|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
20.7.2009 9:03:56   
Katja 271
Sem dobila tako "brco v rit" da se prijavim na RR, ko sem prebrala, da Sinska pestva čudovitega fantička Nika :) Mamica, iskrene čestitke - naj ta mala sreča zraste v veliko veselje!

Ja, skomini pa so. Uf, pa še kakšni. In tukaj je ravno pravi mesec za novo rundo aprilčkov v letu 2010 :) ;)

Drugače se pa kar opravičujem, ker takole uletim, ker nisem nič na tekočem kaj se z aprilčicami dogaja. Vsake toliko časa zarolam poste, da vidim kakšno luštno slikico. Sicer pa smo OK. V službo hodim po samo 6 ur, tako da od dneva kar nekaj odnesemo. Naš Nik je pravi mali mož - živahen, navihan, radoveden... in najpomembneje - zdrav. Verjetno pa je rekorder v minimalnem številu zobkov, saj ima samo 3 biserčke :( A je še kakšen tak? No, ko sem ravno na vezi, bom pa povprašala še moje Dolenjke, če so že dobile vabilo za pedontologa?

Naj vam zaželim samo še poletje, polno lepih dogodivščin in ogromno dopustniških užitkov z vašimi sončki!

PAPA
Katja & Nik

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 951
20.7.2009 19:32:19   
resnično srečna
evo Iza skopana...in že v postelji...jaz pa imam končno nekaj minut zase...pes je namreč kaznovan...zadnje čase se je spremenil v tatu...in sobila sem lekcijo kako škodljivo je, če ne kaznuješ takoj nekega dejanja...ok deloma sem kriva sama...na mizi sem pred kakimi 14 dnevi pustila kos ogrske salame...matevžu sem delala sendvič in nisem takoj pospravila...ker sem izkoriščala lepo vreme in se mi je mudilo obešat perilo...in glej ga zlomka...ko pridem nazaj salame nikjer več...pes je samo mirno ležal...ok...ker ga nisem ulovila pri dejanju ga tudi nisem kregala...

in sedaj se mi maščuje...ampak danes se je sam ujel v past...apetiti so bili preveliki pa je navalil na skledo solate...he he ki se je spretno prevrnila njemu direktno na glavo...in tat je bil odkrit...no takoj je vedel, da bo huda ura...in sedaj leži na svojem prostoru kot bubica mirno...

naš dan je bil danes poln preobratov...najprej klic kolegice, da je v Lj in da naj, če imava čas seveda, prideva delat v Supernovo družbo njej in hčerkici...ker me je nedavna kolegova smrt izučila, da smo prekleto minljivi in da je potrebno vsako sekundo izkoristiti za druženje (prah baje počaka, umazano perilo pa tudi samo potem lahko skačeš nag naokoli) sem se z Izo podoala v Supernovo...malo klepeta, malo firbcanja, nakup praška...dokler ne zazvoni moj mobilec...

panični glas mojega sina mi nakazuje na bližajočo katastrofo...itaq...včeraj se je s fotrom po službi podal na morje, ob 5ih zjutraj mu danes ni bilo za vstajati (kao bom še malo skočil dopoldan v bazen) pa je prišel v Lj z busom...služba se mu začne ob 14ih...ura ob klicu je bila 13.30...besedilo pa: Mami help...smo šele na Uncu...kaj naj naredim...eh ljubi sine življenje te nauči, da si naslednjič malo previdnejši (si res???)...in mama ne bi bila mama če ne bi vrat na nos svojo hči in sebe zapakirala v vročo pločevino (hvala bogu za klimo...) in odbrzela na avtobusno...he he klic ex tipa in še vedno očeta prestolonaslednika, ki je spraševal če je sin prišel mi malo dvigne pritisk...pa ga potlačim in razložim siuacijo...

dobro uigran ločen tim ex partnerjev postane naenkrat zaskrbljen za svoj zarod in sinovo dobro ime...očka kliče vodja Intersparovih trgovin...da opraviči sina...mama miri svojo malo hči in čaka na avtobusni...in ko avtobus končno zavije na glavno postajo je ura 14.06...šit...no ja ob varni vožnji (najprej celi potem pa na cilju) smo zamudili celih 12 minutk...

suma sumarum...hči je švicana zaspala v avtu...sin je bil na delavnem mestu z minimalno zamudo...mati pa je brzela domov delanju kosila naproti...

ok saj sem vesela, da sina skrbi, ker je zamudil...pa recimo, da bo iz vsega tega potegnil neko izkušnjo za vnaprej...ampak veste kaj je banalni razlog vsej naši naglici: ean potnica - ki si je namesto 10 minut kavice privoščila v Postojni 30 minut pavze...čakal jo je pa cel avtobus...brezveze...mar bi odpeljal...ali pa naj plača vse stroške zamude...demn...

eto...ker niste ve nič napisale sem vam napisala cel roman he he...

po malem odmoru grem očistit svinarijo, ki jo je naredil pes...pospravit kopalnico, kjer je imela svoj zaključek dneva hči...pripravit stvari za odbojko...po sina v službo...pa malo se znašat nad okroglim usnjem...

uživajte v zaključku dneva...pa akršen koli že bo...

Katja...lepo da sta s sinkom srečna, uigrana in da je življenje postalo bolj mavrično...

PS. kaj za vraga je spet naši izi da je začela sračkuljit???nov zob???

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 952
21.7.2009 0:08:48   
u04111976
LP, danes dobili izvid od starejših dveh - oslovski kašelj. Tia tud kašlja kot nora, čeprav se zaradi cepljenj nebi kao nalezla, ampak so ji vzeli bris, čakamo izvide.
Danes sem "nova", sem uredila pričesko po dopustu. Kadar obiščem frizerja je res en fajn dan.
Upam, da bom res bolj disciplinirana z pisanjem, saj sem vas kar pogrešala.
Tudi naša Tia ima že tri štirke, ampak nismo nič dobili za zobozdravnika, pa moram malo vprašat kako in kaj.
Vidim, da vse uživate tele lepe sončne dni, prav-še tako naprej!!!!!!!
Srečka, ja prav maš, vse počaka, jaz kar večkrat takole napol miže skoz stanovanje sem in tja, pa hiter ven na teren, da izkoristim čimveč časa z otroki, ko bo šola, so tak vsak dan obveznosti-Miha ima trening vsak dan, sem že razmišljala, da bi ga kar z vlakom pošiljala v Laško, pa so mi rekli, da je še premajhen, da bi šel sam, ampak moj Miha je tak odgovoren tipo, no ne vem še, bomo videli septembra.

Še neki nalagam na PC, pol bom mogoče še mal brala (hvalabogu, spet najdem čas za knjige), pa spat.

Aja pa še tole, midva sva se res na morju pogovarjala resno, da bova naslednje leto takle čas še kaj naročila, tak da če bo služba šla po planu, smo rekli, da bomo imeli še enega user posted image , pol pa damo obrt dol-bi pa moj na vsak način, da bi imeli ovna, ker v prvo ni šlo, ko pa se Tijici ni mudilo na svet.

LP, nočko

Neposredna povezava do sporočila: 953
21.7.2009 5:43:26   
tasyo
Čas,čas.... Pa ne bom opravičevala preredkih javljanj.

Sinska in Nik - user posted image  in vse najlepše.  Sej sploh nimam nič za dodat, so punce že lepo napisale.

Podoživljanje - no, jaz poroda nimam v lepem spominu, pa tudi poporodnega obdobja prvi mesec ne, tko da me kar malce stisne, če pomislim, da bi še enkrat. Pa kot pravi Trnuljčica, meni je zdej tudi veliko lepše kot prve mesece, ko je bil non stop jok, pa ne spat, pa tečkat.... A se še katera apomne naše punce, kako je bila ves čas huda???? Zdaj je pa tko luštno, da bi kar enega enoletnika naročili...

Srečka - malce morate tudi pri vaši hiši spoznati, da imate majhno punčko... Ma sej ti privoščim, da bi bila še naprej zlata, samo izgleda pride eno obdobje, ko tečkajo zgolj zato, da poskusijo premaknit meje, pa mama faza je tudi obvezna, ja. No, naša madam ima še vedno žute minute in kadar je utrujena, pa ni po njeno, se kar vrže na tla. Jaz pa mirno prestopim čez in grem stran. Je težko, ampak uspešno.

Katja, lepo da tako uživaš. Za zobarja pa nismo še dobili vabila in naj bi bili klicani nekje v septembru, tako so povedali meni... In ko smo glih pri zobkih - pri nas je umivanje postala prava mislija nemogoče. Do zdej ni bilo nikoli težav, zdaj pa ne ne ne, pa zapre usta in jih noče odpret, če jo primem za bradico, pa se začne zvijat in jokat.... Nimam pojma. Pa ne pomaga igra, pa pesmica... Kakšna ideja????

No, moram končat, je treba še zajtrk pojest, potem pa hop v službo.

Lep dan vsem, pa če se da, ga preživite v senci...

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 954
21.7.2009 8:03:47   
scorpiogirl
Dobro jutro user posted image
oooooo, sta se Urška pa Katja spet mal javili user posted image user posted image user posted image pa vidim, da tudi uživate user posted image

Posadka ... spet take krasne slikice user posted image je res, da sta modela super lepa, pa vseeno znaš ujet pravi trenutek user posted image

še en user posted image ... midva z MM sva se dokončno odločila, da pozno jeseni (če spet v prvo rata, ne bi reskirala, da rodim lih pred izpiti user posted image ) začnemo delat še na enem user posted image sva mal pretehtala tole naše finančno stanje, pa kar določila, da še en ne stane tolk, da bi bla tok panika ... itak, jst vesela k radio user posted image mava pa zdej skoz debate okol tega, tko da ne vem, če nama bo uspel se zadržat do novembra user posted image user posted image user posted image
aja, mi nismo imeli kakšnih večjih problemov tud z dojenčkom, tko da bomo kar čist malega naročili, men je tud prvo leto ful luštno user posted image user posted image

za pedontologa mi tud nismo dobili še nobenega vabila ... pa ima Mark tolk slabe zobe, pa tud MM ima slabo sklenino in kar težave z zobmi, da bi jst pri Nalu to raje preprečila, če se da. bo treba mal poklicat pa zasitnarit. Sem že enkrat spraševala pri nas, pa so rekli, da ga v Škofji Loki ni, tko da bomo klicani šele pri 3 letih ... do takrat je lohk pa že vsa škoda narejena user posted image

tko ... mi se odpravljamo ven, dokler še ni prevroče ... uživajte user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 955
21.7.2009 9:35:21   
sinskaT
Ojla,
čist na brzino: včerej smo pripeljali domov našega Nika, vsi smo super, celo Hana je dobro sprejela malega bratca.

Ful hvala vsem za čestitke, še posebej tebi Srečka za posrečene rime in pa Posadka, hvala za obisk, vzpodbudo ter darilce!
Kmalu kaj več, ker je pred vrati patronažna user posted image .
lp

♪♫♪♫♫

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 956
21.7.2009 14:14:24   
resnično srečna
iiii sploh ne morem verjet, da je tako hitro minilo tvojih 9 mesecev trebuščkanja...v glavnem uživajte skupaj...ne dvomim, da bo Nik priden dojenček in da ga bo Hana imela rada he he...

sicer si ne predstavljam sedajle sebe s štruco, ko ima Iza žute minute ampak življenje vse uredi tako, da je prav...

mi imamo sicer dobro prebavo driskamo pa ne več...smo pa ultra tečno naspidirani...prava barabica...če le more kaj ušpiči...

drugače pa preživljamo danes tole vročino doma med pospravljanjem cunj v omare, pranjem in likanjem...

tasyo...pri umivanju zob imam isti problem...sedaj niti ne silim, ker se že na daleč vidi, da jo vse boli...ampak ko bodo pa tele trojke zunaj bomo pa kar na oštro...če ne gre zlepa...jaz sicer poskušam najprej dati vzgled pa sebi umijem zobe...potem njej dovolim, da ona meni...in potem jaz njej...ampak če ne gre...potem sem pa malo huda...pa grdo pogledam...

no sedaj včasih ta moj grd pogled dobim že od nje nazaj...kadar je ona huda name...pišuka...kot bi se gledala v ogledalo...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 957
21.7.2009 17:05:32   
SpeliG
Sinska, lepo da ste vsi dobro in da je Hana lepo sprejela bratca, zdaj pa lepo cartajte!

Očitno smo vse neki nostalgične, verjetno zaradi Sinskeuser posted image ...Ko jaz razmišljam o Martininem prvem letu mi najprej pride na misel tista večno podiranje kupčka, po vsaki jedi po pol ure, groza...Ko so mi takrat govorili, sej vse mine, sem si mislila, PA KDAJ????In je šlo, čist mimogrede, še opazila nisva kdaj.
Pa potem alergija na KM in zdaj izgleda tudi tega ni več. No, ampak kljub vsemu smo imeli še veliko srečo, ne vem če so bile vsega skupaj v 15 mesecih tri noči, ko smo jo malo dalj uspavali npr. Tudi nočno spanje je bilo prvih 6 mesecev idealno, dokler niso začeli nagajat zobki- potem pa čist odvisno od obdobja. No, trenutno še vedno ponoči spimo kot ubiti- naj le traja....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 958
21.7.2009 17:06:27   
SpeliG
Scorpio, glede na vaše plane kdaj po drugega dojenčka zna biti, da bova spet so-klepetulje na forumuuser posted image  o nosečnosti in potem dalje....

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 959
21.7.2009 21:49:08   
Jo@n
He, he, vidim da vam je Sinska skomine po malih štručkah naredila... No, naši plani glede naročanja so trenutno za prihodnje leto... Bomo videli. Je bilo pa vsaj zame obdobje user posted image  in P zelo lepo (tudi po vaši zaslugi). Žute minutke smo pa v glavnem že pozabili...

Ko smo lih pri tečkanju... trenutno ima J ihtavo in sitno fazo, nič čudnega, danes sta na plano pokukali prvi pikici od četrte štirice in druge trojke, pa še ena trojka bo vsak hip prišla na plano. Če zraven prištejem še preostale štirice, ki so dlesen že prebile, ven pa še ne pokukale v vsej svoji širini, mi je povsem jasno, zakaj tulimo ob hranjenju, previjanju, ponoči.. Bo že, nocoj sem ga dala spat z žlico Calpola v ritiuser posted image . Upam da bo držala čez noč, tista njegova budnica ob 5.00 mi niti najmanj ni všeč.

Glede umivanja zob se trenutno ne bom pritoževala, poznam pa že vse zvijalne fore... Trenutno nam kar gre, seveda je kalodont zakon in ga je treba koj dol scuzat.user posted image  Pedontologa pri nas na V. nimamo, pa res že nekaj časa razmišljam, da bi malega nekam naročila.

Ker se zarečenega kruh največ poje, moram povedat, da gre mali princ po vsej verjetnosti v vrtec, ko ga dobimo po čakalni vrsti, saj naši prekrasni varuški peša vid in nam je ravno danes namignila, da prihodnje leto  najbrž ne bo šlo. Le toliko, da pridewmo do vrtca. No jaz se tolažim, da je vsaka stvar za nekaj dobra...

Punce, naš pobalin raste kot konoplja in usnjeni copatki 12-18M so mu postali premajhni. V prihodnjih dneh bom naročala večje na ebayu tukaj: http://stores.shop.ebay.com/Littleoneshoes__W0QQ_armrsZ1 in če jih želi še katera, jih lahko kupim tudi zanjo. So po 9+4 USD.

Scorpio, ful si pridna z izpiti. Upam, da tale virus prevzame še katero user posted image .

Srečka, nasmejala si me s prigodami prestolonaslednika.user posted image  Tile tvoji blogi bi se dobro prodajali v kakšnji knjižni verziji.

Sinska, fajn se crkjate.

A Jablana se pa potepa?

Šibam pod tuš in v smeri spalnice.

Nočko.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 960
22.7.2009 8:24:56   
NiLe
Dober daaaan!
Punce, prišla sem vas samo pozdravit in pomahat, ker danes user posted image na user posted image in bom od neta odklopljena za dobra dva tedna ... pridno pišite, uživajte v poletnih dneh in naj vam vaši aprilčki ne povzročajo preveč sivih lask - btw, tudi naša bajsika je ratala prava lumpa, od sedaj je ona glavna in če ni po njenem, se vrže na tla in buta z glavo ob tla ... jaooooo user posted image ...

Se pišemo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 961
22.7.2009 10:51:51   
Majček28
živjo moja dekleta...

nisem pozabila na vas in moram rečt, da ste kar moja slaba vest, ker sem malo na RR. Mis smo prišli iz 14 dnevnega dopusta, vreme smo imel super fajn, Brinček je pravi pobalinček in jo zanimajo samo motorji, čolni, kolesa,...samo da se pelje pa da lahko kaj 'pošraufa' user posted image

Zdej sem 1 mesec sdama v službi, k sreči so mi skrajšal delovni čas in bom tuki samo do 17h user posted image ...in ker sem sama nimam nadomeščanja in nam je Murphy ponagajal...od včeri namreč vsi driskami in bruhamo, jaz imam še vročino...ampak, ker je Maja pač Maja, je šla v službo user posted image ...tko, dost jamranja

Sinska, iskrene čestitke ob rojstvi Nika. Verjamem, da se boš imela tko fino kot pri Hani, Hana bo pa nedvomno najboljša sestrica. Čestitke seveda tudi očku.

...tko, pridem še kaj nazaj, dons nisem ravno razpoložena za čvek, mi želodček še kar nagaja...pa pa

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 962
22.7.2009 15:49:39   
Roberta69
O, Sinska ima novega otročička J Čestitke vsem trem! Sploh ne morem verjet (zopet), da ste že štirje J, da je pa tako perfect - punčka & fantek - pa sploh ni omembe vredno. Želim vam lepe dni in noči in upam, da vas kmalu vidim. Enega velikega lupčka pa Hani, da je postala sestrica. P.S. fotke so krasne.

Če bi imela jaz vse stvari poštimane, bi se že podali v »lov za novim škratom«, tako bo pa to še malce počakalo. Če mi rata dodiplomce narediti jeseni (če naredim en izpit, jih grem lahko šele delati), se bom potem že jeseni zaposlila in potem lahko štartamo J (da bo vsaj normalna porodniška in to). Drugače se pa tudi jaz pridružujem tistemu delu aprilčic, ki jim bolj odgovarjajo malce večji otročički. Je pa res, da bo zame druga nosečnost najbrž lepša v tem smislu, da ne bom tako neučakana, saj »največji« zaklad že imam. Mene je namreč vsako sekundo nosečnosti hotelo razgnati od firbčnosti in želje po končnem produktu J in upam tudi, da me ginekologinja ne bo zopet zamorila s kakšno njeno izjavo – pri Liamu rezultat na nuhalni ni bil glih enkraten (kar je spet odvisno od pogleda ginekologa, drugim so ob približno enakih razmerah rekli, da je vse super).

Tole poletje bo kar zbežalo mimo, kot vedno… ko si pa enkrat starš, pa časovnost itak dobi čisto svojevrsten pomen. Mi2 na morju ful uživava (razen redkih »nevšečnosti«, ki so pač prisotne). Žal sva večino časa sama (oči mora prenavljati kopalnico v ta starem stanovanju in če je tu ima toliko telefonov, da bi si z računom, ki sledi, lahko privoščili orng dopust, tko da je z nama bolj ali manj le podaljšane vikende). Saj drugače sploh ni panike… 2 dni je pa bila, ko se je Liamu dobesedno utrgalo. Kaj takega pa še ne. Zapopadla ga je nepopisna trma… sva prehodila cel kemp po dolgem in počez obdelala (tako ali drugače) vsa igrala in že ko sva se začela približevati prikolici, se je začel vik in krik… v glavnem, izmozgal me je v nulo, pa kao imam nekaj kondicije (no, če pripeka žgoče sonce, se situacija še malce spremeni). Sem že resno razmišljala, da bomo začeli sineka posojati dedkom in babicam – joke – in šele takrat sem dojela, kaj pomeni imeti napornega otroka in si sploh ne predstavljam, da je večina med vami doživela že kar lepo število žutih minut. Pri nas tega nikoli ni bilo in HB, so bile slednje polsedice izraščanja zob (baje – babi jih je opazila, jaz jih pa ne uspem pogledat, na silo rinit v usta, pa tudi nočem) in naš Liam je spet zlat kot vedno. Beseda, ki bi ga kar najbolje opisala, pa je vsekakor ŽIVAHEN. Ma, ko opazujem druge otroke, niso niti približno tako razposajeni kot naš škrat (kar zna biti orto naporno). Vsakršna »zabava« bodisi igralo, otrok, igrača, itd., ga zabava največ par minut in že se poda novim dogodivščinam naproti in ker zna sedaj že teči, ga človek komaj ujame. Izkušene mamice: a bo sploh prišel čas, ko se bo naš sinek držal poznanih, ko mu bo kaj mar, da je zraven mami, oči, babi, itd., ko bo razumel, da je premajhen, da bi kar sam taval po svetu, ko bo lahko obstal na enem mestu (ali pa vsaj v nekem razumnem radiju) več kot par minut???? Sicer trikrat hura za zvedavost, ampak menda ja bomo imeli odrasli kdaj kakšno besedo pri tem, kaj in kje bomo nekaj določeni trenutek počeli? In ker vso to norenje spremlja smeh in veselje, kako naj ga človek potem omejuje? In kako zelo se pozna napredek, odkar smo na morju… na začetku je po mreži, stopnicah ali lestvi plezal še negotovo, počasi, včasih je rabil celo malo pomoči, sedaj pa z lahkoto šiba gor in dol. Ob norenuu se včasih tudi spotakne in ima po nogah že nešteto prask, hrast, modric itd., ampka ga to ne zmoti preveč, tudi če se udar do krvi, malce postota in že šiba naprej, prav posrečen je J Minus vsega tega pa je, da je tako hiter, da se mu zato lahko kaj hitro pripeti nesreča. Enkrat jo je s tobogana tako hitro ucvrl proti gugalnici, da je za las ušel, gugajoči se punci… mene je skoraj kap, namreč, če ne bi šlo po sreči, bi imel razbito glavo ali obraz ali pretres možganov, če ne kaj hujšega. Drugače pa že nekaj probava sam jesti z žlico in ljubezen izkazuje z objemčki. Dojevia se pa še veliko več kot doma, saj kopalke naredijo svoje J

Morje: za našega sončka premrzlo. Pri dvakratnem poskusu, se je nakremžil kot še nikoli in se tesno privil k meni, tako da s kopanjem letos ne bo nič. Sicer vsi pravijo, da naj malce probavamo, ampak jat v tem ne vidim smisla. Čr mu ne paše iti v vodo, mu pač ne. Če bo naslednja leta to želel, prav, drugače pa pač ne. Seveda ga bomo naučili plavati, ampak vse ob svojem času.

Posadka, si mi naredila skomine s hribi. Že komaj čakam, da se kam podamo. Veš, meni gorski zrak diši kar bolj kot morski. Me pa prav zanima, kako se bo Liam kaj hotel prenašati v nahrbtniku. Nismo še nič splanirali, kam bi jo mahnili in Krnska jezera sploh niso slaba ideja.

Deklice predrage + aprilčki/ke uživajte v poletnih dneh!

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 963
22.7.2009 22:42:33   
u04111976
Jao jao -kasno paljenje-Sinska še enkrat čestitke, pa mi je šele kapnilo, da imaš isto razliko kot jaz pri starejših dveh (letos 11 in 10 let).

Lp, je fajn sonček za izkoristit

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 964
23.7.2009 7:54:49   
scorpiogirl
Dobro jutro user posted image

pri nas že cela kuhinja zasvinjana user posted image še dobro za pesjanarja, da ni treba meni lih vse hrane s tal pobirat user posted image se mali sploh ne pusti več hranit, tako da imamo kar pestro user posted image sej zdejle mi pa že leze v naročje z Mehurčki, pa je treba pesmice brat user posted image

ma, se mi kar zdi, da smo eno obdobje preskočili ... kar naenkrat vse razume, kar mu rečeš, je prov nenavadno tole. Sicer razumljivega še nič ne pove, razlaga pa skoz nekaj ... včeraj sem ga gledala, ko je listal eno knjigico in zraven skoz nekaj "mlel" ... si je celo knjigico prebral user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Scorpio, ful si pridna z izpiti. Upam, da tale virus prevzame še katero user posted image .

kje to vidiš user posted image user posted image pa lih zdej, k se vsak dan "brcam", pa se mi ne da za knjige usest ... k bo voda tekla v grlo, bo pa šlo user posted image

aja, Joan ... ene copatke bi ti jaz naročila, ti bom na ZS poslala link user posted image (sam ne še dons ... a se ti ful mudi????)

umivanje zob ... kakšen dan ful lepo sedi, odpre usta in čist uživava v umivanju ... kakšen dan pa že na daleč odkimava in niti ust noče odpret ... pol se pa pejd user posted image pa nočem preveč forsirat, tko da pač zaenkrat umijemo zobe, kadar prestolonaslednik to dovolijo user posted image

še par slikic pripopam ... potem bo treba pa sodelovat pri razmetavanju igrač user posted image

tole je naša najnovejša pridobitev user posted image
user posted image

na sprehodu smo srečali mamico in čist malega dojenčka user posted image
user posted image

pa še mali in pesjanar user posted image
user posted image

uživajte ... midva z malim greva k mojim v senčko in na travico user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 965
23.7.2009 8:50:52   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

pa še mali in pesjanar user posted image
user posted image

ha ha Nal je pa zgodaj spoznal resnico...he he he...

pri nas nič novega...spimo sicer vliko manj...ustajamo ob 6.00 pa ne vem zakaj...drugače smo pa nagajivi...včeraj je preizkusila kapaciteto mojega srca...sem v avtu popravljala njen sedež med tem pa je 1 munutko nisem imela na očeh...pa se je madam že odpravila na Zaloško...dobro, da je avtobus zahupal, da sem vedela, da je nekaj narobe tam...sem jo iskala okrog parkiranih avtomobilov, ker sem mislila, da se mi skriva...

no sem rabila še pol ure, da sem k sebi prišla...

tako da robert ne boš mislila...očitno je to faza...bes in jezica pa raziskovanje...Iza gre tudi...briga jo mama...

pa tudi bez tega, da ima ona svojo žlico v roki skoraj ne pojemo več obroka...še malo pa bo zahtevala, da vse sama...oh ja rastejo tile otročaji...

majček...očitno so tele driske moderne...mi smo jo imeli prejšnji teden...no MM je pa še včeraj bil več v wcju kot pa kje drugje...

jo@n...ne rajcaj s tistimi 119 domačimi...da ne boste v bajto dobili nepovabljenega gosta...

zobki...no pa je prišla še 4 štirka in 1 trojka...rekordno...v 1 tednu 4 zobi...a se potem čudimo zakaj je zoprna, driskasta, vročinska, nespeča...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 966
23.7.2009 14:54:08   
sinskaT
Spet moje šnel javljanje - mi ne pustijo preveč za račkotom viset ; )

Imamo se fino, mali je nezahteven, s Hano je pa tako-tako...en moment je presrečna, da ima Nika (ga skos kliče in boža...) spet drugi moment pa cvili in nas odriva stran od njega - ah baje je to vse normalno in bomo dali to skoz pa bo.

Posadka  - ne morem prehvalit tvoje fotke user posted image user posted image user posted image , ful so dobre in prav fajn se mi zdi, da Nik ni prikrajšan za kakšno umetniško fotko. Hvala...

U in cifre user posted image - točno tudi pri vas imate malo razliko - a je bilo naporno? Kakšen nasvet bo dobrodošel user posted image .

Nal - pravi pozer.

Majček - naj ti hitro minejo dnevi v službi.

Srečka - upam, da kmalu dobite nazaj staro Izo - saj bo.

Roberta - uživajta z Liamom...morje....no morda nam rata v začetku septembra.

Hvala še enkrat za lepe želje in lp!

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 967
23.7.2009 20:26:30   
u04111976
Sinska-pri nas sva se mogla oba ful angažirat, ko pa sem bila sama z obema, sem morala bolj ahtat starejšega, ker je skoz iskal pozornost, al pa je ta malo lupčkal in kar na njo je hotel ležat, pa klical jo je takrat že "bebi", sam sva se pa takrat z bivšim ful odtujila, ker mu je pač bilo enostavno preveč, da pa mora on tud vse pomagat zraven. Tako da nisem vedno imela oba doma, je kdaj pa kdaj tašča vskočila.
Drugače pa je blo fajn, oba naenkrat iz plenic, oba naenkrat brez dude, vedno družba-se še zdaj pozna, npr. na morju, si sploh ne iščeta družbe, če se kdo k njima priklopi. Je pa seveda res, da se pa doma skoz garbata-pa to je čist normaln. Pa ful fajn je, si vsako leto bolj komot, ker taveč je skoz za zgled mlajšemu in se velik od njega uči, pa tko... fajn!

No, naša Tia je tud fasala OSLOVSKI KAŠELJ-kljub cepljenju, tak da je zelooooooooooo boga s tem nabijanjem. Danes sva dobili antibiotik, da bo hitreje mimo, pa da ne bomo več kužni.

Danes je prodrla še četrta štirica. Srečka, Iza pa že kar s trojko-super.

Drugače vročino kar dobro prenašamo, samo Tia se zelo poti in je v glavo nonstop mokra, pa saj bo.

LP, Urška

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 968
24.7.2009 7:30:38   
simvir
Helo!

Eno kratko javljanje še od mene, da nas ne pozabite.
Mi smo uživali v Čatežkih, moram priznati da veliko bolj kot na morju. T. bi se samo s tobogani vozil in takoj ko smo prišli na "plažo" je pograbil Freda in že šibal proti vodiuser posted image , so se mu vsi smejali. Ja, tudi on kar odšiba po svoje.
Midva s T. se danes vračava tja še do jutri, ker je N. ostal z mojima dvema, s katerima smo si zamenjali hiško. Tako da je N. prvič na počitnicah več dni nekje drugje, sam brez naju (prej le kakšno noč pri babicah). In priznam danes ga že pogrešam.

Vidim da so se javile nekatere pogrešaneuser posted image , da večina uživa, bolni naj se pa čimprej pozdravijo.

Sinska lepo te je brati, da ste ok in da je mali Nik priden. Slikice so pa itak enkratne.

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 969
24.7.2009 11:21:27   
barbchen
Sinska iskrene čestitke ob rojstu Nikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim vam vse dobro, veliko cartanja, čimveč prespanih noči in da bi bila Hana fajn sestrica novemu družinskemu članuuser posted image - se ti jaz čez slabe 4 mesece pridružim, kok gre hitr cajt, ampak je pa luštno, sploh zdaj ko sem na dopustu, potem bolniška in porodniška, če se vse v redu izteče, bom doma do naslednjega novembrauser posted image user posted image . Drugače je počutje super, malo me tale vročina daje pa včasih mi otrdeva trebuh, ampak razen tega je vse b.p. pa mali škratek/škratinjauser posted image ornk raztura v bušijuuser posted image

tko sem vam še jaz mal luštov nardila, da se mi še katera pridruži v veselem pričakovanju, NiLe pa itak vem, da komaj čaka, da spravim tole dete na svet, bo najboljša teta na svetuuser posted image user posted image user posted image

fino bodite in uživajte!

Carpe Diem!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 970
24.7.2009 16:56:19   
resnično srečna
5X5RSRYXX
tole vas pozdravlja Iza...no sedaj je že odšibala razmetavat drugam...

mi smo spokani...čakamo le še, da vročina malce popusti...potem pa bc bc morju naproti in me ne bo reči in piši 10 dni...nazaj pridem leto starejša in morda malce pametnejša...

simvir user posted image user posted image user posted image bravo za topli ce in Tevža navdušencauser posted image user posted image user posted image Ize ne spravimo več v Freda...se raje stiska pri mami v naročju...no morda sedaj ko bomo dlje le vzpostavi prijateljski odnos z njim, drugače bomo pa poskusili še z rokavčki...

SinskaT...bravo za Hano...to da enkrat uživa z bratcem, drugič pa vas podi preč je pa normalno...Iza tudi sedaj zahteva veliko pozornosti...so pač v takem obdobju...ampak kasneje bo pa užitek večji, ko bosta kompanjona...sicer pa to že veš... je pa fino, da je vsaj Nik tako priden in nekompliciran...

barbchen...he he še malo...pa bo bebi v tvojem naročju...ti kar uživaj sedaj s trebuščkom...so ti trenutki tako neponovljivi...

Jo@n...copatke za 12-18 mi še nosimo...imamo pa une za kasneje tudi še v rezervi (remmemberuser posted image )...

U(S CIFRAMI).....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo Tia kmalu premegala oslovski kašelj...mi pa ne gre v glavo kako ga je fasala...ne bi rekla, če bi ga dobila Iza, ki še ni bila cepljena...

nč...time to go...se slišimo spet 4.8...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 971
24.7.2009 22:41:11   
trnuljčica
Pozdravljene,
vidim, da so se nam znova pridružile stare čvekice.user posted image Je kar teško ponovno " se priklopit" ko se enkrat odvadiš...

Pa nek oslovski kašelj vidim(upam da čimprej minejo težave)...user posted image
Pri nas ni nič otroških bolezni.

Le tale gripa razsaja v službi... Ma zdaj bo že vsak dan en... Po eni strani mi je prav smešno vse skupajuser posted image ... Ti mu daš masko,... oni pa pridejo in GREDO brez, kljub striktnim navodilom. Skratka folk je ful odgovoren do družbe... user posted image Glavno, da jih kdo ne vidi na cesti z njo ker potem bodo markirani???##$$$ Eh, zguba besed... Pa nasploh so vsi ljudje danes bili čisto ... za brez komentarjev... Jaz sem pa itak tam, da vse požrem... user posted image

Mali je navit 100 na uro. Živahen? Nisem prepričana, da je to prava beseda... Je še bežna znanka, ko naju je srečala v Hervisu dala komentar, a tvoj je sploh 1 sekundo pri miru?user posted image Pa je vzgojiteljica.  Ga je MM petnajst minut lovil med policami- seveda v teku... Drugih 15 pa jaz... Ko je pa dobil prisilno v voziček pa je itak tulil... Ma ni bilo popuščanja in je itak moral nehati. Pa je pred tem skoraj dve  uri norel na  otroškem igrišču.
Ja po novem hodi že po stopnicah dol. Seveda tako, da se drži za rešetke. Tako da sedaj hodi samo  po stopnicah gor, se skriva v hiški na vrhu toboganov, nato pa dol po stopnicah 100x. Tobogan je že pase. Očitno ga je faza spuščanja po njem minila.
Posteljo(najino, ne njegovo) že nekaj časa uporablja za trampolin. Teče od enega na drug konec in se tik pred koncem z vso silo vrže na trebuh. Pol pa huronski smeh, ko ga žimnica odbije v luft. Pa zopet na noge pa na drugi konec. Da mi je grozno, ko gledam... Ampak na noben način ga ne morem odvaditiuser posted image Se mi zdi da na striktni NEEEE reagira glih kontra... user posted image Itak da iskoristi vsako priliko, ko je spalnica odprta... Pa res pazim na to... No, padel ni nikoli v teh treh mesecih od kar je to na sporedu... Sam me včasih skrbi, ker je vedno bolj drzen.

Spanje: 2 x ta teden 2-3 urno(moje) nočno spanje (od tega gre ena noč zahvala dobrim sosedomuser posted image ). Ostale noči je prespal al pa se 1x zbudil... Danes? Kaj vem - dvojni sosedje imajo žurko... user posted image

Ker nisem ravno najboljše volje (služba, zmatranost, sosedje, sama sem...) bom nadaljevala drugič. Ko bo boljše.user posted image Morda jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 972
27.7.2009 0:46:17   
JABOLKO3

Živijo!

Mi smo nazaj... navdušeni nad vandranjem z avtodomom... Jure je ves čas užival, danes pa kar malo čudno gledal, ko smo prišli domov... jaz grem jutri zjutraj v službo, fantje pa bodo ta teden doma... no, jutri morajo še vrniti avtodom - smo ga danes še spucali... grem sedaj spat, ker mi bo jutri že tako težko preklopit spet na službo...

Lahko noč.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 973
27.7.2009 20:49:55   
Isabellabina
Čer aprilčice......

Ja dnevi tečejo kot bi mignil....še malo pa bomo začeli pripravljat za šolouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravljene izgubljene aprilkeuser posted image user posted image user posted image pa nazaj na pisanje.....

Jaz pa najbolj pogrešam Katko z njunima dvojčkoma....upam da so vsi vredu,še posebno ,ker je takrat nekaj jamrala ,da jo fejst križ boliuser posted image user posted image ...no skratka ,upam ,da so vredu....

Pa Jabolko  super ,da ste fino pohajkovali.....ah ja počitnice....MM nam je vsem...meni in otrokom obljubil ,da drugo leto pa res gremo na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh ja pri nas na vasi se tudi otročki rojevajo in pogled nanjeuser posted image user posted image user posted image

No moram šibat....otroci lačniiiiiii

Fino super se imejte.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in uživajte kjerkoli že ste!!!!!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 974
28.7.2009 7:15:04   
simvir
Živjo!

Se pa res pozna da so tavelike čvekice na dopustuuser posted image .

Pri nas je večina dopusta že mimo, vsaj tistega rezerviranega, tako da bo avgust bolj kot ne delaven. No kakšen lep dan se sigurno še odpravimo kam.

Jabolko super za potovnje z avtodomom, mene tudi vedno bolj mika da poskusimo kaj takega, še MM je kar za. Pa srečno v službi.

Trnuljčica upam, da so žute minute kmalu minile in da si sedaj že boljše volje. Se mi pa zdi, da je sedaj čedalje več ljudi, ki so neodgovorni do družbe.

Big mamma a za drugo leto vam je obljubil? No tudi to je nekaj, čeprav je še daaaleč. Upam da boste vsaj za kakšen dan še vseeno šli namočit, pa čeprav sama z otroki.

Joan tvoje poročilo z morja je bilo prav luštno prebrati, copatke sem pa jaz že vzela tudi večje in jih že nosimouser posted image .

Urška upam, da ste se do sedaj že znebili oslovskega kašlja, da boste lahko uživali poletje.

papa, pa oglasite se kaj, da bo malo več čtivauser posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Otrok ne potrebuje milijon aktivnosti
Dr. Rajović pravi, da otrok ne more tri ure preživeti pred ekranom in se razvijati na ravni, ki je pričakovana za njegov...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?