|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Novoletno voščilo: Ne glej nazaj ...

Uredništvo Ringaraja.net, 30.12.2020
Leto, ki je v zadnjih vzdihljajih nas je v marsičem presenetilo, žal pogosto negativno, ampak hkrati pa nas je tudi marsikaj naučilo in nam ponudilo priložnosti za marsikaj lepega. Takole se od njega z vami poslavljamo na Ringaraji ...

image
Pozdravljeno, leto 2021!
/11


Leto je bilo drugačno ...

Leto, ki se poslavlja je bilo precej drugačno. Na pot nam je postavilo marsikatero preizkušnjo in nam marsikdaj pošteno pokazalo zobe. Nosečke so rojevale same, marsikdo je ostal brez svojih najdražjih babic in dedkov, pa stricev in tet, veliko staršev je ostalo brez služb, vsi pa smo se morali soočiti s prekinitvijo našega družabnega življenja, omejiti stike s prijatelji, sovrstniki. Kljub temu da smo dobili priložnost, da smo več skupaj v krogu družine, je marsikateri mamicai, očku, pa tudi otroku oziroma otrokom to leto predstavljajo stres, napor, tako fizičen kot čustven. Tega leta zagotovo ne bomo pozabili in veliko se nas ga bo spominjalo z neko tesnobo in žalostjo v srcu. 


... na nek način pa tudi enako.

Leto pa je bilo kljub vsemu na nek način tudi enako. Še vedno smo tu bodoče mamice z vsemi izzivi, ki jih prinaša nosečnost. Še vedno iz tedna v teden spremljamo male srčke v trebuščkih in rojevamo. Še vedno smo tu starši z vsemi težavami in lepotami starševstva, naši otroci se razvijajo, rastejo in nas postavljajo pred mnoge vzgojne preizkušnje. Še vedno smo tu partnerji, ki se trudimo krmariti med nama in nami kot družino, med ljubeznijo, ki naju je povezala in ljubeznijo, ki povezuje vse družinske člane. 

Lahko trdim, da je bilo tudi na Ringaraja.net leto 2020 po svoje enako, saj smo se kot vsa leta doslej na vso moč trudili, da vam pripravljamo koristne vsebine, da skrbimo za to, da ste obveščeni o aktualnih dogajanjih in da z vami delimo informacije, s pomočjo katerih vi lažje krmarite v svojih starševskih vlogah.

 

Mi smo ponosni na vas in vi ste lahko nase

Ponosni smo na vse vas, drage nosečke, ki z vso nežnostjo božate svoje trebuščke in na vas, bodoči očki, ki se z vso skrbnostjo pripravljate na najpomembnejšo vlogo svojega življenja.

Ponosni smo na vse drage mamice, ki se trudite, tudi obupujete in delate napake iz ljubezni in želje, da bi bile popolne. Ponosni smo na vas, saj ste svojim otrokom najboljše mame.

Ponosni smo na vse vas, dragi očetje, ki ste tu vedno, ko vas družina potrebuje.

Mamice in očki, ponosni smo na vas, saj ste letos imeli težko nalogo, ki ste jo opravili več kot odlično.

 

Ringarajevci z velikim optimizmo zremo naprej, v ... waw ... že dvajseto leto našega obstoja. Ponosni smo na tako dolgo tradicijo. Ponosni smo, da smo lahko z vami in da vi vztrajate z nami. Ni nas strah noveg leta, nasprotno, veselimo se ga kot majhni otroci snega, ker nam vsako leto prav vi, naši bralci, sporočate, da se je vredno truditi.

 

Želimo vam ...

... da boste imele čudovit in miren porod.

... da boste nadoknadili vse trenutek z družino in prijatelji za nazaj in jim dodali še nekaj najčudovitejših.

... da vam bo novo leto prineslo prav tiste priložnosti, ki ste jih čakali.

... da se vam bo zgodilo veliko stvari zaradi katerih boste široko nasmejeni in resnično srečni.

... da bo leto razsipno z zdravjem.

... da bo vaše leto 2021 prijazno, radodarno in veselo.


Vse to in še več vam želimo,

Metka Troha, odgovorna urednica in vsa moja čudovita Ringarajina ekipa

 

novoletno voščilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

To je najboljša starostna razlika med otroki
Strokovnjaki so ugotavljali, kako manjša, srednja in večja starostna razlika med otroki vpliva na mamo, otroke oziroma v...
7
7 znakov, ki lahko pomenijo neplodnost
Kar 17 % vseh žensk ima težave z neplodnostjo. To je sedem najpogostejših znakov, ki kažejo na težave pri zanositvi.
5
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3
5 znakov, da si pripravljena na drugega ot...
Mamice se večkrat sprašujemo, kdaj je čas za drugega otroka. Upoštevamo veliko dejavnikov, ponavadi pa pozabimo nase. To...
3



Ali je mogoče, da ženske tega ne vedo?!
Nedavna raziskava, ki so jo naredili na univerzi Yale, je dala zastrašujoče rezultate: ženskam so zastavili nekaj vpraša...
Moram delodajalcu razkriti načrtovano nose...
Ali ste dolžni delodajalcu zaupati svoje načrte glede morebitnih nosečnosti, ko podaljšujete ali na novo sklepate delovn...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?