|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Dobitniki paketov za prvi rojstni dan-avgust 2011

Uredništvo Ringaraja.net, 1.9.2011
Tudi tokrat obdarujemo malčke, ki so pihali svojo prvo svečko, tokrat vavgustu. Razkrivamo kdo so nagrajenci in kaj prejmejo.

image
/11


Vsebina avgustovskega paketa in nagrajenci:


 1. Spletna nakupovalnica Riba Raca Rak, ti podarja mehke usnjene copatke, ki spodbujajo naraven razvoj otrokovega stopala.


2. Kozmetika Anaya, podarja novo Dermasan kremo, ki je namenjena globinski obnovi kože. Celicam kože posreduje prave informacije za pospešeno obnovo.
 

3. Probiotiki za otroke Jogermina Junior, ki so brez genetsko spremenjenih organizmov, glutena, laktoze in alergenov.Prispeva jih podjetje Bio Medico Trendi

 

4. Podjetje Galavita d.o.o. podarja blag negovalni izdelek za majhne otroke, kremo Galavita  Baby. Krema učinkovito neguje in ščiti občutljivo otroško kožo s surovinami naravnega izvora.

 

5. Eko trgovina srcek.si, tokrat mamicam podarja komplet, masažne hlače s kremo proti celulitu. Hlače se tesno prilegajo površini telesa in zaznavajo njegove kritične predele, ki potrebujejo negovalno masažo. Na izpostavljenih mestih, zahvaljujoč svoji obliki ustvarjajo stimulativen pritisk, masirajo kožo in ji vračajo elastičnost. Tako postopno in enakomerno več ur aktivno raztapljajo maščobne celice in izboljšujejo stanje kože.

 

 


Dobitniki so:

Vesna Hudovernik

Jasmina Zidar

Tanja Bajt

Aljaž Pajtler

Tina Gerič



Dobitniki boste o žrebu obveščeni po mailu, ki ste ga navedli ob prijavi. Prosimo, da nam najkasneje do 10.9.2011 na mail darilni.paketi@ringaraja.net, posredujete kopijo rojstnega lista otroka ali osebne izkaznice izkatere je razvidno, da se je otrok rodil v avgustu 2010.

Vsem malčkom, ki so junija pihali svojo prvo svečko čestitamo, ter jim želimo veliko veselih in zdravih trenutkov!

Imaš vprašanje ali želiš z nami deliti, česa se je tvoj malček najbolj razveselil?

Pridruži se debati na forumu!

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Nagrajenci darilnih paketov v FEBRUARJU 2024
Rezultati žreba - FEBRUAR Ringarajini darilni paketi
4
Nagrajenci darilnih paketov v JULIJU 2021
Rezultati žreba - JULIJSKI Ringarajini darilni paketi
3
Darilni paket za nosečke - december 2018
Decembrski čas, je čas obdarovanj tudi na Ringaraji. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35. tedna. Prijavite ...
2
Darilni paket za nosečke - oktober 2018
Preverite novega sponzorja v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35....
2



Nagrajenci darilnih paketov v FEBRUARJU 2024
Rezultati žreba - FEBRUAR Ringarajini darilni paketi
Nagrajenci darilnih paketov v DECEMBRU 2023
Rezultati žreba - DECEMBER Ringarajini darilni paketi




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?