|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Astrološka napoved za starše (26. 2. - 3. 3.)

Ester Mikolič, 27.2.2024
Nov mesec, ki se začne v petek, nas spodbuja k poslušanju sebe in premišljenemu delovanju, saj se le tako soočamo z izzivi.

image
Kaj nas čaka v tem tednu? (Foto: Freepik.com)
/11


V prihajajočem tednu nas čakajo negotovosti, a tudi priložnosti za rast. Luna v Tehnici nas usmerja k premišljenemu ravnanju in razjasnitvi meglenih situacij, medtem ko nas podpora višjih sil spodbuja k povezovanju in iskanju novih poti. Sreda bo idealna za pisanje in premagovanje pesimizma s preprostimi vajami hvaležnosti. Luna v Škorpijonu nas bo vodila k čiščenju preteklih bremen in vzpodbujala optimizem ter vero vase. Nov mesec, ki se začne v petek, nas spodbuja k poslušanju sebe in premišljenemu delovanju, saj se le tako soočamo z izzivi. Vikend pa prinaša priložnosti za meditacijo, druženje v naravi in premagovanje ovir s poglobljeno komunikacijo ter zavestnim delovanjem.

V nov teden bomo odkorakali bolj negotovi in nesigurni. Ko se pojavi megla jo je potrebno razkaditi, ne pa se vanjo zagnati. Enako velja za situacije, ki nas ovirajo; namesto hitenja v rešitve, je čas za preudarnost. Luna v Tehnici nas podpira pri iskanju najboljše poti naprej, medtem ko višje sile spodbujajo povezovanje in sodelovanje ter nove priložnosti.

Torek se obeta kot dan romantike in partnerstva, saj Luna v Tehnici ustvarja harmonijo z Marsom in Venero, želeli si bomo strasti in ljubezni. Morda je prav zdaj pravi trenutek, da se z nekom srečamo in obudimo spomine ali si vzamemo čas za odklop.

 

V obilici vsakodnevnih obveznosti se premalokrat zavemo pomena ohranjanja prijateljstev in trdnih vezi. Sreda bo idealen čas za pisanje, saj nas planeti podpirajo in spodbujajo naše misli. Če se popoldne znajdemo v pesimizmu, se spomnimo, da so to le misli, ki jih lahko spremenimo. S preprosto vajo hvaležnosti ali pisanjem lahko premagamo strah in osvobodimo svoj um.

Na sredini tedna Luna vstopa v Škorpijona, kar prinaša čas čiščenja in odpuščanja preteklih bremen. Čez dan se bo optimizem stopnjeval, kar nas spodbuja k uresničevanju načrtov in veri vase. Kdo lahko bolje verjame vate in tvoje želje kot ti sama? Vprašati se po našem namenu in bistvu sta ključni vprašanji, ki nas vodijo do premagovanja ovir.

 

V petek se prične nov mesec, ki s svojim rojstvom prinaša aspekt med Soncem in Luno, kar nas spodbuja k poslušanju sebe in premagovanju ovir. Ne reagirajmo impulzivno, ampak premislimo, preden spregovorimo. Današnje astrološke razmere so kot mešano na žaru – polno raznolikih čustev in izzivov, a odvisno je od nas, kako se z njimi spoprimemo.

Vstop v vikend in sobotno jutro bo idealno za meditacijo, popoldne za druženje v naravi, večer pa prinaša nove priložnosti za rešitve in povezovanje. Vse te izzive lahko premagamo le s poglabljanjem komunikacije in zavestnim delovanjem. Z globoko komunikacijo in premišljenim ravnanjem lahko premagamo ovire in dosežemo uspeh.

 



ester mikoličEster Mikolič je astrologinja, ki se je leta 2018 odločila spoznati vedo, ki jo poznamo še tisočletja. Na poti učenja je spoznala, da jo najbolj zanima psihološki vidik posameznika, zato se je leta 2022 vpisala na študij Uporabne psihologije, kjer želi svoje znanje še poglobiti in prepletati z Astrologijo. V prvi vrsti je zanjo najbolj pomembno biti dobra mama in dobra partnerka. Največje darilo življenja je zanjo bilo, da je lahko postala mama, saj je že kot majhna punčka vedela, da bo to njeno glavno življenjsko poslanstvo. Vedno je rada skrbela za ostale in to jo še danes neizmerno veseli.

Skozi svoj posel ozavešča ženske in mamice, da ni potrebno trpeti in biti v stiski. Želi, da skozi njen primer vidijo, da se da izkopati ven iz krempljev strahu in bolečine. Pravi, da je pomembna osredotočenost in vztrajnost. Veliko govori in piše o vzorcih, ki so po njenem mnenju zelo zakoreninjeni v nas in jih ni lahko izkopati. Verjame pa, da smo mi tisti, ki odločamo ali se bomo zjutraj zbudili in imeli dober ali slab dan. Na koncu še poudarja, da gre vedno samo za odločitve, kako bomo v svojem življenju reagirali na situacije.

Najdete jo lahko na spletni strani www.verjamem.com, FB strani: Verjamem – Ester Mikolič ali na IG: verjamem.

 

Mnenja blogerke ne izražajo nujno mnenja uredništva Ringaraja.net.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Mame mislimo, da moramo vse same: pa je to...
Bil sem sama. Vse sem počela sama, ker sem LAHKO. A ni bilo tako zabavno, kot sem mislila, da bo. Vsega nisem storila do...
23
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
10
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
7
Kakšna je precepljenost v Sloveniji?
Ob svetovnem dnevu cepljenja je potekala novinarska konferenca na temo precepljenosti otrok v Sloveniji.
5



NAGRAJENCI nagradne igre HiPP SPOMIN
Izredno priljubljena tradicionalna nagradna igra HIPP SPOMIN, ki je potekala na Ringaraja.net, je uspešno zaključena. Po...
Srčne mamice
photo
Skupina štirih mamic - Nina Berložnik, Natalija Škerl, Ines Bradeško in Mateja Čadež - se je odločila nekaj svojega pros...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?