|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
13.7.2009 14:11:34   
kekec in mojca
Krista in BM, hvala za nasvet. Bom še malo pogledala in poiskala okol. Tale cena je pa tudi kar... 200€... no, bomo videli, moj mož ima naslednji mesec rojstni dan, mogoče mu podarim kaj takega. user posted image user posted image user posted image

(Ja pa ja de... letim pri vratih ven, likalnik pa za mano.)

Sam me res mika... na tečaju šivanja smo imeli ravno takega in je bil super!

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 901
13.7.2009 18:51:23   
trnuljčica
Siniska navijamo za nizek štart.user posted image Upam, da je Hana boljše in te ne bo dodatno skrbelo v P.

Tasyo fajn da si se oglasila- pa čeprav med bolniško... Tudi mi štartamo jeseni z vrtcem... Ma meni se socializacija zdi najpomembnejša. Naš že sedaj velikokrat leti za kakšnim otrokom, ki si ga "izbere" na igrišču... Da ne govorim kako opazuje starejše, pol bi pa vse probal.

Jabček mislim ,da je razlika ali ti ga čuva le občasno ali po delovnih dneh. Občasno na uro je res 5 evrov, po delovnih dneh pa menda okoli 10 na dan (pri nas- pa mislim da tudi Joan da toliko???). Najboljše bo da se to vnaprej zmeniš z njo...

K&M a ti si še tu??? user posted image Jaz sem pa ravno danes razmišljala, da vas verjetno več ni... Pa da ne vem kdaj ste nazaj... No sicer sem zadnji teden itak user posted image . Premalo spanja, preveč dela, premalo spanja... Začaran krog. Pol me pa še 2 x tedensko v službi gnjavijo, da bi delala po 13 ur dnevno. Halooo! Ko včasih spim 3-4 ure... Koga to zanima... njih že ne...Eh za user posted image ... V javnosti pa čisto druga slika- baje se grebemo za dežurstva... Ma nikoli ne bi dežurala, kaj šele sedaj...user posted image

Nile super za odklop od otrok. A Tia je dobro prenesla?

Krista a vi pa kar konkretne otroške bolezni?  Pošiljamuser posted image za čimmanj srbenja in hitro okrevanje.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 902
13.7.2009 20:17:41   
resnično srečna
evo še naju na hitro...

smo se danes vrnili iz obale...tam vse po starem...razen tega, da nam je tramontana posrla en del fige in smo malo žagali...pa nosili stran veje...pa preizkusili en strojček za mletje lesa...da se ne bo to vejevje 100 let razkrajalo...

Iza je uživala...saj je bila med samimi velikimi in enim kosmatincem in imela enormno veliko ljudi, ki so jo zabavali...

razprodaje...sva danes malo pokukali in je Iza dobila 2 dolge prehodne hlače...drugače pa nič pametnega...zase pa sploh nisem gledala...

tasyo...super, da je Lana tako napredna deklica...mi se z žlico igramo...jemo še s pomočjo mame...potje iz kozarčka pa...eh to je pa priložnost za kopanje...glede vode pa...ha ha tukaj se pa lahko kosa z Lano...

likalnik...za hitro kaj zlikat imam eno Rowentico...za večje porcije likanja pa zlato Divo...je tudi fina zadeva...ampak tud tale Boško je ok...cena se pa meni ne zdi tako ogromna glede na to, da to ni strošek za vsak mesec ampak ga imaš kar nekaj let...

SinskaT...13. je mimo...he he a bo 15????

NiLe...čestitke za uspeli vikend v 2je...oh ja i ja bih eno romantiko...tako se mi pa zdi, da se srečava samo še v postelji...pa še to moj večinoma smrči...

no eto...sedaj pa šibam po sina v službo...pa naprej na odbojko...gre z menoj, ker rabi malo gibanja...je treba delat na kondiciji tudi kadar ni treningov...

Jabka...če boš slučajno imela kaj časa ju3...eh pa ne...ti sedaj delaš...mi smo namreč ju3 prosti in se moramo nekam dat...mogoče pa že zjutraj šibnemo na Šmarno...je Matevž ju3 prost ker dela v nedeljo...pa da vidimo kako bo on nosil svojo small but heavy sister v breg...

uživajte...tebi trnuljčica pa...upam, da se kaj naspiš in ne pusti se jim...niso vredni nadur...sploh ne na račun časa, ki bi ga drugače lahko preživela s sinkom...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 903
13.7.2009 21:27:29   
lepa posadka
Dober večer!

Preden se spet dela lotim, sem morala še malo vas prebrat. Pa vidim, da vam ni dolgčas. Pa morje v 2je (jupiii Nile), pa hude kozice (uboga Nadja), pa aktivna Srečka (saj res, kako je babi?), pa ponočnjak Sven spet razgraja (Trnuljčica... naj bo pa nocoj bolje :-), parni likanik - a ta sam lika? ( K&M- ti ga pa cofaš z darilom za moža :-)), Simvir šiba v Četeške (ja, menda bo sedaj lepše vreme, pa bo tudi zdravje spet pri hiši), Tasyo... ja, kaj pa že ve vse znate... , pa Sinske tudi še ni iz porodnišnice... Pa bo še treba redno preverjat stanje na RR :-) Jabka... pri nas računajo po cca 5 EUR.

Tudi pri nas ni dolgčasa. Sicer sta ta velika danes odšla na tabor na Primorsko in je v hiši čist prevelik mir. Sem imela pa čas, da smo se s tamalima dvema crkljlali in lovili po vrtu. Pa je tudi pasalo. Čez vikend smo jo mahnili na Krnska in je bilo res krasno. Kljub temu, da je bilo vreme v soboto ves čas na meji, smo jo odrinili navkreber in se je splačalo. Ta veliki trije so korajžno hodili, tako da smo bili v dobrih dveh urah na vrhu. Prenočevali smo v koči, kar je bila tudi posebna dogodivščina. Nedelja je bila pa sploh lepa. Res sem odklopila ves realni svet, tako je bilo danes veliko lažje spet v službo. Še 14 dni pa tudi jaz začnem dopust. Potem pa, kot kaže bom vsaj 5 tednov doma. Če pa ne oklestijo mojih obveznosti, se sploh več ne vrnem. Bo pa dopust še daljši :-)

Tako prilimam vam še par slikic:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 904
14.7.2009 9:13:12   
sinskaT
O POsadka hvala za lepe slikice, sem se malo pomirila, ko me vsi nekaj gnavijo že navsezgodi zjutraj: A si že?????? Jao...pa saj uradno sem "samo" 2 dni čez rok zganjajo pa tako, kot da sem najmanj že 2 leti noseča (če mal pomislim, saj skor sem user posted image user posted image user posted image ).
Pri nas se je situacija malo porihtala, Hana je že skor zdrava,t ko da počasi bi res že lahko šla proti rimu.. Jaz se pa tko  fajn počutm, kot da jenček sploh še ne misli pokukat na plano. Pa tako sem si želela spontanega začetka . Kakšne ideje za sprožitev prosim - keks ne pomaga, to se itak izvaja že skos user posted image , mehiška tud ni nardila svoje, hodim tko al tko okrog, pospravljam, dvigujem Hano...ni da ni.

Ja saj vem počakat bo treba, vse ma svoj čas in kraj user posted image . Hvala že 100tič za podporo, vsaj tukaj gor se počutim fajn, ko me nič ne priganjate in razumete user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 905
14.7.2009 10:46:05   
SpeliG
Danes sem ful produktivna na delovnem mestu, pa se malo javljamuser posted image ...Itak je glavni projekt, kaj bomo jedli za malico, ha ha, vmes pa še malo čekiram destinacije za naš poletni dopust št. 2, ki si ga obetamo čez kakšna 2 tedna.

Sinska, si me spomnila na obdobje, ko sem bila še 2 tedna PRED rokom, pa kamorkoli sem prišla, vsi nabijajo "ja, a ti še kar nosiš"...Najbolj tečno vprašanje, res. Ti kar to ignoriraj, uživaj v poslednjih trenutkih 2 v 1 in naj se ti nikar ne mudi, otroček že ve svoje. Drži se, tukaj vsi navijamo zate!!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 906
14.7.2009 11:59:23   
Isabellabina
En lep sončen Dober dan!!!

Ja zunaj je res krasno in moji otroci obožujejo biti zunaj...

Danes sem bila že na Vranskem,šla iskat izkopalnik za krompir....ga bo treba ven ruknit ,je že tako lep in tako debel ,da sem porabila 4 krompirje za 6 ljudiuser posted image

Kosilo se kuha,najmlajši član je omagal in panča...jaz sem si vzela minutko ,da malo pregledam ,če se je že pridružil novi član....

sicer pa SinskaT----jaz sem bila 11 dni čez rok...vse sem rodila spontano in je to najtabulj zadeva...drugega so mi sprožili za čist brez veze ...nisem bila dovolj samozavestna ,da bi rekla Ne ,ker sem se čisto vredu počutila bila pa 6 dni čez rok...Tako ,da naj se ti nikamor ne mudi ,se bo že začelo ,ko bo mali pikec tako hoteluser posted image ...želim pa ti hiter in lep porod....

Danes popoldne peljem moje  bambinote in še od svakinje fanta v kolosej gledat Ledeno dobo 3 in že komaj čakajouser posted image user posted image user posted image   ,če bo katera v bližini koloseja se lahko dobimo na kavici---film pa se začne ob 15.40...tako da v tistem času bom jaz v koloseju....

kaj še aja....Posadka kakšne krasne slikice...ma saj ti vedno ujameš tak trenutek na sliko ,da samo buliš lahko v ekran...super slikice....user posted image

Krista---saj bo kmalu bolje...je pa bolje ,če kozice sedaj preboli ,kot pa kasneje....

No toliko...šibam dalje za štedilnik....lepo preživite današnji dan....

< Sporočilo je popravil big mamma -- 14.7.2009 12:10:27 >

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 907
14.7.2009 14:36:41   
NiLe
Hej, hej!

Pa jo imamo ... vročino in soparo ... ma ja, sej prav, saj smo sredi julija in smo res predolgo čakali na poletne  temperature ... samo tule  v službi se je pisarna že tako ogrela, da je peklensko vroče in bom počasi odmaglila domov ... še tri dni, pa imam dopust 3 tedne ... jupiii! Načeloma imamo kolektivca 5 tednov, pa mi je čist preveč škoda ves dopust ponucat, ga bom še rabila za uvajenje v vrtec, pa kakšno luknjo zakrpat med prazniki.

Posadka; ful lepe fotke ... kot vedno!! Tomažek je pa vedno bolj blond in res prikupen! A če prav razuemem, se boš po dopustu odločila za končanje kariere ... zaenkrat??

Sinska; ti kar uživaj user posted image ... Dete ti bo že dalo znak, ko bo pripravljenouser posted image ! BTW, pred parimi dnevi sem imela tako čudne sanje in sanjala, da sem bila prisotna pri porodu na domu in pravzaprav spravila na svet enega človečka, pa nimam pojma, kaj bi to pomenilo user posted image ...

Big mamma, ti si pa ful pridna, pedenaš vse otroke, pa kosilo, pa okopavanje vrta, še v kino greš ... faca si! Mi smo si že ogledali film ... ful lušten!

Trnuljčica; joj, kako ti privoščim več naspanih noči in manj delovnih ur! Prav res!

Srečka; ste danes osvojili Šmarno goro? Kdaj pa odrinete na daljši dopust?

... Nič, sem se odločila, da je za danes dovolj user posted image ... uživajte v poletnih dneh, pa ne pozabite na kakšno fajn osvežitev v senčki!

< Sporočilo je popravil NiLe -- 14.7.2009 14:39:12 >

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 908
14.7.2009 19:52:16   
trnuljčica
LP resss lepe fotke.user posted image Si me spomnila da bo treba malo v gore.

Spanje: kdo bi našega razumel, prvo 2 tedna sračka, da si user posted image , potem pa prespi noč. In pazite v varstvu MM! Boste rekle naj ga kar dalje določam...user posted image Ma je že bil določen v soboto ponoči- pa je bilo za user posted image . Seveda on po 1 uri zaj user posted image popeni in ga pusti, potem pa mama zopet spi 3 ure...user posted image Tako da vse upe polagam v pogovor s "strokovnjakom" user posted image , če ne ga pa le še vrtec lahko pogliha... No ja, včasih zgledi vlečejo. user posted image Mogoče bo kakšna Iza v skupini, da ga kaj nauči. Kaje pa nočemo tamuser posted image user posted image user posted image ... Če se takšna dva spečata...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 909
14.7.2009 20:26:53   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Kaje pa nočemo tamuser posted image user posted image user posted image ... Če se takšna dva spečata...user posted image user posted image user posted image

- in - dasta +...mogoče bi ju pa vidve s Ketrin morali spečat he he...bi tako najedala drug drugemu, da bi se hitro spravila spat

She
Within the measur

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 910
15.7.2009 8:25:01   
scorpiogirl
Dobro jutro dober dan user posted image

mali razturava po dnevni, tko da imam mal časa se pofočkat user posted image
pa o spanju čvekate ... ne vem, no, če je to lih tema za nas user posted image sicer smo pri dnevnem spanju gorzno pridni (čist zares, ne moreš verjet), ponoči pa še zmer ne znamo spat lepo v kosu ene 8 ur user posted image pa po novem ob 7h vstajamo user posted image
in pol gre mulac mali včeraj že ob 9h nazaj spat, spi dve uri, ob 2h pa ponovi vajo ... k mali dojenček user posted image vzame dudo pa se nekam vleže ... ko ga vprašam, če gre spat, pokima, gre lepo z mano v sobo, se vleže v posteljo (zdej, ko je še samo pri jogiju, je to mala malca), počakam dve minutki in mali spi user posted image
sej zvečer tud čist lepo zaspi, sam se še zmer zbuja, tko da očitno še en cajt ne bomo naspani ... vsaj jst, MM zraven fejst na glas brunda in ga nič ne moti user posted image

Trnuljčica, držim pesti, da Mali princ čimprej ugotovi, da je vedno fajn celo noč prespat (k tale vaš fant je pa še večji ekstrem kot naš), da se boš naspala ... pa v službi naj te tud mal pustijo dihat, no user posted image

Posadka, slikce lepe kot vedno user posted image

Razprodaje ... jst se jih ponavadi v velikem loku izognem ... letos bo najbrž enako user posted image že tko nisem za šopingiranje, tkole me pa še bolj mine vse skupaj user posted image sicer ma pa Nal tko al tko dost poletnih cunj ... zase pa itak ne znam več kupovat, vedno na otroški oddelek zavijem user posted image

Srečka ... kako je z babi? pa čeljust že ok? user posted image

Nile, si mi lušte naredila ... bo treba sprobat tud kakšno vikend varianto v dvoje user posted image sam mi je tolk smotan tamalega kam turit, ko še ne spi lepo ponoči ... pol pa čakam, da bo končno spal, pa ostajamo v troje user posted image no, sej lih blazno se tud noben ne ponuja, da bi prevzel za kakšen vikend, pa nč preveč se tud ne pritožujem, je čist luštno tud tkole user posted image

hodim vsak dan čekirat, če je Sinska že sporočila novičko, pa vidim, da se še vedno crkljajo 2v1 user posted image bejba, ko bo malemu Pipiju (al pa Pipiki, pa se bolj nagibam k user posted image user posted image ) pasalo prit na svetlo ... držim pesti, da bo čim lažje za oba user posted image pa takoj tud nam sporočit, ko smo vse tako firbčne user posted image

tko ... uživajte, grem pesjanarja reševat pred ploho poljubčkov in objemanja user posted image

sonček je trarara user posted image

Ni nam dolgčas :)

Neposredna povezava do sporočila: 911
15.7.2009 8:30:10   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Big mamma, ti si pa ful pridna, pedenaš vse otroke, pa kosilo, pa okopavanje vrta, še v kino greš ... faca si! Mi smo si že ogledali film ... ful lušten!
Hvala,hvala....ko smo bili samo trije člani sem imela drugačno mišljenje o vrtu in se danes smejem mojim izjavam ,da kolikor bomo rabil bomo kupil!!!Ja takrat ja ,danes ko nas je pa toliko več je pa vsaka doma pridelana zelenjava vredna zlatauser posted image in sem ful vesela ,da mi uspeva vrt.Sem že veliko spravila v skrinjo nekaj še bo .

Trnuljčica; joj, kako ti privoščim več naspanih noči in manj delovnih ur! Prav res!
Se podpišem....naš je tudi nespanec,ampak vseeno malo več spi od tvojega princa...upam ,da se hitro poštima tole vaše nespanje

Nile povej kdaj se srečava---za prevzem!!!

Drugače pa dobro jutro.....spali smo tako tako...z vmesnimi bujenji,pa iskanjem dude,pa žejen ,pa lačen....ah pa saj bo....enkrat....

Srečka----hvala ti še enkrat za včerajšnjo pijačo---in upam ,da Izi ni ostal preveč velik spominček od Jerneja(praskica)....zdaj vdiš kako je ko je toliko otrok na kupu----se je pa Jakob na poti domov v avtu dru skoraj do Mengša ,ker je bilo hudo ,ker se ni mogel več igrati na tistem toboganuuser posted image ....no saj kakor je začel jokat..je potem tudi nehal...

Eh ja šibam zdaj malo pospravit..potem pa ven dokler še ni takšne vročine.....najmlajši je pa tule zraven mene in mi nosi barbike v naročje in pravi aja,aja...user posted image

No imejte se lepo in naj vam bo čim manj vročeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 912
15.7.2009 9:35:29   
simvir
Helo!

Vidim da se nič novega ne dogajauser posted image .

Posadka saj vem da smo že kot lajne, ampak vi ste pa res ena taka luštna familija, v vse se podateuser posted image , pa krasne slikice seveda.

Big mamma jaz tudi rada brkljam po vrtu, mi je prav v sprostitev. pa zdaj se tamala dva že lepo sama igrata, tako da tudi če smo sami kaj postorim ali poberem zelenjavo. Včeraj mi je T. zelene paradižnike trgal in jih jedeluser posted image , pa korenček moram obvezno kakšen spulituser posted image , da sta zadovoljna.

Scorpio tole z vašim spanjem čez dan je pa res na izi. Mogoče pa preveč spi, pa se ponoči potem zbuja. mi spimo ponoči, če ga res ful ne matrajo zobki, odkar mora zjutraj vstajajati že pred šesto.

Se mi zdi da ima sedaj večji red s spanjem. Je pa zadnjih nekaj tednov brez dude, je bil ful prehlajen pa laringitis, pa večkrat ga je dal MM spat brez dude in se je kar odvadil. Ja moram pohvalit MMja, da sedaj večinoma on daje T. spat (je začel na dopustu) in zaspi v minutki ali dveh. Pri meni pa, malo me dvigni, malo se moram stisniti, pa lase božati....user posted image
in tako meni ostane malo več časa za kaj postoriti ali pa za to, da zvečer še kaj preberem, prej skoraj nisem uspela.

Krista upam, da je Nadja sedaj že bolje, je pa fjan da ste z noricami opravili. Nas to še čaka pri obeh. Bomo takrat pomoje cel mesec domauser posted image . baje tudi po Ljubljani sedaj razsajajo.

Nile a tebi je pa vroče v službi? a klime nimate, mene pa včasih še zebe, sploh če sem v krilu. Pa super za tako dolg dopust. Mi letos bolj nekaj štukamo, pa tudi za uvajanje rabimo dopust, nekaj ga mora pa tudi še ostati za med letom. Tako da sem jaz tadaljši dopust imela že v junijuuser posted image , drug teden imam pa samo tri dni.

Neposredna povezava do sporočila: 913
15.7.2009 9:36:55   
resnično srečna
jutro...

moji 3je spet spijo...mislim na Izo, Matevža in psa...je Iza samo naredila svoje zjutraj na wc-ju (od včeraj je namreč ponosna lastnica nastavka na wc školjki - 1ega imamo v Strunjanu, 1ega pa v Murglah)...namreč kahlica je postala misija nemogoče, ker ni več obsedela...na wc školki pa eno odrecitira pa je zadeva opravljena...

beg pred moškimi...jah je Iza spoznala, da se jim je najbolje umaknit, ko postanejo preveč posesevino...o praskicah ni ne duha ne sluha he he...ustnica je ok...je bilo pa fino videti kako izgleda 5 otrok he he...najglasnejša sta itaq mala dva a ne?...Laura je carica...Benko pa tudi he he...mali henry potter...drugače pa kompromisi...pa odporen moraš biti za izsiljevanje enega, ker drugače vsi nastradate...no po mojem je Iza uživala v igri...pa crkljanju...saj veš...naša mala maza...ko sva pa domov prispeli je pa samo še banjico videla in se je spravila spat...

naša babi...jah je pa carica...v 3 dneh 2 operaciji...ampak ju3 že potuje v Dolenjske toplice...vsak dan že hodi seveda ob pomoči 1ega od osebja...očitno bergelj sploh ne bo dobila...ampak se bo kar navadila brez hodit...malo jo heca prebava...ji pa verjamem, ker že 15 dni samo leži in se seveda vse upočasni...bo bolje, ko bo začela migati...

danes spokam tudi dedija...gre kar z njo v Toplice...seveda na lasten strošek...pa v svojo sobo, ker bo babi še na varovanem oddelku...ampak bosta že...

Šmarna gora...je neizpolnjen ciilj ostala...smo namreč dobili navodilo od "capo di famiglia", da moramo posesat avto...pa smo to naredili raje dopoldan v manjši vročini in hladu...gre avto v petek na servis...pa mora bit za mehankarja čist...sicer pa sploh ni bilo panike...smo bili hitro gotovi...

žehta, žehta, žehta...he he sem prejšnji teden malo štrajkala...je bilo obupno vreme...zato se moram pa pohvalit, da sem sedaj v dveh dneh že na konju...se suši 1,2,3...in je že skoraj vse v omarah...pa pripravljeno na novo pacanje...še posteljnine se lotim pa bo...jupi za sonce...

lepa posadka...joj Krnska jezera...sem bila v obdobju pred Izo v zgodnji spomladi...he he je bilo še vse zasneženo...žal imam samo 2 fotkici...da vas malo ohladita v teh vročih dneh...ne vem kje za vraga je album z ostalimi he he...

user posted image

user posted image

scorpio...he he danes imamo 15 mesecev lalallaalal...in ja rastejo tile naši otročaji...Iza tudi že sama kar nekaj časa pokaže da bi šla spat...ninica, duda pa se začne ulegat na tla in gre prav lepo v posteljo potem...no pa hvala bogu so naše noči super...

moji šivi...bljek beden občutek, ko žulim ta cviren...samo sem na odbojki v ponedeljek toliko časa zvijala tisto vrvico z jezikom, da je odpadla...mislim da tisti del, ki je bil že zaceljen...sedaj je spet malo manj moteče...otekla nisem več...da dotik kost ne boli pa jem tudi že...tako da ni panike...sem dobro včeraj z Big mamo gofljo otresala ja he he...še dobro da ni padal dež zvečer...

ekola...čas za obesit novo perilo...uživajte...

SinskaT...he he ti se pa le javljaj tako lepo...kar podoživljam zadnje dneve ko te berem...je moj sine tudi zamujal 7 dni he he

pip

G

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 914
15.7.2009 11:08:40   
JABOLKO3
Živijo!

Jaz sem še vedno na delu na domu... in me tole s službo že precej v slabo voljo spravlja, ker se še vedno niso vsega zmenili in še vedno ne vem, kdaj bom začela hoditi tja... in ker bi bilo treba v tem tednu že vse pripraviti za izvedbo projekta, ki se bo začel 27.7., jaz pa še vedno ne vem, kje ga bomo dejansko izvajali... naslednji teden pa gremo še na kratke počitnice... potem bodo pa rekli zakaj sem šla na dopust, če nisem imela vse pripravljeno... eh, naj se gre solit vse skupaj...
No, imam pa sedaj doma luksuz... varuška... pa čistačica... bi se človek komot navadil, ha ha...

Naslednji teden gremo pa malo na izlet z avtodomom... in kako je do tega prišlo - najprej smo nameravali na morje, a ker do zadnjega nismo točno vedeli, kdaj bomo sploh lahko šli, nismo prej nič rezervirali... in gledava sedaj ponudbe in pride hotel ful drag, ker bi nam zakasirali 2 sobi, apartmaji so fraj tisti, ki so kje daleč od plaže... všeč so nam bile tiste mobilne hišice po raznih kampih, a so ful drage (od 120€/noč dalje)... in smo ugotovili, da nas pride ceneje avtodom - sem našla enega, ki je bil fraj v Mariboru in smo ga hitro rezervirali...
Prvi plan je bil po Hrvaški skozi Plitvice do Paklenice, potem smo pa ugotovili, da na poti ni urejenih počivališč za avtodome, poleg tega pa so letos sprejeli zakon, da če ustaviš izven kampa (tudi podnevi in se greš npr. kopat), ti lahko zadevo zaplenijo za 2 meseca, pa še kazen plačaš... in smo rekli hvala lepa in gremo v Italijo - malo naokrog, da bo vsega po malem - morje, zabava, gore... bomo videli, kako nam bo všeč...

NiLe - uživačka... kar vikend v dvoje sta si privoščila, bravo... jaz bi tudi - nisva bila še nikjer sama, odkar imava mulčke... no, pravzaprav bi jaz tudi solo user posted image ...

Krista - pri vas pa koze pasete, praviš... upam, da je že bolje... pa končno imam olje zate - se morava zmenit za predajo...

Trnuljčica - tebi pa res privoščim, da se že naspiš...

Srečka - ti imaš pa na morju skoz eno delovno akcijo... a ni mišljeno tisto kao za dopust in uživanje?? ...ti želim, da bi trava počasneje rasla, pridelki pa hitro...

Big mamma
- moj vrtiček je bolj miniaturne sorte, bolj za zabavo, a sem precej slabe volje, ker je šel ves paradajz po gobe... pa tako lep in poln je bil, pa ne bo nič dozorelo, ker že vse gnije... sem se večkrat spomnila na tvojo hiško za paradajz - a se je obnesla?

Posadka - super za izlet... mi smo že tudi težko čakali lepše vreme za kakšen podvig... morda pa kaj 'pade' naslednji teden v Dolomitih...  glede službe pa - želim ti dobro odločitev...

Scorpio - ti pa sedaj uživaš na počitnicah, kaj... pa lepo je brat, da mali čez dan kar sam zaspi... no, saj naš je tudi kar priden - če je zelo zaspan, začne vsem dajat pa-pa, kar je znak, naj ga že odnesemo v posteljo...

Simvir - bravo za TM... midva si zvečer tudi razdeliva mulce - eden pomaga večjima in jima prebere pravljice, drugi zrihta malega - da je potem še kakšna urica miru...

Sinska - javi, ko bo čas... do takrat pa uživaj v zadnjih trenutkih lepe nosečnosti...

nič, moram še malo delat...lepo se imejte...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 915
15.7.2009 11:31:23   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

.

Naslednji teden gremo pa malo na izlet z avtodomom... in kako je do tega prišlo - najprej smo nameravali na morje, a ker do zadnjega nismo točno vedeli, kdaj bomo sploh lahko šli, nismo prej nič rezervirali... in gledava sedaj ponudbe in pride hotel ful drag, ker bi nam zakasirali 2 sobi, apartmaji so fraj tisti, ki so kje daleč od plaže... všeč so nam bile tiste mobilne hišice po raznih kampih, a so ful drage (od 120€/noč dalje)... in smo ugotovili, da nas pride ceneje avtodom - sem našla enega, ki je bil fraj v Mariboru in smo ga hitro rezervirali...
Prvi plan je bil po Hrvaški skozi Plitvice do Paklenice, potem smo pa ugotovili, da na poti ni urejenih počivališč za avtodome, poleg tega pa so letos sprejeli zakon, da če ustaviš izven kampa (tudi podnevi in se greš npr. kopat), ti lahko zadevo zaplenijo za 2 meseca, pa še kazen plačaš... in smo rekli hvala lepa in gremo v Italijo - malo naokrog, da bo vsega po malem - morje, zabava, gore... bomo videli, kako nam bo všeč...
Fouš,fouš,fouš.....skratka uživajteeeee!!!!!

Big mamma
- moj vrtiček je bolj miniaturne sorte, bolj za zabavo, a sem precej slabe volje, ker je šel ves paradajz po gobe... pa tako lep in poln je bil, pa ne bo nič dozorelo, ker že vse gnije... sem se večkrat spomnila na tvojo hiško za paradajz - a se je obnesla?
Super je moja hiška,paradajz raste ko zmešan smo morala že podstavit oz.povišat hiško ,ker jee zrasel do strehe...pa nabito poln je....oh komaj čakam paradižnikovo solatoooo!!!

Šibam zdajle po mojo tavelko pupo...dela namreč izpit za skuterja in se zdajle že skoraj dve uri fijaka okoliuser posted image user posted image user posted image

mejte se....

< Sporočilo je popravil big mamma -- 15.7.2009 11:32:03 >

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 916
16.7.2009 9:19:40   
Isabellabina
Jutrooooo  

Naša noč je bila še karuser posted image ...

No včeraj sva z možem uspešno ruknila krompir z njive in se sedaj lepo suši na prikolici,potem pa me čaka še prebiranje le tega.

Jutri jo mislimo mahnit v Snovik na bazen...se malo sfrišat...

Današnji dan bo pa bolj likalno narejen...

Čakam novičke od naše aprilčice.....

To9liko....šibam sedaj....

Lepo se imejte vse ,ki delate in vse ,ki ste še doma...

Neposredna povezava do sporočila: 917
16.7.2009 10:21:50   
scorpiogirl
Helow user posted image
Simvir, a vi pa že kar brez dude user posted image user posted image user posted image pri nas za spanje mora bit ... čez dan jih pa kar pospravim, da se ne navadi vlečt tisto dudo tud kar tako user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: simvir
Scorpio tole z vašim spanjem čez dan je pa res na izi. Mogoče pa preveč spi, pa se ponoči potem zbuja. mi spimo ponoči, če ga res ful ne matrajo zobki, odkar mora zjutraj vstajajati že pred šesto.

žal tud to očitno ne bo res user posted image
je bil včeraj cel dan v varstvu pri moji mami. Vstal je ob 7h, čez dan je odspal dobro urico pa potem v avtu še pol ure. Midva sva bila pridna, sva pripeljala in sestavila Nalovo novo posteljo pa par omar. Ko sem ga pripeljala domov, je bil sicer grozno zaspan, pa je bilo očitno toliko novega, da ni zaspal do 23h user posted image pa ni nič bolje spal kot drugače, še vedno se je ene trikrat vmes zbudil za dudo, zjutraj pa ob pol 7h vstat ... jst pa user posted image smo šli že ob 8h ven, pa na igrišče divjat, mal do desetih je pa v vozičku zaspal, sem ga prestavila sedajle v posteljo in spi naprej ... zvečer bomo pa videli. Najbrž ga popoldne ne bom več dala spat, zvečer okrog 9h (greva ob pol 8h gledat še mojo sestrično iz Argentine, ko imajo ravno pri nas en nastop), pa bomo videli, kakšna bo noč.
Sicer očitno jst ne rabim prov veliko spanca, ker zaenkrat še kar funkcioniram ... bomo pa prav kmalu videli, če so moji možgani sposobni funkcionirat z malo spanca, ker se bo počasi treba lotit še kakšno knjigo prebrat, da bo tistih par izpitov jeseni šlo z lahkoto user posted image

mal me mori edino statistika, ker naravoslovnih zadev sem se pa čist odvadila, mamo same družboslovne in sploh ne vem, kako se lotit zadeve user posted image

Jabolko, super, da ste se tkole zmenili za dopust user posted image mi je všeč taka bolj popotniška ideja user posted image sem ravno včeraj gledala ene fotke iz kampa ... se mi je kar zaluštalo ... borovci pa tiste iglice po tleh ... mmmmmmmmmm, jst bi spet mal morja user posted image

BM, ti si pa ful pridna z delom na vrtu user posted image pa super za dober pridelek in čestitke tvoji pupi za izpit. jst se že ene 10 let spravljam delat izpit za motor, pa finance kar pobegnejo user posted image

Srečka, pejte vi na morje kej počivat, ne pa da skoz samo delate user posted image se ne reče temu za brezveze dopust pa počitnice user posted image pa bravo za tvojo babi user posted image imaš očitno njeno pozitivno naravnanost user posted image

tko, pol komentarjev je ušlo skozi luknje ... če se ne morem zgovarjat več na user posted image , bo pa vročina kriva user posted image user posted image user posted image

uživajte bejbe ... upam, da v senčki, s sladoledom al pa bandidosom user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 918
16.7.2009 15:09:24   
resnično srečna
dan...

pri nas Iza že drugi dan kuha in driska...adeno virus baje...sedaj jo filam z veliko količine, ker stalno peremo posteljnino pa nadvložke modroca...ji gre vse pri strani ven...no veliko tudi v stranišče...pa naše cunje so tudi umazane ko jo pestujemo...ji skušamo malo omiliti tole nevšečnost...

je pa bobi palčke, pa kak suh kruh pa pit smo ji dali spljunkano kokakolo...za posladek dobi pa jedilno čokolado...za malico naribano rjavo jabolko...groza...poje 2 žlički pa že maha, da ima dovolj...še malo pa bo manekensko suhcana...so jo že sedaj se mi zdi sama kolena...

da je situacija še hujša...pa so mi včeraj zelo obzirno povedali, da je moj dober kolega - prijatelj naredil samomor...nimam pojma kaj mu je bilo...še pred nekaj tedni sva obujala spomine na skupne dogodivščine in ni nič izgledalo, da ga kaj muči...moral bi z otroci na morje...pa se ni več javil...ga je izsledila potem policija...v glavnem spet bo pela črna barva...načeloma sovražim pogrebe...ampak ju3 grem...že zaradi njegovih staršev...ker vem, da so zmedeni in potrebujejo podporo...mogoče jih bo misel, da je imel okrog sebe veliko ljudi, ki so ga imeli radi malce pomirila...lahko bi se zaupal...ampak taki smo...včasih žvečimo probleme v sebi in na koncu ne vidimo izhoda in naredimo takole traparijo, ki ne koristi nikomur...zato kar pišite drage moje na RR...več glav več ve in ni vrag, da se ne najde rešitve...

drugače pa...eh radi se imejte, pogovarjajte se, vržite ven svoje temne misli, tisto kar vas tare...danes sem bila v moji ex službi...sem šla podpisat odpoved he he...in veste kako olajšanje, da zapuščam vso zadevo...jaz kljub vsemu kar nas zadeva še vedno izgledam sončkasto (čeprav sem bila včeraj obupno tečna), tam pa vsi zamorjeni...siti okolice in samih sebe...kakšen nasmeh, kakšen pozdrav...nič...eh hvala bogu, da je ex team...in upam, da bo bodoči bolj nasmejan, igriv in zadovoljen...he he...

15. je mimo...od SinskeT nobenih novičk torej smatram, da še uživa v 2inone...torej...hmmm bo 19. srečnejši???...morda 20???...we will see...a pobiramo stave he he...

naš Strunjan je res bolj delovni resor...no ta vikend zagotovo ne bo...upam, da s eju3 Izi stanje driske in vročine počasi umiri...pa da bomo lahko malo poležavali v senčki...če bo sploh poteba glede na to, da s5 napovedujejo slabše vreme...

vrtičkarice...kaj uporabljate proti plesni???...so mi napadle te nadloge bučke in so listi sivi...moja mama mi je prinesla pelin...da skuham čaj in s tem poškropim...pa ve...pa seveda naj bi zadeva bila bio...

BM...lepo uživajte v kopanju...pa Laura upam, da naredi izpit za skuterja...predvsem pa da bo vožnja varna...jaz Matevžu tega ne dovolim...se preveč bojim, da bo adrenalin nadvladal pamet...pa imam potem stalno ene črne scenarije...ne ne...naj kar še nekaj let počaka, da se hormončki pubertete pomirijo

scorpio...eh veš da je nova postelja eno posebno doživetje...in valda da se ne zaspi...saj bo danes bolje...drugače pa eno fotkico postelje...si ravnop ne predstavljam, da bi Iza bila že na samostojni...še preveč skače madam...ne vem no...al pa le pretiravam v skrbi...

She
Within the measur

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 919
16.7.2009 15:39:33   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

dan...

pri nas Iza že drugi dan kuha in driska...adeno virus baje...sedaj jo filam z veliko količine, ker stalno peremo posteljnino pa nadvložke modroca...ji gre vse pri strani ven...no veliko tudi v stranišče...pa naše cunje so tudi umazane ko jo pestujemo...ji skušamo malo omiliti tole nevšečnost...

je pa bobi palčke, pa kak suh kruh pa pit smo ji dali spljunkano kokakolo...za posladek dobi pa jedilno čokolado...za malico naribano rjavo jabolko...groza...poje 2 žlički pa že maha, da ima dovolj...še malo pa bo manekensko suhcana...so jo že sedaj se mi zdi sama kolena...
A je nalezljivo????user posted image user posted image
da je situacija še hujša...pa so mi včeraj zelo obzirno povedali, da je moj dober kolega - prijatelj naredil samomor...nimam pojma kaj mu je bilo...še pred nekaj tedni sva obujala spomine na skupne dogodivščine in ni nič izgledalo, da ga kaj muči...moral bi z otroci na morje...pa se ni več javil...ga je izsledila potem policija...v glavnem spet bo pela črna barva...načeloma sovražim pogrebe...ampak ju3 grem...že zaradi njegovih staršev...ker vem, da so zmedeni in potrebujejo podporo...mogoče jih bo misel, da je imel okrog sebe veliko ljudi, ki so ga imeli radi malce pomirila...lahko bi se zaupal...ampak taki smo...včasih žvečimo probleme v sebi in na koncu ne vidimo izhoda in naredimo takole traparijo, ki ne koristi nikomur...zato kar pišite drage moje na RR...več glav več ve in ni vrag, da se ne najde rešitve...
No moj brat je tudi delal samomor,vendar smo ga rešili in vem kako je hudo ko ti nekdo to stori.

15. je mimo...od SinskeT nobenih novičk torej smatram, da še uživa v 2inone...torej...hmmm bo 19. srečnejši???...morda 20???...we will see...a pobiramo stave he he...
Ajde 18.7.2009---rečem jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

vrtičkarice...kaj uporabljate proti plesni???...so mi napadle te nadloge bučke in so listi sivi...moja mama mi je prinesla pelin...da skuham čaj in s tem poškropim...pa ve...pa seveda naj bi zadeva bila bio...
Ah ja tale plesen je pa tudi meni lansko leto vse vrtnine napadla in smo poskusili z mlekom pošpricat a je bilo že malo prepozno...Letos sem pa že takoj na začetku pošpricala z Plantelo Vivera...nevem kako naprej...in je bilo vredu....sicer pa bom morala ponovit,ker se tudi nekaj dogaja na paradižniku....je pa baje BIO  pršilo in ima karence samo 3 dniuser posted image user posted image
BM...lepo uživajte v kopanju...pa Laura upam, da naredi izpit za skuterja...predvsem pa da bo vožnja varna...jaz Matevžu tega ne dovolim...se preveč bojim, da bo adrenalin nadvladal pamet...pa imam potem stalno ene črne scenarije...ne ne...naj kar še nekaj let počaka, da se hormončki pubertete pomirijo
pišuka no jaz jutri ne bom šla sem dobila teto na obisk(hvala bogu ,ker je spet zamujala 7 dni...po tabletkah mi hodi tako dolgo..nimam pojma zakaj..ponavadi je prišla v cca.treh dneh!Jah veš kaj saj vem ,da je mene tudi strah ,ko sedijo na motorju tudi Benjamin ima crosko ,ampak zaenkrat jima zaupam ,ker lepo vozita po pameti...sicer pa kako naj jima preprečim ,ko pa oba z možem se rada voziva z motorjem!user posted image Ravno sedaj mož popravlja eno hondico--oldtajmerja in komaj čakam ,da se malo zapeljem,ker je verzija Harlya.....ah veter v lasehuser posted image user posted image user posted image

No zdajle na veliko likam,,,pa sem se prišla malo shladituser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 920
16.7.2009 16:11:27   
lepa posadka
Tokrat javljanje iz službe zaradi nujnega sporočila:

V porodnišnici NM se je ob 14.40 rodil Nik, pravi korenjak.

Sinska - čestitamo!!!!! Jupiiiii!!!! Vsi se veselimo z vami.

Neposredna povezava do sporočila: 921
16.7.2009 16:34:55   
resnično srečna
jupiiii čestitke...

Nič planiran a zaželjen
in kot blisk si bil storjen
koracaj po svetu tem in deli srečo vsem ljudem.

sinskaTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo mami...tako se dela...pa čestitke veliki sestrici Hani...in seveda očku...ter končno: oh ja Nik srečo imaš čakala te je super družinica...in sedaj le uživajte v 4i...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 922
16.7.2009 17:03:14   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Iiiii, Sinska ima sinka NIKA ... jupiiii, bravo mamiuser posted image user posted image user posted image , iskrene čestitke za fantiča s prekrasnim imenom (seveda, če imamo tudi doma enega s takim imenom user posted image ).

Čestitke celi družinici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa lepo se cartajte!!!

< Sporočilo je popravil NiLe -- 16.7.2009 17:04:26 >

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 923
16.7.2009 17:05:44   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Tokrat javljanje iz službe zaradi nujnega sporočila:

Jeeeeeeee......čestitke...pa smo te le dočakali!!!!SinskaT.....zdaj pa veselo cartaj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 924
16.7.2009 17:53:23   
scorpiogirl
Še tukaj čestitke Sinska ... veliko crkljanja srečni družinici user posted image pa res je ... lepo ime user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

dan...

uf, upam, da bo čimprej bolje. si predstavljam, kako je grozno ... zanjo in za vas user posted image

sožalje ... smo ljudje včasih res čudni in svojih težav ne zaupamo drugim ... potem se pa skuhajo v nas user posted image

drugače pa...eh radi se imejte, pogovarjajte se, vržite ven svoje temne misli, tisto kar vas tare...danes sem bila v moji ex službi...sem šla podpisat odpoved he he...in veste kako olajšanje, da zapuščam vso zadevo...jaz kljub vsemu kar nas zadeva še vedno izgledam sončkasto (čeprav sem bila včeraj obupno tečna), tam pa vsi zamorjeni...siti okolice in samih sebe...kakšen nasmeh, kakšen pozdrav...nič...eh hvala bogu, da je ex team...in upam, da bo bodoči bolj nasmejan, igriv in zadovoljen...he he...
glede na to, da bojo kolikor vem zaenkrat "sodelavci" otroci, sem prepričana v to user posted image

haha, telepatija očitno user posted image nč ne bo s stavami, nas je prehitela user posted image

naš Strunjan je res bolj delovni resor...no ta vikend zagotovo ne bo...upam, da s eju3 Izi stanje driske in vročine počasi umiri...pa da bomo lahko malo poležavali v senčki...če bo sploh poteba glede na to, da s5 napovedujejo slabše vreme...

scorpio...eh veš da je nova postelja eno posebno doživetje...in valda da se ne zaspi...saj bo danes bolje...drugače pa eno fotkico postelje...si ravnop ne predstavljam, da bi Iza bila že na samostojni...še preveč skače madam...ne vem no...al pa le pretiravam v skrbi...

no, mi smo Nala ravno zaradi tega dali v večjo posteljo, ker se je prej v rešetke butal in zbujal. imamo pa varovalo na sprednji strani, da se ne more zvalit dol. Če hoče it dol, pa zna, tako da ni problem user posted image
se oklepam upanja, da je bilo včeraj preveč novo in bo danes bolje. dopoldanski spanec je bil super, je odspal 3 urice, sedaj sicer že tečka, pa bomo šli še na sprehod, tako da ne bo omagal user posted image

tolk ... naš podmladek je že zeloooooooo siten, tako da se počasi zrihtamo in šibamo ven. čez dan je bilo prevroče, tako da smo se crkljali doma ... zdej pa upam, da se ne bomo več kuhali user posted image
uživajte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?