JABOLKO3
|
Živijo! Včeraj sem bila v službi... no, še vedno mi niso zrihtali kabineta, računalnika... so kao računali, da pridem 20., ko mi poteče porodniška, hkrati so me pa zadolžili za kup stvari, ki morajo biti opravljene do konca avgusta, vse vezano na datume oz. po tednih, ki že tečejo... smešno, no... sem bila malo huda, da ne bom prevzela, ker nimam ustreznih pogojev, pa so me lepo prosili, če mi lahko dajo pogodbo za delo na domu... tako sem danes vso dopoldne delala doma, nečakinja je pa zabavala otroke... in enako bo še do srede naslednjega tedna, potem bomo pa videli... saj za to, kar sedaj delam, potrebujem internet, e-mail in telefon, to imam pa tudi doma... je pa tole prav fajn, da se mi ni treba vozit, zjutraj ni treba tako zgodaj vstajat, predvsem pa, da se Jure počasi privadi, da nisem vedno ob njem. Ko smo že pri varstvu - a morda katera ve, koliko imajo na uro študentke, ki varujejo otroke preko študentskega servisa - osrednja Slovenija? Ker ne vem, koliko naj dam nečakinji. Srečka - torej si med operacijo še uživala... sicer je pa tudi našega ta večjega operiral en lepotec na stomatološki - a si bila ti tudi tam? Mogoče je bil isti... en tuj priimek na D? Pa bravo za babico, da se tako dobro drži in upam, da je tudi danes šlo vse po sreči... Izi pa raje spusti ograjico dol - ker jo očitno zmore preplezat, je bolje, da je nizko, da ne bo s tiste višine skakala... Simvir - ti kar uživaj v brezdelju, take stvari se znajo še kako hitro končati, potem pa hitiš in delaš, da še za malico in WC skoraj ni časa. NiLe - tudi naš šolar je ves zdolgočasen, ker je brat pri babici in nima kompanije pri igri... sosedovi otroci so pa tudi po hišah poskriti, ker je toliko dežja... bo sedaj takoj bolje, ko bo kaj sonca... pa bravo za Tio jedko. Big mamma - če ti sedaj na vrtu gnije, se bo pa čez kak teden že sušilo... napovedujejo namreč vročinski val... Trnuljčica - tvoj princ bo slej ko prej spal, brez skrbi... jaz pravim, da po tem vidiš, kako se ti otroci starajo, ker so z leti vedno večji zaspanci... naš najstarejši je bil tudi obupen glede spanja - po celo uro sem ga uspavala, da je potem pol ure spal... pa cirkusi vsak večer, da je zaspal, zjutraj smo bili pa tudi že ob 6h pokonci, petek in svetek... sedaj pa zvečer ob 9h pade v posteljo in zjutraj okrog 8h - 9h pritava po stopnicah še ves krmežljav... pri srednjem je bilo že od začetka precej bolje, pri tretjem je pa še bolje, tako da... Glede pomoči v hiši pa nimam slabe vesti - saj sva obe zadovoljni, punca, ki zasluži in jaz, ki imam čisto... le žal mi je, da si je nisem že prej poiskala... Posadka - zdaj, ko imam dopoldne varuško, so moji živci prav na dopustu, ha ha... sicer je pa končno nekaj sonca in pa MM se je danes vrnil in jih je že malo s kolesi odpeljal naokrog, tako da imam malo miru... Sky - sem vprašala in Črnuče niso predaleč... oglasi se mi na ZS glede telefonske - jaz se tebi ne morem? Zdaj pa šibam v trgovino, je zmanjkalo sadja, jogurtov...
< Sporočilo je popravil JABOLKO3 -- 9.7.2009 17:43:07 >
|