|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
10.12.2008 11:57:29   
beba75
beba75 tako kot so rekle punce pred mano, dokler ni krvnega testa in se ne ulijeuser posted image je še vedno upanje. Držim pesti!!!!!!!!!!!!

Vsem ostalim pa lep preostanek dneva, jaz grem sedaj v službo.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 576
10.12.2008 14:36:46   
talika81
no, kot sem obljubila, poročam, kaj sem izvedela na UZ ...

v vsakem jajčniklu mam po tri folikle, ki so lepo pričeli rasti (10 dan ciklusa so veliki od 12 do 15 mm) ... mislim, da je to kr dobro ... endometrij je bil 6 ...

tako da v soboto imam ponovno UZ, da vidimo, za koliko so folikli zrastli in se bomo pol zmenli, kako naprej ... mislim si pa, da zna bit inseminacija v nedeljo al pa v ponedeljek, glede na to, da bom v nedeljo 14, v ponedeljek pa 15 dan ciklusa ... ampak bomo videli.

najbolj važno je to, da imam nekaj foliklov, ki so pričeli rasti ...

zarja1, potem pa sem si jaz narobe zapomnila ....

bambi75, držim pesti, da bo vse o.k. in kot je bilo že rečeno, ne obupat, dokler se resnično ne ulije ...

beba75, mej se lepo v službi in upam, da ne boš rabla preveč delat ...

punce, ki ste doma ... kaj si kaj začnete v takem turobnem vremenu? pri nas je pravkar pričelo kr močno deževati .. user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 577
10.12.2008 16:01:53   
Anonimen
Zadnjič sem spraševala, kako poteka postopek z zamrznječki, pa je Zarja bila tako dobra, da mi je odgovorila. Za informacijo bi rada povedala, da sem imela čisto naraven postopek in danes transfer user posted image . Zarja, za en dan sva se zgrešili. Za jutri pa ti želim uspešno odmrznitev in 24. 12. najlepše user posted image .

Vsem ostalim pa želim, da jim čas do postopka čimmhitreje mine in na koncu seveda en velik user posted image .

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
10.12.2008 17:29:10   
zarja1
SUPER Anonimen!!!!!!!!!!!
Naj se lepo primejo in ostanejo pri tebi še 38 tednov!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 579
10.12.2008 17:33:03   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: talika81
v vsakem jajčniklu mam po tri folikle, ki so lepo pričeli rasti (10 dan ciklusa so veliki od 12 do 15 mm) ... mislim, da je to kr dobro ... endometrij je bil 6 ...

tako da v soboto imam ponovno UZ, da vidimo, za koliko so folikli zrastli in se bomo pol zmenli, kako naprej ... mislim si pa, da zna bit inseminacija v nedeljo al pa v ponedeljek, glede na to, da bom v nedeljo 14, v ponedeljek pa 15 dan ciklusa ... ampak bomo videli.

Talika folikli rastejo povprečno od 2-3 mm na dan, kar pomeni, da boš v soboto imela stopko, pol pa mislim da je IUI po 36 urah - torej v ponedeljek. Za rast foliklov zvrni še kakšno pivce ali dva. Držim pesti, da rata!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 580
10.12.2008 18:37:17   
mala81
zarja1 pripravljena na sprejem otročkov? Želim ti lep dan jutri (kar verjamem da tudi bo)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 581
10.12.2008 19:23:53   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mala81

zarja1 pripravljena na sprejem otročkov? Želim ti lep dan jutri (kar verjamem da tudi bo)

mala hvala. Saj tvoj marec bo tudi hitro tu, sploh ker se priprave začnejo že več kot mesec prej!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 582
11.12.2008 7:25:45   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: talika81

Talika folikli rastejo povprečno od 2-3 mm na dan, kar pomeni, da boš v soboto imela stopko, pol pa mislim da je IUI po 36 urah - torej v ponedeljek. Za rast foliklov zvrni še kakšno pivce ali dva. Držim pesti, da rata!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

hvala za odgovor ... sej sem si mislila, da je nekje v roku 36 ur po stopki inseminacija ... tako da tudi jaz mislim, da zna biti v ponedeljek ...

tud zate držim pesti, da bi vama ratalo ... user posted image   user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 583
11.12.2008 18:09:56   
pikovit
Zarči čestitke za danesuser posted image .Zdaj pa ju lepo grej in držimo pesti.Bodoča mamiuser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 584
11.12.2008 19:35:28   
zarja1
Pikovitka ja, si me prehitela. Pamžeka sta pri mami.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 585
11.12.2008 21:04:03   
miklarom
zarja1 - lepo grej zdaj svojeuser posted image user posted image in jih čuvaj, do konca user posted image držim pesti, da boš srečna mamica in navijam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa še vedno čakam pošto iz MB

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 586
11.12.2008 21:06:55   
miklarom
talika81 - full sem vesela zate, da to lepo rastejo, zdaj pa še močno držim pestke, da bodo tudi ostali v tebi , ko jih boš dobila- svojeuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 587
12.12.2008 7:20:34   
talika81
zarja1, user posted image   user posted image   user posted image  in držim pesti, da bodo tudi nadaljnjih 9 mesecev ostali pri tebi. lepo jih zdaj grej in čuvaj se.  enega user posted image  za srečo.

miklarom, hvala za lepe želje.

a še nisi dobila pošte? hmm, upam,da jo boš dobila kmalu.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 588
12.12.2008 10:01:00   
miklarom
talika81 - ne nisem še dobila pošte, sicer pa grem zdaj 19.12. v MB na pregled in bom vprašala, kdaj bom kaj na vrsti, ker že čakam pol leta.

vsem ostalim pa lep dan, čeprav je deževen in turoben, si ga bomo pa same polepšaleuser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 589
12.12.2008 11:52:31   
mala81
miklarom tudi , če jih pokličeš ti bodo povedale sestre, kdaj jo približno dobiš. Tako so tudi meni povedale, ko sem klicala. Če pa nimaš št. pa povej in ti jo napišem. Ampak jaz verjamem, da jo takoj po novem letu dobiš. Ker si bila dana na listo 1 mesec za mano in sem jo jaz že dobila

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 590
12.12.2008 13:24:46   
zarja1
babike moje hvala za pestke!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 591
12.12.2008 13:45:36   
miklarom
mala81- tudi jaz upam da jo dobim takoj po novem letu. sej tel. št. imam, tak da vseeno hvala sam bom kar počakala še do 19.12. saj ni tako daleč, pa bom kar takrat vprašala. a ti si že začela s postopkom

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 592
12.12.2008 13:48:08   
miklarom
zarja1- ni kaj hvalituser posted image , bomo zelo močno držale pestke in navijale , da ti uspe.

pa Božišku bom hiter še pisala, da ti prinese user posted image in natouser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 593
12.12.2008 14:26:40   
mala81
miklarom ja zdaj pri tej user posted image  začnem s femodenom, v začetku februara pa grem po špike, punkcija pa je predvidena v začetku marca. Tako da, če imaš isti postopek kot jaz, se bo zate končalo aprila. Je moja lanska sotrpinka dobila zdaj 1 mesec pred mano pošto in imava tdi punkcijo mesec razlike.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 594
12.12.2008 15:06:23   
miklarom
miklarom ja zdaj pri tej začnem s femodenom, v začetku februara pa grem po špike, punkcija pa je predvidena v začetku marca. Tako da, če imaš isti postopek kot jaz, se bo zate končalo aprila. Je moja lanska sotrpinka dobila zdaj 1 mesec pred mano pošto in imava tdi punkcijo mesec razlike.

mala81- ja,jaz imam postopek IVF,pitemie isto kot ti.samo tako dolgo moreš jesti femoden in šele februarja greš pošpike, to se pa full vleče, se mi zdi , da se mi pri prejšnjem postopku ni tako vleklo, da je šlo hitreje, joj potem bom pa res šele aprila končano.
pa saj vseeno samo da nam bi uspel postopek in bi končno zagledaliuser posted image in dobili lepe user posted image . A je tako.
hvala ti in držim pesti še zate, da ti uspe.user posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 595
12.12.2008 15:43:32   
tassi1
Dejte dečve mi mal pomagat: zdej prvič jem ta FEMODEN tablete in se ful čudn počutim- glava me boli, sem cela zabuhla, v trebuhu sem tako napihnjena in me boli,..
JIh pa pijem zjutraj na tešče,. a je to mogoče krivo za moje čudno počutje ?
help  me, please!!

A nobena ni imela nič problemov s temi tabletkami?

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 596
12.12.2008 16:05:31   
zarja1
Tassi isto je blo pri meni, pol pa sem jih začela jemat zvečer in je blo vse ok. Probaj, ziher je boljš, ker zadevo vsaj v začetku prespiš.

Bambi zlata še tu ti napišem, sem brez besed, vem kako je hudo in pozdravljam tvoj optimizem. Drži se pupa. Mislim nate.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 597
12.12.2008 16:41:45   
mala81
tassi1 tudi meni ne dogovarjajo te tablete, ampak pač probaš preživet ta čas , ko jih morš papcat. Probaj pa jih res jest zvečer, morda ti bo kaj bolje.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 598
12.12.2008 21:05:24   
bambi75
Zarjica hvalauser posted image .

No da se tukaj sporočim, da tokrat ni uspelo, in bo treba v nove boje. Je bil tisti test v nedeljo kar prav pokazal. Pa hvala vsem za podporo.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 599
13.12.2008 6:02:36   
tassi1
bambi75- pošiljam ti en velik in močan user posted image .
Si zelo pozitivna in tako je tudi prav!! Boš videla, drugo leto bo naše leto za user posted image user posted image user posted image . Samo ne obupaj, vredno je vztrajat! user posted image user posted image

zarja- držim pestke, da te bo za božička pričalo naljepše možno darilo : en velik user posted image user posted image

Miklarom, nič te ne košta, če vprašaš, kdaj dobiš pošto, se pa še pol ful vleče, ko že veš kdaj boš na vrsti! user posted image

Mala81- držim pestke zate že vnaprej.  A greš v dolgi postopek? ivf ali icsi? uh. sem pravi babji firbec user posted image user posted image

talika81- dobro grej user posted image user posted image user posted image

danes je pa en fajn dan. Sem                 user posted image                                                  poslala na koline, jes pa v božični šoping user posted image user posted image   lepo se mi imejte                                                       

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.