|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

V Falkensteiner Hotel Park Punat

Falkensteiner Hotels & Residences, 23.3.2022
Falkensteiner Hotel Park Punat, obdan z bujno naravo, polno dišečih zelišč in prekrasnim pogledom na morje, ponuja najboljše pogoje za celostno počitniško izkušnjo za vso družino.

/41


Vonj slanega morja in zelenega borovega gozda, šumenje valov in petja ptic ter očarljiv pogled na čolne, ki se zibajo v pristanišču. Obdan z bujno naravo, polno dišečih zelišč in čudovitim pogledom na morje, Falkensteiner Hotel Park Punat ponuja najboljše pogoje za celostno počitniško izkušnjo za vso družino.

Nahaja se na očarljivem otoku Krk na Hrvaškem in je kraj, kjer lahko globoko vdihnete in se prepustite sredozemskemu podnebju, da vas prevzame. Kdor si privošči dopust na otoku, mora vedeti: tukaj ure tečejo nekoliko počasneje. Naj vas prevzame počasen tok otoškega življenja. Razvajajte svoje brbončice z lokalno hrano in vinom, aktivno raziščite otok in uživajte v trenutku.

 

Čas za sprostitev in/ali aktivna počitniška doživetja

V Falkensteiner Hotelu Park Punat se lahko preprosto prepustite sladkemu brezdelju in ves dan branite svoj 'položaj ob bazenu', uživate v sproščujočih Thalasso & spa tretmajih sredi narave ali ob jogi in meditaciji vadite pozornost neposredno na plaži.


Če iščete bolj razburljiva počitniška doživetja v slikoviti pokrajini, je pred vašimi nogami ves 'zlati otok' Krk. Potopite se v pristno otoško življenje in začutite mediteransko lahkotnost v svojem telesu. Hotelsko osebje, zadolženo za športne aktivnosti naših gostov, vam bodo z veseljem organizirali prilagojena otoška doživetja in aktivne trenutke, ki bodo ustrezali vašim željam.

Od idiličnih izletov v naravo, tako na vodi kot na kopnem, do obsežnih športnih aktivnosti in raziskovanja zgodovinskih starih mest. Od jadralskih izletov, plavalnih križarjenj po najboljših plažah, potapljanja v Jadranskem morju, nočnega ribolova do individualnih ali vodenih kajakaških, kolesarskih in SUP izletov do pohajkovanja po otoških vinogradih in oljčnih nasadih. Ne glede na to, ali ste športno ambiciozni ali sproščeno aktivni, boste v našem Falkensteiner Hotelu Park Punat gostje vseh starosti med počitnicami našli individualne priložnosti za gibanje in raziskovanje.

 

dopust na krku

Če iščete bolj razburljiva počitniška doživetja v slikoviti pokrajini, je pred vašimi nogami ves 'zlati otok' Krk. (FOTO: Falkensteiner.com)


Zabava za vse družinske člane 

V Falkensteiner Hotelu Park Punat bodo posebej uživale družine. Starši se lahko mirno sprostite, medtem ko vaši otroci uživajo v naši deželi Falky z odlično otroško zabavo, vključno s športnimi in animacijski programi. Poleg velikega bazena s toboganom, številne ponudbe in animacijske točke za otroke vseh starosti obljubljajo prijetna doživetja in nepozabne počitnice. Od počitniške zabave za naše najmlajše v Falky Clubu do zabave za kul najstnike v našem Teen klubu.

 

družinski hotel krk

Starši se lahko mirno sprostite, medtem ko vaši otroci uživajo v hotelski počitniški ponudbi za otroke. (FOTO: Falkensteiner.com)


Počitnice na otoku Krku so tisto, kar morate doživeti!

In s ponudbo Sun&Fun za rezervacije do 30. 4. 2022 si lahko zagotovite do 25 % popusta za svoje počitnice. Potem pa le mirno čakate na poletne počitnice in med neštetimi možnostmi, ki jih ponuja Falkensteiner Hotel Park Punat izberete najboljše sprostitvene in pustolovske aktivnosti za vas.

 

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Cepljenje proti noricam
Norice ali vodene koze je bolezen, ki je razširjena po vsem svetu. Bolezen je običajno mila in mine brez posledic. Če o...
9
Ultranizkodozna kontracepcijska tabletka
Novosti na področju oralnih hormonskih kontraceptivnih sredstev.
5
VIDEO: Črpanje mleka brez prsne črpalke
Naučite se iztisniti mleko iz dojke brez uporabe prsne črpalke s, tako imenovano, marmet tehniko stiskanja. Poglejte si ...
5
Družina v samoizolaciji
Ta domača karantena niti približno niso romantične počitnice, na katerih večinoma lenarimo, se sproščamo in zabavamo. Pr...
5



Prvi sprehod z novorojenčkom
Kdaj prvič ven z novorojenčkom? Mamice, ki ste rodile poleti ste se spraševale, če ni prevroče, med tem ko se mamice, ki...
6 predlogov za izlet z nosilkami
Se vam zdijo izleti z majhnimi otroki nemogoči? Nikar ne skrbite. Nošenje otrok v nosilkah vam omogoči pohajkovati po vo...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?