|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
26.11.2008 9:41:54   
miklarom
no da vas malo pozdravim, zunaj je tako lep sončen dan samo malo je mrzlo,user posted image .  kako ste kaj vse skupaj. jaz sem o.k.,
talika81 zate držim pestke, kot tudi za vse ostale, da nam čimprej rata. pa saj po novem letu bomo vseuser posted image , ker to bo naše leto.

se vam juter javim ko se naspim, ker grem zvečer na službeni zaključek, še prej pa frizerju in se juter čujemo.

lep dan vsem skupaj pa fejst se stiskajte k svojimuser posted image , da vas ne bo preveč zeblo

pa,pa

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 476
26.11.2008 9:47:18   
eva Ana
miklarom, upam da se tvoje besede o našem user posted image letu 2009 uresničijo user posted image user posted image user posted image

želim ti lepo frizurco in fajn čago, doma pa sladko  user posted image  s tvojim srčkom

lep dan user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 477
26.11.2008 10:09:04   
tassi1
evaAna- kak imaš luštn avatarček user posted image user posted image - pri nas pa je tak mrzlo, pa snega je tud kar nekaj, je moja user posted image  včeraj ful uživala , ko smo bile na sprehoduuser posted image user posted image user posted image

kaj se kaj dogaja? a mormo za kero navijat? user posted image user posted image

kaj zdaj, a ste za čvek 6.12 2008 - planet Tuš user posted image user posted image
papa, letim je šef pršu user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 478
26.11.2008 10:31:59   
miklarom
evo ana- ja hvala, upam da se bom mela fajn. seveda bo leto 2009 naše leto, boste videle, to bo naše najsrečnejše leto.

tassi1-
seveda smo za čvek zaklaj pa ne, pa še miklavž je

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 479
26.11.2008 10:33:17   
miklarom
tassi1 daj mi pošlji malo snegeca, mi ga nimamo ničuser posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 480
26.11.2008 10:47:51   
talika81
miklarom, hvala za pestke ... vikend in s tem dan D se približuje. skušam to čimbolj odmislit, ampak ne gre vedno.

jaz tudi zase in za vse želim, da postanemo mame v letu 2009. to bo naše leto, a ne?

miklarom, če ti ne bo tassi poslala, ti jaz pošiljam user posted image , da ne boš tako žalostna ... sicer pa je tudi v lj vedno manj snega.

sej čez vikend bo tudi pri nas na štajerskem snežilo, boste videli, in se bomo pol lahka user posted image   na veliko al pa delali user posted image  ...

< Sporočilo je popravil talika81 -- 26.11.2008 10:48:31 >

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 481
26.11.2008 10:53:51   
miklarom
talika81- hvala ti za snegeca, sedaj se bom pa malo pokepalauser posted image . ja upam da bo res čez vikend kaj snega. jaz pa navijam zate čez vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 482
26.11.2008 11:43:13   
tassi1
Talika81- močno, močno držim pestke zate user posted image user posted image user posted image
zjutri v soboto lulat na palčko, pol pa hitr javit nama na forum, da maš user posted image user posted image
a sma zmenene!!user posted image user posted image

Miklarom- pošiljam ti iz snežne savinske doline mal  user posted image , sam ne preveč, ker pol bo pri nas zmanjkalo user posted image user posted image
papa

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 483
26.11.2008 12:00:19   
talika81
joj, punce, hvala vsem za pestke in da navijate zame ... res sem vam hvaležna ... ste the best ... ena user posted image  za vas.

hja, bom vidla, če bom test delala že v soboto ... v soboto naj bi prišla, tak da bom verjetno (če user posted image  ne bo) test delala v nedeljo ... vsekakor pa vam takoj sporočim, kaj bo - al bo user posted image  al pa user posted image .

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 484
26.11.2008 12:03:54   
eva Ana
držim pesti da bo user posted image ...user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 485
26.11.2008 17:40:00   
bambi75
No da se še malo javim tukaj. Punkcija za mano. Pridelala 23 jajčk. Sedaj pa se
začne zame glavno čakanje, koliko jajčk je sploh zrelih in koliko se njih bo oplodilo, ter koliko se jih bo razvijalo.

Vsem pa en lep pozdrav.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 486
26.11.2008 18:29:33   
mala81
No pa da se še jaz malo javim. Punce, tudi jaz držim pestke za vse nas, da nam končno uspe prehodit tole trnovo pot do user posted image . Jaz še vedno čakam pošto iz MB. Že dolgo nisem poštarja tako pričakovala, kot ga zadnji teden.

bambi75 user posted image user posted image . Prava kokoška (malo heca). Upam, da te jih čimveč pričaka na ET-ju.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 487
26.11.2008 18:32:17   
mala81
No pa da se še jaz malo javim. Punce tudi jaz držim pestke za vse nas, da nam končno uspe prehodiz tole trnovo pot do user posted image . Jaz še vedno čakam pošto iz MB. Še nikoli nisem tako pričakovala poštarja kot ta zadnji teden.

bambi75 user posted image user posted image .  Držim pesti, da te jih čimveč pričaka na ET-ju.

talika81 tudi nate bom mislila te dni. Tale user posted image  pa naj bo za srečo.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 488
26.11.2008 18:33:18   
mala81
Mislim ej. Najprej mi zašteka in ni posta, pa napišem novega, pol pa kar 2x.
Pol pa naj bo tak, a ne.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 489
26.11.2008 21:51:18   
db
oj da se še jaz malo javim ,prej se nisem mogla ker mi ni delal internet. midva pa hodiva okoli dohtarjev ker moj nima vredi krvi,tko da sem zadnji čas kar dosti v mb drugače pa z mano je kao vse b.p.

vidm da ste ful pridne pr pisanju. no pri meni pa imamo 10 cm snega da bote mal faušuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 490
26.11.2008 22:41:26   
pikovit
Čer pupe moje,

se vam na hitro javim.Evo jutri začnemo z kontracepcijo.Hormončke sem testirala,upam,da je vse v normalah.Zdej pa končno ne bom imela M za Novo letouser posted image user posted image user posted image No vsaj ena doba stranuser posted image user posted image user posted image

Bambi ma ti si super kokicauser posted image user posted image user posted image Zdaj pa čakamo na najlepšeuser posted image
Tassi a gremo v akcijouser posted image
Talika držimo pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 491
27.11.2008 7:07:30   
talika81
bambi75, user posted image  23 jajčec ... naj jih bo čim več zrelih, da se bodo lahko oplodile ...

me bomo pa navijale, a ne, punce?

'user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 492
27.11.2008 7:34:14   
tassi1
Bambi75- ti si pa res super kokoška user posted image user posted image user posted image
 Naj te v ponedeljek pričaka čimveč otročkov, da boš kakšnega dala še v fižider user posted image user posted image user posted image

Pikovit- kako si? Ali mogoče kaj jemlješ še dodatno ?
jes jem maco user posted image  , matični mleček, tifol , pa shuka je predlagala fidiprotekt user posted image

Db-v redu zrihtajata možeka user posted image user posted image

vsem ostalim, lep sibirski pozdravček

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 493
27.11.2008 8:44:28   
Bumo
Pa da se še tukaj oglasim punce moje. Mariborčanke moramo držat skupaj ,a neuser posted image user posted image
Tassi, talika , eva ana, mala, miklarom, bambi in ostale ..Eno lepo dobro jutro user posted image .

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 494
27.11.2008 10:04:53   
k30
Nova med vami, pozdravljene punceuser posted image
Imam eno vprašanje. Grem prvič v postopek v IVF. Z mojim možem se že 2,5 leti trudiva pa nič. Problem tiči pri meni, policistični jajčniki. Po laparo in hsg ugotovili, da samo en jajčnik prehoden, ostalo vse ok. Hodiva v abulanto k dr. Kovač, preglede UZ dala skozi, kri oba in spermiogram, pa pogovor.
Rekli so mi, da pa me bodo zdaj obvestili kako dalje. Zanima me. koliko časa je približno za čakat. Na listo sem prišla v juliju, zdaj novembra dala spermiogram. Zdaj pa me res zanima v kakšnem času prideš na vrsto in kaj me še čaka. Hvala lepa za odgovore in še naprej lep sončen dan.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 495
27.11.2008 10:17:22   
talika81
k30, user posted image  med nami ... user posted image   user posted image   user posted image

verjetno so ti na laparo in hsg ugotovili, da imaš en jajcevod neprehoden in ne jajčnik ...

po mojem mnenju lahka pismo pričakuješ naslednje leto ... kaj več ti bodo povedale punce, ki tudi čakajo na pismo ...

lahko pa pokličeš v ambulanto in vprašaš, kdaj lahko pričakuješ kakšno pismo ... in ti bodo povedale, za kateri mesec (mesec, ki so te dali na seznam) so poslali ven vabilo.

(odgovor članu k30)
Neposredna povezava do sporočila: 496
27.11.2008 12:52:58   
beba75
pa da se še malo jaz javim. Mamo v službi full norišnico, pa dosti kreganja in kar nekako nisem prišla zraven da bi kaj napisala.

Novim članicam DOBRODOŠLEuser posted image user posted image user posted image user posted image med nami!

bambi75
čestitam za toooooliko jajčkov!
db čimboljše zrihtajat z možekom
talika81 upam na najlepše

Vsem ostali pa čim boljše rezultate pri zadevah ki jih sedaj opravljate!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za vse!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 497
27.11.2008 18:36:46   
zarja1
Tassi + Pikovitek navijam za vajin januar!!!!!!!user posted image user posted image

Bambi 75 ti pa le počivaj! Mater je blo celic!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz pa 2/12 UZ, pol okrog 11/12 ET in če bo vse ok lulamo na božični večer!!!!!!!! A naj kr Božičku direkt pišem...user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 27.11.2008 18:37:04 >

Horny Teddy

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 498
27.11.2008 18:53:59   
mala81
zarja1 ti kar piši božičku. Mislim, da pa to ne bi bila težka naloga zanj. A ne? Poskusi, saj te nič ne stane

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 499
28.11.2008 11:38:13   
pikovit
Dan user posted image

pri nas je megla in mrzlo.Bljek,fuj,bljek.Ampak kaj češ tako je pač  Lj.Bo že.

No punce kako ste kaj?

Tassi ja jaz hodim na akupunkturo(sem hodila in v času postopka bom spet),potem na masaže za nas primerne,hodila bom še na refleksno,pa mogoče še kakšnega bioenergetika si bom omislila.

Jem pa:

kontracepcijouser posted image user posted image user posted image
omega
folno
algea
jogurte-probiotične,nič sira
neke multivitamine
cinkov citrat

ja kar nekaj je tega sranja.Ma sej bo.Pa ti?Kako si kaj?

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Deklica, rojena iz zarodka, ki je bil zamr...
Par iz Tennesseeja se je leta boril z neplodnostjo, nato pa se je povezal z Nacionalnim centrom za darovanje zarodkov (N...
Kako izgleda boj za otroka?
Ena fotografija pove več kot 1000 besed.

CEPLJENJE KLOPI
Lelly28 RR

Zanima me, če so vaši otroci cepljeni proti klopom?

da (48%)

ne (52%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!