|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Mini vrtiljak: dogodek za družine

S. M., 14.5.2015
Mlade podjetnice, po večini mamice, ki se ukvarjajo z najrazličnejšimi storitvami in izdelki za otroke, organizirajo dogodek za družine, Mini vrtiljak”, ki se bo zavrtel v nedeljo, 7. junija, na velikem vrtu Mini vrtca, V Ljubljani.

image
Nedelja, 7. 6.: Mini vrtiljak - dogodek za družine
/11


 

Prihaja Mini vrtiljak!

Mlade podjetnice, po večini mamice, bodo svoje storitve in izdelke predstavile širši javnosti na edintvenem dogodku za družine! “Mini vrtiljak” se bo zavrtel v nedeljo, 7. junija, na velikem vrtu Mini vrtca, na Kadilnikovi ulici 7 v Ljubljani. Obljubljajo pester program z ustvarjalnimi delavnicami, športnimi aktivnostmi, stojnicami, prigrizki in pijačo ter srečelovom s super nagradami. Vstop je prost!

 

Mamice s podjetniško žilico

Pobudnice dogodka so mlade mamice, ki kljub pestremu življenju z majhnimi otroki, ob službi in nekatere celo v pričakovanju novega naraščaja, uveljavljajo svojo podjetniško žilico ter v prostih trenutkih in nočnih urah ustvarjajo s svojimi pridnimi rokami in so z vsem srcem pri svojih izdelkih oz. projektih v katere verjamejo. Že pred časom so se povezale na družabnem omrežju facebook, druga z drugo delile svoje izkušnje ter si medsebojno pomagale pri promociji in trženju svojih storitev in izdelkov.

Ideja za Mini vrtiljak se je porodila ravno z namenom, da svoje storitve in izdelke predstavijo tudi širši javnosti. “Za prisotnost na otroških sejmih in podobnih prireditvah je potrebno odšteti več sto ali celo tisoč evrov, kar pa si večinoma ne moremo privoščiti. Vseeno pa si želimo predstaviti javnosti naše izdelke in storitve ter dokazati, da se tudi v majhnih podjetjih najde veliko dobrih izdelkov in ponudbe”, razlaga Anja Oman, ena izmed organizatork projekta.

 

Dogodek za celo družino

Mlade podjetnice se zavedajo, da včasih zmanjka idej za kvalitetno preživet družinski dan, zato so Mini vrtiljak zasnovale kot dogodek na prostem, ki bo zanimiv za celo družino.

Dogajalo se bo v nedeljo, 7. junija od 10. do 17. ure, v primeru slabega vremena pa se dogodek prestavi za en teden, na nedeljo 14. junija.

 

Na Mini vrtiljaku se bodo predstavili Maminamaza.si, Mini vrtec, Mala šola, LaraLand, Katkin kotiček, Boobee Foodee, Plesni pilates, Mami je doma, Inci Binci, BubbleBum, Mali junaki, Avtosedezi.si, Puppo in profesionalni fotograf Matic Bajželj.

 

Več informacij na http://maminamaza.si/mini-vrtiljak/ ali e-naslovu info@maminamaza.si.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako otroka spraviti iz hiše?
Karkoli boste otroku govorili (kako zelo je čas, preživet v naravi, zdrav ali koliko zanimivih reči se skriva na vrtu), ...
11
Spočiti ali utrujeni iz družinskega dopusta?
Dopustovanje z majhnimi otroki je za starše lahko zelo naporno obdobje. Nikakor si ga ne morejo predstavljati kot »oddih...
9
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
8
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
7



Rojstni dan "po domače"
Namesto vas smo poiskali ideje za praznovanje otrokovega rojstnega dne doma, da vam pokažemo, kako preprosta in zabavna ...
5 razlogov ZA počitniški dolgčas
Sodobni otroci zaradi vsakodnevnih intenzivnih stimulacij iz okolja še toliko bolj potrebujejo počitniški dolgčas. Preve...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?