|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Poslovni uspeh zaznamovali tudi s Paloma Junior

Paloma, 20.5.2010
Z linijo Paloma Junior nadaljujemo aktivnosti uvajanja izdelkov z dodano vrednostjo. Dodana vrednost te linije je v posebnem pristopu komuniciranja z najmlajšimi uporabniki higiensko papirnih izdelkov.

image
/71


Torej z otroci v starosti od 3 do 8 let in njihovimi starši, ki jim je potrebno na poti njihovega otroka k samostojnosti pri osebni higieni in pravilni ter skrbni rabi higienskih papirjev priskočiti na pomoč.

Paloma se v poslovni politiki namreč zavezuje ustreznemu ravnanju do okolja, v katerem deluje tako proizvodno kakor tudi poslovno in družbeno odgovorno. To je poleg vse večjega naraščanja potreb po vplivanju na varčno porabo in higiensko ozaveščenost mladih porabnikov higienskih papirnatih izdelkov vplivalo na razvoj nove linije Palominih izdelkov za najmlajše, Palome Junior. Novo linijo krasijo zabavni živalski motivi in sonček, ki uči naše najmlajše o ustrezni porabi npr. toaletnega papirja.

Paloma Junior je podprta z vzpostavitvijo posebne spletne strani junior.paloma.si, kjer bodo starši lahko za svoje »sončke« poiskali pobarvanke, pravljice za lahko noč in razne miselne igrice. Najmlajšim uporabnikom in njihovim staršem ponujamo hitro in sodobno informiranje ter dostopanje do zgodbic in pobarvank Junior v vsakem trenutku. Prav tako v Palomi niso pozabili na maskoto sončka, ki bo obiskal otroke v vrtcih in bolnišnicah z namenom, da jih pouči o nastanku papirja ter spodbudi k družbeno odgovornemu ravnanju z varčno porabo papirnatih izdelkov.
 »Z linijo izdelkov Paloma Junior nadaljujemo aktivnosti uvajanja izdelkov z dodano vrednostjo,« je dodala Aleksandra Muster, vodja službe za marketing. »V Palomi smo namreč pred kratkim na tržišče že vpeljali linijo visokokakovostnih izdelkov Paloma touch. Toaletni papir in žepni robčki Paloma soft touch so narejeni iz še posebej mehkega štirislojnega papirja z nanosi rastlinskih izvlečkov in vitaminov, ki blagodejno vplivajo na kožo in preprečujejo nastanek rdečega nosu ob prehladu. Linijo dopolnjujejo večbarvno potiskane in izredno vpojne trislojne kuhinjske brisače Paloma strong touch, nepogrešljive v času izletov v naravo, piknikov in v kuhinji. Dodana vrednost nove linije izdelkov Paloma Junior pa je poleg kakovosti izdelkov še v posebnem pristopu komuniciranja z najmlajšimi uporabniki higiensko papirnih izdelkov, torej z otroki v starosti od 3 do 8 let in njihovimi starši, ki jim je potrebno na poti njihovega otroka k samostojnosti pri osebni higieni in pravilni ter skrbni rabi higienskih papirjev kdaj priskočiti na pomoč."

Nad toaletnim papirjem Paloma Junior bodo vključno z otroki navdušeni tudi starši, saj jim sonček pokaže, kje je potrebno toaletni papir odtrgati, da bo uporabljena ravno prava količina papirja. Toaletni papir je trislojni, zapakiran v embalažo s hitrim odpiranjem po 8 rol s 150 lističi. Potiskan je z motivi iz risanega sveta, glavni junak pa je sonček, ki se pojavlja tudi na vseh ostalih izdelkih iz linije Paloma Junior. Družinam z majhnimi otroki priporočamo, da v naravi, na sprehodu in povsod na poti uporabljajo robčke Paloma Junior, ki so narejeni iz posebej mehkega papirja in v pakiranju večkrat preloženi kot običajni robčki, zato da je pakiranje nekoliko manjše in primernejše za žepke na otroških oblačilih. Standardna prodajna enota je 10 paketkov po 8 štirislojnih robčkov, trgovine manjšega formata in kioski pa jih prodajajo tudi po 1 paket, saj je ta prav tako opremljen z ean kodo. V času prehlada, ko se večinoma zadržujemo doma, je bolj priročno uporabljati  robčke v škatlici, iz katere se robčki ponudijo v že razgrnjeni obliki. Uporabljajo se lahko tudi ob manjših pripetljajih v avtu, v vrtcu, na zabavi. Robčki so trislojni in zapakirani po 60 kosov. Na rojstnodnevni zabavi so nepogrešljive serviete, ki smo jih v Palomi potiskali z različnimi motivi, ki bodo pritegnili tako fantke kot punčke, odlično pa se jih da kombinirati z enobarvnimi servietami. Serviete so trislojne, velikosti 33 x 33 cm, izredno vpojne in mehke.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
6
Kako otroka spraviti iz hiše?
Karkoli boste otroku govorili (kako zelo je čas, preživet v naravi, zdrav ali koliko zanimivih reči se skriva na vrtu), ...
5
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
4
Izštevanke (1. del)
Koliko izštevank obstaja? Veliko, bi verjetno vsakdo odgovoril. Ko pa se moramo na hitro eno spomniti pri igri, pa se na...
4



Udarec v glavo: kako resna poškodba je?
Ko se otrok udari v glavo, je zanj in tudi za starše lahko to precej neprijetna izkušnja, ampak brez skrbi - pogosto vse...
Zakaj ima otrok afte?
Afte so razjede na ustni sluznici, ki se lahko pojavijo v vseh starostnih obdobjih, tudi pri otrocih. V hujših primerih ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?