|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
8.7.2009 8:20:07   
Isabellabina
Jutro!

Ma kaj to berem....srečanje ste pa naredile tik tak....pišuka ,zdaj moram vsak dan prečekirat kaj se tule gor dogajauser posted image ...

Srečka---upam ,da je pooperativen potek brez bolečin.....pa super za vas vse skupaj...dobro se držite...

Sinska--hm ,danes je bila luna....si še med nami??????user posted image user posted image user posted image

Scorpio--ja res si super pridna...nimam kaj dodat

Drugače pa smo mi še kar vredu.Sploh ne bom nič kaj preveč hvalila,ker se kmalu naredi čisto drugače.Zobki rinejo ven kot za stavo,temu primerno odvaja blato,joka,tečnari,za nočno spanje pa itak nimam komentarja....prej ko pridejo tile zobki ven prej bomo spali...vsaj upamuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa tale deeeeeeeeeeeežžžžžž,je čisto nor...no tam zgoraj nas malo kaznujejouser posted image user posted image jaz imam v vrtu že ful veliko nagnitega in bom enostavno morala vse skupaj stran zabrisat ,ker tudi vrtnine dozorele ne bodo...in ubogi krompir....ah ja...če mi plesen ne uniči pridelka ,mi ga pa dež!!!!user posted image user posted image user posted image Sicer sem stročjega fižola in graha  že veliko shranila v  v zamrzovalnik...tak da ....ah saj bo...upam na boljše vremeuser posted image

Tako toliko za enkrat....mali mi že nagaja

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 876
8.7.2009 12:25:55   
resnično srečna
eto mojih 6 šivčkov je preživelo noč...sicer me boli čeljust...tko da bolj malo gofljo otresam...no je vsaj MM srečen he he

Iza je v temle vremenu nagajivka...je potegnila vse plenice iz omare...pa vse papirnate robčke...juhuhu mami naj pa pospravlja...

noč je bila grmenju primerno pestra...je nero imel spet izpade histerije...tako da sem ob 3eh vstala...enostavno nisem mogla več spat če sem vsakih 5 minut začutila kosmatca kako prestrašeno skače na jogi...pa sem ponavljala uno: Nero prostor 101ič...

babi je včeraj dobila vročino...no danes je javila, da je ni več...ju3 sledi operacija roke...SinskoT je moja detektivska malenskost še zavohala v stanju 2v1...he he...pipi ne bo točen očitno...ampak bom raje tiho...nas je Posadka lani naučila kako se ne smemo prenagliti he he...

Big mama...ja tale dež je hudič...če ga je preveč ni ok, če ga ni ni ok...itaq da bi ga bilo ravno prav...tega pa ne bomo dočakali...

apetit...naša madam tako štrajka...ko je dež je požrešna...je danes pojedla že vraga in pol...ob sopari se je pa samo z vodo nalivala...kuhana hrana je bila pa nekaj kar niti pogleda ni bilo vredno...

evo...javila sem se...zdej grem pa spat...prat se ne splača, ker se ne suši...pes ne more ven, ker dežuje...Iza spi...eh grem še jaz...

papa 

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 877
8.7.2009 21:37:07   
trnuljčica
Sem še med živimi...user posted image

Siniska držim pesti za čimlažji porod, ki ti bo ostal v lepem spominu. Nekaj se mi dozdeva, da bo pipi... Sicer je pa tako vseeno.user posted image

RS ja kaj si pa ti sploh rabila toliko inekcij, kot kaže te je že prisotnost dotičnega dr čisto omamila... Hec, hecuser posted image user posted image user posted image .
Držim pesti, da babi vse  prestane brez težav. Pa še naprej s humorjem...

Jabček nič slabe vesti glede pomoči... Sicer je pa le ta prisotna na začetku, potem ti pa niti na pamet ne padejo takšne neumne misli.  Saj kljub 3 uram pomoči 1x tedensko še vedno ogromno stvari Moram narediti sama... Ko pa mali štrajka pri nočnem spanju in opustim vse kar ni nujno, ter se mi nabere perila od 14 dni, mi je to, da mi nekdo počisti dom pravi dar z neba. Kaj šele da bi pogrešala tisti denar- btw glede na  LJ je res malo.

Scorpio čestitam za izpite.

Lp upam da se v službi umiri ali pa kaj spremeni- na boljše. Skoraj se mi zdi, da bi ti bilo boljše v 8 urnem šihtu- se vsaj ne bi sekirala kaj vse bi še morala narediti... Tako pa  se zdi tale 5 urnik kot en nateg. No, sem prepričana, da boš porihtala, da bo najboljše za vas.

Vsi dopustniki uživajteuser posted image

Pozdrav od Trnuljčice in Malega princa- ki očitno ni podedoval spalnih navad pravljične mameuser posted image . Ma enkrat pred šolo bo že prespal noč... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 878
8.7.2009 22:10:45   
lepa posadka
Dober večer!

Ja, sem spet prišla preverit kako je s Sinsko. Pa še kar nič? No, pa jutri... morda.

Sicer pa poročam, da je bil vzrok za naše nespanje zadnji vikend očitno res zobek. Je prišel MM v nedeljo domov in ga je zagledal. Posledično je bila tudi tista noč mirnejša. Grrrrr. No, da bo le sedaj spet nekaj časa mir. To noč smo vsi prespali do jutra. Tomažek do 7h, ostali pa še dobro uro dlje. Jupii.

Jutri bom kuhala marmelado :-))) Me je zvečer klicala svakinja, da naj bi danes zvečer v trgovini čez cesto (Hura) dobili marelice. In evo - sem dobila frišne, debele... dobrih 10 kg... po 1,6 EUR se mi zdi.

Sicer pa tudi meni že počasi preseda tale dež. Dopoldan sem mislila, da mu sploh ne bo več konca. Vsakič, ko sem pogledala ven, je bolj lilo. No, pa je bil na koncu prav lušten popoldan.

Teden gre počasi h kraju. S prijatelji smo zmenjeni, da gremo v petek (če bo vreme) na Krnsko jezero... pa tam prespimo, v soboto pa dol. Upam, da nam uspe,  ker bo dobro del en tak odklop.

Srečka... naj ne bo hujših bolečin v ustih in glavi... pa držim pesti za tvojo pozitivko babico, da se res vse dobro konča. Pa, da bo spet nekaj časa mir pri hiši. Če pa boš šla kdaj k vašima zaljubljencema na obisk v Dolenjske toplice... poznaš moj naslov :-)

Trnuljka... upam, da bo danes mirna noč :-)

Big mamma... jaz kar ne hodim več v vrt. Gnije ravno ne, je pa plevel že večji od ostalega. Grozno. Še takrat, ko imam čas, da bi šla kaj poštimat, pa dežuje ali je vse skup eno samo blato.

Scorpio... tudi jaz čestitam za vse študijske uspehe. Se veselim s teboj.

Nile... je luštno prebrat, da si še med nami. Me rpav zanima kako izgleda vaša velejedka... Si je drugač kot enega luštkanega drobižka ne znam predstavljat. No, naš Tomažek pa zadnje ačse sploh ne je več toliko. Po mojem je tudi vročina kriva. Pa vse hoče sam jest.... posledično je v hiši svinjarija. danes smo imeli za kosilo golaž, špagete in kumarice in papriko v solati in je razbrskal vse, ter pojedel vse meso... še od stalih otrok... malo razžnaral špagete in pohrustal vse kumare in papriko. Mah, saj je bil lušten. Ja, pa nariši nam nov zobek - to je prva dvojkica :-)

Služba... Simvir in Nile... saj, ko berem, da je pri nekaterih druga skrajnost, sem prav vesela, da imam pestro. Bi res znorela, če ne bi imela v službi dovolj dela.

Jabček... upam, da so dnevi s tvojimi fanti kaj enostavnejši. Pa privoščim tudi vam malo več sonca... rpav vem kako je imet cel dan otroke v hiši zaprte. No, naši kar ven pobegnejo in se pod kozolcem igrajo.

Tako... MM kliče iz spalnice... lahko noč :-)

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 879
9.7.2009 9:36:29   
sky77
ojla

Ena pogrešana se javlja. user posted image

Smo bili 14 dni na morju na sončku in vročini, potem pa tale dež tukaj user posted image V službi že cel teden gužva. Itak, ko so mi pa tako velikodušno pustili da pospravim za njimi user posted image Doma pa tudi. Sej cunje sem vse oprala, zdaj pa čakajo na boljše čase da se zlikajo. Bi jaz tudi rabila eno pomoč. Jabolko kje dobiš take tete ki ti pridejo pospravi in še zlikat?? Če ima tale tvoja teta čas bi jo kar najela. Sej od Trzina do Črnuč ni daleč user posted image

Drugače smo pa ok. Bini raste. Zdaj se že nekaj časa lepo plazi po kolenih, vstaja in celo dela korake. Ampak je ful ziherašica, tako da nam še manjka kar nekaj da bo dokončno shodila. Sej če se koga drži za roko prav lepo hodi, ampak sama pa še ne. Je mogla prepešačit pol Hvara, ker je ati pozabil dat voziček v avto (ga je pozabil v apartmaju), nosit se pa ni hotela user posted image Samo morje jo pa tudi ni kaj prida zanimalo. Itak, če je bila pa še meni mrzla voda. Je pa zato toliko bolj uživala v čolničku.

Ko berem kakšne probleme imate z izraščanjem zobkov. Mi smo na srečo vse štirice dobili skoraj čez noč in to brez joka in stoka. V bistvu sploh nisem opazila kdaj so ji prišle ven. Zdaj čakamo še trojke

Bolančki pozdravite se user posted image za vse

srečka naj bolečine čimprej minejo, pa user posted image za babi

posadka kot vedno - super fotke. Modeli so pa super truper luštni

sinska čakamo na ...

Neposredna povezava do sporočila: 880
9.7.2009 11:10:37   
resnično srečna
jutro...dan...

moja goflja otečena...kot bi me kdo nasekal he he...pa za nameček me je še user posted image M spet obiskala pa mam še v trebuhu centrifugo...

babi bo danes operirana za roko...in jo malo stiska...no saj verjamem...pa še leva noga jo v kolenu boli tako da morajo raziskat kaj je pa tam narobe...

Iza je pa tudi danes še imela akrobatsko jutro...sem bila ravno na wcju ko iz otroške zaslišim tresk in potem jok...je očitno se zvrnila iz postelje...kako ji je uspelo nimam pojma...cela kaskaderka...no ja brez kakih bušk ali posledic...pojedla je hudiča in pol za zajtk...je dobre volje in lovi psa po stanovanju...

vreme je spet za bruhat...ravno za lenarjenje, kako knjigo, spanje...pa kak dober film pobuljit...ma se mi zdi kot da sem sredi jeseni...

Sky...ko najmanj pričakuješ, da shodi otrok se pa spusti...naša sedaj že teče...ima pa "mali princ" sindrom...kakšna roka...ma si ti nor...laufat...pa po svoje...kaj bo mama dirigirala...ni ovira ne pesek, ne trava...če slučajno pade...je pa zelo hitro pokonci...in če je v krilcu je madam...ne joka, ne cvili...samo počaka, da jo mama dvigne...kaj bi imela dama popraskana kolena...

hoja ritensko...he he...Iza pleše bolj v rikverc...očitno je reinkarnacija Đeksona he he...pa z uno rito miga kot navita...pa hoja nazaj in cepetanje sta nekaj tako superca, da se zraven hihitamo in kričimo...eh ma očitno ene čudne fetiše

lepa posadka...hura za marelice...moj jih je v Spinu včeraj dobil...izgledale so bedno pa jih je bolj malo vzel...ampak so pa tako sladke in sočne da je joj...in jih ni več...sva jih z Izo družno pomlatili...

trnuljčica...počakaj na puberteto...takrat bodo tudi mamine spalne navade prišle pri njem ven...no samo takrat mu pa mogoče ti ne boš dala spati...jaz imam srečo...imam malo trnuljčico in velikega trnuljčka...samo naša srednja je pa zgodnja ptica...pa potem ona vse spremeni v jutranje zombije he he...

sinskaT...he he...dejmo naši

She
Within the measur

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 881
9.7.2009 17:41:07   
JABOLKO3
Živijo!

Včeraj sem bila v službi... no, še vedno mi niso zrihtali kabineta, računalnika... so kao računali, da pridem 20., ko mi poteče porodniška, hkrati so me pa zadolžili za kup stvari, ki morajo biti opravljene do konca avgusta, vse vezano na datume oz. po tednih, ki že tečejo... smešno, no... sem bila malo huda, da ne bom prevzela, ker nimam ustreznih pogojev, pa so me lepo prosili, če mi lahko dajo pogodbo za delo na domu... tako sem danes vso dopoldne delala doma, nečakinja je pa zabavala otroke... in enako bo še do srede naslednjega tedna, potem bomo pa videli... saj za to, kar sedaj delam, potrebujem internet, e-mail in telefon, to imam pa tudi doma... je pa tole prav fajn, da se mi ni treba vozit, zjutraj ni treba tako zgodaj vstajat, predvsem pa, da se Jure počasi privadi, da nisem vedno ob njem.
Ko smo že pri varstvu - a morda katera ve, koliko imajo na uro študentke, ki varujejo otroke preko študentskega servisa - osrednja Slovenija? Ker ne vem, koliko naj dam nečakinji.

Srečka - torej si med operacijo še uživala... sicer je pa tudi našega ta večjega operiral en lepotec na stomatološki - a si bila ti tudi tam? Mogoče je bil isti... en tuj priimek na D? Pa bravo za babico, da se tako dobro drži in upam, da je tudi danes šlo vse po sreči... Izi pa raje spusti ograjico dol - ker jo očitno zmore preplezat, je bolje, da je nizko, da ne bo s tiste višine skakala...

Simvir - ti kar uživaj v brezdelju, take stvari se znajo še kako hitro končati, potem pa hitiš in delaš, da še za malico in WC skoraj ni časa.

NiLe - tudi naš šolar je ves zdolgočasen, ker je brat pri babici in nima kompanije pri igri... sosedovi otroci so pa tudi po hišah poskriti, ker je toliko dežja... bo sedaj takoj bolje, ko bo kaj sonca... pa bravo za Tio jedko.

Big mamma - če ti sedaj na vrtu gnije, se bo pa čez kak teden že sušilo... napovedujejo namreč vročinski val...

Trnuljčica - tvoj princ bo slej ko prej spal, brez skrbi... jaz pravim, da po tem vidiš, kako se ti otroci starajo, ker so z leti vedno večji zaspanci... naš najstarejši je bil tudi obupen glede spanja - po celo uro sem ga uspavala, da je potem pol ure spal... pa cirkusi vsak večer, da je zaspal, zjutraj smo bili pa tudi že ob 6h pokonci, petek in svetek... sedaj pa zvečer ob 9h pade v posteljo in zjutraj okrog 8h - 9h pritava po stopnicah še ves krmežljav... pri srednjem je bilo že od začetka precej bolje, pri tretjem je pa še bolje, tako da... Glede pomoči v hiši pa nimam slabe vesti - saj sva obe zadovoljni, punca, ki zasluži in jaz, ki imam čisto... le žal mi je, da si je nisem že prej poiskala...

Posadka - zdaj, ko imam dopoldne varuško, so moji živci prav na dopustu, ha ha... sicer je pa končno nekaj sonca in pa MM se je danes vrnil in jih je že malo s kolesi odpeljal naokrog, tako da imam malo miru...

Sky - sem vprašala in Črnuče niso predaleč... oglasi se mi na ZS glede telefonske - jaz se tebi ne morem?

Zdaj pa šibam v trgovino, je zmanjkalo sadja, jogurtov...

< Sporočilo je popravil JABOLKO3 -- 9.7.2009 17:43:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 882
9.7.2009 23:01:58   
NiLe
Čer, punce moje!

Tako kot večina sem tudi jaz prišla čekirat, kaj dogaja z našo SInsko user posted image ... še Ketrin mi je danes SMS spustila, ker jo firbec matra ali je kaj novega ... tako, da  draga Sinska, imaš ful suport in smo vsi v pričakovanju vesele novice user posted image .

Jaz sem bila pa danes zvečer prav vesela in zadovoljna z mojimi tremi mulčki, ker so se celo popoldne lepo igrali, brez kreganja in nagajanja, lepo ubogali, kar sem jih prosila in dokaj hitro popadali v postelje. Sta bila starejša dva tako prisrčna, ko sta risala in sta drug drugega hvalila, kako lepo riše ... he he.
No, mogoče so hoteli narediti vtis name, da bom brez skrbi, saj greva ju3 z MM sama, solo, alone na morčka ... jeeeee, cel vikend brez skrbi, a je kdo lačen, žejen, zaspan, za preoblečt ipd. Se prav veselim malce odklopa in uživanja na polno!

Želim vam lep vikend, baje bo bolj poletno in primerne temperature ... ker tole je bilo prav ubijajoče.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 883
10.7.2009 7:47:34   
simvir
jutro!

sicer spet deževno, ampak upam da se danes dež poslovi za nekaj časa, ne samo za par dni.

Sinska je očitno še vedno 2v1, vse hodimo čekiratuser posted image .

Nile si pa prav prisrčno napisala da gresta sama na morčka, to pa bo uživancijauser posted image . Ja naši otroci nas včasih prav presenetijo, kako so skrbni drug za drugega in se lepo igrajo, včasih je pa seveda kontra. Se mi pa zdi da se precej pozna tudi, kakšne volje smo mi, straši.

Jabka super za pomoč, jaz sem bila tudi zelo zadovoljna ko sem se cel dan zabavala z malima, teta je medtem pa generalno spucala hiško. Ampak jaz jo bom klicala le na vsake kvatre, za kakšna večja pucanja.
Delo od doma bo pa tudi fino za začetek, za vse da se malo navadite. Glede cen študentk ne vem, jaz dam moji sestrični po 5€/h, če kdaj malo počuva.

Sky lepo da si se spet javila, sem že razmišljala kje si.

posadka, no pa imate tudi vi nov zobek, jaz sem včeraj opazila da je prikukala ven sp. trojka (zadnjič pa dve zg. štirki, ima zgleda spet en čuden sistemuser posted image ). Pa super za marmelado.

Big mamma prejšnji teden sem te videla v Oni in moram rečt da si prav super zgledala, -10 kg se ti res pozna. user posted image  za vztrajnost in pogum.

Srečka a iza je tudi akrobatka? Mogoče je res bolje spustiti ograjico, jaz tudi razmišljam v tej smeri. Ima posteljico prislonjeno k taveliki postelji, pa bo lahko kar ven splezal.

Trnuljčica saj bo s spanjem, zdajle je zgleda obdobje ko spet rastejo zobki, pa vsi malo slabše spijo, vsaj občasno.

< Sporočilo je popravil simvir -- 10.7.2009 7:48:57 >

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 884
10.7.2009 9:15:09   
resnično srečna
evo...za nami je spet huda noč...ne, ne Iza je odspala svoje...no še vedno spi...un kosmatinec nama je pa spet kri pil...valda je grmelo in treskalo...pa seveda potem deževalo...in to še zdaj...

mi tudi danes odhajamo na vikend morje...v upnju na kako mirno noč...pa lepše vreme...pa spet nas čaka košnja...pa še moja mama nas pride malce pogledat pa družbo delat...

če se komu lušta fig naj se pa tudi pripelje mimo he he...vabljene vse...

spuščena ograjica...kaj pa vem...če se bo zadeva začela ponavljati bom to naredila...trenutno pa...eh sem malo skeptična ker naš mala rit še ne zna s svojo zadnjico naprej zlest...tko da ne vem, če ne bo še hujša katastrofa...

moja teta s Krvavca..no 2 leti nazaj se je oglasila danprej...in potem je 12 mesecev ni bilo...sedaj je pa na RRju že skupina Aprilčice 2010...kako leta bežijo...in kako naši malčki rastejo...še malo, pa bodo v šoli, pa naprej...me je že sedaj groza...

cene varstva...med 4 in 7 ojri...moj mulec dobi 4 ojre na uro in je zračunal da z malo nadurami bo njegov zaslužek blizu 1000 ojrov...ni slabo...ni čudno, da potem eni študentski stalež vlečejo v nedogled...

NiLe...uživajta solo...meni to po mojem ne bo nikoli uspelo...mislim solo cel vikend si privoščit...ker imamo malo miss kar mi na grbi...srednja miss pa leti ta vikend v grčijo...in največji dela...je dečko kar priden...

bi mi pa pasal spet kak odklop...nekaj dni tujine...malo gleda...kak koncert...dobra družba...moji ex kompanjoni se sedaj potepajo po Milanu...združili so U2 in ogled Milana ter Boromejskih otokov...itaq da so me vabili zraven ampak meni nekako še ni biti cel teden brez ize...si ne predstavljam...mah uživam z njo...pa čeprav samo pasem pogled, ko madam samosvoje šiba naokrog...

ekola SinkaT daj daj daj...he he ko bo čas valda...dokler pa je pipi v bauhiju zadovoljen pa kar lepo še malo gnezdi...ker nekaj prehitevat po levi je brez veze...čeprav sem bila jaz lani zadnje dni že zelo nestrpna kdo se skriva v mojem trebuščku in kakšen bo...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 885
10.7.2009 9:59:26   
Krista28
Dober dan kompanija,

Naša mala norica še spi, zato hitro javim kaj pri nas dogaja, preden se me spet oklene. Odkar ima norice, se me drži kot klop. Še z rok noče, če pa že, pa dalj kot pol metra stran nikakor ne smem stopit....user posted image Je pa pikasta najbolj po glavi. Kristjan lepo hodi v vrtec, me z Nadjo sva pa doma.....

A Iza pa kar kaskadira?user posted image
Evo moram it...norička se je zbudila in me ni zraven....joj, joj...

Neposredna povezava do sporočila: 886
10.7.2009 11:28:52   
JABOLKO3
Živijo!

S temile cenami varstva ste me pa prestrašile... no, jaz ji tako nisem mislila na uro plačevat, ampak na koncu dat neko primerno nagrado... pa se sedaj bojim, da ne bo preveč razočarana... ker je pri nas dnevno 6-7 ur in če to pomnožim le s 4 € in 20 dnevi znese 560 € na mesec?? To se mi pa potem že ne splača delat in je bolje, da ga sama pazim?? Ojej!

Danes spet pridno delam doma... zunaj lije in dan je še najbolj primeren za preživet ga v postelji ali na kavču, tako da se moram kar zbrcat k delu... no, malo sem pa vseeno sem gor prišla pofirbcat...

lepo se imejte, kjerkoli že ste...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 887
10.7.2009 12:03:01   
sky77
jabolko jaz sem plačevala po 4 evre že 2 leti nazaj. Ja Ljubljana je draga kar se tiče tega. Po moje je najboljše da jo vprašaš koliko pričakuje. Tako vsaj ne bo neprijetnih presenečenj in zamer. Pa še če bo predrago boš takoj vedela.

Nile uživajta na morju. Pa da ne bosta še kakšnega aprilčka prinesla domov user posted image

srečka ti ji kar pokaži kako se zleze dol. Mene je Bini prav presenetila ker to zna naredit brez da bi ji kdo pokazal. Pa ker je ziherašica gre zelo previdno, tako da mami ne dela sivih las z akrobacijami user posted image Drugače pa naša Bini odkar smo z morja spi v taveliki postelji 190x90 in to brez problema, z 1 do 2x bujenjem na noč. To je zakooon

krista sem očitno spregledala da ima Nadja norice. Naj jo čim manj srbi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 888
10.7.2009 13:29:53   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Naša mala norica še spi, zato hitro javim kaj pri nas dogaja, preden se me spet oklene. Odkar ima norice, se me drži kot klop.

ojej kdaj ste pa to fasali???...tako da vem kdaj lahko mi pričakujemo...he he...

She
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 889
10.7.2009 13:51:29   
Krista28
fasala jih je v sredo popoldne, tako da zaradi nas vi niste v paniki, pa še nič se nista skupaj družile....sem vprašala, pa so rekli da je kužna največ 2 dni pred izbruhom, inkubacijska doba pa je 6-23 dni. Razsajajo pa zdaj na večih koncih po Ljuljani, v enem od grosupeljskih vrtcev pa obolevajo za virusnim minigitisom - od svaka sodelavec ima namreč otroka v tem vrtcu.... jih je pa naš ta velik takrat kar tako nekje staknil, ker jih nihče od poznanih ni imel...

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 10.7.2009 13:52:39 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 890
10.7.2009 14:46:20   
resnično srečna
eh sej ni panike...virusni meningitis je pa tud v vrtcu tukaj blizu nas razsajal ja...pa očitno se še širi....socialna politika dela svoje...starši otrok nimajo dovolj dolgo doma...pa je...

jaz sem itaq se samo ustrašila, da morda mi2 z izo nisva le prinašalki...glede na to, da je Joc imel herpes zoster, ki izhaja iz noric...

She
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 891
11.7.2009 11:25:27   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

ekola SinkaT daj daj daj...he he ko bo čas valda...dokler pa je pipi v bauhiju zadovoljen pa kar lepo še malo gnezdi...ker nekaj prehitevat po levi je brez veze...čeprav sem bila jaz lani zadnje dni že zelo nestrpna kdo se skriva v mojem trebuščku in kakšen bo...

G

Samo tole na brzinco, da ne boste rekle, da vas v negotovosti puščam:

No, meni je včeraj na pregledu G nekako po ovinkih povedala, da je pa zdaj moj pravi PDP 12.7. (kar je tudi uraden pdp..) ampak 8.7. pa je bil postavljen na NS in tega sva se nekako držali. Ja zdaj ko vidi, da je šlo čez, je pa kao ta drugi bolj pravilen Mislm, haloooo..no saj meni je vseeno - važno, da je bilo na pregledu vse ok, plodovnice dovolj (tega me je bilo najbolj strah zaradi 1. ..) odprta za dober prst..zdaj pa čiči in čaki. Tko da, punce, jaz sploh nisem še čez rok , no od jutri naprej bom - ker se še nič ne pripravlja .

Je pa šment, ker je Hana včeraj zakuhala in je ful boga, samo mami mami mami... - upam, da so samo zobki - tko da zdaj za spremembo upam, da dojenček še počaka par dni.

Smo na vezi!

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 892
12.7.2009 13:22:50   
kekec in mojca
Vso srečo, sinskaT!

Eno vprašanje, a ima katera od vas parni likalnik? Razmišljam, da bi ga kupla, pa ne vem, na kaj bi blo dobro biti pozoren... Malo nasvetov lepo lepo prosim.

Ima morda katera parni likalnik Severin iz Quelle kataloga - tega, ki ga dobiš za darilo, če najdeš novega kupca?

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 893
12.7.2009 20:15:25   
kekec in mojca
No, pravzaprav ne parni likalnik, ampak likalnik s parno postajo...

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 894
12.7.2009 21:49:14   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

No, pravzaprav ne parni likalnik, ampak likalnik s parno postajo...

Jaz imnam Bosch-a B25L proffesional in je ful vredu...sicer je bil tudi kar precej eurčkov---200 e...ampak dela k urca....ti pa priporočam ,da vzameš tekega ,ki ima parni prostor posebej in ne vključen v likalnik....ta ,katerega imam jaz ima posebej prostor z vodo in jo vzame samo toliko kot jo res potrebuje....in ,če je ne porabiš vse enostavno zliješ ven.
(224,90 €) 224,00 €   user posted image No to je to.Kolikor vem ti tudi šivaš in je tale res enkreataen

No toliko z moje strani...pa uspešno odločitev in super nakup

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 895
12.7.2009 21:53:56   
Krista28
Jaz ima pa vaporlindo, pa je tud fajn. Na podobe način kot bosh....tega ta novga bosha - rdečga ima moja mami, ki je prej v čistilnici delala (veliko likanja) in pravi da je čist fajn...

Neposredna povezava do sporočila: 896
12.7.2009 21:58:25   
Krista28
Mi smo dan preživeli lepo doma, ker ima Nadja že drugi dan vročino in čist je boga...vse jo srbi, da se kar trese in joka.....mah povsod ima pikice, najboj pa po obrazu, revček....Kristjan se temu primerno počuti mal zapostavljenega in ima gluha ušesa...saj bo, je pa tako, da mala res ni noče nič sama počet....no se ji niti ne čudim...

user posted image

Nočko, grem še cunje obesit pa spat,,,,jutri je pa moj doma...moram v službo...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 897
13.7.2009 11:17:51   
NiLe
Hej, hej!

Punce, za mano je prekrasen vikend v dvoje ... kako je pasalooooo! Res, totalen odklop in uživanje na polno!
Včeraj pop. so naju pa z veliko nestrpnostjo pričakali najini 3je sončki in Tia je bila tako vesela, ko sva prišla ... ne znam opisat ... skoz je hodila od enega do drugega, pa objemala in se cartala ... lubica moja user posted image !!!

Vidim, da je Sinska še 2v1 ... jaz navijam za ju3 ... 13ice mi niso prav všečuser posted image ... no, če se bo pa dete odločilo, pol pa naj to naredi 1,2,3!!! Pa upam, da je Hana že ok, da te ne bo preveč skrbelo!

Simvir, ste se pri vas pozdravili?

Krista, jaoooo, kako boga je Nadja ... prav ornk so jo napadle tele norice user posted image ... žellim, da bo kmalu minilo in da se bodo začele hitro sušiti!

Srečka, upam, da ste se naužili sončka, morja, fig in da ste uživali v 3oje!!!

Big mamma; ZS te čaka!!!

Šibam delat ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 898
13.7.2009 11:39:16   
tasyo
Evo, pri nas smo zakuhali, pa sem ostala danes doma. In tako imam malce časa, da prebrskam ina napišem par stavkov. sicer pa mislim, da Lani ne bo hudega in bo jutri že v varstvu...
NiLe, super za  tak pobeg, midva ga načrtujeva v avgustu.

hmmm, ker pravzaprav neke prave debate ni, vam samo poročam, kaj je novega v naših logih - naša navihanka je postala prava cartika in se bi skos objemala. Pa vsak dan me preseneti s čim novim. Kar dobro ji že gre jest z žličko, iz kozarčka pa pije občasno že z eno roko - mam zanjo take lahke, plastične, da ni škode, če slučajno pade na tla. Sicer se občasno še polije, ampak redko. Bolj kadar se afna. Pa sama se umije po jedi, po novem tudi obriše. Govori še vedno skoraj nič. Še vedno je čist nora na vodo in se potaplja, zna tudi pihati mehurčke v vodi. Predvsem pa je ful dobrovoljček, tko da se mamo super. Sicer se veliko potepamo, pa vedno zavijemo še na kakšno jaso po maline... Sadje je namreč nekaj najboljšega.

Pa odločili smo se, da kljub temu, da sem zelo zadovoljna z varstvom, s septembrom začnemo z vrtcem. Bolezni gor al pa dol. Naša varuška sicer res bedari z njimi sto na uro, pa tudi naučijo se veliko, samo malo večja skupina je pa še drugače. Ne vem, upam da mi ne bo žal.

Vidim da ste več ali manj vsi super, nekatere ste zelo pridne z raportiranjem, večina nas je bolj občasnih. Sem pa pogrešala Mišo...

Sinska je očitno še v enem kosu - vsak dan preverjam, samo ne znese mi pa komentirat - prepozno vstanem...

Tako, bodite v cvetju in čvekajte, da mam kej za prebrat...user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 899
13.7.2009 11:53:50   
simvir
Pozdravček še od mene!

Končno imamo malo lepše vreme, upam da zdrži še vsaj drug teden ko bomo v Čatežu.

Za nami je spet pester vikend, včeraj popoldne smo spet malo nahrbtnik zalaufali in odšli na sprehod po okolici. Nabrali smo nekaj jurčkov, nato pa izvedeli da niso bili pravi, menda brezovčki in jih raje nismo pripravili. Jaz nisem nek poznavalec gob, MM pa tudi ne.

Nile super za odklop, je sigurno pasalo. Jaz ne vem če bova v bližnji prihodnosti kam šla sama za kaj več kot kakšen večer, morda drugo leto.
Drugače smo pa že skoraj čisto zdravi, še kakšen smrkelj iz noskov poglada in upam da ga bo sonček zdaj dokončno pregnal. iam pa trenutno ful bogo ritko, zgleda da je sp. trojkica naredila svoje.

Sinska upam da se Hana čimprej pozdravi in da jenči ta čas še počaka. drugače pa vidiš da vse mislimo nateuser posted image  drži se.

Tasyo lepo da si se malo javila, kar pogrešam tvoje poste, kako opisuješ vašo navihanko. tudi za njo upam, da ni nič hujšega in da bo kmalu spet zdrava.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?