaj pa ne bi več spadala v našo temo, kakšne pa imaš, seveda spadaš in nikar si ne upaj pobegniti stran od nas. vse ki se moramo takole mučiti za naše maleuser posted image , lahko spadajo k nam , četudi greš v drugo ustanovo, to nima nobene veze, ti si naša sedaj in gotovo.user posted image user posted image user posted image user posted image . ker če misliš iti bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k dež. mi smo s tabo in ti si znami. veljauser posted image user posted image user posted image . pa se nam rajši pridruži v januarju na klepet inuser posted image , da kero rečemo še preden postanemo srečkeuser posted image , ker to definitivno bomo vse v letu 2009 , je tako punce

no jaz sem že postavila našo smrekici pod njo pa jaslice, sem se malo igrala in sem jih malo lepo naštimala, malo maha, pa kamenja, figurice, smrekice...in še in še, sem mela malo cajta k je user posted image danes na zaključku, pa sem sama. sem mu rekla da če bo dobil preveliko božičnico, me naj pokliče in bom hiter z avtom prišla naložituser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 633
21.12.2008 19:39:45   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

bambi75 -  zakaj pa ne bi več spadala v našo temo, kakšne pa imaš, seveda spadaš in nikar si ne upaj pobegniti stran od nas. vse ki se moramo takole mučiti za naše maleuser posted image , lahko spadajo k nam , četudi greš v drugo ustanovo, to nima nobene veze, ti si naša sedaj in gotovo.user posted image user posted image user posted image user posted image . ker če misliš iti bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k dež. mi smo s tabo in ti si znami. veljauser posted image user posted image user posted image . pa se nam rajši pridruži v januarju na klepet inuser posted image , da kero rečemo še preden postanemo srečkeuser posted image , ker to definitivno bomo vse v letu 2009 , je tako punce

Še vedno si naša!!!!!

< Sporočilo je popravil beba75 -- 21.12.2008 19:40:26 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 634
22.12.2008 7:04:56   
talika81
bambi75, seveda da boš še vedno spadala med nas ... zakaj pa ne bi? ne glede na to, v kateri ustanovi imaš postopek, lahko še vedno klepetaš z nami ...

miklarom, pri nama pa je moj user posted image  v soboto postavil in okrasil smrekico in dal jaslice na okno. sem bla prav začudena, ker ponavadi moram to jaz narediti.

beba75, tebi pa se dogaja ta mesec, ni kaj ... sam da ne boš mela naslednji mesec preveč mučno odvajanje od vseh teh fešt, ki jih boš imela v veselem decembru .. user posted image   user posted image   user posted image

no, jaz pa nestrpno čakam, da minejo dnevi do naslednjega tedna, ko upam, da user posted image  končno ne bo prišla ... znakov zaenkrat ni še noibenih, ne za user posted image  in ne za user posted image  ... tako da bomo videli, kako in kaj ... mogoče pa nama le dedek mraz prinese lepo darilo ... user posted image   user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 635
22.12.2008 12:30:19   
beba75
talika81 držim pesti za tebe in da ti dedek mraz prineseuser posted image .

pri meni je pa tak, da sploh ne upam mislit o tem, res da si želim otroka ampak da bi se taki čudež zgodil? user posted image bi mogla dobiti že 17.12., resda se je že zgodilo da je zamujala, samo zdaj ko sem bila na teh stimulacijah je bila redna. Do danes je še ni pa nobenih znakov da bi naj prišla. Saj ne vem kaj si naj mislim, ali je to ker zdaj nisem imela en mesec nobene stimulacije in zato zamuja ali je kaj drugega. Testa še nisem delala ker me je malo strah- saj vete kaj mislim in dokler je ni je pač upanje.
Bom pa šla če je še nebo v sredo po test, takrat pa mi bo že dovolj negotovosti (pa še fraj sem) pa da vidimo kaj bo pokazal. Seveda vam bom takoj javila!

Res sem že full na trnih!!! A je imela katera že podobno situacijo?

Ej mogla sem vam povedati, ker mojemuuser posted image nisem , da ne bi delala nekih lažnih upov, ne morem pa tega več držati v sebi.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 636
22.12.2008 12:39:25   
eva Ana
beba, poslalasem ti ZS

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 637
22.12.2008 13:10:43   
talika81
iii, beba75, močno, res močno držim pesti, da vama je uspelo in da vama je božiček prinesel eno čudovito darilo ...

ne vem, če ti zamuja zaradi tega, ker nimaš stimulacije. ker je men user posted image  prišla v mesecu, ko nisem jemala klomifena, po urniku ...

zdaj bom pa še jaz na trnih ... sam to ti zamuja zdaj že 5 dan ...

pošiljam ti milijon user posted image  za srečo in za magični user posted image  ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 638
22.12.2008 15:17:41   
tassi1
Beba75- naj bo to  user posted image user posted image user posted image - pa čimprej šibaj po testek- smo radovedneuser posted image user posted image user posted image

talika81- še vedno navijam

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 639
22.12.2008 21:09:12   
september1
ja beba75 pr teb zelo diši po user posted image ,res ti iz srca privoščim da ti user posted image zamuja z razlogom.
bambi ti nam pa nikar ne pobegni, te bomo prišle iskat.
talika naj ti hitro minijo tile dnevni,saj so prazniki vmes in bo 123 teden naokol in nam boš javla veselo novičko.
tassi kako ja pr teb zdaj s temi tabletami?jih bolje prenašaš?

no jst grem zdaj za dva dni v bosno(diplomska naloga) in se slišmo v četrtek.
imejte se skrajno lepo

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 640
22.12.2008 23:34:51   
miklarom
beba75- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijam , da vama je uspelo, daj naredi že brž test, sem full radovednauser posted image
talika81- tudi zate še vedno držim pestke dajmo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
september1- lepo se imej v bosni, pa nazaj še pridi
bambi75 -  čakaj, čakaj se ti, če nam pobegneš, takoj pridi nazajuser posted image . kje si iščem teuser posted image user posted image
 eva Ana- kako si kaj ti, in kaj dogaja s tabo
zarja1 in tassi1 user posted image ku,ku kje sta kaj dogaja z vama.
db - halooooooooooo, kje si ti, daj javi nam se kaj

ej , punce men pa ta mesesec-ta veseli december, full škodi,mi mal na tumhajt špilauser posted image user posted image skos k'r neki dražim pa sam user posted image se mi, mislim da so mi mal hormoni podivjali al kajuser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 22.12.2008 23:37:47 >

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 641
23.12.2008 7:04:38   
beba75
Joj punce kak ste ve fajn, da navijate zame in sploh vse spodbudne besedeuser posted image user posted image . Jaz še vedno nekako mislim da ni ničuser posted image , zato sem malo nervozna kaj bo jutri. Grem po test in.... kaj bo pač bo.

JAVIM VAM TAKOJ!!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 642
23.12.2008 7:10:51   
talika81
beba75, upanje moraš vedno met. in dobro veš, da ponavadi rata takrat, ko najmanj pričakuješ ... in mogoče se je to zgodilo tudi pri vama ...

iii, kako vama želim, da bi jutri zagledala en velik user posted image  ... pa da ne boš pozabila poročat vesele novice ...

hvala vam punce za pestke ... september1, ja, saj vem, da bo naslednji teden hitro tukaj in resnično upam, da bom imela kakšno lepo novico. če pa ne, pa nam bo v prihodnjem letu uspelo, a ne?

user posted image   user posted image   user posted image

miklarom, pol pa le izkoristita, če se tebi non stop ... nikol ne veš ...

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 643
23.12.2008 7:23:23   
miklarom
jutrouser posted image .smo že vstali. kak smo pridni a, ne jaz sem že pilauser posted image , pa ve, če ne pridite k meni na en fajniuser posted image .
beba75- daj hitro nam poročaj, saj bo boš vidla, božiček ti bo prinesel en velik plususer posted image .
talika81-ja, ja sem bom fejstuser posted image , juter ga bomo pa tud dali v jasle, ko pridemo iz polnočnicuser posted image , k ga bo ziher zeblo, pa more it na toplouser posted image user posted image user posted image .
joj, tudi pri tebi me že firbec matra,da ti bo le božiček prinesel user posted image . t'ko kot sem rekla že, da naslednje leto je naše letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
še danes delam, pol pa sek kar 5.dni fraj, sej ne morem verjet,sam za 31. pa delam in to do osmih zvečeruser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 644
23.12.2008 7:29:20   
tassi1
jutro, prn nas je pa zimaaa!!  Mam ful leda na avtu-ziher en cm  user posted image user posted image user posted image .
Pošiljam vam eno vročo  user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 645
23.12.2008 7:33:30   
miklarom
tassi1- mmm, kak je dobra tale tvoja kavica, pa tak fajn diši, da bi še kat tvojo dol spilauser posted image
tudi jaz imam polno leda na avtu, upam da se mi do enajstih odtali ko grem na šiht. in  kako si , kako kaj s papcanjem femodenčka.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 646
23.12.2008 8:40:34   
talika81
tassi1, mmmmm, tvoja kavica je pa res zelo dobra ... user posted image

bo prav pasala glede na to, da sem kr zaspana ... user posted image   user posted image   user posted image

ja  saj res ... kako je kaj z jemanjem tablet? je kaj boljše?

uh, sej mene tud daje firbec, če bo kaj ali ne. upamo seveda na najboljše, a ne? user posted image  

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 647
23.12.2008 11:42:48   
zarja1
nič srčice moje, pri nas je dans pokazalo minus......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 648
23.12.2008 13:11:58   
talika81
user posted image  ooo, zarja1, zelo mi je žal ...

pa se je user posted image  žđe prikazala? ker če se še ni, je mogoče še vedno upanje ... lahko da je bila O bolj pozna in da še nimaš dovolj nosečniškega hormona ...

beba75, kako si pa kaj ti? že kaj novega? upam, da user posted image  še vedno ni in da nam boš jutri lahka povedala lepo novico ...

punce, a je na štajerskem kaj lepše vreme? v lj je prav turobno in hladno ... bljak ...user posted image   user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 649
23.12.2008 13:15:51   
eva Ana
talika, v MB sije sonček, nebo je brez oblačka, pa še pohorje je tako lepo zasneženo.....kak čudovit pogled imam iz pisarne, direkt na smučarsko progo user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mlade matične celice omogočajo regeneracij...
photo
Splošno znano je, da se poškodbe pri otrocih bolje celijo, kakor pri starejših osebah, saj se celice hitreje delijo. Man...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.