|      
Želiš odstopiti?
Preden se dokončno odločiš, se seznani s posledicami te odločitve.
V kolikor potrdiš svojo odločitev, da odstopiš, bomo v tvoj spletni brskalnik namestili piškotek, ki nam bo omogočil, da te ob vsakem obisku do vključno 13. novembra 2014 prepoznamo in ti zagotovimo nemoteno uporabo portala, brez prikazovanja Ringarajinih dreves in igralne kontrole ob desnem robu ekrana.

Hkrati ti bodo odštete vse do sedaj zbrane točke in žal izgubiš tudi pravico do morebitnih prisluženih nagrad.

Želiš še vedno odstopiti?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Koledarji in e-novice
Enostavno. Pregledno. Uporabno.
Nahajate se na delu portala, kjer lahko pregledno in enostavno upravljate z vašimi prijavami na ringarajine koledarje (Nosečniški koledar, Koledar otrokovega razvoja, in Koledar ovulacije) ter prijavami na ringarajine e-novice (Družinske e-novice).
Ringarajine družinske e-novice
V tej poplavi informacij pride prav, da nam nekdo pripravi kratek pregled vsebin na temo, ki nas res zanima. Zato v uredništvu Ringaraje vsak mesec posebej za Vas pripravimo izbor najbolj svežih, zanimivih in koristnih vsebin s področja zanositve, nosečnosti, starševstva, otrok, preživljanja prostega časa in nagradnih iger. Z registracijo ste avtomatično postali prejemnik ringarajinih družinskih e-novic!
Želite prejemati družinske e-novice?
Trenutno niste prijavljeni.

Ringarajin Nosečniški koledar
Če vas zanima, kaj se dogaja z vašim telesom, kako se otok razvija in raste ter kaj se plete po glavah bodočih očetov, se hitro prijavite v nosečniški koledarček! Po prijavi, boste vsak teden na vaš e-naslov prejeli novo sporočilo z zanimivimi, koristnimi in zabavnimi vsebinami, ki bodo popolnoma prilagojene tednu nosečnosti, v katerem se boste nahajali. Vse kar potrebujete sta e-naslov in predvideni datum poroda - nič lažjega!
Ringarajin Koledar otrokovega razvoja
Spremljajte razvoj svojih sončkov! Če vas zanima, kaj se dogaja z vašim otrokom, od prvega dne pa vse do njegovega 8. leta, potem spremljajte koledar otrokovega razvoja. V njem boste našli informacije o razvoju in negi dojenčka, o vzgoji otroka in vseh težavah ter izzivih, ki vas čakajo na čarobni poti starševstva. Vse kar potrebujete sta e-naslov in seveda otrok :) Če imate več otrok, vpišite vsakega posebej in za vsakega boste lahko tedensko ali mesečno spremljali informacije in bili deležni koristnih in zanimivih nasvetov. Uporabite lahko celo enak e-naslov!
Ringarajin Koledar ovulacije
Ugotovite, kdaj boste imele naslednjo ovulacijo, in si povečajte možnosti zanositve. Določite prvi dan vaše zadnje menstruacije in običajno dolžino ciklusa in izvedele boste, kdaj v naslednjih 6 mesecih je največja verjetnost, da boste plodni, in približen rok poroda, v primeru da zanosite na enega teh dni.

Rezultati so natančni le v primeru rednih menstrualnih ciklusov! Če imate neredne cikluse, boste z uporabo koledarja zelo težko določile plodne dneve, zato priporočamo ugotavljanje ovulacije s pomočjo merjenja bazalne temperature in spremljanja izcedka iz nožnice (cervikalne sluzi).kupovanje daril
Lelly28 RR

ali ste že začeli z nakupovanjem daril za decemberske praznike?