Jo@n
|
Čer, se me še spomnite? Najprej Sinska, iskrene čestitke ob rojstvu sinka Nika, saj smo vedele, kaj ima pipi med nogami. Mi smo se ponoči vrnili z dopusta, bilo je super, mali je užival v vodi in izven nje, k sreči je bilo zelo vroče vreme le zadnja dva dni, ostalo pa "znosno". Jakob je imel nekaj težav z uspavanjem, dnevno spanje je zreduciral na 1,5-2 urno kitico in potem presitkal popoldne, pa bolj glasno samouspavanje je bilo, ampak glede na to, da ni bilo gneče v sosednjih apartmajih res ni bilo sile. Ves čas se je zabaval s hitrim brisanjem tal (po vseh štirih), vrata, polkna, kljuke in štekarji so pa itak zakon in se jih sploh ni naveličal. Žlabudrat je začel kot strgan dohtar, žal češčine ne znam, a se mi zdi da še najblj spominja nanjo "teku-teku?". Prav jasno pa že reče "teta" in s tem zbuja pozornost pri vseh naokrog. Pogumno se je tudi začel postavljati na noge ob opori (saj ne vem, a naj rečem končno, ali pa na žalost že , ker ga je res povsod polno) in se prestopa sem in tja, z najino pomočjo pa je že nekajkrat prehodil celo plažo. No, do samostojne hoje nam še maaaaaaaaaaaaaaaaloooooooooo manjka. Plaval je v Fredovem obroču, smo za velikana nabavili kar oranžnega in je pridno brcal žabico (le zakaj se je na DIFU tako šlepal?). Rjave barve nismo preveč nabirali, saj smo največjo vročino prebili v senci, sončili pa smo se bolj malo, pa še to mastno namazani. No, žarkov je bilo vseeeno dovolj za temnejši odtenek na obrazu, pa še večjega bjondota smo pripeljali domov. Slikce sledijo, ko se spravim do aparata. Pot domov je dobro prenesel saj smo štartali pozno zvečer in je večino poti kar prespal, na cesti pa tudi ni bilo gneče in smo v slabih 5h prijadrali iz Šibenika. Joj, še to se moram pohvalit, danes me je J presenetil med pohajkovanjem po stanovanju, sva ga z mami nekaj klicali in je povsem razločno večkrat ponovil svoje ime. Ah, smo mame raznežne nad vsakim novim odkritjem naših škratov. Hranjenje pri nas je še vedno mišn imposibl, kokodaka in se zvira naokrog, kot da mu ponujam ne vem kaj. Koščki mu še vedno ne gredo preveč v slast, pa mu vsakič dopovedujem, da mu do mature pa res ne mislim grobo pasirat stvari. Hja, piškote zna pa glodat v original obliki? Vedno pravim, da če ne bo žvečil, da ga bom pa nekega lepega dne pustila lačnega do naslednjega obroka, pa če ne bo nič, še do naslednjega... Le po kom ima tole zmrdovanje nad hrano, po nama z MM zagotovo ne. Zakon so edino špageti, pa juhice, kakšen jogurt... Še vedno mi ni znano, čemu naj pripišem preddopustniško visoko vročino, HB se je vse dobro izteklo. Sier čakamo da prodre še ena 3 in 4, ampak zaenkrat nam ni hudega. Komentirala ne bom na dolgo, saj sem 10 dnevne strani zgolj preletela: za vse bolančke, naj Nadjine pikice hitro izginejo, Izin adenovirus naj gre k , pa mislim da je bil še (Nejčev?) laringitis nekje omenjen. Ja, šmenta je, kadar mali škratje zbolijo. Pošiljam kar objemček vsem, ki ga potrebujete. Srečka, sožalje ob izgubi prijatelja, res je hudo, ko ljudje ne znajo povedat (ali pa mi ne vidimo), da je kaj narobe. Se strinjam z napisanim, kar pridno jamrat na RR, je fajn psihoterapija. Pa pozdravite se, in super, da gre babici bolje. Jabolko, kako fleten je Jure s poletno frizurco. Za pocmokat. Glede cen varstva pa se mi zdi, da cen za celodnevno in urno varstvo le ne gre primerjat. Posadka, hvala za ažurno obveščanje o dogajanjih v P, repotražo z vašega pohajkovanja moram pa še prebrat. Slikce pa so mi bile koj všeč. Trnuljčica, a pri vas pa kar spite ponoči? No, da se je le uredilo, in naj traaaaajaaaaaa. Sasy, a Nika si pa kar na morje poslala. No, naj vsaj nekdo uživa, če mora že mami garat v službi . Naj bo za podopustniško javljanje dovolj. Itak sem veliko pozabila napisat, verjetno možgani še niso v polnem pogonu. Vam moram povedat, da pogrešam naše standardne čveke in upam, da se v bližnji prihodnjosti kaj srečamo. Pozdravček iz našega konca!
|