|      
Želiš odstopiti?
Preden se dokončno odločiš, se seznani s posledicami te odločitve.
V kolikor potrdiš svojo odločitev, da odstopiš, bomo v tvoj spletni brskalnik namestili piškotek, ki nam bo omogočil, da te ob vsakem obisku do vključno 13. novembra 2014 prepoznamo in ti zagotovimo nemoteno uporabo portala, brez prikazovanja Ringarajinih dreves in igralne kontrole ob desnem robu ekrana.

Hkrati ti bodo odštete vse do sedaj zbrane točke in žal izgubiš tudi pravico do morebitnih prisluženih nagrad.

Želiš še vedno odstopiti?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

NAGRADNA IGRA: Podarjamo vstopnici za zabaviščni park Europa-Park!

Uredništvo Ringaraja.net, 11.7.2018
Poletje je čas za najboljše dogodivščine, zato ne zamudite priložnosti, da se potegujete za odlično nagrado: vstopnico za Europa-Park, največji in najbolj obiskani zabaviščni park v Nemčiji! Sodelujte!

image
Osvoji vstopnico za Europa-Parku! (WODAN © Europa-Park)
/21


Najboljši počitniški spomini otrok so na najbolj nore, odštekane in atraktivne stvari, ki so jih počeli in doživeli skupaj s starši. In kaj je boljšega kot cel dan zabave v največjem zabaviščnem parku Europa-Parku, z več kot sto različnimi atrakcijami in dogodki v tematskih vaseh, ki jih povezujejo tipične znamenitosti številnih evropskih držav.

 

In kar je še boljše ... Z Ringarajino pomočjo lahko Europa-Park obiščete BREZPLAČNO. Kako? Sodelujte v naši poletni nagradni igri in osvojite dnevno vstopnico za zabavno pustolovščino v Europa-Parku.

 

Vse, kar morate storiti je, da odgovorite na čisto preprosto nagradno vprašanje in izpolnite vse zahtevane podatke v nagradnem kupončku tu spodaj ter kliknete gumb Sodelujem.

 

Na voljo sta DVE VSTOPNICI, srečneža/srečnici pa bomo izžrebali. Gremo v akcijo, čas imate do 31. julija 2018. Držimo pesti prav za vsakega med vami. :)

 

Vse o pravilih sodelovanja v nagradni igri si lahko preberete spodaj, več o tem odličnem parku pa izveste TUKAJ!


 

Pogoji in pravila sodelovanja

1. Splošne določbe

Organizator Danu d.o.o., Ledarska ulica 3, 1000 Ljubljana v sodelovanju z Nemško centralo za turizem (v nadaljevanju DZT) prireja nagradno igro »Vstopnici za zabaviščni park Europa-Park« na spletnem portalu www.ringaraja.net v času od 11. 7. 2018 do vključno 31. 7. 2018, do 24. ure. Nagradna igra poteka na spletnem naslovu http://www.ringaraja.net.


2. Nagrada

V okviru nagradne igre bomo podelili:

2 x dnevno vstopnico za Europa-Park v Nemčiji (za dve odrasli osebi ali dva otroka ali eno odraslo osebo in enega otroka)

Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.

 

3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?

V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo, ki sprejme pravila nagradne igre, razen zaposlenih v podjetjih Danu d. o. o. in pri DZT ter njihovih ožjih družinskih članov. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.

 

4. Potek nagradne igre

V nagradni igri sodelujejo vsi, ki na spletni strani Ringaraja.net v nagradnem kupončku pravilno odgovorijo na nagradno vprašanje, ki se glasi: »Kako se imenuje drugi največji vrtiljak v Evropi?« in v obrazec vpišejo svoje ime in priimek, e-pošto in predviden datum poroda oz. otrokov rojstni dan ter sprejmejo pravila in pogoje sodelovanja.

Vsakdo lahko v nagradni igri sodeluje enkrat.

Nagrajenca bo določil naključni računalniški žreb. Žrebanje bo ob prisotnosti komisije potekalo v sredo, 1. 8. 2018 na sedežu Danu d.o.o.. Nagrajenca bosta obveščena po e-pošti, rezultati pa bodo na www.ringaraja.net objavljeni najkasneje naslednji dan po žrebu, torej v četrtek, 2. 8. 2018.

V primeru, da se kdo od nagrajencev ne odzove oziroma ne pošlje pravočasno potrebnih podatkov, se izžreba nadomestnega nagrajenca/ko. V kolikor v roku 1 meseca od prve objave nagrajencev, katera od nagrad ostane nepodeljena zaradi neozivnosti nagrajencev, s to nagrado prosto razpolaga organizator.

 

5. Nagrajenci

Danu d. o. o. si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oziroma da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu.

Če nagrajenec v roku 5 dni od prejema obvestila na podani elektronski naslov ne posreduje vseh zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov, davčna številka), ni upravičen do nagrade.

 

6. Davki in akontacija dohodnine

Vsak nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan v roku 7 dni od prejema obvestila organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko). Vrednost glavne nagrade je 49,50 EUR, kar presega zakonsko določeno mejo 42 EUR in, v skladu z zakonom, ki ureja dohodnino, je od te vrednosti potrebno plačilo akontacije dohodnine. Akontacijo plača DZT, nagrajenec pa je dolžan poslati davčno številko. Nagrajenec mora, v primeru, da izpolni pogoje iz zakona, nagrado prijaviti v letni dohodninski napovedi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.

 

7. Zbiranje in uporaba podatkov

Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter propagandnega gradiva (po e-pošti in navadni pošti). Vsak udeleženec nagradne igre tudi soglaša in se strinja s prijavo na brezplačni Nosečniški koledarček in Koledar otrokovega razvoja.

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

Dobitnik nagrade organizatorju nagradne igre dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov (ime, naslov) v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade in za promocijo nagradne igre.

 

Danu d.o.o.

Ljubljana, 9. 7. 2018

 

Trma
Ena od značilnosti dve- do petletnega otroka, ki ni prijetna zanj, kaj šele za starše, je trma. Kdaj se to obdobje začne...
4
Sončarica pri otroku
V vročih poletnih mesecih je ena izmed nevarnosti izpostavljenosti soncu tudi nastanek sončarice. Otroci, zlasti mlajši,...
4
Mini festival Otroški Kranfest
To soboto, 21. julija 2018, se bo na Kranjskih ulicah odvil otroški mini festival Otroški Kranfest, ki je za otroke prip...
4
Pes na otroke vpliva zelo pozitivno
Pes je lahko hitro otrokov najboljši prijatelj, poleg tega pa krepi njegov imunski sistem, preprečuje nastanek alergij, ...
3


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:


Intervju z Markom Macuro, dr.med.
photo
Marko Macura je zdravnik travmatolog, ki mu je življenjsko pot zaznamovala družinska tradicija. Košarka je zanj usodna t...
Malček in žoga
Prijateljstvo z žogo je za malčka veliko bolj pomembno, kot se nam zdi na prvi pogled. Športne igre z žogo so namreč med...
Kje z družino živite?
lola85 RR

Kje živite?