JABOLKO3
|
Živijo! Za danes mi je zelo žal, ker se nisem mogla pridružiti vašemu mini srečanju... tako pogrešam naša druženja in nekdanjo, bolj živahno debato tu gor, sploh ko so se kakšen večer tri ali štiri čvekice za dalj časa usedle za računalnik in smo potem zjutraj umirale od smeha, ko smo brale... se še spomnite? No, pri nas je bila večina dneva posvečena pakiranju, saj se je družinski poglavar spet odpravil na službeno pot... tako bomo do četrtka spet sami... pravzaprav je bolje rečeno, da bomo sami tudi ponoči, saj če pogledam zadnje dni, ga kaj dosti podnevi nismo doma srečevali. Popoldne smo ga odpeljali na Pučnika in si, medtem ko smo čakali, da vzletijo, na terasi privoščili poštene porcije sladoleda, pomahali za letalom in domov. Jutri pa res upam, da bo vreme zdržalo in bomo lahko šli v živalski vrt ali vsaj v Arboretum... bi se nam katera pridružila? Imam pa kar pestro zadnje čase, saj zaradi slabega vremena z mularijo bolj ali manj čepimo doma, pa smo vsi že malo naveličani... gremo ven, privlečemo kolesa, skiroje, žoge in podobno kramo iz garaže - že se pooblači in ulije... napoved pa še kar isto za naprej... Novica pa je, da začnem v sredo hoditi v službo, čeprav mi porodniška poteče šele 20.7., a je treba vse pripraviti za izvedbo enega projekta v avgustu, za katerega sem odgovorna, jaz bi pa vmes še malo na dopust, tako da bom kar počasi začela... prve dneve po 5 - 6 ur, potem bomo pa videli. Saj se že kar veselim, le skrbi me, kako bo z varstvom otrok... za začetek bom srednjega odpeljala k babici na Štajersko, starejšega in malega bosta pa čuvali tašča in nečakinja... Se pa že precej nagibam k temu, da najamem eno študentko za varstvo med počitnicami, saj se na žlahto (moževo) ne upam preveč zanašati... No, mi je pa malo tudi težko, ker z mojim malim fantičem ne bova več cele dneve skupaj... zdaj je postal že mali navihanec, ki prav uživa, če mi kaj ponagaja, pa me s pogledi zapeljuje, ves dan čeblja, večinoma je dobre volje... tak sonček s polno glavo kodrčkov (ki pa žal gredo v torek stran, ker mu je prevroče in se revež takoj spoti). Sem se pa končno ojunačila in oddala oglas, da iščem občasno pomoč pri čiščenju bajte in sem se že z eno gospo zmenila, da pride v ponedeljek, ko sem še doma, potem bom pa videla... ker sedaj, ko imam vse tri doma, mi kaj več kot oprat cunje, skuhat, tu in tam kaj posesat in pomit, pa malo okrog hiše porihtat, res ne znese... in mi gre na živce, ko gledam, kako se stvari počasi zanemarjajo... Joj, vidim da smo že jutri... oziroma danes, ha ha... komentarji bodo naslednjič, moram proti postelji... pa upam, da boste tiste, ki ste se danes dobile, tudi kaj poročale...no, lepo spite, lahko noč...
< Sporočilo je popravil JABOLKO3 -- 5.7.2009 0:39:16 >
|