|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Brezplačna aplikacija za samopregledovanje dojk

Uredništvo Ringaraja.net, 3.10.2018
Redno in pravilno mesečno samopregledovanje je ključno za odkrivanje zgodnjih sprememb dojk. Zdaj vam pri tem lahko pomaga aplikacija za pametne telefone Breast test – Zaupaj svojim rokam, ki vas spomni, kdaj je čas za mesečni pregled.

image
Aplikacija za samopregled dojk je na voljo brezplačno!
/11


Redno in pravilno mesečno samopregledovanje je ključno za odkrivanje zgodnjih sprememb dojk. Vsaka ženska bi morala že v mladosti začeti s samopregledovanjem in tako spoznati svoje dojke. Za svoje zdravje smo v prvi vrsti odgovorni sami. Z zdravim načinom življenja zmanjšamo tveganje za nastanek rakavih obolenj, z rednim mesečnim samopregledovanjem pa pripomoremo k zgodnjemu odkrivanju raka dojk.


Aplikacija Breast test – Zaupaj svojim rokam

Europa Donna je v preteklih letih v sodelovanju s partnerji pri projektu pripravila aplikacijo za pametne telefone Breast test – Zaupaj svojim rokam. Aplikacija s preprostimi navodili in slikovnim gradivom predstavlja postopek samopregledovanja dojk in uporabnike vsak mesec z opomnikom spomni na pregled.

Aplikacija je brezplačno na voljo v spletnih trgovinah mobilnih aplikacij (App Store, Google Play, Windows Phone Store), na mobilni telefon pa jo je mogoče naložiti preko spletne strani: breast-test.com, kjer je na voljo tudi spletna različica.

 

Več o aplikaciji si lahko preberete na www-breast-test.com.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

To je najboljša starostna razlika med otroki
Strokovnjaki so ugotavljali, kako manjša, srednja in večja starostna razlika med otroki vpliva na mamo, otroke oziroma v...
11
5 znakov, da si pripravljena na drugega ot...
Mamice se večkrat sprašujemo, kdaj je čas za drugega otroka. Upoštevamo veliko dejavnikov, ponavadi pa pozabimo nase. To...
4
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
3
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3



7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?