|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Dobrodelna pustna nagradna igra Fala Slončka

Uredništvo Ringaraja.net, 23.1.2023
Naj fotografija vaših pustnih dobrot osreči otroke v stiski, vam pa prinese čudovito nagrado.

image
/11


Bliža se pustni čas, za večino otrok najbolj igriv, vesel in sladkosned čas v letu, ki se ga vsakič tako neskončno veselimo. Odrasli se radi preizkusimo v peki krofov in flancatov, otroci pa živijo svoje sanje in domišljijski svet v priljubljenih kostumih.

A vsaka otroška ustka ne ugriznejo toplega krofa in ne tekajo razposajeni v pustnih oblačilih. Fala Slonček se je skupaj s svojimi sodelavci odločil, da bo v tem času narisal nasmeh na obraz tudi tistih otrok, katerih razmere jim tega ne omogočajo. Pridruži se nam v veliki pustni akciji te zime:

V komentar prilepi fotografijo svojega pustnega cvrtega kvašenega peciva (krof, flancati, miške ….), Fala Slonček pa bo za vsako zbrano fotografijo podaril 1 € kriznemu centru za otroke Palčica, ki jih bo s svojimi sodelavci tudi obiskal, skupaj z njimi pekel sladke kvašene živalice, jim podaril darilca in poskušal ponovno pričarati iskren otroški smeh na obraze.

V sodelovanju z Ringaraja.net je Fala Slonček za vas pripravil prav posebno pustno nagradno igro, s sodelovanjem v kateri lahko tudi vi prispevate k otroškemu veselju v hiši Palčica.

 

Kako sodelujete?

Prilepite v komentar pod TO objavo fotografijo vaše domače pustne dobrote, ki je bila res slastna (na fotografiji naj bo kvašeno pecivo - krof, flancati, miške …). Povabite v komentarju k deljenju pustnih dobrot še tri družine in s tem omogočite takšne lepe trenutke otrokom v stiski – Fala Slonček bo za vsak prejet fotokomentar prispeval 1 € za programe Hiše zavetja Palčica. S projektom želijo pri Lesaffre Slovenija otrokom v stiski, ki so bili odvzeti iz družin zaradi njihove varnosti, omogočiti čarobno pustno doživetje, s prispevkom pa podpreti programe Hiše Palčica.

 

Nagrade tudi za sodelujoče

Hkrati pa bo Fala Slonček izmed vseh sodelujočih pustnih dobrot izbral tri najbolj prisrčne, ki prejmejo nepogrešljiv paket pripomočkov za ustvarjanje v kuhinji skupaj z vašimi malčki: digitalno kuhinjska tehtnica, majico Fala in šablone za posip moke. Nagrajence bomo izžrebali ob koncu nagradne igre – in sicer dva nagrajenca bomo izžrebali izmed vseh sodelujočih, enega pa izmed prvih 5 po številu všečkov, ki jih prejme njegova objavljena fotografija.

 

Sodelujte, mesite, pecite, ustvarjajte in skupaj z nami delite veselje, srečo in pustno norčavost! Nagradno igra poteka TUKAJ.

 

Krizni center za otroke - Hiša zavetja Palčica (v nadaljevanju: KCO Palčica) organizacijsko spada pod Center za socialno delo Ljubljana. Je trenutno edini krizni center v Sloveniji, ki je namenjen najmlajšim otrokom od rojstva do 6. leta starosti in tako pristojen za območje celotne Slovenije. Ustanovljen je bil za namen zaščite in umika otrok iz ogrožajočega oziroma neprimernega okolja, za katere je nujna takojšnja, a kratkotrajna namestitev. Otroci, ki so nameščeni v KCO Palčica, so bili staršem odvzeti. Razlogi za odvzem in namestitev so različni, nasilje v družini, zlorabe, zanemarjanje, zapustitev, nezmožnost staršev, da poskrbijo za osnovne otrokove potrebe, kot so različne bolezni staršev, težave v duševnem zdravju, različne oblike odvisnosti … KCO Palčica deluje 24 ur na dan, vse dni v letu. Program deluje po družinskem principu, kjer poskrbimo za vse potrebe otrok, njihovo varstvo in varnost.

 

Spodaj pa si preberite še Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri, da boste seznanjen/i s čisto vsemi podrobnostmi.

 

Pravila in pogoji sodelovanja v Dobrodelni pustni nagradni igri Fala slončka

 

1. Splošne določbe

Organizator Danu d. o. o., Ledarska 3, 1000 Ljubljana, v sodelovanju s sponzorjem Lesaffre Slovenija d.o.o. prireja Dobrodelno nagradno igro Fala slončka: Naj fotografija vaših lepih trenutkov osreči otroke v stiski, vam pa prinese čudovito nagrado.

Nagradna igra bo potekala na Facebook strani Ringaraja.net - osrednji spletni portal za nosečnice in starše od 23. 1. 2023 do vključno 23. 2. 2022 do 16. ure.

 

2. Nagrade

Po koncu nagradne igre, 24. 2. 2023 ob 12. uri, bomo izžrebali še 3 nagrajence – vsak prejme paket pripomočkov za ustvarjanje v kuhinji skupaj z vašimi malčki: digitalno kuhinjska tehtnica, majico Fala in šablone za posip moke.

Dva nagrajenca bomo izžrebali izmed vseh sodelujočih fotografij, enega pa izmed prvih 5 objavljenih fotografij po številu všečkov, ki jih prejme njegova objavljena fotografija.

Nobene od nagrad ni možno menjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.

Fala Slonček oz. njegovo podjetje Lesaffre Slovenija bo za vsak prejet fotokomentar, ki bo izpolnjeval pogoje sodelovanja v nagradni igri, prispevalo 1 € za programe kriznega centra za otroke Palčica.

 

3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?

V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo, ki sprejme pravila nagradne igre, razen zaposlenih v podjetjih Danu d. o. o. in Lesaffre Slovenija d.o.o. ter njihovih ožjih družinskih članov. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.

 

4. Potek nagradne igre

Za nagrado se poteguje vsak, ki izpolnjuje vse pogoje nagradne igre, ki so: da s svojim pravil profilom na Facebook strani Ringaraja.net všečka ter deli nagradno igro, v komentar pa objavi svojo fotografijo pustnega kvašenega peciva, ter v komentarju obenem še označi še 3 prijatelje.

Vsaka oseba lahko v nagradni igri sodeluje poljubnokrat.

Žrebanje bo potekalo 24. februarja 2023 ob 12. uri na sedežu Danu d.o.o., rezultati žreba pa bodo na spletni strani Ringaraja.net ter na Facebook strani Ringaraja.net vsakič objavljeni še isti dan.

Nagrajenci bodo obveščeni tudi preko označbe na Facebook strani. V roku 7 dni od prejema obvestila se morajo javiti organizatorju in poslati svoj naslov ter davčno številko.

Nagradna igra ni sponzorirana, potrjena, administrirana oziroma kakor koli povezana s socialnim omrežjem ali podjetjem Facebook.

 

5. Nagrajenci

Danu d. o. o. si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oziroma da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo ali če ni v določenem roku od prejema obvestila posredoval zahtevanih podatkov za dostavo nagrade. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu.

Sponzor bo nagrajencem poslal nagrade najkasneje v roku 7 delovnih dni od prejema podatkov vseh nagrajencev.

 

6. Davki in akontacija dohodnine

Nobena od nagrad ne dosega vrednosti, za katero se plača akontacija dohodnine.

Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo pa gredo v breme prejemnika nagrade.

 

7. Zbiranje in uporaba podatkov

Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični.

Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter promocijskega gradiva (po e-pošti in navadni pošti).

Z oddajo fotografije vsak udeleženec nagradne igre izjavlja in zagotavlja, da ima vse pravice do objave in uporabe poslane fotografije ter dovoljuje njeno uporabo za namen promocije nagradne igre v medijih in drugih sredstvih obveščanja.

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje in hrani v bazi uporabnikov Ringaraja.net (Danu d. o. o) v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (GDPR). Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati za namene, za katere so bili pridobljeni, in sicer za: potrebe te nagradne igre (obveščanje nagrajencev in pošiljanje nagrad) ter za občasno pošiljanje Ringarajinih uredniških in komercialnih e-novičk. Vsak sodelujoči v nagradni igri s tem soglaša.

Udeleženec oziroma njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

Dobitnik nagrade organizatorju nagradne igre dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov (ime, priimek, fotografija in kraj bivanja) v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oziroma prevzema nagrade ter za promocijo nagradne igre.

 

Danu d. o. o.

Ljubljana, 20. 1. 2023

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
58
10 zanimivih idej za velikonočne aktivnost...
Za vas smo pripravili 10. idej za praznične aktivnosti, ki jih lahko organizirate z otroki za veliko noč. Otroci bodo ta...
16
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
14
Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
11



V petih letih kar 23 mladoletnikov naredil...
Med mladimi se pojavljajo vedno hujše duševne stiske. Povečuje se število samomorov in tudi poskusov samomora – samo lan...
Prav poseben obisk Božička za vse otroke
Prihaja najbolj praznični čas v letu, ki zaradi covidnih razmer zagotovo ne bo doživet enako, kot smo vajeni. Ampak brez...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?