|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Občutek varnosti je ključen za sproščeno odraščanje vaših otrok in mladostnikov

Uredništvo Ringaraja.net, 9.9.2021
Pot odraščanja je vihrava. Svoje otroke od rojstva naprej spodbujamo k učenju novega. Bodite tukaj zanje in jim omogočite varno soočanje tudi z največjimi izzivi, na katere lahko naletijo med igro.

image
Omogočite otrokom varno soočanje z največjimi izzivi.
/11


Pot odraščanja je vihrava. Svoje otroke od rojstva naprej spodbujamo k učenju novega, k pridobivanju novih izkušenj in želimo, da doživijo kar največ. Z njimi živimo na način in s ciljem, da postanejo samostojni, ob rednih obveznostih na poti šolanja jim omogočamo razvijanje najrazličnejših spretnosti, potencialov in pri tem se soočajo z najrazličnejšimi ovirami. Tudi težkimi. Bodite tukaj zanje in jim omogočite varno soočanje tudi z največjimi izzivi, na katere lahko naletijo med igro, hobiji, v času priljubljene vožnje s skiroji, rolkami in kolesi pa tudi na poti v šolo. In na tej točki smo tukaj za vas – z zanesljivim šolskim nezgodnim zavarovanjem za otroke in mlade, ki vam omogoča, da izbirate med kombinacijami, ki lahko v primeru nezgode vključujejo izplačilo dnevne odškodnine, bolnišničnega in zdraviliškega dne, nadomestilo za starše, nadomestilo za zlom kosti, v hujših primerih, za katere upamo, da se nikoli ne zgodijo, pa tudi izplačilo progresivne ali 100-odstotne invalidnosti in mesečno nezgodno rento.

 

sava

 

Ne le med šolskim letom, tudi med počitnicami

Če šolsko in študijsko leto vnašata na poti odraščanja pomembno strukturo, osvajanje novih spretnosti, vzgojo in izobraževanje, nastopi v času počitnic več sproščenosti in svobode. To je čas, v katerem radi rečemo, da gredo »možgani na pašo«. Otroci in mladostniki imajo več prostega časa, samostojno raziskujejo, so zvedavi, ukvarjajo se z najrazličnejšimi hobiji in osvajajo še neznane spretnosti na vseh možnih kolesih in koleščkih … Prav je, da jim pri tem pustimo dovolj prostora za odkrivanje neznanega in da jih podpremo tako, da jim zaupamo, pri tem pa omogočimo varen pristan. Pomislili smo tudi na to obdobje, zato naše nezgodno zavarovanje velja ne le med šolskim letom, temveč tudi v času počitnic, za katere želimo, da so še posebej doživete in polne brezskrbnih otroških in mladostniških podvigov.

 

Kaj pa ko se nezgoda pripeti v tujini

Dobra novica je, da šolsko nezgodno zavarovanje pri tem ne omejuje. Z njim ste lahko svobodnejši in bolj brezskrbni tudi na potovanjih v tujini, v primeru nezgode velja namreč 24/7 na območju celega sveta.

 

Se vaš otrok ukvarja s športom? Potem je to zavarovanje pravo zanj.

Vsekakor si želimo, da je pri športu čim manj poškodb, da lahko forma neovirano raste in da nemoteno poteka razvijanje športnih spretnosti. Pa vendar se je poškodbam po izkušnjah profesionalnih športnikov v športni karieri skoraj nemogoče izogniti. V takšnih primerih bo k uspešnejši rehabilitaciji po nezgodi še kako prav prišla zavarovalnina iz naslova nezgodnega zavarovanja. To velja tudi za nezgode, ki se pripetijo v času športnih treningov in tekmovanj. Če želite, da zavarovanje vključuje tudi športni riziko, potem pri sklenitvi izberete kombinacijo »šport«, ki jo toplo priporočamo za zavarovanje aktivnih in registriranih športnikov. 

 

sava

 

Izberite sebi najljubši način sklenitve

Pomembno se nam zdi, da vam pridemo naproti. Tudi z načinom, kako lahko sklenete nezgodno zavarovanje. Če se radi posvetujete in pred izbiro najprimernejšega zavarovanja še kaj povprašate, potem bo za vas najboljše, da nas obiščete na enem od sklepalnih mest po Sloveniji ali pa nas pokličete na 080 19 20 ali nam pišete na info@zav-sava.si in uredili vam bomo svetovalca, ki bo stopil v stik z vami in odgovoril na vaša vprašanja. Če vam je lažje, lahko več o šolskem nezgodnem zavarovanju izveste na spletni strani, kjer lahko tudi preprosto in hitro sklenete zavarovanje. Izberite torej vam najlažjo pot za sklenitev zavarovanja, mi pa bomo z veseljem in vso odgovornostjo poskrbeli za dobro zavarovanost vašega otroka ali mladostnika. Pot odraščanja je namreč polna izzivov. Naj se z njimi soočajo varno in sproščeno.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...
55
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
52
Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...
8
Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...
7



Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Alergije pri otrocih in z njimi povezane t...
Alergije so vse pogostejši ter zelo aktualen problem. Obkroženi smo s številnimi alergeni, ki jih bodisi zaužijemo (živi...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?