|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Reportaža 5. družinskega izleta v Benetke

Barbara Novak Koritnik, 3.9.2011
V soboto, 27.8.2011, smo se že tretje leto zapored in že kar petič odpravili na izlet z ladjo Doro v Benetke, kar nam uspe skupaj s podjetjem Top Line iz Portoroža.

image
/71


Zjutraj nas je na pomolu pričakalo presenečenje…kar dva medvedka sta se sprehajala med družinami (BIMBI in YIPPY) in razdelila vsem otrokom sokove Yippy, rokavčke in pobarvanke. Veseli, razigrani in polni pričakovanja smo pričeli s plovbo.


Ladja Dora je naša stara znanka, popeljala nas je že na veliko izletov, tokrat se je sicer manj uspešno borila z valovi, a vseeno smo Ringarajevci z našim animacijskim programom uspeli narisati nasmešek na lica otrok in staršev.


Tik pred prihodom v Benetke, smo dočakali še enega prijatelja – prišel je Nodi, ki tudi ni vajen zibajoče ladje, a je vseeno uspešno krmaril med otroki, jih pozdravljal, se slikal z njimi in dajal »petke«…


Prihod v Benetke je bil zelo vroč. Z ladjico, katero so imele Ringarajine družine všteto v ceno, smo se odpravili proti trgu Sv. Marka in se na ta način izognili vijuganju po ozkih uličicah in mostovom Benetk ter tako hitreje prispeli do trga, kjer se je ogled mesta tudi začel.


Izkušeni vodiči so nam po dobrem kosilu predstavili zgodovino tega čudovitega mesta na poseben način. Kako smo videli Benetke, bi lahko vsaka družina napisala zase  - slike pa bodo povedale našo zgodbo.


Prijetno utrujeni smo se malo pred 17. uro vkrcali nazaj na ladjo Dora in krenili proti Piranu.


Ringarajina ekipa je skupaj z Nodijem razveseljevala otroke, Eko Vila in Škrat Vodo sta presenetila otroke z nalogicami, ki so prinašale čudovita in uporabna darila. Vsaka družina je prejela Ringarajino vrečko polno daril naših sponzorjev.


Med vsemi prijavljenimi družinami, ki so prijavo na izlet naredile do 17.8., smo žrebali glavno nagrado, to je vikend paket v mobilni hiški po lastni izbiri. Nagrado je podarilo podjetje Adria Holidays. Iskrene čestitke družini Emeršič.


Tako smo ob 20. uri veselo zaključili 5. družinski Ringarajin izlet in kot rečemo vsako leto, besede so zlata vredne, a slike povedo svojo zgodbo.


OGLEJTE SI FOTOREPORTAŽO IZLETA!


 Avtor fotografij: www.fotoucilnica.com – Milan Simčič, Anja Simčič in Maša Koren.

 

SPONZORJI IZLETA SO:

Fitobimbi

Jolly

Čudežna skodelica

Rauch: Yippy

Adria Holidays

Banka Koper

 

Ringarajina ekipa že razmišlja o novi Ringarajini dogovdivščini :) Vabljeni tudi naslednjič.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Na pot v lastni režiji ali z agencijo?
Vedno širši dostop do informacij, ki nam ga omogoča splet je olajšal tudi organizacijo potovanja, tako da nam ni več pot...
3
Najboljši slovenski ranči za družine
Preverite seznam najboljših slovenskih rančev za družino po regijah, ki smo si izposodili na spletni strani Kamzmulcem.s...
3
IDEJA ZA VIKEND: Od Strunjana do Izole
Če se ta vikend odpravljate na obalo, imamo za vas super idejo za izlet, ki je primeren tudi za vozičkanje. Družinski iz...
3
Naravoslovna pot pri Žouknu
Naravoslovno pot pri Žouknu sestavljata dve poti: Zvonček in Teloh, nahaja pa se v naselju Podgora, v občini Dobrepolje.
3



18 učno – doživljajskih poti po posameznih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih regijah v Sloveniji, na katerih boste uživali s svojimi otroci.
Seznam zabaviščnih parkov v Evropi:
Anglija, Avstrija, Danska, Francija, Italija ter Nemčija.




Ime za punčko
tina202

Katero ime vam je bolj všeč?

Zoja (32%)

Zala (31%)

Živa (15%)

nobeno (21%)


Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!