JABOLKO3
|
Živijo! Jaz sem še vedno na delu na domu... in me tole s službo že precej v slabo voljo spravlja, ker se še vedno niso vsega zmenili in še vedno ne vem, kdaj bom začela hoditi tja... in ker bi bilo treba v tem tednu že vse pripraviti za izvedbo projekta, ki se bo začel 27.7., jaz pa še vedno ne vem, kje ga bomo dejansko izvajali... naslednji teden pa gremo še na kratke počitnice... potem bodo pa rekli zakaj sem šla na dopust, če nisem imela vse pripravljeno... eh, naj se gre solit vse skupaj... No, imam pa sedaj doma luksuz... varuška... pa čistačica... bi se človek komot navadil, ha ha... Naslednji teden gremo pa malo na izlet z avtodomom... in kako je do tega prišlo - najprej smo nameravali na morje, a ker do zadnjega nismo točno vedeli, kdaj bomo sploh lahko šli, nismo prej nič rezervirali... in gledava sedaj ponudbe in pride hotel ful drag, ker bi nam zakasirali 2 sobi, apartmaji so fraj tisti, ki so kje daleč od plaže... všeč so nam bile tiste mobilne hišice po raznih kampih, a so ful drage (od 120€/noč dalje)... in smo ugotovili, da nas pride ceneje avtodom - sem našla enega, ki je bil fraj v Mariboru in smo ga hitro rezervirali... Prvi plan je bil po Hrvaški skozi Plitvice do Paklenice, potem smo pa ugotovili, da na poti ni urejenih počivališč za avtodome, poleg tega pa so letos sprejeli zakon, da če ustaviš izven kampa (tudi podnevi in se greš npr. kopat), ti lahko zadevo zaplenijo za 2 meseca, pa še kazen plačaš... in smo rekli hvala lepa in gremo v Italijo - malo naokrog, da bo vsega po malem - morje, zabava, gore... bomo videli, kako nam bo všeč... NiLe - uživačka... kar vikend v dvoje sta si privoščila, bravo... jaz bi tudi - nisva bila še nikjer sama, odkar imava mulčke... no, pravzaprav bi jaz tudi solo ... Krista - pri vas pa koze pasete, praviš... upam, da je že bolje... pa končno imam olje zate - se morava zmenit za predajo... Trnuljčica - tebi pa res privoščim, da se že naspiš... Srečka - ti imaš pa na morju skoz eno delovno akcijo... a ni mišljeno tisto kao za dopust in uživanje?? ...ti želim, da bi trava počasneje rasla, pridelki pa hitro... Big mamma - moj vrtiček je bolj miniaturne sorte, bolj za zabavo, a sem precej slabe volje, ker je šel ves paradajz po gobe... pa tako lep in poln je bil, pa ne bo nič dozorelo, ker že vse gnije... sem se večkrat spomnila na tvojo hiško za paradajz - a se je obnesla? Posadka - super za izlet... mi smo že tudi težko čakali lepše vreme za kakšen podvig... morda pa kaj 'pade' naslednji teden v Dolomitih... glede službe pa - želim ti dobro odločitev... Scorpio - ti pa sedaj uživaš na počitnicah, kaj... pa lepo je brat, da mali čez dan kar sam zaspi... no, saj naš je tudi kar priden - če je zelo zaspan, začne vsem dajat pa-pa, kar je znak, naj ga že odnesemo v posteljo... Simvir - bravo za TM... midva si zvečer tudi razdeliva mulce - eden pomaga večjima in jima prebere pravljice, drugi zrihta malega - da je potem še kakšna urica miru... Sinska - javi, ko bo čas... do takrat pa uživaj v zadnjih trenutkih lepe nosečnosti... nič, moram še malo delat...lepo se imejte...
|